Cinsel Yaşam Erkekler neden göğüs yalamayı sever? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Özellikle ucunu ne yapmaya çalışıyorlar? Erkekler neden göğüs yalamayı sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
metehanaslanoba Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kadınların etkilendikleri üç noktadan birisi. iki göğüs bir meme :) ayrıca o göğü değil memedir. göğüs olsa dayanamazdın. Göğüs gövdenin ön üst kısmına denilir. karnın üstü tamamen göğüstür. 0 0 Yorumla
Jackpot000 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Göğüs yalamayı sevmekten ziyade bende karşı tarafa vermiş olduğum haz hissi hoşuma gidiyor. Karşı tarafın çıkardığı sesler çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öyle çok bir verdiği zevk yok ama karşı verdiği zevk haz veriyor 0 0 Yorumla
nghtskip Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Ben açıkcası karşımdaki kadına haz verdikçe mutlu oluyorum yani 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kadınları en yükselten eylemlerden biri olduğu için 0 0 Yorumla
Tekrarbengeldi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben hiç yapmadım 😂belki hoşuna gidiyodur şekli falan kendin niye ona sormadın ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden dirseğini değil de göğüs uçlarını? Demek ki oradan zevk alıyorsun ki erkeğin de seni mutlu etmeye çalışıyor. Kurcalama gerek yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim hoşuma gidiyor hep yalasın emsin karışmam 4 11 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Morariyor sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç morarmadi Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Esmermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz tenim Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Ben sertmi emiyorum yoksa ya ama şikayet eden yok Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan gibi sıkmadan oksanir Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Okşama değil emerken uçlarını vakumluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşimde yapıyor acıtmadan Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Sen beni yanlış anladın can yakmıyor ki bazen ısırınca acıtıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Isırma acır tabi Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl İstiyor ama hoşuna gidiyor oda ısırıyor Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Sutunu çıkartmaya çalışıyorlar Başaran var mı 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yumuşacık olduğu için 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kadına zevk vermek tamamen olay. Hoşumuza gidiyor. 0 0 Yorumla
serioladumerili Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Yalatmadıysan anlamazsın 0 0 Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Meme mi 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aşırı haz verici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kadınların etkilendikleri üç noktadan birisi. iki göğüs bir meme :) ayrıca o göğü değil memedir. göğüs olsa dayanamazdın. Göğüs gövdenin ön üst kısmına denilir. karnın üstü tamamen göğüstür.
Göğüs yalamayı sevmekten ziyade bende karşı tarafa vermiş olduğum haz hissi hoşuma gidiyor. Karşı tarafın çıkardığı sesler çok hoşuma gidiyor.
Öyle çok bir verdiği zevk yok ama karşı verdiği zevk haz veriyor
Ben açıkcası karşımdaki kadına haz verdikçe mutlu oluyorum yani
kadınları en yükselten eylemlerden biri olduğu için
Ben hiç yapmadım 😂belki hoşuna gidiyodur şekli falan kendin niye ona sormadın ki
Neden dirseğini değil de göğüs uçlarını? Demek ki oradan zevk alıyorsun ki erkeğin de seni mutlu etmeye çalışıyor. Kurcalama gerek yok.
Benim hoşuma gidiyor hep yalasın emsin karışmam
Morariyor sonra
Hiç morarmadi
Esmermisin
Beyaz tenim
Ben sertmi emiyorum yoksa ya ama şikayet eden yok Yaş kaç
İnsan gibi sıkmadan oksanir
Okşama değil emerken uçlarını vakumluyorum
Eşimde yapıyor acıtmadan
Sen beni yanlış anladın can yakmıyor ki bazen ısırınca acıtıyor
Isırma acır tabi
İstiyor ama hoşuna gidiyor oda ısırıyor
Sutunu çıkartmaya çalışıyorlar Başaran var mı
Bebeklikten gelen bir alışkanlık
Yumuşacık olduğu için
Ucunu morartmaya çalışıyoruz 😃
Çocukluktan gelen bir şey ondan.
Kadına zevk vermek tamamen olay. Hoşumuza gidiyor.
Yalatmadıysan anlamazsın
Siz dahada hoşlanın diye
Daha yapmadım ama çok isterim bende
Güzel diyr
Sen neden kardeşim yalamayı seviyorsun
Güzel çünkü
Meme mi
Sevilmez mi
Aşırı haz verici
çok güzel yalamak.