Ne zaman çaresiz kalsam buraya sormak gelir içimden yardımcı olabilecek gerçekten samimi olan varsa nolur yardımcı olun. 10 aydır evliyim evliliğimin ilk 2 haftası düğün öncesi aldatildgimi öğrendim. Ne yapacağımı bilemedim. Kafayı yedim kabullenemedim. Tartışmalar kavgalar derken 4 5 ay yaklaşık olum gibiydi. Sonunda affettim. Eşimle bu süreçte zaten adam akıllı bir beraberlik durumu olmadı. Bu süreçte gözlemledim bir yanlışı olmadı. Ama ısrarla eşim 10 Aydr ayda bir kez benimle oluyor belki o bile olmuyor. Yanaşmıyor bana yanastiginda zaten de olmuyor bisiler doktora bile gitti yok bir sorun. Artık benimde piskolojim iyice bozuldu nedenini düşünmeden edemiyorum. Aramız şu an iyi bir kavgamız bir sorunumuz yok. Ama adam bana yaklaşıyor neden olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendini geri çek , başin agrisin mesela bir süre , hemen yaklaştığında olma, biraz bahane üret olmamak için , onun sana yaklaşmak isteyeceği farklı giyimler dene o yaklaşmak istesin ama çok iddali fantezi giyimler yüksek topuklu ayakkabılar, makyajlar , o karşı koyamayacak kadar iyi ve bakımlı ol o yaklaştığında geri çekil suanki kadınların çoğunun ortak problemi her an hazır olmaları buda evli olunca erkekte bir bıkkınlık oluşturuyor , bunu görev gibi hissediyor sorunun asıl kaynağı ve çözümler bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum hiç cevap vermiyorum uzak druyorumki kendi istesin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam gönülden soğumuş senden... O ilk 5 ayın sitresi yetmiş ve artmış bile... Bu saatten sonra pek bişi bekleme... Zamana bırak... Güler yüzünü cilveni esirgeme... Kadın olarak hizmetini yap surat asma... Yoksa adam sana bakınca içinden zerre kadar sana dokunmak gelmeyecektir...31 çekmek daha zevkli gelecektir ve zaten mastürbasyon yapıyordur... Ben eşimi aldatmadım ama çok kıskanç olduğu için 9 yıllık bi birlikteliği evlilikten sonra 5 ayda bitirip boşanma davası açıldı... Resmen tiksinmiştim kendisinden hal ve hareketlerinden...
08 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç bir şey yapmadım ki o kadar sıkıntuya rağmen hep destek oldum tamam aldatildgimi öğrenmek tam bir travmaydi ama düzelttim olgunlaştim.
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşadığın travma ona başka bir travma yaşatmış... Bazı yapılanların bazı davranışların sonucu zamanla ortaya çıkar ve zamanla geçer. Zamana bırak
Soran+1 yılO da hep bunu soyluyor ama yoruldum bu zaman ne zaman geçecek bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılValla her şey senin elinde... Ani patlamaların ani ruh değişmelerin varsa... Eşin çalışıp sen evdeysen ve onun gönlünü hoş tutamıyosan sorun sende. Adamın senin için uğraşacak bir durumu yok ve seninnde isyan edicek bir durumun yok
Soran+1 yılBende çalışıyorum hayttta da şu asmam her daim neseli ve enerjigimdir işten eve gelip bir gün bile işlerimi de aksatmam her dakika da güler yüzlüyüm dur
Soran+1 yılEşim hafta 2 gün çalışıyor sağlıkçı ben mühendisim her gün gidiyorum üstelik bir gün önünde yemeğinde eksik etmem olurda bı aksilik olduysa gider yemek. ismarlarim beni gezmeye mi gotrdu mutlaka ayda 1 2 arabanın benzinini doldururum. yani isyan edecek çok durumum var hakkımda var eşim evlendigimizdendir dünya kadar dolar para kaybetti bir kere surat aşıp neden demedim canin sagolsun dedim hep eşim ailesnin maaşı olmasına rağmen her seferinde ben teşvik ediyorum git ihtiyaçlarını al faturalarını biz ödeyelim kusura bakmayın ama benim bir gr suçum yok tek suçum başta biraz ağır atlattım bu drumu
Soran+1 yılOnuda bence iyi kontrol ettim kimse ilacsiz atlatamazdi bu durumu
Cevap sahibi+1 yılOlayın iç yuzunu bn bilemem. O zamn eşin baska sorunuda vardr
Bekarım yorum yapmam pek mantıklı olmayabilir. ancak bu konuyu bir kadın gibi ele al ve konuş açık seçik her şeyi ile. Evet affetmesi çok zor bir mesele ama bir ihtimal çözüme kavuşabilir. Öncelikle bu konuşmayı kısımlara ayır ve giderek derinleşsin, sonrasında onun bunu neden yaptığını bulmaya çalış. Belkide ailesinden dolayı evlendi seninle. Ancak şu an affetmen sonra daha az kızacağın anlamına gelmez. Kendini ve kabullenebileceğin şeyleri iyi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyorum bana karşı ilgisi var sarılır hayyta sarılmadan yatmaz
İnsanlar yargılamaya ve akıl vermeye bayılırlar. Asıl mesele ne biliyor musun? Sen ne hissediyor ve ne yapmak istiyorsun? Anlamak istediğim şey, bu evliliği sürdürmeye kararlı mısın? Bu konuyu eşini sevdiğin için mi bu kadar önemsiyorsun, yoksa cinselliğe aç olduğun için mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılİşin acısı çok seviyorum
Soran+1 yılSeni çok seviyorum ama üstümde baskı hissediyorum biraz zamana ihtiyacım var diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
93Cevap
Aldatıldığını öğrendiğin an bitirmeliydin bence.
