Yanlış anlamayın kınadığımdan değil kesinlikle, haddime de değil. Sadece gerçekten merak ediyorum, fuckbuddy olunca cidden birbirinize karşı hiç mi bir şey hissetmiyorsunuz? Özellikle fuckbuddy'likleri bittikten sonra normal arkadaş gibi olanlar, aralarında hic sorun yokmuş gibi devam edenler de var. Bana bunun mantığını biraz anlatabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tarafların bir süreden sonra aradaki güven sonucunda oluşabilecek bir aktivite türü ve özel hayatın gizliliğine saygı duyulduğu müddetçe sorun olmuyor.
Dostane bir ilişki yürür gider. Arkadaşta kalınabilir neticede neden olmasın? Sonuçta herkesin birbirine saygı duyması önemli.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇıkar ilişkisi. Herkes beklentisini belirler ve ona göre haraket erder;yaşar. Sırf buddy için değil bu hayatın her anında her insandan bir beklentimiz olur. Bewklentimiz Karşılandığı sürece karşılanan beklentimize göre birlikte hayatın bazı anlarını paylaşırız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
En iyi anlaştığım ilişki en iyi arkaşlarımla olandı.
tedayını merak edersen özelden yazabilirm buradan zor olur cunkü.
anlattıktan sonra belki fikir sahibi olabilirsin02 Yorumla
+1 yılAslında her zaman böyle olmuyor senin yazdığın sadece olması gereken😃
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki istisnalar da vardır, ben sadece bu tarz ilişkiler de gördüğüm icin merak ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılben seviyorum. anı yaşamayı. hesap sormak yok, kısıtlamak yok, bunaltmak yok. hele birde kafalar uyuşuyorsa, zevkler de ortak noktalar çok fazlaysa, ten uyumuda varsa harika bir ilişki tarzı
00 YorumlaSadece seks ihtiyacını giderebilmek için biriyle ilişki yaşama zorunluluğunu ortadan kaldıran dürüst ve merhametli insanların tercihi...
00 Yorumla
+1 yılKafa uyuşmadan olmuyor insanlar zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bi iki taraf da rahatsa bi sıkıntı çıkmıyor mu?
- +1 yıl
Zaten rahat olmadan olmaz ki bu işler. Tabuların varsa düşüncelerin farklıysa oraya gidemez muhabbet. Duygular illa ki vardır ama aşk olarak değil. Zamanla aşka dönebilir tabii.
Soran+1 yılAşka da dönmesi muhtemel tabii ki fakat öyle çiftler gördüm ki fuckbuddy oluyorlar, bi taraf zamanla ilgisini kaybedince sıkılınca bitiyor, sonra da hiçbir şey olmamis gibi arkadasliklarina devam edebiliyorlar. Bunu anlayamamıştım sadece
- +1 yıl
Seksi tabu haline değilde sadece beden için bir zevk ihtiyaç olarak görüyor bu tarz insanlar. En doğrusunu da yapıyorlar neden farklı anlamlar yüklenir anlamış değilim zaten. Kimse farklı anlamlar katmadan yaşasa, herkes rahatlayacak zaten.
İhtiyaç olarak düşünüp devam ediliyor
00 Yorumla
+1 yılOnu ben de merak ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sadece arkadasca sks yapyoz
00 Yorumladeneyelim :)
00 YorumlaSaçmalık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılBağlanmak yok işte
00 Yorumla
+1 yılzor zanaat
00 YorumlaZamanla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği