Yatakta partnerine her isteğini söyler misin yoksa alacağın tepkiden çekinerek susar mısın?

Yatakta partnerine her isteğini söyler misin yoksa alacağın tepkiden çekinerek susar mısın?
Söylerim ama partnerimin ne istediği benim açımdan daha önemli tabi ki de. yani onu üzecek ya da mutsuz edecek bir şeyi elbette yapmak istemem hiç bir şekilde.. sadece onun mutluluğunu düşünürüm kendimden önce
Barışcığım fazla idealistsin kardeşim. Sekste kendimden çok partnerimi düğünürüm fikri yanlıştor ve zaten öyle davranamaz insan. Partnerimi dr kendim kadar düşünürüm dersen bu doğru yaklaşımdır.
bu benim fikrim olduğu için böyle düşünmeyi uygun buldum.
Evet söylerdim en özel anlarımı onunla yaşıyorsam o kişiden çekinmek doğru olmaz o zaman biz hiç bir olamamışız partner olamamışız demektir bu. Bir kere söylerim eğer istemezse tepki verirse bir daha konusunu açmazdım.
:)
Söylerim
Çok edepsizimdir
Seksin tadı böyle yaşanır bence
Yatağa girince edep, terbiye, nezaket kalmamalı zaten
Kesinlikle öyle karşındakiyle artık bir bağın var utanacak ayıp olacak bir şey yok
👏👏👏👏
İnsan bazı düşüncelerini söylemekte tereddüt ediyor. Ama, zamanla bu da aşılıyor. Yine de çok agresif istekler varsa, bunların dile getirilmesinin çok olağan olmadığını düşünüyorum.
Cevap
8Cevap
Yatağa girmeden önce konuşulmuştur mutlaka.. O yüzden yatakta da çekinmem..
Evet, söylerim. Ama bir şeyleri demeden önce zaten muhahbet sırasında bunu ima ederim. Eğer rahatsız olacağı bir şeyse de söylemem.
Karşılıklı saygı önemli sonuçta.
Bu soruyu 15 yıl önce cevaplamış olsaydım o anki kişiliğim ve tecrübesizliğimle hayır cekinirim söyleyemem derdim ama şimdi sorsan cok daha rahat bir şekilde söylerim isteklerimi dile getiririm
Senden korkulur. Söylediğini yapmadı diye bir de döversin el oğlunu
İncitirimmmmmm 🤣
Senden tırsingen :P
🤩🤣😊
Ön sevişme sonrası belli bir tempo yakalandıktan sonra dilim çözülür, olmadık istekleri ve lafları sıralarım.
Itaat etmeli ve saatlerce sertt darbeleri kaldırsın yeter.
Evet evet çay istiyorum ama ismim Şenol diiil 😂
Nerdeyse her hatfa 1 veya 2 farklı kadınla birlikte oluyorum. İsteklerimi söylerken hiç tereddüt etmem. Sadece git gel yaparak bitirmek bana göre değil.
Niye sayı belirtme gereği duyuyorsun?
Şundan, nasılsa aynı kadına bir daha denk gelmem diye düşünüyorum, yani utanacak sıkılacak bir sebep kalmıyor. Eğer tekrar görüşecek olsam belki bazı isteklerimi çok rahat söyleyemezdim.
Evet sekste utanmadan her şeyi söylemek istiyorum
Çekinmem yaa yatakta her şey mübah bence
Aynen de öyle argo dahil mi peki
@Cemdendeniz evet
@Cemdendeniz severim dayanır mıyım bilmiyorum
@Cemdendeniz ben de dayanırım
Sertlik harikadır sekste kütür kütür orrrppu kadınımı skkmmyee bayılırım ben domaaaltıp özellikle de saçlarından tutup kallçları tokatlayarak sertçe oral yapmayı mı yaptırmayı mı daha çok seversin
@Sardunya55 😀😀
@Sardunya55 seni biliyorum zaten seni acımadan skkkcm sen apayrısın
Sınırların var mıdır sekste
@Cemdendeniz yapmak ama yapılmasına da karşı değilim
Farkındayım sen harika yalarsın saçlarından tutup iri kalın aleti dudaklarına vurarak köküne kadar gözünden yaş gelene kadar gırtlağına sokmalı sende ağzına da boşaltırsın bence sen
@Cemdendeniz utandırma istersen 😉
@Cemdendeniz muhabbet terbiye sınırları dışına çıkmış artık. Özelden devam edin. Buraya yazdıklarımızı siliyorum
Evet haklısınız kusura bakmayın mesajdan devam edelim
Yazabilirsin bu arada
Söyleyemediğim kişiyle aynı yatağa niye gireyim?
Kessinlikle haklısın bak
Söylerim ve yaparım
evet söylerim
Hayır ya kırılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?