4 yıldır evliyim çok aktif, düzenli cinsel hayatım var. Bu durumdan çok memnunum ikimizde cinselliği seven ve düşkün olan bi çiftiz. Eşim son 2 aydır erken boşalıyor sebebini bilmiyorum. Açıkçası biraz şokdayım zevk almaya daha başlamadan adam boşalmış oluyor. Hiç böyle değildi böyle olmazdı. Neden böyle oldu. 😭😭😩😩
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşinin son iki aydaki beslenme ve yaşam psikolojisini değerlendirerek bu konuyu onunla konuşmalısın. Sağlık problemlerinin yan etkisi olabilir. Kalp ve şeker hestağılı başta olmak üzere bir çok rahatsızlığın yan etkisi olabilir. Bunun haricinde yüksek oranda etkileyen psikolojik etmenlerde olabilir. Günlük yaşantısında ne gibi değişikler söz konusu stres yapacağı durumları düşünebilirsiniz. Zaman zaman bu konunun dışında ruhaniyetini sorabilirsiniz. Bir şekilde bu konunun nedenini bulmasında eşinize rehberlik edebilirsiniz. Sabır ile yaklaşırsanız bu sürecin değişmesinde yardımcı olabilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSonradan bu durumun ortaya çıkmış olması garip, tek bir şey geliyor, oda eşinin oto kontrolünü kaybettiği,, 3.5 yıl uzuun penetrasyonlarda boşalma olmazken şimdi çok kısa sürede boşalması garip,, bunun başka izahı yok gibi,, alışık olduğunuz dışında birşey yasiyormusunuz son iki aydır,
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım birazcık iş stresi var ama kimin stresi yok ki o zaman herkes erken boşalsın
- +1 yıl
İş stresi erken bosalmaya neden olmaz, ereksiyon problemi yaratır, son iki aydır ilişki sırasında denediginiz farklıdır şeyler var mı
Soran+1 yılHer zamanki gibi sürekli farklı farklı pozisyonlar deniyoruz ama zaten 3,5 yıldır hep yaptığımız pozisyonlar extra değişik birşey yapmadık sadece eşim diyoki için çok yanıyo o yüzden erken boşalıyorum
- +1 yıl
Eşinin tedavi ihtiyacı var bence, 3.5 yıldır sogukmuydu vajinan,
iyi besle yenge kocayı :D
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa besliyorummm 😩 hep besledim meyvesi yumurtası kahvaltısı hiçbirşey eksik olmaz adamın işe gitmeden süt kaynatırım balını yer 😩 beslenmeyle olsaydı ohooo
Soran+1 yılMuhtemelen ondan şuanda hayatımızdaki tek değişiklik eşimin yoğunluğu çünkü teşekkür ederim
+1 yılYaslandik
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. şimdi senden cok azıyor o kesin bide nefesini kontrol etmesi bak cok hızlı koşarken egeer nefesi kontrol edemezsen erkenden yorulursun yıgılırsın buda öyle.. yaşıda senden ilerdeyse bi süre sonra bu durum yaşanıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim sesim hareketlerim duruşum ona ellemem onu azdırıyomuş aramızda 10 yaş var ve birden böyle bi problem çıkması beni çok üzdü 3-4 ilişkidir içime girince 1-2 gidip gelip boşalıyor devam yapsa da sönüyo
Soran+1 yılBaşka pozisyonlar da denedik durum değişmedi evet ben doggy çok seviyorum ve izlemeyi de eşim de izleyince ve görünce erken boşaldığını söylüyo. Kendini sıkıyor olabilir hızlı vurmaya başlayınca nefesini de tutuyor farkettim
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsertleşme sorununu anlarım da erken boşalmaya başlamasının sonradan olması çok garip geldi. ama şunun etkisine bağlarım. yaşın 24, gitgide vajinan artık daha sıcak. bundan etkilenir. tek mantıklı açıklaması bu
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimde aynısını söylüyo
Sanırım sıcaklığım sebep oluyo bilemiyorum- +1 yıl
evet sebep bu. 26 da daha da ateş gibi olacaksın. uyum sağlar zamanla vajinana. ama erken boşalan erkeğinki ikinciye kalkar eğer sevişmeye devam ederse. ben de evliliğin ilk yılları erken boşalırdım. erken gelip sonrasında sana oral yapmaya başlasın. o an senin inlemelerinle tekrar sertleşir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın bacaklarında gücü enerjisi olmadıgı için erken boşalıyordur, erken boşalma tefavisine inanmadıgım için kocanın spor yapması şart çünkü spor sekste etkisini çok gösteriyor, özellikle bacak ve karın kasları çalıştırmak çok önemli,
05 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda kilo aldı etkisi olabilirmi ki? Aslında güçsüz bi adam değil ama spor belkide haklısınız kondisyonu da yoo pandemiden önce düzenli futbol oynuyordu o da olmadığından belki etkilenmiştir
- +1 yıl
Kilo tabiki sagliksiz oldugu için sekste de hem çabuk yorulur hemde etkili olamaz,
Güç dediyin bacaklarda olacak bilek veya kolda deyil, pandemi bahane deyil ve sadece futbol yeterli olmaz bence, evde çalışabilir ve her ikinci günde yürüyüş ve koşu yapabilir, böyle yaparsa kendini biraz toparlar ,
Ben kendimden biliyorum yıllar önce bende de ayni sorun vardi ve 15 yıla yakinda Fitness le ugraşıyorum ve şu an spor yeri kapalı oldugu için evde bir saat antreman yapiyorum ve 2 saatten fazlada hem yürüyüş yapiyorum hemde koşu bacaklara çok iyi geliyor, - +1 yıl
Kim nederse desin herşeyin başı spor, spor yaptigim için seks yaparken kolay kolay yorulmam, gece en az diyorum 5 kere ilişkiye girebilirim ki çok yapmişimdir, yaşima göre gücüm enerjim çok iyi
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Birşey deyil rica ederim 🙋♂️
+1 yılYoğun iş stresi gecimsizlik borc durumu ailedeki hastaliklar ve psikolojiktir veya montonlasma başlayıp farkli fantaziler istiyordur veya seni istemiyordur...