30 Yorumla
+1 yılDüğünden hemen sonra aldatıldığını öğrenmek çok ağır olmuş. 4-5 Aylık haklı kavga sürecinde eşin biri ile samimi olmuş olabilir. Samimi olduğu kişi seninle birlikte olmasından rahatsız ise veya eşin sana karşı soğudu ise artık seni istemeye bilir.
Sana boşanma teklif etmiyor ise de aklında şu olabilir. Daha evleneli bir sene oldu. Millet bu ne boşanması demesin. İki aile içinde çıkmaz olacağı, yaşanacak tartışmalardan uzaklaşmak, Boşanma maliyetleri vb bir şeylerden dolayı açılamıyor olabilir. Bu durum da senin yapacağın şey çok dikkat etmek. Özellikle çocuk konusuna hiç girmemek. Belli bir süre hiç bir şey yokmuş gibi davranmak. Bu zaman dilimi içinde de ekonomik özgürlüğünü kazanmak için iş arayışına girmen lazım.12 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışıyorum zaten mühendisim ekonomik özgürlüğüm var. Çocuk düşunmuyorum zaten
- +1 yıl
Ekonomik özgürlüğün olduğuna sevindim. Aldatmada bir alışkanlıktır. Şimdi hamle bekleyeceksin. Gelip seninle boşanmak istediğini söyleyecek. ya da sen hamle yapacak boşanacaksın. Son seçenek ise bu alışkanlığı sürekli kabullenmek zorunda kalacaksın.
Eğer bir yıl dolmasıyla ve aldatma olayı varsa evliliğin iptali diye bir hakkın var. ama sen sanki bitmesini değil de herşeyi geride bırakıp ilişkiyi yaşamayı istiyorsun gibi hissettim. Sürpriz yapmaya çalış hoş giyin koku falan dikkat et. Belki tarzını değiştirirsen dikkatini çekebilirsin. Saçlarını degistir rengini veya boyutunu. Yanında fazla açık giyin bence dikkatini çekersin. Direkt cinselliğe yönelmek yerini flörtlesebilirsin. Belkide daha sonraki süreçte eşin kendini ispatlamak için çok yorulmustur belki burnun sürtsün diye yapıyordur. Evlilik terapistine gittiniz mi
03 Yorumla
Soran+1 yılFlortlesmede sorun yok zaten her dakika yeni sevgili gibiyiz qksam olunca ya uykusu var ya da işte o iş olmuyo
Soran+1 yılSıkıntım o doktorada gittik hiç bir sorun yok ama iş oaraya gelince olmuyor kendimi bazen tiksinc hissediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumu bende yaşadım. Evlendim bir yık eşime yanaşamadım neden dersen. Eşimle görücü usulü tanıştık ve çok kısa suredee evlendik. Öncesinde nısanlım vardı ondan ayrılmıştım. Altı yıl hayatım daydı. Eşime yanastıgımda aklıma eski nısanlım geliyordu ve midem bulanıyor du. Şimdi hala tam atlatamadım bu durumu ama yavaş yavaş atlatıyorum. Yasamayan bılemez bunu. Esin seni seviyordur eminim ama aklında başkası var oyuzden sana yaklaşmıyor. Zaman la atlatır anlayış göstermen lazım. Kavga edersen senden sogur dikkatli ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zorki bu gece yatakları ayırdım. Kendi ne isterse yapsın ama yanında uyumucam dedim artık nasip
Cevap sahibi+1 yılBirazdaha anlayış göster zamanla duzelır
Soran+1 yılanlayış kalmadı bende benim derdim gerçekten ilişki yaşamak değil neden merak ediyorum. Bana git arkadaşlarınla konuş sorun neymiş öğren diyor sen sorunun ben mi çözecem dedim. yatakları ayırınca piskoloğa gidelim o zaman diyor ama benim bir sorunum yok bu kadar bekledin soruna bile inanmıyorsun ben mi peşine düşecem dedim sorun olduğunu önce kabul et sonra konuşuruz dedim.
