Benden önce seks yaptığın erkekmi daha zevk verdi yoksa benmi diye sorsa ona dürüstçe dermisiniz yoksa hoşuna gitsin diye senmisin dersiniz?sex esnasında bu tür fantazi yapmak isteyen biriyle evlenmem diye düşünürmüsünüz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce soruyor sonra kiziyor. hep ayni hikaye sen daha iyisin askim harikasin...
01 Yorumla
Soran+1 yılbekarmısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlari bana soramaz gecmisimle ilgilenmemeli
1433 Yorumla
Soran+1 yılsadece seks esnasında sorarsa
Cevap sahibi+1 yılÜzülürüm bütün konsantrasyonm dagilir zaten beni sadece seks olarak gördüğünü kiskanmadigini anlarım sevilmedigimi hissederim
Soran+1 yılsevmese seninle evlenmezdi seks için evlilik çok saçma
Cevap sahibi+1 yılSeven erkek bunlari duyunca üzülür sinirlenir bunlari soruyorsa suphe ederm
Soran+1 yılsadece fantazi seks dışında konusuda olmayacak
Cevap sahibi+1 yılAnladim benim icin hos degil
Soran+1 yılbakiremisin
Cevap sahibi+1 yılDegilim
Soran+1 yılpeki ilk kimle yaptın dese yanlış anlarmısın seni sevmediğini düşünürmüsün
Cevap sahibi+1 yılKimle diye niye sorsun ki bak bazi erkekler bakirelik benim icin onemli degil dese bile kadininin gecmisini düşünmek sormak dahi istemez kaldiramaz çünkü sanirim anlatabiliyorum
Soran+1 yılsen anlatıyosunda erkek şunu hep düşünür acaba ilk kimle yaptı,düşünmeyen erkek zaten karısını paylaşmayı göze alandır,yaşın kaç bencede bakirelik önemli değil kıskansamda ilkini düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılIlkini tabi ki dusunur benim sevgilimde düşünüyor ama kimle diye hic sorgulamadi
Soran+1 yılsevgiliyken sorgulamaz evlendiğin zaman sorar
Cevap sahibi+1 yılevlimisin sen soruyormusun
Soran+1 yılbekarım ayrılanlardan biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBu sebeptenmi ayrılıyorlar yani?
Soran+1 yılhayır sadece bunuda soruyorlar,evli kadınlarlada oldum biri bakire değilmiş kocası hep yüzüne vruruyormuş,ben olsam asla düşünmem bunlar görmemiş
Cevap sahibi+1 yılCok kötü bir durum
Soran+1 yılbunu kabullenecek bir eş olmalı,sende fantazi tarafından sıkıntı yapma seks esnasında konuşmak iyi gelir
Cevap sahibi+1 yılSizin bahsettgnz kiside evlenmeden once soylemis ve kabullenms kocasi sonradan böyle yapmamasi lazimdi ama ben ne olursa olsun konusmasni istemem
Soran+1 yılevlilik çok farklı aynı çatı altında oldunmu sorunlar başlıyor bu yüzden fantazici bir karı koca olursa herşeyi aşabilir sevgileride güçlü olur
Cevap sahibi+1 yılBazilari sever veya sevmez eslere bagli
Soran+1 yıltabiki buda evlenmeden önce anlaşma yapılmalı kadın mutlu edilmek için yaratılmıştır
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Soran+1 yıleşler evlenmeden herşeyi konuşursa evlendiklerinde çok mutlu olurlar kadının mutlu olması için herşeyi göze alacak bir erkek olmalı kadının kıskansada yerine göre özgür bırakacak
Soran+1 yılsen istemezmisin her konuda güçlü olsun erkek
Cevap sahibi+1 yılTabi ki oyle ama ben kimle oldugum dışında herseyi anlattım ama kahroluyor bunlari duydukca ondan soyledim
Isterim evet kim istemez?
Soran+1 yılgeçmişinden bahsetmekten gocunmamalısın açıkça söylemelisin sevgiye zarar vermez blakis daha güçlendirir
Cevap sahibi+1 yılBize biraz zarar verdi cok kavga ettik
Soran+1 yılonunla evlilik bence zor olur evlendiğinizde yüzüne vurabilir senin cinsel yöndende hep mutlu olmanı isteyecek biriyle evlenmelisin geçmişinden pişmanmısın?
Cevap sahibi+1 yılIlk once beni düşünür hep zaten beni orgazma ulastirmadan birakmazda
Pisman degilim aslinda amaşu anki sevgilime cok aşığım keske yapmasaydim ilk onun olsaydim diyorum
Soran+1 yılpeki onunla evlenemessen
Cevap sahibi+1 yılNasip derim
Soran+1 yılbende sevgilimle 2 yıl oldum ama evlenemedik senin gibi biriyle evlenmek isterdim
Cevap sahibi+1 yılNeden evlenemediniz :(
Benim gibi biri derken?
Soran+1 yılo beni terketti senin gibi erkeğinin dlilinden anlayan biri
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederm derin konular burdan bilmeden bisey soylemem olmaz
Soran+1 yılhaklısın yaş kaç acaba evlilik düşüncen varmı
Cevap sahibi+1 yıl20 yasindayim teklif var ama kabl etmedim daha pek yok herhalde dusuncem evlilikle ilgili
Soran+1 yılseni mutlu edecek biri olsa?ve seni özgür bırakacak biri olsa?yakışıklı olsa?bütün kazancını sana kıyafetler almak için harcayan biri olsa?
Cevap sahibi+1 yılBunun sonu nereye varcak anlamadim ama ben bir erkege para kaynagi olarak bakmam
Soran+1 yılo sadece örnekti hayatının herşeyi olmak istemezmiydin :)
Cevap sahibi+1 yılOyle oldugumu söylüyor zaten evet evet isterim oda benim herseyim çünkü
Soran+1 yılumarım onunla evlenirsin,onunla evlenemessen sanaldan biriyle evlenmek istermisin
Cevap sahibi+1 yılUmarım alisabilirsem bu duruma :) neden sordunuz?
Soran+1 yıleski sevgilisinden ayrılan biriyle tanışıp evlenmek istiyorum bu sitede bulabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılNeden ama sasirtici illa eski sevgilisinden ayrilmis biri mi olmasi gerekiyo
Soran+1 yılbende eski sevgilimle olamadım birbirimizi daha iyi anlarız diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılHmm bulursun ins
Soran+1 yılteşekkür ederim :) kendimi daha iyi ifade etmek isterdim sana ama burda yazılmıyor herşey
Soran+1 yılçok iyi birisin sohbetin çok güzel :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sende ayni sekilde :)
Soran+1 yılseniin gibi biriyle evlilik süper olurdu bu kesin erkeğin dilinden gerçekten anlıyosun
Soran+1 yılsitenin skype hizmeti olsa nasıl olurdu :)
Cevap sahibi+1 yılBunu nerden anliyosun erkegin dilinden anladigimi
Soran+1 yılhislerimde yanılmam ve öyle hissediyorum sevdiğin için sevişiyosun sevdiği ile sevişen biri benim gözümde harika biri bu yüzden eski sevgilisiyle farklı sebeblerden ayrılmış biriyle evlenmek istememdeki sebepte bu aşk yaşayan erkeğin dilinden anlar
Soran+1 yılerkeğini her şekilde mutlu etmesini bilir yanlışmı?
Cevap sahibi+1 yılBu soyledigini bir cok defa duydum biliyormusun ve sasiriyorum boyle anlasilmak guzel
Dogru soyluyosunuz ama ask unutulur mu sizce asik olmus bir kadin sizide mutsuz etmez mi
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru her kadin bilmeli ama bu turkiyede biraz bastiriliyo ve seks kotu biseymis gbi anlatiliyo kadinlar icin
Soran+1 yılaşık olmuş ama aşkıyla evlenememiş olanlar başkasıyla evlenmeyecekmi?sen nerdensin?
Soran+1 yılbende bakire sevgilimle oldum sonuç noldu farklı sebeplerden başkasıyla evlendi ben onu unuttum ve dediğim gibi birini arıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenebilir ama unutmamissa esinide mutsuz eder bence
Belkide senin ki ask degildi sevgi ve baglilikti
Soran+1 yılaşktı,eşini neden mutsuz etsin iki taraf bunu bilerek evlencek ve erkek anlayışlı davranır sıkmaz baskı yapmaz
Cevap sahibi+1 yılBen askimla olamazsam baskasiyla olmam zaten ama senin dedgn gbi olursa mutsuz ederdim sanırım
Soran+1 yılnerdensin
Soran+1 yılöyle deme mecbru olacaksın bekar kalacak değilsin :)
Cevap sahibi+1 yılIzmir neden bekar kalmayim ki vok mu kotu bisey bekar olmak sen?
Soran+1 yılistanbul bende,bekar kalınmaz seni anlayacak biriyle evlenirsin aslında özel bişeyler anlatacam sana buraya yazmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden kalinmasin evlenmek o kadar onemli degil benim icin evlenmesemde olur
Soran+1 yılevlensende bekar davranabileceğin biriyle evlenmek istemezmisin sadece resmiyette evlisin ama bekar gibi özgürsün
Cevap sahibi+1 yılBu ozgurluk cinsellik icinde mi gecerli eger oyleyse erkegimn beni paylasmasina izin vermem bana ondan baskasi dokunamaz beni kiskanmayan birini istemem acikcasi
Soran+1 yılhayır cinselliği eşinle doya doya yaparsın zaten,diğer her konuda özgürlük asla kısıtlama yok
Cevap sahibi+1 yılBunu biraz dusunmek lazim beni o kdr serbest birakirsa ne yaparsan yap moduna girerse hem sogurum hemde sevilmedigimi hissederim herhalde
Soran+1 yılsevdiği için yapacak zamanla herşeyi unuttuktan sonra herşey normale döner baskı olursa aşırı kıskançlık olursa sıkılırsın bunalırsın bence gözüde senden başka kimseyi asla görmeyecek sana aşık olacak bağlanacak
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin asirisi kotu tabiki garip bir durum askla mantigin karisimi gbi bir evlilik
Soran+1 yılaynen öyle olmalı işte imdi anladın :) sen anlayışlı birisin
Soran+1 yılanlayışına hayranım
Cevap sahibi+1 yıl:) tsk ederm anlamaya çalışıyorum diyelim
Soran+1 yılrica ederim ama anlıyosun harika bir kadınsın belli
Cevap sahibi+1 yılAma bu kadar iltifat etme utanıyorum :) tsk edrm
Soran+1 yılartık türk kadınlarıda evlenmeden seks yapabiliyor toplum baskısını aıyoruz yava yava ve erkeklerde bekareti önemsemiyor erkek yapıyorsa kadında yapabilmeli mantığı çoğaldı
Soran+1 yıliltifat değil öylesin
Cevap sahibi+1 yılBu hak sadece erkeklere taninmadi bir erkek biriyle birlikte olunca aslan kocum deniyo kadin o* oluyo
Soran+1 yılaa artık değişiyor kadında yapabiliyor yapmalıda
Cevap sahibi+1 yılYapmali tabi ki ama boyle dusunenler cogunlukta hala
Soran+1 yılbizleri ilgilendirmiyor öyle düşünenler kendilerine baksın skype var mısadece sohbet için?
Soran+1 yıltabi her önüne gelenle değil sevdiğiyle yapabilir zaten kadınlar sevmedikleri ile yapmazlar
Cevap sahibi+1 yılHayir yok
Ama erkekler icin farketmiyo degil mi?
Soran+1 yılerkeklerde yapmasa ama yapıyor maalesefki
Soran+1 yılmesela ben isterimki eim sexte sınır tanımasın acemi olmasın
Cevap sahibi+1 yılKeske yüzeysel degil derin bakabilseler biraz
Soran+1 yılewet derin baksalar ama böyle gelmi böyle gider kadın dediğin doyumsuz olmalı
Cevap sahibi+1 yılBenimde sinirim yok
Soran+1 yılkeşke senin gibi biriyle evlensem
Cevap sahibi+1 yılKac yasindasin niye evlenmek istiyorsun bekarlik daha iyi degil mi
Soran+1 yıldüşünsene hiç sevgilisi olmamış bir kızla evleniyosun yatıyor bekliyor hep pasif kalıyor öpüşmeyi bilmiyor orgazmın ne olduğunu bile bilmiyor ama tecrübeli oldumu sexin doyumuna birlikte varıyosun hergün farklı fantazi
Soran+1 yıl29 yaşındayım doya doya seks yapmak karımla mutlu olmak için evlenmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkes dogustan ogrenmiyo oda öğrenir zamanla
Evliligi seks icin istiyorsun yani dogrumu anladım
Soran+1 yılyanlış anladın sadece seks değil birlikte huzurlu mutlu yuva ama sextede istekli olursa daha güzel olur
Cevap sahibi+1 yılAnladim umarim istediğin gibi birini bulursun
Soran+1 yılzor hatta mümkün değil sitede bulsam evlencem yakışıklıyım işim var evlenip yuva kurmak istiyorum,tabi eşimlede sınırsız seks yapmak istiyorum anal yapmak günah diyenlerdenmisin?
Cevap sahibi+1 yılHayir seviyorum anali
Soran+1 yılişte bu yaa senin gibi birini nasıl evliliğe ikna ederim
Soran+1 yılöyle bir sevgilim olmadı üstelik tek başıma yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yıl:) olur biryerlerde seni bekliyordr ben boyle seylere inanirm
Soran+1 yılhergün seks yapabiliyomusun sen
Cevap sahibi+1 yılCok istekli doyumsuz biriyim sevgilm yanimda oldugu surece yapiyoruz
Soran+1 yılne güzel inlermisin konuşurmusun seks esnasında
Cevap sahibi+1 yılEvet cok olmamak kaydiyla sen dinlemeyi severmsn kadinin inlemelerni
Soran+1 yılewet bayılırımmmmm
Cevap sahibi+1 yılNeler soylemsi hosuna gider peki
Soran+1 yılvajınana saatlerce oral yapılsa sıkılırmısın
Soran+1 yılargo kelimelerde olabilir ateşli kelimelerde
Cevap sahibi+1 yılHayir sıkılmam icime girmesi icin yalvartmasi hosuma gider
Ornek?
Soran+1 yılişte bende bunu seviyorum o yalvardıkça orala devam eciceksin,burda örnek verirsek üyelik gidebilir :)
Soran+1 yılilk kez böyle sohbet ettim çok keyifli oldu varmısın saat 5 e kadar :)
Cevap sahibi+1 yıl:) kesinlikle erkek yalvartmali sonrada ansizin icine girmeli
Cevap sahibi+1 yılBencede keyifli ama 5 cok gec uyuylm olmaz mj
Soran+1 yılsaatlerce oraldan sonra saatlercede içinden çıkmamalı değilmi :)
Soran+1 yıl4:15 olsun?
Soran+1 yılgizlini açsan olmazmı 2 saniyeliğine ?
Cevap sahibi+1 yılEvet icimde uyumali o olur hayir acamam
Soran+1 yıltamam:)belki sevgilinle ayrılırsan benle evlenirdin :)
Soran+1 yılsen erkeğini delirten kadınlardansın doyum olmazki sana
Cevap sahibi+1 yıl:) sevgilimden ayrilcagimi sanmıyorum
Soran+1 yılayrılmanı istemem sevgilin olmasa evlilik düşünürmüydün :)
Cevap sahibi+1 yıl:) doymasini hic istemem zaten
Cevap sahibi+1 yılSeninle mi?
Soran+1 yıldalga geçme ama ciddiyim bak şakana gelmesin,doyumsuz olman mükemmel bişey
Soran+1 yılmesela görsen beğensen düşünürmüydün
Cevap sahibi+1 yılDalga gecmedim ki :) iyicr tanidiktan sonra niye olmasin
Soran+1 yılgerçektenmi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılkarım olmanı isterdim
Soran+1 yılevlenince bıkarmıydın acaba sexten bıkmazdın değilmi hergün istermiydinki
Cevap sahibi+1 yıl:) cabuk karar veriyorsn
Cevap sahibi+1 yılAsla bikmam seks kadar sahane hissettiren bisey varmi
Soran+1 yılhaklısın napim kapıldım rüzgarına nasıl birisin görünü olarak merak ettim
Soran+1 yılpeki ev dışında seks yaparmıydın benimle örnek denizde arabada diskoda?yoksa evliyken ev dışında seks yapmammı dersin?
Cevap sahibi+1 yılEvli veya degil heryerde yapıyoruz onun zevki baska
Soran+1 yılciddimisin?evliyken yapılmaz diyor çoğu bayanda o yüzden sordum heryerde yaparmısın evlenincede
Soran+1 yılsen anal istemessen ben yapmazdım ama hoşuna giderse yapardım
Cevap sahibi+1 yılEvlenince ne degisiyo ki heryerde yaparim evet
Cevap sahibi+1 yılAnal seviyorum söylemiştim
Soran+1 yılbiliyorum söyledin ama belki hoşuna gitmesse demek istedim:)off yaa senin gibi biriyle evlenmek istiyorum insan bir ömür aşk yaşar doymaz hiçbişeye
Soran+1 yılşuan çok fena oldum inanmassın belki
Cevap sahibi+1 yılCok severim hosuma gider :) benim gbi cok vardir ;) neden fena oldun
Soran+1 yılsenin gibisini bulamıyorum bulsam zaten biliyosun,etkilendim senden herkese gülerdim görmeden etmeden nasıl olur diye başıma geldi :)her türlü şekilde yaptırıyomusun sevgiline
Soran+1 yıluyumadın umarım az daha kal 4:30da yatalım
Cevap sahibi+1 yılEvlilik isinde acele etme sonra sen uzulursun
:) oluyomus demekki
Evet nasil istiyorsa engellersem kaybederim
Soran+1 yılacele etsemde bulamıyorum senin gibisini doyumsuz istekli bıkmayan off yaa evliliğin temeli seks bunda anlaştınmı diğerlerinde anlaşırsın kadının istekleri yerine gelir
Soran+1 yılşimdi evli olsam eşimle neler yapardım neler çılgınlık yapıp diskoya götürürdüm kesin
Cevap sahibi+1 yılBurdaki yorumlari okuyorum baya doyumsuz olduklarıni soykeyen kizlar var
Cevap sahibi+1 yılSevgilinlede yapabilirsin bunu
Soran+1 yılevliliği düşünmüyorlarki kaç tanesine yazdım ya da çoğu fake
Soran+1 yılsevgilim olsaydı keşke neler yapardım neler
Soran+1 yıldoyumsuz bir sevgili olsa zaten tek yaşıyorum güzel olurdu
Cevap sahibi+1 yılEvlilige takmissin bence bosver evliligi doya doya seksini yasa
Soran+1 yılgeç yazıyosun ama :(
Soran+1 yılbekarken yaşamak isteyen olsa evlenmesemde olur ama yokki kısmetim kapalı
Cevap sahibi+1 yılBen boyle acele ettirilince rahatsız oluyorum
Soran+1 yılama dakka bitiyor ya uyursan:( yoksa acele etmem biliyosun
Soran+1 yılo zaman 4:40 olsun :)
Cevap sahibi+1 yılBenim alarmm yok ki saatim gelince otomatik uyumuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılHayir cok uykum geldi
Soran+1 yılyok anlaşmıştık 4:30 diye o yüzden gidersin sandım :)
Soran+1 yılyapma yaa:( yatalımmı diyosun
Cevap sahibi+1 yılGidiyorum demeden gitmem
Yatalim bence fena uykum var cunku senin yok mu
Soran+1 yılsenin gibi bir sevgilim olsa neler feda etmezdim kısmet yok demekki
Soran+1 yılteşekkür ederim çok naziksin...benim henüz yok ama sen yattığın an bende kapatırım
Cevap sahibi+1 yılKısmetin bekliyo seni bir yerlerde emin ol ;)
Soran+1 yılağzından bal damlıyor ama tanışıyoruz bir süre sonra bitiyor cinsellik hiç yaşanmıyor bile
Cevap sahibi+1 yılRica edrm sende
Uykun yoksa takil biraz daha
Soran+1 yılsen kalırsan takılırım yoksa yok
Cevap sahibi+1 yılAma cinsellik icin baslarsan olmaz yavas yavas olman lazim herseyin zamani var
Cevap sahibi+1 yılBen cikayim artik iyu geceler :)
Soran+1 yılcinselliği hiç konuşmuyorumki c si bile geçmiyor evlilik konusu felan oluyor sonra kız saçma sapan şeylerden sorun çıkarıyor ya da başka şeyler ama emin ol benim suçum hiç olmuyor
Soran+1 yıltamam sanada iyi geceler teşekkür ederim sohbet için
çok güzeldi
Cevap sahibi+1 yılDerinlemesine konusmak lazim böyle tam anlasilmiyo boyle seyler
Bende tesekkr edrm bencede guzeldi
Soran+1 yılaynen keşke seni daha yakından tanısaydım süper sohbetin var
Cevap sahibi+1 yıl:) en az senin sohbetin kadar
Soran+1 yılsiteye girdim gireli ilki yaşattın hem bu saate kadar hemde gizliden bu kadar sohbet kendime şaştım ama inanılmaz keyif aldım,sevgilin olmasaydı birde aynı şehirde olsak belki bana şans bile verebilirdin kim bilir
Soran+1 yılteşekür ederim çok naziksin harikulade birisin gerçekten sevgilinin yerinde olmayı çok isterdim kıymetini bilsin
Soran+1 yılyanlış anlama amaç cinsellik değil o bambaşka bişey ama sen her konuda muhteşemsin
Cevap sahibi+1 yıl:) bende aynen tanimadgm biriyle bu kadar konusmamstm
Bende tesekkr ederm
Soran+1 yıltekrarı olsa keşke yaa
Soran+1 yılkimseyle tartışma üyeliğin gitmesin burdan devam edelim :)
Cevap sahibi+1 yılGercekten boylemi düşünüyosun cok tesekkur ederim mutlu oldum :)
Tamam
Soran+1 yılgerçekten öyle düşünüyorum kopamıyorumki senden
Cevap sahibi+1 yılMutlu ettin beni hadi uyuyalim iyi geceler tatli uykular :)
Soran+1 yılsen beni daha çok mutlu ettin rüyanda beni gör:)tamam uyuyalım iyi geceler gelirsen yaz bende olursam cevap yazarım sevgilnle buluşmassan tabi yarın:)byby
Cevap sahibi+1 yılTamam yazarim :) by
Soran+1 yılsiteye girdim gireli ilksin bunada inan bu şekilde..keyif almak tartışmasız harikaydı
Soran+1 yıltelde konuşuyorum gibi zevk aldım:)
Soran+1 yılhadi uyu ben kopamıcam yoksa senden :)
Cevap sahibi+1 yıl:) inanıyorum bencede harikaydi cok keyif aldim
Cevap sahibi+1 yılTamam bu son yorum çıkıyorum cok öpüyorum :)
Soran+1 yılkeyif almana çok sevindim:)bende seni:)özleneceksin adın kadar emin ol
Soran+1 yıltatlı tatlı rüyalar sana
Soran+1 yılbugün neler yaptın
Cevap sahibi+1 yılEvdeydim sen?
Soran+1 yılgece çıkmıştım bende evdeydim
Cevap sahibi+1 yılSeni baya bekledim gelmeyince çıktım
Soran+1 yılşuan burdamısın
Cevap sahibi+1 yılBurdayim
Soran+1 yıliyiki varsın nasılsın
Cevap sahibi+1 yılSende iyiki varsin cok iyiym sen nasilsin
Soran+1 yılteşekkür ederim bende iyiyim çalışıyorum şirketteyim
Cevap sahibi+1 yılIyi calismalar :) musait degilsin o zaman
Soran+1 yılmüsaitim kimse yok yalnızım :)
Cevap sahibi+1 yılEger oyleyse sonra konusablrz
Yalnizligi severim ama :)
Soran+1 yılsen nerdesin napıyosun
Soran+1 yılişim yok müsaitim şimdi konuşalım :)
Cevap sahibi+1 yılEvdeyim ders erken bitti dinleniyorum biraz
Soran+1 yılhımm ne güzel :) bende masamdayım nette takılıyorum bugün yalnızım şirkette
Cevap sahibi+1 yıl:) kendi isin sanirim
Soran+1 yılkendi işimiz zevkli bir iş:)senle hep gizlidenmi takılıcaz :)
Cevap sahibi+1 yılO zevkli isi merak ettim gizlimi yoksa :)
Neden?
Soran+1 yılyok canım gizli değil özel bir şirket
Cevap sahibi+1 yılHmm yeni birileriyle tanistn mi burda istedgn gbi biriyle?
Soran+1 yılmaalesef:( senin gbisi yokki
Cevap sahibi+1 yılYa :( işyerinde yokmu peki
Soran+1 yılhayır sekreterimiz evliydi zaten ayrıldı işten hamile olduğu için
Soran+1 yılçıktınmı
Cevap sahibi+1 yılcikmadim tek bir kiz mi var yoksa o begendign oldgu icin onu mu söyledin
Soran+1 yılhayır beğenmiyorumki sadece sekreterimizdi ve evliydi
Soran+1 yılevlenmek isteyen birini bulsam evlenicem ama senin gibi düşünen biri olmalı
Cevap sahibi+1 yılSeni anlamam biraz zor aslinda evli olmasi ilgini mi cekiyo yani boyle fanteziler falan ve tek kiz o mu var diye sormustm
Cevap sahibi+1 yılSen brnim gbi bir kiza ne gozle bakarsin mesel
Soran+1 yılo ilgimi çekmedi diyorum sadece iş arkadaşımdı
Cevap sahibi+1 yılTamam yanlis anladm ama hala sordgm soruya cevap alamadım
Soran+1 yılsenin gibi evleneceğim kişi olarak bakarım
Soran+1 yılerkeğini mutlu edecek birisin
Cevap sahibi+1 yılMutlu etmeye çalışıyorum ama genelde erkekler kötü gozle bakabiliyo onda söyledim
Soran+1 yılelinde olanın kıymetini bilmeyenler için geçerli
Cevap sahibi+1 yılNe zamandir sevgilin yok
Soran+1 yıluzun zaman oldu 3 seneye yakın
Cevap sahibi+1 yılBaya uzun olmus
Soran+1 yılciddi düşünecek birini arıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılCiddiyet hemen olmaz ki sana guvenmesi lazim kimse iliski bitcek diye baslamaz
Soran+1 yılben hertürlü güveni sağlıyorum ve sağlarımda
Soran+1 yılaşk yaşadım ama olmadı evlenemedik kısmet olmadı ondan sonrada hayatıma kimse girmedi çirkin değilim ama denk gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılManevi guvenden bahsediyorum
Anlatmıştın uzuldum keşke olsaydi
Soran+1 yıltabiki manevi güveni vermeden olmaz sevdirmek isterim kendimi ama kimseyle tanışamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKismetin kapanmis senin :)) ya da oncekini unutamiyosun
Soran+1 yılöncekini unuttum uzun zaman oldu ama kısmet kapalı doğru :)
Cevap sahibi+1 yılAsk nasil unutulur bunuda ben anlayamıyorum
Soran+1 yılacısı geçiyor zamanla,olmayacağını anlıyosun başkasıyla evleniyor seni terkediyor
Cevap sahibi+1 yılAsk karsiliksiz sevmek bence senin onu sevmeye devam etmen icin ona ihtiyacin yok
Soran+1 yılbende yeni seveceğim birini arıyorum o aklıma gelsede kapandı gitti acım yok evlendi zaten
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Soran+1 yılsevgilin seni terketse başkasıyla evlensen elinden bişey gelmez mecburen başkasını ararsın haksızmıym
Cevap sahibi+1 yılDogru ama bilmiyorum ararmiyim zor
Soran+1 yılmecbursun ama hayat tek geçmez evleneceksin
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmeye o kadar takmiyorum evlenmesemde olur hayatmi doya doya yaşarım
Soran+1 yılişte bunu diyorum hayatını yaşaman lazım bende yaşamak istiyorum ama evlenince daha doya doya yaşanabilir evlenmedende olabilir ama birlikte yaşayacak birini bulmak gerek
Cevap sahibi+1 yılBen sevgilimle ayni evde yasayablrm bnun icin evlnmem bn yanlis karar asla vermk istemem
Soran+1 yılişte senin gibi biri olsa önce birlikte yaşanır sonra evlenilir
Soran+1 yılkeşke herkes senin gibi düşünse bedenler uyarsa herşey süper olur
Cevap sahibi+1 yılYani evlencegn kisiyle once ayni evi bir süre paylasman gerekir daha temelleri guclu bir evlilik kurmak icin
Soran+1 yıldoğru diyosun ama öyle birini bulmak zor :( onu mutlu etmek için herşeyi yapardım
Cevap sahibi+1 yılZor deme umutsuz olma mutlaka bulunur
Insan sevdgi icin ne yapmaz ki
Soran+1 yılherşeyi yaparım yeterki bulayım :(
Cevap sahibi+1 yıl:)) sevdim seni ya
Soran+1 yılyorum yapamıyorum site kabuul etmiyor :(
Soran+1 yılşimdi oldu gerçekten sevdinmi?
Soran+1 yılsenin gibi birini tanımak isterdim
Cevap sahibi+1 yıl:) seninle tanismak zevkli olurdu
Soran+1 yılciddimisin ?
Cevap sahibi+1 yılEvet hos birisin
Soran+1 yılçok teşekür ederim keşke istanbulda olsaydın yaa:( belki beni tanımak isterdin
Soran+1 yılsenin gibi birini mutlu etmek için neler yapılmazdıki ahh ahh
Cevap sahibi+1 yılOlabilirdi tsk ederim ama abartiyosun
Soran+1 yılben gayet ciddiyim keşke burda olsaydında inandırmak için bişeyler yapsaydım
Soran+1 yılsenin gibi erkeğini mutlu etmek isteyeni için neler yapılmazki
Cevap sahibi+1 yıl:) senin gbi kadina bu kadar deger veren birini bulmak zor azinliktasin
Soran+1 yılkadınlar mutlu edilmek için yaratılmıştır
Soran+1 yılkadınlarda senin gibi olsa erkeği için bişeyler yapsa herşey süper olur
Soran+1 yılgüzel bir kızla çıktım ama inanırmısın öpüşmek bile çok zordu üstelik 1 yıl çıktık 3 senenin içinde olan bir olaydı bu
Soran+1 yılsenin gibi düşünseydi herşeyi yapardım ama herkes senin gibi düşünmüyor
Cevap sahibi+1 yılErkeklerden sevgi gordukce kadinlar her zmn yapar bnu zaten Boğmak dogamizda var sevgimizle :D
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden olmaz zirvalari mi :))
Soran+1 yılaynen ama evlenmeyede sıcak bakmıyordu sonra annesi başkasına verecekmiş v.s
Cevap sahibi+1 yılEnteresan hala annesi mi karar veriyomus kimle evlencegine ne garip
Soran+1 yılüstelik 24 yaşındaydı
Soran+1 yılsenin gibi olan kazanır sevgidede aşktada
Cevap sahibi+1 yılPes
Her zmn gecerli degil bazilari bni fazla bulabiliyo
Soran+1 yılne yönden fazla buluyorlar mesela seks yönündenmi?
Cevap sahibi+1 yılSeks sevgi
Soran+1 yılne muhteşem bişeysin sen fiziğin nasıl peki
Cevap sahibi+1 yılGuzel oldugu soylenir kusurlrm disinda senin?
Soran+1 yılbende yakışıklı sayılırım uzun boyluyum
Soran+1 yılbana güvendinmi gizlidenmi devam edelim :)
Soran+1 yılçıktınmı:(
Soran+1 yılgizli daha güzel ama ya seni kaybedersem :(
Cevap sahibi+1 yılSimdilik gizliden devam edelim
Soran+1 yılsorun değil ama ya kaybedersek birbirimizi:(
Cevap sahibi+1 yılNiye kaybedelim ki ben her zaman cevap yazarim sana
Soran+1 yılüyelikten atılırsak veya başka şey olursa üzülürüm ben
Cevap sahibi+1 yılBen atilmam sende dikkat et
Soran+1 yılbaşka bir üyelik al ordan konuşalım bana güven
Cevap sahibi+1 yılTmm olur alicam sonra
Soran+1 yılharikasın sen aşık olmam dimi sana
Cevap sahibi+1 yılBilmem olurmusun?
Soran+1 yılfikirlerin düşüncelerin yazışmaların harika bilmem kızarmısın olursam
Cevap sahibi+1 yılTabi ki kizmam duygularina nasil engel olablrsn ki ama uzulmene üzülürüm
Soran+1 yılsonumuz olmaz dimi:( belki görüşürüz ama olmazmı
Soran+1 yıltamam kızma görüşmesende olur sanaldada mutlu olurum
Cevap sahibi+1 yılOlcagini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılKizmadim ama seni mutlu etmek isterdim
Soran+1 yılsen herşeyin en güzelini hakediyosun iyi birisin
Soran+1 yılmutlu etmek istersen sesini duyurursun belki zamanla tanırsan güvenirsen
Soran+1 yılbende seni mutlu etmek için herşeyi yapardım biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılSende herseyin en iyisini hakediyosn iyu biri olduguna suphemde yok
Belki bilmiyorum
Yapcagni biliyorum ve bu gerçekten cok hos
Soran+1 yılböyle düşünmene sevindim çokkkkk teşekür ederim
Cevap sahibi+1 yılCooook rica edrm ama iltifat degil gercek ;)
Soran+1 yılharika birisin sen sesini bir duysam bana güveneceğine eminim biliyomusun
Cevap sahibi+1 yıl:) tsk ederm belki bir gun duyarsın
Soran+1 yılinşallahhhh
Cevap sahibi+1 yıl:)) seni baya mesgul ettim yalniz
Soran+1 yılçok keyifli sohbet oldu zevk alıyorum ben senden
Soran+1 yılçok keyifli çok tatlı sohbetin var
Cevap sahibi+1 yıl:) seninde ve bende keyif alıyorum
Soran+1 yılemin ol konuşunda aynısı olacak
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yılşikayet ediyorlar böyle yazınca ve üyelikten atıyorlar tatlı olduğunu diyemiyorum o yüzden
Cevap sahibi+1 yılTatliya bisey demezler acik konusmalar olunca oluyo
Soran+1 yıliltifat sanıyorlar ben gerçekleri diyorum
Cevap sahibi+1 yıl:) sende cok tatlisin
Soran+1 yılteşekkür ederim o senin tatlılığın:)
Cevap sahibi+1 yıl:) bende teşekkür ederim
Soran+1 yıltanısan güvensen telde konuşurmuydun benimle
Cevap sahibi+1 yılBelki konusurdum herhalde
Soran+1 yılne güzel sohbet ederdik eminim
Cevap sahibi+1 yıl:) evet bencede sesini merak ettim
Soran+1 yılkeşke duymak isteseydin:)
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum aslında
Soran+1 yılbi denesen güvensen
Cevap sahibi+1 yılBakalim
Soran+1 yıl:) hadi bakalım
Cevap sahibi+1 yılKaca kadar calisiyosun
Soran+1 yıl18 de bitiyor mesai ama ben istersem kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm yarim saatin kaldi kalcakmisin bugun
Soran+1 yılsen burdaysan kalırım evdede girerim nette sorun olmassa tabi sen istersen
Cevap sahibi+1 yılEve git bence ordada konusurz daha rahat olur senin icin
Soran+1 yıltamam sen ne dersen o :)
Cevap sahibi+1 yıl:) söz dinlemen güzel
Soran+1 yılsenin sözünden çıkmamki:)
Cevap sahibi+1 yıl:) nasıl yalnizsin sen senin gbi biri nasil yalniz olabilir
Soran+1 yılgerçekten yalnızım kıymetimi bilen çıkmıyor:(
Cevap sahibi+1 yılBoylelernn kiymeti bilinmiyo zaten
Soran+1 yılsenin gibi biri olsa herşey güzel olurdu
Cevap sahibi+1 yılNasi bu kadar eminsn
Soran+1 yıliçimden öyle geliyor anlattıklarında gerçek olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılGercek evet
Soran+1 yılsesini duyduğumda anlarım ses tonundan
Cevap sahibi+1 yılOyle mi bakalm anlayablcekmsn
Soran+1 yılşimdi duyursan çıkmadan sesini bir duysam
Cevap sahibi+1 yıl:) cok hızlısın
Soran+1 yıldeğilim:) sesimi duymanı istiyorum seni merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl:) bende seni merak ediyorum hadi cik artik 18 oldu
Soran+1 yılmerakını gider o zaman hadiiii çıkmadan sadece 5 saniye
Cevap sahibi+1 yılOlmaz Üzgünüm :(
Soran+1 yıltamam sen nasıl istersen çıkıyorum ben,seni tanımadan siteden atılırsam herşey için teşekür ederim çok keyifliydi gerçekten muhteşemdi
Cevap sahibi+1 yılBende tsk ederm atilmazsn bencede cok guzeldi
Soran+1 yılsenin için acele ettim eve geldim hızlıca :)
Soran+1 yılsen yoksun ama :(
Soran+1 yılya üyeliğin bittiyse:(
Cevap sahibi+1 yıl:) eve gecince devam edelim deseydin beklerdim kusura bakma :(
Soran+1 yılsorun değil takma kafanı :)günaydın kalkmamaşındır değilmi?
Cevap sahibi+1 yılGunaydin coktan kalktim napiyosun
Soran+1 yılçıkmak üzereydim iyiki geldin:)çıkıcam ama 1 saat sonra gelicem ya da 1,5 saat nasılsın
Cevap sahibi+1 yıl:) iyiym sen nasılsın 1 saat sonra burda olurmuyum bilmiyorum birkac isim var disarda benimde
Soran+1 yılhımm:( bende iyiyim seni merak ettim özledim inanmassın belki:(
Soran+1 yılne zaman gelirsen yaz ben işlerimi halledip geldiğim zaman sitede olurum
Cevap sahibi+1 yılGercekten mi? Bende seni ozledim
Cevap sahibi+1 yılTamam :)
Soran+1 yılyemin ederim bak...çıkıyorum acil geldiğim zaman ilk senden mesaj geldiğini görmek istiyorum boş bırakma canımsın öptüm
Cevap sahibi+1 yılÖptüm
Soran+1 yılinş çıkmadın valla hızlı geldim senin için
Soran+1 yıloff yaa çıktınmı:(
Soran+1 yılgelmedinmi:(
Cevap sahibi+1 yılGeldim burdamsn
Soran+1 yıltam yatıyordum nerdesin sen yaaa özlettin
Cevap sahibi+1 yılEvde değildim uyu istersen
Soran+1 yılnet çok yavaş çalışıyor azcık yazışalım sevgilinlemiydin:)
Cevap sahibi+1 yılUyudun sanirim iyi geceler tatli uykucu öptüm :)
Cevap sahibi+1 yılEvet onunlaydim napiosn
Soran+1 yılnapim iyiyim bende:)zevk almana sevindim biliyomusun
Cevap sahibi+1 yıl:) seks yapmadk ki
Soran+1 yılkıyamam canıma:)net çok yavaş ama yazmaya çalışıyorum inş düzelir,senin seks yapman beni mutlu ediyor biliyomusun?zevk almandan bende zevk alıyorum o yüzden yapmalısın:)
Cevap sahibi+1 yılSinirlerini bozma bence internetle uyu
:) yeternce yapiorm zaten ama senin bu durumdan zevk alman sasirtici
Soran+1 yılseni sevdiğim için zevk alıyorum önemli olan senin zevk alıyor olman değer veriyorum sana
Cevap sahibi+1 yılTsk edrm bende sana degr veriorn en son ne zaman seks yaptin onada 3 sene oldu deme :(
Soran+1 yılen son dur bir düşüneyim sanırım 2 ay felan oldu,bana inan senin sexten sevk alman beni mutlu ediyor
Cevap sahibi+1 yılNasil dayaniyosun peki zor olmuyomu
Soran+1 yılama ondan öncesi çok uzun sanırım 2 sene felan oldu,buda tesadüf olan bişeydi çok isteyerek değil yani
Cevap sahibi+1 yılNasil tesaduf istemedgn biriyle sirf rahatlamak icin birlikte olunur mu ya
Soran+1 yılnapim mast yapıyorum 3-4 güne bir,senin gibi biriyle evli olsaydım sexin doruklarına çıkardım kesin
Soran+1 yılmecbur oldu bir arkadaş arkadaşıyla geldi çirkin değildi idare ederdi rahatlamak için oldum napim
Cevap sahibi+1 yılEvet cikardik ama beni doyurabilirmiydin?
Soran+1 yıltabiki doyururdum emin olabilirsin:)peki ben şehir dışına iş seyehatine çkınca sen naparsın 1 hafta yokum ama seninde rahatlaman gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılMast yaparim aldatmam asla yoksa sen baska erkeklerle mi hayal edersn
Soran+1 yıleşim olunca edermiyim aşk olsun:( aldatmıycağına adım kadar eminim sevgi olduktan sonra aldatma olmaz ama desenki sen yokken bana vibratör alırım senin mutlu olmanı doymanı isterim istermisin vibratör
Cevap sahibi+1 yılHayir senin yerini tutmaz beklerim sonra inanilmaz seyler yasariz
Soran+1 yılharikasın sen,sana doymamki ben bir ömür sınırları zorlarız ikimiz tatiller turlar gezer tozarız
Cevap sahibi+1 yılGuzel olurdu :)
Soran+1 yılben sana aşık olduktan sonra senin başkasıyla sx yapmış olman ve yapman beni etkilemezdi çünkü seni seviyor olacağım için seninde beni sevdiğine emin olduğum zaman seks sadece rahatlamadır
Cevap sahibi+1 yılOnu ben yapamam sadece benim erkegim olmali
Soran+1 yılbeni eşim olsan zevk aldığın herşeyi yapmakta özgür olurdun senin mutlu olman için yaşardım
Soran+1 yılaynen erkeğin ben olmuş olsam benim gözüm senden başkasını asla görmezdi
Cevap sahibi+1 yılSenin boyle fantezilern var o zmn ama ne kadar bazen hayal etsemde olmaz asla
Soran+1 yılevlenmiş olsak fantazi olarak yapardık sevgimiz aşkımız daha çok büyürdü bence
Cevap sahibi+1 yılBana gore degil sevgi ask boyle kucultulemez
Soran+1 yılvibratör aşkı neden küçültsünki?tabi belki onada gerek kalmaz sen istemedikten sonra,sen bana sınır koymadıktan sonra ben seni her şekilde doyurrum bu kesin,analada hayır demessin kocan olsam değilmi?bir başka erkek yok ama yetmediği zamanlar vibratör mantıklı değilmi
Soran+1 yılbence seks evlilikte daha güzel düzene girer sarılmak uyumak oturmak sohbet etmek belkide hergün seks bile yapmazsın:)
Soran+1 yılnet düzelmedi sinir oldum sabah erken kalkıcam:( izin verirmisin gizli hayranına
Cevap sahibi+1 yılSen az once baska biriyle birlikte olabilirsn demedin mi bu aski kucultur bana gore
Tmm iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılArzu oldugu surece evlide olsa sevgilide seks asla azalmaz benim icin
Soran+1 yılgünaydın canım dün net tamamen koptu giremedim:(inanırmısın düşüncene hayranım senin gibi biriyle evlilik mükemmel olur eminim çünkü eşinle sen her türlü doyuma ulaşırsın ve eşinle senin için sexin yeri ve zamanı olmaz buna eminim,çok mutlu olurduk evlensen buna eminim
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yeri ve zamani olmaz istedgm an olmali
Soran+1 yılşirket dışındaydım tam evlenilecek birisin ve aldatma olayı hakkında gizlide olsak dürüst davrandın harika birisin seni tanımasamda emin oldum seni doyurmak boynumuzun borcu olurdu
Cevap sahibi+1 yılYeter dermiydin yoruldum falan?
Soran+1 yılhoşgeldinnnnn:)asla demem oraldan bıkmamki sabaha kadar oranda uyurum istermisin
Cevap sahibi+1 yılHosbuldumm :) kesinlikle isterim içimde uyumanida isterim
Gizlini 1 dk acarmsn seni eklicem ama sadece sanaldan konuscaz
Soran+1 yıltamam sanaldan konuşcaz ben tanınmış biriyim ama biliyomusun:)
Cevap sahibi+1 yılNasil yani
Soran+1 yılsiteden eminim çok yorumumu görmüşündür şaşırmak yok ok :)
Cevap sahibi+1 yılAhmet100 cikmada aman :(
Soran+1 yılok
Cevap sahibi+1 yılSpam yigin uyarisi verio mesaj atamiorm 5 dk beklemem lazimmis :(
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılmesajı herkese açayım bundan at
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncekiler daha iyiydi daha çok zevk veriyordu diyerek onu zevke getirmeye çalışırım hadi bebeğim daha iyi olacaksın derimki daha çok performans göstersin
33 Yorumla
Soran+1 yılfantazide bir diğer nokta :)
Cevap sahibi+1 yılgerçekte yaparım fantazide kalmaz:dd
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sordum senin gibi yapanı yok dedi mutluyuz sevişiyoruz evlenme konusuna gelince evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncesi daha iyise söylemem tabi üzülmesin
22 Yorumla
Soran+1 yılonu yönlendirmek istemezmisin daha iyi olması için
+1 yılkızlar geliyorum bekleyin reklamlar diyin bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!