16 Yorumla
Soran+1 yılİş stresi var evet
Geçimsizlik yok şükür maddi durumunun iyi hastalık yok sıkıntı yok
Tam tersi ben fantezi seven bi kadınım
Yatakta aktifimdir de
Dayanamıyorum sana diyo içine giriyorum patlıyorum neden böyle bende bilmiyorum ateş gibisin diyo
Beni istemediğini düşünmüyorum yoksa 7/24 öpmez sarmaz yanında ayırmamazlık etmez herşeyde beni düşünmez işte 5 kere beni aramaz sormaz ilgisiz olur beni istemese- +1 yıl
Olabilir cok tahrik edici olmn ama is stresi de etkili
Soran+1 yılKonuşma inleme diyo ne alakası var sa sanki önceden inlemiyordum
Delirtiyosun beni diyo- +1 yıl
Tamam yaşlar kac
Soran+1 yıl24-34
- +1 yıl
Hm is gibime geliyor
Adamı hor kullanmışsın. O ne öyle günde üç öğün aç karnına. Bari cumaları es geçin. Her gün ver yansın edilir mi!!!
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belkide ondandır
+1 yılBunun tedavisi çok basit bı antidepresan soylucem ama ben kullandım en az boşalma 25 30 dakika sürüyor o da geç geliyor meni bile
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatı boyunca ilaç kullanmış bi adam değil antidepresan da kullanmaz ben istemem zaten kullanmasını
- +1 yıl
Ne haliniz varsa görün.
Soran+1 yılSağol
+1 yılTen uyumu cinsel uyum günden güne azalıyor yeni heyecanlar ve farklılıklar katın ayakta tutmaya çalışın böylece cinsel yaşamınızı
10 YorumlaBoşalması dan ziyade ikinciye devam etmiyorum kaldır sen devam et kendin için rahatlayan kadar
14 Yorumla
Soran+1 yılSakso da çeksem üstte de olsa alıp içime koyup devam etsem sönüyo adam anlamıyorsunuz sanırım
Soran+1 yılHiç böyle değildi Hemde hiç hiç 😩 yeni olduğu iÇin bu durum araştırmadık da açıkçası
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Piyasada birsürü geciktiriciler var. Onlardan denediniz mi hiç?
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni bi problem olunca hiçbirşey denemedik
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki kendini tutmaya çalışınca da sertliği gidiyormu
45 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim çiş sanki kendini tutunca işemesin. Öyle mi zannediyorlar anlamadım bende
Cevap sahibi+1 yılbenim. kocamda da var bı sorun ama erken bosalmami çözemedim... çünkü ucundaiken uzatınca benim için sertliği gidiyor.. sizde böyle oluyormu
- +1 yıl
Sonra nasil çözdünüz bu durumu
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Azdir onu hemen yapma
Geciktricili. bisylr kullansin
Cabuk geliosun oyuzden onceben de12 Yorumla
Soran+1 yılFazla azıyo diye zaten erken boşaldığını söylüyo adam
Geciktirici hiç birşey kullanmadık problem yeni ortaya çıktığından
+1 yılPsikolojisi iyi değildir ya da çok sık mastürbasyon çekiyordur. Üzülme düzelir
00 Yorumla
+1 yılYa kafasına taktığı şeyler var ya da internetten p*rno videolar izliyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılPozisyon degistir
Veya oral yaparken biraz isir mikini 🙊🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈00 YorumlaSanırım bir uzmana görünme zamanınız gelmiş. Bu, burada çözebileceğin bir sorun değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonradan olacak bişi değil bu. Belki eskiden tutuyordu şimdi sıkılıp bırakıyo
03 Yorumla
Soran+1 yıl3,5 sene boyunca tutmadı heralde
Saatlerce ilişkiye girdiğimizi biliyorum
Yataktan çıkmadığımızı kocamı iyi tanıyorum bu kendini tutmakla alakalı birşey değil çiş değil kendini tutsun- +1 yıl
Noldu bu adama yenge?
