Yani daha önce başıma böyle bir olay gelmedi açıkçası. şu an ne olsa kalkıp giderdim diye düşünüyorum. Bana performansım konusunda negatif bir yorum yaparsa kalkıp giderdim herhalde ya da isteksizce seviştiğini düşünürsem..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu konuda düşündükçe bir çok sebep çıkarabiliriz aslında ama en kötüsünden bahsetmek istiyorum. Seks esnasında her şey güzelken partnerimin farklı bir isim söylemesi örneğini verebilirim. yataktan kalkıp gitmek değil hayatından da çıkmaya neden olabilecek bir durum. Kimsenin başına gelmez umarım, gerçekten düşüncesi bile kötü bu kötülüğü kimseye yapmayın. gerçekten unutamadığınız birini düşünüyorsanız da içinizden olsun bari.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Bence bu günlük bu kadar yeterli artık başka şeylerle uğraşalım, yemek falan yapalım, markete gidelim aç kalacağız yahu aç der.. 😃 Ne biliyim başka ne olabilir ki. Hiç yaşamadığım şeyler, bilemeyeceğim 😂
10 Yorumla
+1 yılKahkaha atarak gülerse, sevişmek dışında başka şeylerle meşgul olursa, sürekli bir engel olma çabasına girerse..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHep ben hep ben derse bırakıp gitmem ama ısırırım yeter jfjcjc
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOraya dokunma, şunu yapma tarzı konuşursa ve anlamsızca durduk yere ağlamaya başlarsa bırakırım..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDünyanın sonu gelmedikçe sevişmeye devam ederim ki onda da nasıl olsa yok olacağız diye devam ederdim
00 Yorumla
+1 yılBakımsız olduğunu görüpte üstünü giyin işim çıktı dediğim varlıklar oldu, ama yarım bırakma işi herhangi bir sınırla karşılaştığımda olur ve bazende 3 veya 4 orgazm yaşayan partner artık boşal dayanamıyorum diyince bırakıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBırakıp gitmek ağır bir tavır, henüz başıma gelmedi. Taciz olursa bir noktadan sonra giderim veya o anda giderim ama cinsel birliktelik sırasında veya biriyle bir ilişki varsa bu tür radikal hareketlere girmem.
10 Yorumla
+1 yılÖküz gibi tavana bakıyorsa bırakıp giderimSadece yatıp bekliyorsa bırakıp giderimEn çok korktuğum şey cinsel organının kokmasi ne kadar temiz olursa olsun kokan çok fazla gördüm. Hissettiğim an yarıda bırakıp giderim.
10 Yorumla
+1 yılBana şiddet uygular ya da küfür eder ve bahane olarak da "fantaziydi" derse kalkar giderim.
41 Yorumla- +1 yıl
Bunları erkeklerde kafasını kırarım
+1 yılen igrenc detayini dusuncem gaz cikarirsa veya baska bi kiz ismini soylerse veya birini ornek olarak verirse ozaman hevesimde kalmaz zaten baska sebep yok sanirim
20 Yorumlaburada birisi ile aynı fikre sahibim küfür eder ve şiddet uygularsa böyle yapma dediğim de yapmaya devam ederse ama Tanrı’ya şükür böyle bir şey yapmadı eşim. Her zaman beni memnun etme çabasında şanslıyım ☺️
118 Yorumla- +1 yıl
kac yasinda evlendin merak ettim , yasimiz ayni cunku bende evleniyorum bir aydan
- +1 yıl
ay neguzel mutluluklar dilerim 🌸✨ benimde yasim 23 , sorumluluk falan nasil zorlandigin oldumu?