Evlilikte şuanda sorun yokken bunları yapıyorsa belki de ilişkisini gizli yaşıyor. Diğer kişi ile birlikte oluyor olabilir. Sana gelince de istek yok. Zaten adam yaşıyorsa yaşayacağını olmaz. Aldattığında evlenmeyecektin sen onunla. Eşini daha dikkatli araştır bence. Gizli gizli üstünü kontrol et belki bir şey bulursun. ya da mesajlarına bak ne var ne yok elbet çıkar. Telefonun çerezlerine kadar git tarayıcı falan.
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılAldatıldığını bilmene rağmen, evlenmek en büyük hata.
Sonrası ise, kar topunun büyümesi.
Bana kalırsa, sorun psikolojik ve de en başından beridir geliyor. Ve sizin durum göz göre göre bu hastalıklı durumu dahil olmayı kabul etmek.
Hiç gerek yok.
Sorunun neyden kaynaklandığının da bir önemi yok artık. Sizi evlilik öncesi yolda bırakan bir insan için, neden bu özveri, neden bu sabır. Gereksiz.
Kesip atmalı.04 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra öğrendim
- +1 yıl
Fark etmiyor ki.
Öğrenmişsin bir kere...
İnsan eskisi gibi olabilir mi?
Soran+1 yılbiliyormusun haklısın gurur yaptım yeni evliyim insanlar ayıplar hemen boşanırsan dedim keşke ayıplasalardı mutlu olsaydım.
- +1 yıl
Acı bir tecrübe olmuş. İleriye bakmak gerekirse, ve mutlu değilseniz, bir çaba da yok ise, net bitirin.
Bu kimi durumlarda, sağlikli düşünmek için zaman ister...
+1 yılHer nekadar yardımcı olmak istesemde burada kimse sebebini size söyleyemez. Bilemeyiz yani. Doktora da gitmiş oysa. Açık açık kendisine sormanızı tavsiye ederim. Bildiğim bir şey varsa, oda evliliğin cinsellik olmadan yürümeyeceği. Çok yıpranırsınız ve ilişkiniz sürünür peşinizde. Sizde çok acı bir başlangıç yapmışsınız. Eşinizle karşı karşıya oturup konuşun.
10 Yorumla
+1 yılNormal ilişki yaşamak ta sorun yoksa doktora gitmeye gerek yok bu arada sizden beklentisi vardı onu karsilayamadinmı sorun gam olarak ne cinselligi p*rno filmlerden öğrenen halinde beklentisi başka olur acaba öyle nir durumu var mı bir çok etken var enine boyuna konuşmak gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Durumu muhtemelen psikolojik. Bu da ereksiyon problemi yaratıyor. O psikolojiyle, korkudan da yanaşmıyor. Çünkü bir erkek için en kötüsü ya ereksiyonu devam ettiremezsem korkusu o korku geldi mi imkansız sertleşmesi ya da öyle kalması. Ama işin iyi tarafı da şu atka arkaya bir kaç sefer birliktelikten sonra da yok olur o ve her şey normale döner. Yargılanmayacağını hissettirmen gerek ve yavaş uzun süren ilgilenmeler. Çok detaylı yazamıyorum buradan.
