Yeni 2 aylık evliyim eşim 10 dakika içinde boşalıyor ama o boşaldıktan sonra ben zevk almaya başlıyorum bunun nedeni nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik erken boşalma sorunu ve kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Öncelikle ön sevişmeyi uzatın. Direkt bodoslama uygulamaya geçmeyin. Yavaşça. Öpüşün, birbirinizin tenini keşfedin. Bedenlerinizi öpün. Birbirinize oral yapın. Birbirinize dokunun, okşayın. Söylediklerimin hepsini yaparsanız zaten minimum 20 dakika sürer ön sevişme. Sonra seks. Ancak elbette bunu sizin yönetmeniz gerekiyor. Eşinizi yönlendirin. İpleri onun eline bırakırsanız elbette işini görür afedersiniz büyük bir canım yaparak dönüp gider. İpleri elinize alın, onu yönetin. Öncelikle siz! En son eşiniz ve birleşme. 🖤
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Birleşme 10 dakika sürüyorsa o erken boşalmıyor siz geç boşalıyorsunuz demektir. Bunun çaresi de elbette vardır. Ön sevişmeyi uzun tutmak ve oral seks size güzel bir çözüm olacaktır
00 Yorumla
+1 yılÇünkü geç orgazm oluyorsunuz. Yani 10 dakika az sizin için.
Madem boşaluyor siz de kendisinden farklı şeyler beklediğnizi söyleyin. Oral seks gibi mesela00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin eken boşalması aşırı heycanla zevha alıp iradesini kontro edemesinden çözümü ilişkideyken hayal khemayı bıeaksın zenin soneadan zevk alman önsevişme var mı yokmu uzun tutup seni ateşleyip heycan zevk haz veriyoemu bilemem ama eekeginin yaklaşımı büyük etken
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Erken boşlama 10 dakika süren birleşmeye denmiyor hanım efendi bilginiz olsun. Sade biyolojik olarak kadınların orgazm süresi ile erkeklerin ki arasında bir fark vardır bunu aşmak için çeşitli yollar deneye bilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler.
Erken bosalan erkeklerin masallari bitmez
Yok ilk defa böyle oldu
Yok sen çok ateşlisin dayanamadım
Vs vs vs masalları bitmez00 Yorumla
+1 yılTavsiyem kas egzersizi öğrenmeniz ve ilişkiye giriş kısmını uzun tutup ilk sizin üstte olduğunuz pozisyon tercih etmeniz deneyin farkı görürsünüz
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sorunu var işte kendi sorunun içinde cevabı vermişsin ön sevişmeyi uzun tutun öyle başlayın belki sende tatmin olursun öyle
00 YorumlaSexs dediğin şey on dakika on sevisme 25 dakika felan da sexs yapılır karşılıklı tatmin sağlamak için geciktirici sürebilir eşin okey markasının satılıyor AVM lerde bir denemesini tavsiye ederim ben kullanmadım ama kullananlar var
00 YorumlaErken bosalma kadını sıkıntıya sokar, bir doktora gidin çözüm arayin
00 Yorumlaher şey onunla alakalı zaten... Demek ki aynı evde olmasan hayattan bile zevk alacaksın
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma zamanla geçer birbirinizi tanıdıkça vs geçer
00 YorumlaErken geliyor işte. Zamanla düzelir sanırım. Sana bir saat lazım ki anca kendine gelesin😃
00 Yorumla10 dk ilişki az mı hshsjsja adam olana çok bile
Ben ilk yaptığımda 10 saniye de geldi sen ne anlatıyorsun shsjanaa ilkinin heyecanı tabi hemen yerme hazjjzs velettim daha00 Yorumla
+1 yıldaha önce deneyimi yoksa gayet doğal.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 dakika vajina içinde durabiliyorsa iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bu yüzden boşandım
23 Yorumla- +1 yıl
Erken boşaldığı için mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Tedavi olmadı mı? İstemediniz mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun işin zor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 dakika kalabiliyor mu içinde?
00 Yorumla Geciktirici kullansın madem öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. acele ediyor ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocan mastürbasyon yapsın sık sık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende önce gereken zevki sevişmek oral ile yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo zaman ikinciye devam etsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Alışacak sabret
00 Yorumla
+1 yılönsevişme yok mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılseni hazorlamıuor
00 Yorumla Psikolojik olabilir sana tedavisi var
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici kullanın tatlim
00 YorumlaÇözümleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçözüm buldu mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunu kökünden çözmeniz çok kolay
00 Yorumla
+1 yılAcemi senin ki
00 Yorumla