Bazen biz kadınlar için çok acılı olsada her kadının zevk almasını sağlayan memelerimizde erkekler ne buluyor?

Tam ısırmalık duruyor sajkd. Hem kadına zevk veriyor oluşu, hem de genlerimizde olan bir şey. İçgüdüsel olarak memelere çekiliyoruz muhtemelen bebeklikten kaynaklı.
Bizim için çok muhteşem bir tutku ve vazgeçilmez güzellik ve sexilik, ısırmak istemesekde isirabiliyoruz ama emme şekillerini sizi uçurur şekilde yapmak çok muhteşem oluyor, bu sebepten ısırıklar olunca az bir süre sonra acıma olunca bir süre dokunmamak iyi oluyor. Ne yapıyoruz diğer Memeye geçiyoruz güzelim.
ben ısırmıyorum, çok dikkat ederim. ısırmaya girmeyen sanki kemirme imiş gibi -simülasyonuymuş gibi düşün- yapılan hassas hareketler karşıya keyif verir. nesine bayılıyoruz diyorsun, dürtüsel bişey sanırım. ben görüntü, dolgunluğu, renk uyumu, kendilerine has -tabii temiz olmalı- kokusu falan işte
Cevap
60Cevap
Benim açımdan kadının zevk aldığını görmek bana haz veriyor. O yüzden seks esnasında hassas noktalara özel ilgi gösteririm.
Bende istiyorum çok 🔥🥰🥰
Sevgilin-eşin halleder.
Özellikle bir bölgeye takintim yok. Sevistigim kişinin hemen hemen her bölgesini emmek ve öpmek isterim. Bununla birlikte cogu insan kendisine ogretilenleri taklit ediyor. P*rnolarda ne gördüyse onu yapmaya çalışıyor. Halbuki kimse ust bacagin ic kisimlarini yalamayi akil etmiyor ya da sirtin boyna yakin bolgelerini. Anca "wooww so big, gluk gluk gluk".
Erojen bir organdır, emerken çok haz veriyor, beynimde o hazzı hissediyorum.
Orantılı memelerin uçlarını emmek çok hoş oluyor tahrik edici ama olsun orantılı olması gerekli fotodaki ideal olanı sızın fotoğrafınız mi gorseldeki
Aslında bizden ziyade sizle alakalı o durum.. Yani kadınlar bundan haz alıyor zevk alıyor diye yapar çoğu erkek
İçgüdüsel bir durum olgunlaşınca zevk alma duygusu oluşturuyor bunda da istekli kadının meme uçlarının dikleşmesi cazibesini artırdığı için olmalı.
Neden çok acılı oluyor bazen? Aydınlatırsan sevinirim. -Bence bilinçaltından kaynaklı bir durum ve taaa anne memesi mevzusuna kadar gidebilir.-
Sanırım bu bilinçaltıyla alakalı birşey. Hele o meme iriyse pembemsi turumcu areolasıyla birlikte üzüm gibi ucu da varsa. Yeme de yanında yat
Meme ucu o kadar önemsemem ama bütün olarak meme yumuşak dolgun bide okşaması sıkması bide seks esnasında sallanmaları muhteşem bir şey
uçlarını dişlerimin arasına alıp ufakdan çekiştirince iyice dikleşip belirginleşmesi kadının aldıgı zevki görmek hoşuma gidiyor beni tahrik ediyor🤭
Cünkü kadınımızı en çok mutlu edebilegimiz yer memenin tam ucu ıslak ıslak emmek dişlerle hafif hafif ısırmak
valla cok guzel oluyor gögüs çok estetık bır alan kadın vucudunda gercekten
Acitsada kadina zevk verdigini bilirler, uclardaki sinir sayisi cok fazladir. Ve erkeklerin cogu orali sever. Emmek avuclamak vsvs.
Meme emmek yalamak vakumlamak uçlarını ısırmak ve penisimizi sürtmek çok hoşumuza gider aşırı zevk alırız görmek hile tahrik eder azdırır bizi 🤩🤩
sevişmek bunu gerektirmiyor mu?
partnerin haz alacağı yerlere yapılan eylem hava su yol olarak dönmez heralde
Heleki göğüslerinden huylana biri ise etkileşim daha güzel oluyo 😈
Meme ucu sevilmez mi?
Neden diye sorulması abestir. Zevk verir, mutluluk verir.
Yani bilmiyorum ama bende çok seviyorum kadın memelerini
Umarım bu sen değilsindir. Her iki taraf içinde zevk noktası olduğu için olabilir.
Dondurma ısırmak varken neden memeyi ısırayım ki...
Çünkü lezzetli ayrıca siz dahada tahrik oluyorsunuz diye. Sen zevk almıyor musun
Bundan zevk alıyor kadınlar çünkü.
Yapılması da aynı şekilde zevkli.
Amaç kendimin zevk alması değil zaten. Partnerimi uyarmak, tahrik etmek amacım.
Çünkü sebebi en çok zevk aldınız yerdir. asıl sebebi zevk almanızın rahim damarları vardır yani çok hassas
Senin göğüsleri de ısırırım
Aşık oldum galiba sana ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Çünkü böyle yumuşacık şeyleri emmeyi neden sevmeyelim
Onlar daha bebekler ondan.
evcilleştirip büyütmek varken neden mahrum kalıyorsunuz ki o zaman
Hurmanin sulusu emilir göğsün uclusu emilir doya doya bizim için bir güzellik bu şehvet abidesi olmazsa olmaz boyut önemli değil
bebelıkten gelen bır alıskanlık olsa gerek hala severek emıyoruz
Aç bir bebek gibi emerim sevgilimin memesini
Bilmem, estetik geliyor biz erkeklere 😅
görseldeki gibi tatlı ve güzel emerek ısırmak çok tahrik edici sütyen rengide güzel :D
😆demeki mutlu oluyoruz
Bundan zevk alıyorum çünkü
Kızlar da penis ucunu seviyor yalamak
çok sinirli göründükleri için.
Incirin bali ucundan yalanir
Gel buraya 😋
Yerim seni
Emzircem seni
Sütünü iç uyu
Herkese kuyruk sallama çiçeğine sokarım senin
Sok 🥰
domal