01 Yorumla
+1 yılBelki sana yaptığı hatadan dolayı pişman oldugu için sana yanaşmıyordur belki başka biri vardır belki gerçekten ilişki istemediği bir süreçtedir düşünürsek baya kurarız kafamızda, dolaylı yollardan ona sorsan daha mantıklı olur ya da direkt azdır gece yatarken dantelli şeyler vs giy
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ilk etapta aldatılmayı öğrenmişsin tahmini olarak bi şekilde devam ediyor olabilir eğer bir erkek yanında bir kadın varsa bi problem yoksa en fazla 2 gün dayanır 3. Gün zaten ister ayda bir oluyor olmuyorsa buna büyü falan da şu an için öyle bişey yok büyü olsa ne seni o evde tutardı ne yanına gelirdi hiç bitmeyen kavgalar sürer giderdi ama sizde sorun var o adam seni istemiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Birlikte bir psikolojik uzmana gitmeniz gerekiyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunun bi çok nedeni var birincisi hastalık kapmış olabilir onunla ilgili ereksiyon sorunu yaşıyo olabilir
diğer bir nedenide ihtiyacını dışarıda başka bi kadınla giderdiği için sana enerjisi kalmıyodur
oturup konuşup çözmezseniz profesyonal destek alın yoksa gidişat boşanmaya doğru gider muhtemelen10 YorumlaÇift terapistine gitmeyi oner orada söyleyecektir
Bazi mutsuzluklarolumsuz koşullar hormonların çalışmamisina isteksizlige sebep olur.
Bunlar yoksa n3 tutku olur ne çekim ne arzu
Eşinin sorunu psikolojik...02 Yorumla
Soran+1 yılAslında ilk aklıma o gelmişti sanırım son çarem o
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin kafanda onun defolari, onun kafasında da senin bunlari biliyor olman. .. Yani sende evlat acısı, onda kuyruk acısı var. İlişki beyinde yaşanır aslında ve bunun için sağlıklı dusenemiyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence
+1 yılZaten evlilik öncesi aldatmış bunu bile bile neden evlendin aldatmanın affı yoktur asla ve sana yanaşmamasinin sebebi hayatında veya aklında başkası vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılHaberim yoktu bunu evlendigim hafta öğrendim o an gerçekten ne yapacağımı bilemedim hayatımın en zor aniydi
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Daha evliliginiz oturmamis olsada en basinda aldatmasi ve senden uzak durmasi ciddi problem. Peki evlenmeden once nasildiniz? Bazi sorularin cevabimi aldiktan sonra yorumlayabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikten sürekli korktuğunu soyluyordu
- +1 yıl
Erkeklerde genelde olur ozgurlugunun, hayatinin bittihini dusunur. Ama bazi erkekler okuz olur ve maalesef ne cinsel, ne duygusal ac birakir kadini. Duzelecegini hic sanmiyorum. Senin bi karar vermen gerek; ya bosanmayi dusuneceksin, ya da bunu kabullenip evliliginin icknde kendi hayayini kuracaksin. Yoksa boyle uzulerek omur gecmez
+1 yıldurumun gerçekten sıkıntı, bu yaşta ve yeni evlilik zamanlarında çiftler yataktan çıkmaz normalde. biz mesela haftada iki kez yapıyoruz bana o bile yetmiyor. her gün istiyorum o derece
00 Yorumla
+1 yılVallahi sende suç yok Senin tek suçun aldatıldığını bile bile o adamla evlenmek olmaz İkincisi ise başka birisini seviyor ve sana nefsi uyanmıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum evlendgin hafta öğrendim ilk haftadan bunu öğrendim bı kaç gün sonra babam kalp den amilyat oldu arafta kaldım çok çaresiz hissetim
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun da yani yapacak bir şey yok artık ya boşanacaksın ya bu şekilde yaşayacaksın
Soran+1 yılBiraz gözlemleyip bı karar alacam
- +1 yıl
Vallahi ben sana söyleyeyim istediğin kadar gözlemle bu adam düzelmez Bu ilişkide düzelmez Yazık günah yani Bu genç yaşında bir şeyler yaşamadan geçirme
- +1 yıl
Kesinlikle Boşa gitsin Boşa gitsin
- +1 yıl
Yani adamı Boşa gitsin gençlik boşa gitmesin
Soran+1 yılDerdim bir şey yaşamak değil bende heves mi kaldı ömrümü böyle mutsuz geçirmek istemiyorum.
Evliliğin başındaki kavga cinsellik olarak onun senden soğumasına sebep olmuş olabilirmi tek çözüm konuşmak ve o kötü günleri unutmak psikolojik olarak çözüm bulmak
00 Yorumla
+1 yılDemekki senle degil sana bakiş acisindan seninle olmak istemiyordur sen kadin olarak onu azdirmayi denediysen elinden geleni yaptiysan ve hala gelmiyorsa cinsellikte yerin yoktur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Peki sen istekli misin yani ne bilim tek düze seks hayatın varsa onda bir isteksizlik başlamış ya da çok mastürbasyon yapıyor esin
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden yoktu ama o kadar bende hevessizim ki birşeye amacım ilişkide değil neden bunu ogrenmek
+1 yılGizli gay olabilir, asexuel olabilir. Illa saglik olarak hersey normal olsa da bunlar tahlille testle oraya cikmaz.
Peki görsel olarak kendini nasil buluyorsun? Ozelestiri yapacak olursan00 YorumlaKonuşup halledemiyorsanız bence bu işin sonu iyi değil. Boşan yani boşuna uğraşma. Tabiki önce oturup ciddi konuşmayı deneyin.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik evliliğin temelidir. Eğer eşin yanaşmıyorsa muhakkak duygusal bir sorunu vardır. Yani aklı başka bir kadında falan olabilir. Seviyorsan biraz zamana bırakmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide bı sure gozlemliyecem
- +1 yıl
Sanırım eşini seviyorsun. O yüzden zamana bırak ve gözlemle
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başlardaki sorunlar devam ediyor kafasında bitirmiş bence çoğu şeyi. Kolay kolay değişmez gene de mücadele et oda bir yere kadar. Baktın olmuyor kendı yoluna bakarsın. Bu süreçte çocuk yapmayın.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende bu kafadayim bir yıl olsun bari diyorum. Çocuk çok istyor ama ben zaten düşünmüyorum. Sağlıksız bir ortamda evlat yetistiremem. Bende bunu düşünüyordum ama bana karşı tavırları o kadar iyi ki kafasında bitirse neden bbana böyle yapsinki neden seviyorum desin bunu anlayamiyorum
Soran+1 yılSizce peki ne yapmaliyim
+1 yılBoşanmak için geçerli bir sebep bu
Belliki senden etkilenmiyor (sen mükemmel olsan da bazen olur)00 Yorumla
+1 yılHiçbir erkek ayda 1 kere sevişecek kadar düşük libidoya sahip değildir. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey bu. Seni hala aldatıyor olabilir.
01 YorumlaEşin seni sevmiyordur
Sana aşık değildir menfaat için seninledir
Çok kötü bir durum01 Yorumla
Soran+1 yılNe menfaat olabilir ki
+1 yılAldatması affedilicek bir şey değil cinsel ilişki beklediği gibi bir şey çıkmamış olabilir veya seni arzulamıyoe güzel bulmuyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum nasıl dayanıyor o
Bşr erkekmiş kadar zaman yapmadan dayanması zor muhtemelen başkası vardır onunla yapıyordur00 Yorumla
+1 yılseverek evlenmemiş olabilir vücudunu beğenmiyordur iç ve dış giyimini beğenmiyordur daha önceki seksten zevk almamıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk sen tavır yapmışın haklı olarak, o süre içinde soğuma olmuştur. (fiziksel bir rahatsızlığı yoksa.)
04 YorumlaÇok zor bir durum senin için Her şey burada yazamıyorum maalesef Ama bunun sonu yok Sonuçta bir başkasıyla olabilir yani
00 Yorumla
+1 yılkardeşim büyü olabilir detaylı dşnlemek lazım qllah yardımcınız olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde o aklıma geliyor çünkü başka bı sorun yok
- +1 yıl
allah yardımcınız olsun
Seni aldattığını öğrenmeden önceki istek durumu nasıldı sana karşı?
10 YorumlaAldatmanin affı olmaz Yol yakinken bosanmak daha dogru olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılseni arzulamıyordur. evlenmeden önce seks hayatınız var mıydı?
00 Yorumla Bence onu tahrik edicek seylerle cik karsisina yinede yanasmassa o zamn çok zor işin
00 Yorumla
+1 yılAldatıldın ama yine evlendin aslında sen olacakları bilerek hepsi kabul ettin hata sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nefsinin istediği beden sen değilsin demek ki hala akli başka yerde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası var sen evlenmeden önce anlamışsın zaten bile bile evlenmişsin siz karı koca değil ev arkadaşı olmuşsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra canim
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim bildiğim erkek sevmese bile yatabilir biriyle ama eşin bunu bile yapamıyosa ya başkasına çok aşık ondan seninle yatamıyo ya eşcinsel ya da genel olarak depresyon gibi bi sorunu var
01 YorumlaAranızdaki bu soğukluğu ve ondaki bazı cinsel problemleri ortadan kaldırmanız lazım
00 Yorumla
+1 yılAblam Allah yardımcın olsun dua et Allaha sıgın namaz kıl
00 Yorumla
+1 yılÇevrenizde ailenizde evliliğinizi istemeyen var mıydı?
