Eşiniz/Partneriniz sevişme sırasında perdelerin açık kalmasını istedi. Tamam mı devam mı?
Şaşırır ancak devam ederim
Sevişmekten vazgeçerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevdiğim birlikte olduğum kadının elini bile merhaba deme amaçlı tutan bir insana tahammülüm yokken. Kadınımın zerresini bir başkasının görmesine hiç tahammülüm olamaz. Bu sözlerim aşırı kıskanç veya takıntılı birisi olduğum anlamına gelmesin lütfen sadece aşırı sahiplenici ve eşimin zerresini bile paylaşamayacak kadar çok değer vermemle alakalı bir durum.
Duruma göre değişir. Eğer kendi evimdeysem cinsel aktivitelerimi komşuların görmesine gerek yok derim. Ama farklı bir mekansa, mesela tatile gitmişsek, bir otelin penceresinde bunu yapmak bana daha fazla zevk verir. Ki bunu yapmışlığımız var. Daha da ileri götürüp, pencerenin önünde, hatta balkonda yapmak da muhteşemdi. Birilerinin sizi görüp bundan tahrik olması ihtimali bazılarına ters gelse de, genelde bundan haz duyan çok insan var. Bir çok tabuyu yıkamamış olan eşimin bile bundan aşırı zevk almış olması beni haklı kılıyor. Tek olumsuz durum, deşifre olmak olaurdu. Neyse ki bunu yaşamadık.
Ben bunu ciddi anlamda yaşadım ve izlenme durumu farklılık katmıştı heyecan bazında bunları anlatsam gerçekten etkileri oluyo ama işte kolayda anlatılmıyor izlenme fantazisi yaşadım ve sonuç başka heyecan ve farklılık katmıştı

Çevredekilere p*rno film izletme çabam yok. Daha önce böyle bir olay İstanbul'da olmuştu. Hatta videoyu çekip sosyal medya hesaplarından yayınlamışlardı
Kadın dogy pek bilmiyor galiba :D :D
Cevap
41Cevap
Hayır devam etmem.
3. bir kişiyi aramıza dahil etmenin lüzumu yok. Ve midem bulanır, bu teklif karşısında soğuyabilirim.
Bırakamam devam ederim. O kadar çok seviyorum ki asla yarım bırakamam olmaz mutlu son şart... 😎
Ben sevişmeyi bitirmem ama sevişirken de bunu yapmayacağımı söylerim. Ha kabul etmezse de sevişmeyiz.
Akşamları oerdeleri hep kapatırım ama açıksa ve ilişki yaşıyorsam umursamam partnerim özellikle bunu istiyorsa da umursamam demekki hoşuna gidiyorr
Devam etmiştim, yine ederim. O detay o anda hiç aklıma gelmiyor zaten 🤭
Guneslik perdenin onemini anlatan bir yazi dizisi 😀😂 kendim adina hic umrumda olmaz ama partnerimin mahremini korumak zorundayim bu yuzde yatakta degil yerde devam 😂👍
Tam 2 sene önceydi, hiç unutmuyorum sevgilimle TERAZİDERE'de bir otelde sevişirken bu teklifi yaptı. Perdeleri açalım, dışarıyı izleyerek sevişelim dedi, ben istemedim. Kendimi azdım. com'da görmek istemedim çünkü
bazen kendi isteklerinin yanında partnerini de düşünmek gerekli.
onunda istek arzu ve hoşlandıklarını BERABER paylaşabilme adına kabul etmek de fayda var diye düşünüyorum
Merhabalar,
Evin konumu çok önemli 46. kattaki rezidansta sorun olmaz manzaraya karşı daha güzel olabilir hatta ama 2. katta kimseye Şahsi Filmimi çektirmem :)
#Just
Ne. Yapicaz milleti zevkemi getireceğiz ozelimi milletemi seyrettirecegim bukadar geniş değiliz pardon yani istesede yapmazdım kudursun...
"izlenilmesi" ile "izlenilme ihtimali" arasın da ince bir çizgi var. çizgi belli ise, ya tamam, ya da devam
Ben bu konuda biraz hassas bir adamım
perdelerin kapalı olması daha rahat hissettirir beni
böyle bir teklife soğuk bakarım sanırım..
Oldu olacak bilet kesip patlamis misirda dagitalim millete.
Hic isim olmaz. O kadini da kapi önüne koyarim.
Ben kapatsam bile Rüzgar esiyo olsa Perdeler dalgalanarak açılır bu hoşuma gider perdelerin dalgalanırken çıkardığı ses ile birlikte sevişmek ☺️☺️
kapat kapat kimse görmesin 3. ye 4. ye 5. ye heves etsek aramıza alırdık camın dışına değil manyak derdim ben
Özel anın reklam edilmesine gerek yok. Dikkat dağıtır sevmem. Yaşayacak olan benim istemezdim devamını.
Tamam değil. Beni mahremi olarak görmüyorsa tamam değil
sekste sınırlarım yoktur camda balkonda heyecan verici heryer de çılgınca sevisirim
Eşimi partnerimi her kimse sadece o iş için birlikte olsak bile kimse görsün istemem
Her türlü devam. Zirveyi öyle yaşamak istiyorsa ben de ona uyarım.
Bana göre değil sanırım. Perdeyi kapatmayı tercih ederim.
Fantezilerim arasında açık alan vs olan ben sorun etmem devam ederim 😂
Akvaryumdaki balığımdan bile utanan biriyim. İmkan yok
Tam da arada kalınacak bi soru sevgilin mi namusun mü öfff bilemedim😑
Tamam
Devam tabii.
Beni her daim heyecanlandıran fantazi
Gökyüzünde ise, evet neden olmasın
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Olan var olmayan var. Canli yayin gerekmez
Manzara müsaitse neden olmasın
Aşırı derecede utanırdım.
Devam, devam, tüm millet bizi izlesin. 😂😂