Soran+1 yılBilmediğimden sordum erkekler biliyordur diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmeden bir saat önce mast yaparsa sevişmede süre çok uzar
12 Yorumla
Soran+1 yılOnuda denedik duş alırken boşaldı daha sonra ilişkiye girdik yine aynı problem
Cevap sahibi+1 yılKayganlaştırıcı kullanın. Amacınız eşinin aşırı aldığı haz hissini azaltmak olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana takviye erkek lazım elemanın beygir gücü düşmüş
06 Yorumla
Soran+1 yılO2ospu değilim bey efendi kocam erken boşalsa da takviye erkek istemem
Umarım sizin hayatınıza girecek kadın veya hayatınızdaki kadın takviye erkek alır kendine
Cevap sahibi+1 yılDoyumsuz karısın seni 1 erkek doyuramaz
Soran+1 yılDoyumsuz olmam kocamı aldatacağım anlamına gelmez herşey seks değil namus var ar var edep var sevgi saygı hatır var siz bilmezsiniz bunları
Cevap sahibi+1 yılSen bu azgınlıkla duvarı delersin kocanı da bi deri bi kemik bırakmışsındır :D
Soran+1 yılYo gayet Aslan gibi bi deri bi kemik değil yediriyorum içiriyorum iyi bakıyorum erkeğime
Cevap sahibi+1 yılElemanı erkenden pert etmişsin
Boşaldıktan sonra bitiyor mu her şey, devam etmiyor musunuz?
27 Yorumla
Soran+1 yılİki yetişkin bu kadar saçmalıyor olmanız çok şaşırtıcı
şu an bunu yazıyor değil o işi yapıyor olurdun yoksa değil mi😊
04 Yorumla
Soran+1 yılşu an ilişki sonrası yatakta uzanıyoruz ellerimizde telefon
Soran+1 yılUygulamanın böyle birşey olduğunu bilmiyor
dışarıda gidip yaptıysa heyecandan alışkanlık olmuştur
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır işten eve evden işe hayatı var eşimin gezme de beraber gideriz aile ziyaretlerine de ayrı bir yere gitmiyor bile
Soran+1 yılşu an şu yaşantımızda kendimden şüphe ederim eşimden etmiyorum o kadar eminim
+1 yılazgın demekkı senı ıyı arzuluyor
22 Yorumla
Soran+1 yılEşimde aynısını söylüyo senin bana dokunman tenin sesin konuşman hareketlerin beni erken boşaltıyor ne yapayım o zaman kütük gibi yatıyım mı
- +1 yıl
ön sevısmeyı uzun tututun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla hiç öyle bi sıkıntım olmadı bebeğim bilmiyorum ki min 30 dk sürüyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEşimde öyleydi iki aydır yaşıyoruz bu durumu
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ki boşaldıktan sonra durmasın
Soran+1 yılDurmasa da artık çoktan sönmüş oluyo
Soran+1 yılYorum hariç kimseyle iletişime geçmiyorum 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılbi doktora görünün
+1 yılEsine bi sor neyin var diye.
00 YorumlaKegel egzersizi felan deneysin
00 Yorumla
+1 yılEe devam edemiyonuz mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyoruz etmiyoruz hevesim kaçıyor
Ağladım geçen yatakta- +1 yıl
Abartma sende durumun sebebi araştırın hala olmuyosa sende ufak tefek sanal yaramazliklar falan yaparsın
Soran+1 yılAraştırıyorum
O2ospu değilim bey efendi kocamın arkasından sanal yapıcam. Umarım sizin hayatınızdaki ya da hayatınıza girecek kişi kendini sizi aldatarak tatmin eder- +1 yıl
Benim hayatıma kalitesiz birini almak istemediğim yalnızım ve bu başlık altındayım ya zaten :)
+1 yılDoktora gidin
Önceden yoktu böyle bir şey01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir biraz daha devam ederse doktora da gidebiliriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldat bence erkek mi yok seni zikecek :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKulaklarını çekiyor ondan ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki stress filan varsa
00 Yorumla
+1 yılNedeni ortada anladın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır anlamadım
Soran+1 yılYorum hariç kimseyle iletişime geçmiyorum
Kimsenin bilmediği senin bildiğin ne var da yorumlar da yazmadınız.- +1 yıl
Boşver istemiyosan kalsın o halde
Soran+1 yılSağol
Psikolojik olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılherhangi bir ilaç kullanıyor mu peki
00 Yorumla Doktor
Yaş kac00 YorumlaBaşkası olmasın
00 YorumlaPsikolojiktir belki
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
problemde yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz sende bitiyor iş
00 Yorumla
+1 yılçözüm bulabildim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzeldi mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 4 yıldır evliyim, eşim son 2 aydır erken boşalıyor. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat