Hepimiz cinsel ilişki sonrası bir şeyler yapmak isteriz ve bu karşı tarafı bizden soğutabilir ya da biz onun yaptıklarından soğuyabiliriz.😒Erkekler genel olarak seks sonrası uyurlar, kadınların çoğu bundan nefret eder!Partnerler ne kadar iyi bir zaman geçirmiş olsak ta işin sonunda her şeyi mahvedebilirler. Kimi insanlar sigara içerek 🚬 , Kimileri hemen duşa girip giyinerek🛀, Kimileri uyuyarak 😴, Kimileri ise Selfie 🤳 çekerek.
Peki sizi cidden sinir eden ve partnerinizden soğutacak cinsel ilişki sonrası hareket nedir?
Selaam 🍒... Seks esnasında dopamin artışı etkisiyle kendimizi harika hissederiz. Sonrasında gerçekle yüzleşmek bizi gerer ve kötü hissettirir. Seks sonrası hüznü de bu olayla bağlantılıdır aslında. Kimisi yalnız kalmak isteyebiliyor ama ben bunda bir fayda görmüyorum. Benim beklentim partnerimin, gözlerime bakarak gülümsemesi ve bana sarılması olur. Bu iyi hissetmem için yeterli. Benimle ilgilenmezse soğur muyum bilmiyorum fakat çok üzülürüm.
Seksten sonra bana sarılır gözlerini dinlendirir bende biraz müsaade ettikten sonra sakalasip rahat bırakmam o da hiçbir zaman bunu karşılıksız bırakmaz sarılır sevdiğini söyler masaj yapar bunlar çok hoşuma gidiyor ama şu ana kadar canımı sıkan soğutan hiçbir şey yapmadı olmaz da umarım..💜💜
Beraber sarılıp yatalım mesela ya da yemek yiyelim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1 elini başınin altına koysun öbür elini bana doğru uzatıp gel göğüsüme yat dese tekrar aşık olurum amaaaa!!! Yoruldum uyucm dese çok kötü kavga sebebi olur benim icinnn burnundan getiririm o sözü