Bunun nedeni nedir acaba? Erkeklerin meme emmekten zevk almasının, bundan vazgeçememesinin sebebi nedir? Ne gibi zevk alıyorsunuz? Ne hissediyorsunuz bunu yaparken 😉😊 #JessicaRabbit😘
Yumuşak olduğu yalamak isteğimiz geliyor ve kadınlarda zevke geldikçe uçları sertleştiği uçlarını ısırmak isteğimiz ve daha çok yalamak isteğimiz gelir bu yani 😃
O memeleri avuç içine alıp yoğurarak emmek kadına sahip olmak ile huzuru bulmak demek oluyor.. Erkekten farklı iki şey var zaten biri memeler diğeri vajina.. Yaratılıştan erkek bu iki organa büyülenmiş gibi bağlıdır.Önce terimleri temizleyelim: her ne kadar tuhaf bir şekilde "kibar" olduğu iddia ediliyorsa da "göğüs" ile "meme" aynı şeyler değildir. Eş anlamlı olarak kullanılmaları bilimsel olarak hatalıdır. Son çalışmalar :Bebeklik çağlarında hayatta kalmak için anne sütüne, dolayısıyla annenin memesine muhtaç olan erkek bireyler, ergenlikten sonra cinsel dürtülerin de etkisiyle kadın memelerine karşı ilgi duyuyor olabilir. Birçok araştırma kadınların büyük çoğunluğunda meme ucunu uyarmanın cinsel istek uyandırdığını ve vajinal ile klitoral uyarım ile aynı beyin bölgelerini faaliyete geçirdiğini göstermiştir. Bir erkek, partnerinin meme ucuna dokunduğunda veya masaj yaptığında, bu eylem kadının beyninde oksitosin salgılanmasına yol açar. Anne ile bebek ilişkisini düşündüğümüzde bir önceki bahsettiğimiz durum için şunu diyebiliriz: oksitosin kadının dikkatini ve ilgisini partnerinin üstünde toplamasını yardım ediyor ve bu kişiyle arasındaki bağı güçlendiriyor.
Meme yalamak aslında meziyet gerektiren bir durum; fazlaca sert ya da fazlaca sakin olunmamalı, ortası tutturulmalıdır. Daha da önemli olan şey ise dil hareketleridir. Aç bir kuzunun annesinin memelerini çekerken ki kadar istekli, bir mektup zarfını yalarken ki kadar da ince ve titiz olunmalıdır.. Her cinsel eylemde olduğu gibi burada da iç güdü, akıl ve karşılıklı haz algılarının birleşiminin eylem esnasında dimağlara hakim olması gerekmektedir.
Olayın teknik yönüne bakar isek, bu eylem yapılırken doğal olarak eller boş durmamalı, partnerin değişik noktalarında gezinmelidir. Tercihen el ile iki memeyi birleştirip ortası yalanabilir veyahut bir teki yalanıp diğeri sıkılabilir. Oldukça eğlenceli bir eylemdir. Ön sevişme esnasında uzun tutulması ana seksi daha da zevkli kılabildiği gibi başlı başına da güzel bir haz kaynağıdır.
meme erkekler için cinsel çağrışım yapan bir organ. onun genelini uçlarını görmek haz veriyor. avuçlamak ve emmeye başlaman dudaklarla tenin temasını sağladığı için erekte olmamızı sağlıyor ve keyif veriyor.
En mantıklı cevap, aslında insanda hersey zihin ve düşüncede bitiyor beyin farklı düşündürüyor, bebekken , ac karnını doyurmak için emer bebek , partnerini ise zevk almak vermek için, bende bayılırım hatta bazen o kadar kaptırıyorum , eşimin memesini sömürürüm, mesela annemi emmemişim.
Bir kaç kez daha yazmıştım Bilinç altında meme ve kalça erkeklerde doğurganlığı çağrıştırıyor o yüzden meme hastasıyız. Binlerce yıldan beri süre gelen evrim süreci
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek olsam bende severim doğar doğmaz ağızlarına meme tıkıyorlar haklılar
@Berivann6 bazı şeyleri objektif olarak okuduğun zaman evet bende katılıyorum, ve fakat işin içine kültürel ve toplumsal değer yargıları girdiğinde anlanması reddedilen bir adam
Kültür bilemiyorum sevemiyorum sonuçta her ülkenin kültürü farklıdır herkesin anlaşmasını saglayanda belli tabularının olmaması olacak diye düşünüyorum ve toplumuda umursamıyorum toplum genelde insanları aşağıya çekiyor ve ne yapıp ne yapmamasını gerektiğini ona göre yaşaması gerektiğini düşünüyor bu ise fazla kayıp demek
@Berivann6 toplumun insanları aşağıya çekmesi yönündeki düşüncelere kesinlikle katılıyorum. kültürel değerler konusunda 3 kişi bile bir araya gelse bir süre sonra mecbur aralarından birisinin yönlendirmesine muhtaç kalır, kültürel değerler ve aktarımı konusundaki zorunluluk bence insanın doğasında var hatta hayvanların. bu önüne geçilemez bir sonuç.
kadinlarda sever, kadinlarda 3 zevk noktasi vardir, bunlardan biride memedir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın ruhu doyumsuzdur. Onu ne kadar doyurursa erkekte bir o kadar doyar. Vücutta belli başlı uyarıcı noktalar bulunmaktadır. Göğüs ve arası meme ucu buna bir örnektir.
Cok ilginç degil mi bir kadını hem eşi hem cocukları emiyor , hatta 11 yaşındaki oğlum bir yerden +18 film izlemiş gelmiş eşime, anne babamda seni emdi mi demiş , esim tabi azarlamış