00 YorumlaEşin mastürbasyon yapıyor ondan fahag6 çok zevk alıyor bence
00 Yorumla
+1 yılHanım efendi durumunuz çok zor size anlatmıyor da neyse yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAklındaki baskasıysa sana seyi kalkmıyor
O kişiyi istiyor Bence iyi bir psikologla konuşun10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKavgalar sorunlar insanı soğutur , siz ara verip tatile giderek yeni bir sayfa açın
03 Yorumla
Soran+1 yıltatile gidelim diyoruz nereye gitsek yanımızda birilerini istiyor başbaşa kalamıyoruz ki.
Soran+1 yılBende öyle bir baskı yaratmışki itiraz edince kendimi insanlarla derdim var gibi hisseettiriyor.
Cevap sahibi+1 yılZor bir eşe benziyor biraz işin var ama yılma düzeltmeye çalış. 2 günlük başbaşa kalın sik baştan herşeyi yeniden başlatın
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik gibi duruyor ama açıkçası bunun bir sürü nedeni olabilir
bazı soruların cevabını almadan yorum yapmam zor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini çekici buluyor musun peki? Ve eşin evlenmeden önce sana karşı istekli miydi?
02 Yorumla
Soran+1 yılSen bu saaten sonra bukurmuydun kendini eskiden evet * şu an o kadar tiksiniyorum ki kendinden
Cevap sahibi+1 yılSaçmala o kadar abartıp kendini gömme, sorun eşinde gibi zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklında başkası var sevmiyor seni. Sen nasıl dayanıyorsun peki
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar canim yaniyorki bazen aklımı kacircak kadar kalbim sıkışıyor konuşmak istiyorum kavga ediyor bağırıp çağırıyor o kadar caresizimki
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne ferahlık versin. Sevmeyen biriyle evli olmak zor olmalı
Soran+1 yılAma ben zorla evlenmedimki niyetim yoktu bile biraz daha vakte ihtaycim vardı o ikna etti beni
Cevap sahibi+1 yılHeves geçmiş işte. Cinsellik bittiyse evlilik bitmiştir
Soran+1 yılhiç olmadıki
Cevap sahibi+1 yılSenin isteğin yüksek ama cğnsellik yok öyle mi
Sendemi olmuyor yanaşınca yoksa hiç
Gelmiyormu yanına00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin sorun yazıyla yorumla çözülecek bir şey değil eşin belki de gaydır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende şlk evlendiğimde yaşadım bunu...
İnsan eşini istemiyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek evlenmedin mi bu adam niye evlenmiş nereden buluyorsunuz böylelerini ya
00 YorumlaHayatında baskasi olabilir gibi
32 Yorumla
Soran+1 yılEskiden olsa bende buna emin olurdum ama telefonu ortada evden işe işten eve eskiden gizlerdi telefonunu ama şu an oda yok söz verdi ve cidden şu an eğer aldatiyorsa bile çok büyük bi oyun olmali
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence geceliğine giydiğin şeylere dikkat etmelisin güzel şeyler giy
00 Yorumla
+1 yılBuradaki cevaplar seni daha çok üzecek
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyü yapılmış olabilir ablacım, sen eşine yanaşmayı denedin mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum da hep yorgun ve uykusu var bende yoruldum artık ayni yatakta uyumak bana isksnce oldu
Cevap sahibi+1 yılGüzel ablam çok haklısın anlıyorum seni ama sabredip uğraşmalısın. Anne olmak istiyorum diye söyle ona ve ısrar et. Bol bol tatlı yedir eşine
Soran+1 yılHaklısınız ama o kadar gücüme gidiyorki kendimi o kadar aşağılanmış hissediyorum ki
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum güzel ablam ama uğraşmalısın herşeyle. Yuvayı her zaman dişi kuş ayakta tutar. şu an eşin uyuyor mu?
Soran+1 yılEvet uyuyor bir saat oldu ben içerde uyucam dedim tqmm dedi
Cevap sahibi+1 yılAyrı uyuma ablam seninle her zaman konulup elimden geldiği kadar sana yardımcı olabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılCevap bekliyorum ablacığım
Cevap sahibi+1 yılAblam sağ uyumadın mı
Soran+1 yılnasıl yatmım aynı yatakta uyku ölüm gibi
Cevap sahibi+1 yılAranız biraz düzeldi mi ablam?
- Devamını Gör (60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 10 aydır evliyim, eşim benimle beraber olmuyor. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat