Cinsel Yaşam Partneriniz cinsellikte ne yaparsa soğursunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Partneriniz cinsellikte ne yaparsa sogursunuz? Partneriniz cinsellikte ne yaparsa soğursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Beni mutlu etmek için girişimde bulunmazsa öyle yatarsa ve kapris yaparsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl temiz olmalı. doggy pozisyonunda buram buram popiş kokusu alırsa insanın şevki kaçar 0 0 Yorumla
marco_polo Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl yatakta bunu yapma sunu yapma bunu istemiyorum felan 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Anal s*kerken osurursa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anal hani normal degl mi Yorumla
eflani7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Bakımsız olursa ilgisiz olursa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla eflani7878 +1 yıl Kadında tüy kil kötü görünüyor erkek vücudu gibi değil sizinki Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Temas etmesi yeterli. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hshdshsh dimi Yorumla BloodyGamer +1 yıl Kredi kartını bile temassız kullanıyorum, düşün yani. Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın abicim teknoloji gelişti hâlâ dokunuyorlar birbirlerine şaka mı bu ya Yorumla BloodyGamer +1 yıl Yani sanal varken ekrandan sevişin arkadaş.🤦 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sade adet olduğunu gizlerse 0 0 Yorumla
Hakan10x Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Pek birsey sogutmuyo o an ben ben olmuyorum 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hareketsiz kalirsa, hijyenine dikkat etmezse 0 0 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Bakımsızsa, kıl mıl varsa, dişlerse vs.. 0 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 2. Postayı istemezse yad asakso çekmezse 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sogumam ya bilmiyorum yasamak gerek 0 0 Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zevk almadığını hissedersem rol yaptığını 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kedisi doyuma ulasınca beni umursamıyorsa soğurum 0 0 Yorumla
pökitomom Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kolay kolay soğumam galiba ben hdkskdkdk 4 6 Yorumla Mubareksu +1 yıl Sen once yapta Yorumla pökitomom +1 yıl @Mubareksu emrin olur Yorumla Mubareksu +1 yıl Her gün yapıyor gibi konuşuyorsun 😂😂😂😂 Yorumla pökitomom +1 yıl @Mubareksu seni alakadar eden konu nedir? Yorumla Mubareksu +1 yıl Goy goyunu yapma Yorumla pökitomom +1 yıl @Mubareksu köyüne dön Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. temiz olacak hep 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla Cobol +1 yıl kendini erkeğine teslim edecek Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Isırırsa 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gaz insanı soğutur 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oda kötü oluyor 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Temiz olmamasindan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Beni mutlu etmek için girişimde bulunmazsa öyle yatarsa ve kapris yaparsa
temiz olmalı. doggy pozisyonunda buram buram popiş kokusu alırsa insanın şevki kaçar
yatakta bunu yapma sunu yapma bunu istemiyorum felan
Anal s*kerken osurursa
Anal hani normal degl mi
Bakımsız olursa ilgisiz olursa
Katılıyorum
Kadında tüy kil kötü görünüyor erkek vücudu gibi değil sizinki
Temas etmesi yeterli.
Hshdshsh dimi
Kredi kartını bile temassız kullanıyorum, düşün yani.
Çok haklısın abicim teknoloji gelişti hâlâ dokunuyorlar birbirlerine şaka mı bu ya
Yani sanal varken ekrandan sevişin arkadaş.🤦
Kokarsa bir de sadece kendini düşünürse
Sade adet olduğunu gizlerse
Pek birsey sogutmuyo o an ben ben olmuyorum
Hareketsiz kalirsa, hijyenine dikkat etmezse
Bakımsızsa, kıl mıl varsa, dişlerse vs..
Temiz değilse kokuyorsa
2. Postayı istemezse yad asakso çekmezse
Sogumam ya bilmiyorum yasamak gerek
Zevk almadığını hissedersem rol yaptığını
Kedisi doyuma ulasınca beni umursamıyorsa soğurum
Kolay kolay soğumam galiba ben hdkskdkdk
Sen once yapta
@Mubareksu emrin olur
Her gün yapıyor gibi konuşuyorsun 😂😂😂😂
@Mubareksu seni alakadar eden konu nedir?
Goy goyunu yapma
@Mubareksu köyüne dön
Bakımsız, bencil ve dayanıksız olursa...
Koca memeliyse. kucuk meme candır
temiz olacak hep
Katılıyorum
kendini erkeğine teslim edecek
Isırırsa
Oral yap dediğimde yapmazsa
Yorumda belitemem
Gaz insanı soğutur
Oda kötü oluyor
Kokuyor sa
Temiz olmamasindan
Ağzıma bşlmasa