- +1 yıl
Yok kııız hatta sana şöyle diyim ben çok tembeeel yatağımı toplamayan hazır sofraya konan bir kızdım ciddiyim. Ama evlendikten sonra o tembellik gidiyor harbi çünkü kendi eşyalarını kullanıyorsun eşinle yaşadığın ev ortam. İnan zevkle yemek ev işi yapıyorsun ki 2 kişi olunca öyle fazla da bir iş olmuyor ev pislenmiyor. Ve ben yemek yapmayıda sevmezdim 🤣🤣 ama sonra kendi mutfağında çeyizin ile öyle zevkle yemek yapıyor ki insan. Şu an 10+6 yım 1 aydır mide bulantısı çekiyorum full yattım eşim işten geldi evi temizledi yemek yaptı hiç gocunmadı destek oldu ve olmaya devam ediyor şükürler olsun. Gerçekten şunu söylemek istiyorum eşim annesini çok sever çok merhametlidir annesine karşı kıskanırdım ama gerçekten bir erkek annesine ailesine nasıl davranıyor ise eşine karısına da öyle davranıyor buna çok dikkat et merhametli olması çok önemli bir erkek. Çünkü bir erkek merhametli ise eşi üzülmesin diye elinden geleni yapar merhametinden dolayı. Ayy çok yazdım kııız kusura bakma 😅
- +1 yıl
hahahah basta beni anlatmissin bende oyleyim isler ciddiye bindikce biseyelr ogrendik , ve iyi rahatladim evim evim guzel evim moduna giriyoruz demekki😂😂
ve aynen haklisin benim nisanlimda ayni sadece biraz okuzlugu var ama annesine ablasina karsi cok yardim eder merhametlidir iyi ki yazmissin uzun uzunnn hahaha - +1 yıl
bu arada hayirli olsun Allah saglikla kucagina vermeyi nasip etsin hamileymissin😻💕
- +1 yıl
Ahaha erkekler de bazen öküzlük damarları tutabiliyor ama biz kadınlarında dırdırı var ama demi 😅😅 herkes 4 4 olamaz ama çoğunluk iyiyse bu adamdan çok iyi bir baba olur diyebiliyorsan geriye kalan küçük kavgalar tartışmalar silinir unutulur mesela biz eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşadık 7 yıl boyunca ne kavgalar ettik 🤣🤣 hep özlemektenmiş meğersem. Evlenip aynı evin içerisinde yaşamaya başlayınca daha çok bağlanıyor iki insan birbirine. Hani diyorlar ya evlilik aşkı öldürür aslaaaa öyle bir şey yok hatta tam tersi daha çok güçlendiriyor daha çok bağlanıyor bir parçanmuş gibi hissediyorsun ahaaa yine uzun yazdım allahım 😅😅😅 bu arada çok çok teşekkür ederim inşallah 💖💖
- +1 yıl
Şu an evlilik stresindeyiz ikimizde cok kucuk kavgalar oluyor tartisiyoruz falan evle ugrasiyoruz ama dedigin gibi olur insallah bi an once herseyden kurtulup evlenip kendi evimde rahatca yasamak istiyorum tabi huzunde var ama yapcak birsey yokk😆
- +1 yıl
hahahahah yaaaa heves ettim baya hemen evlilik gunu gelsede evlensek artikk gina geldi bekle bekle
- +1 yıl
yok onlar alindi bile, gelinligim sade duz kuyruklu A kesim gibi birsey balik degil yani ama agir istemedim kinaligim kabarik tarlatanli olcak
- +1 yıl
sabahin korunde kalkcam ona yaniyorum kuafordu cekimdi su bu falan ve kina dugun arka arka olcak🥺🥺🥺🥺 valla normal gelinler sevinir falan benim hic cekesim yok iki ton makyaj daha yuzum gozum yeni uyanmisken
- +1 yıl
İşte o kolay olacak diyemem 🤣🤣 dişini sıkıcan sonra oturup çekimlerinize bakıcan rahat rahat aradan zaman geçicek yaaaa keşke o güne dönsem ne kadar güzeldi dicen çektiğin yorgunluk aklına gelmicek 🤣 ama şöyle söyleyim gün sonu yorgunluğu hissedicen o makyajın yapılırken kıyafetlerini giyerken nasıl nasıl heyecanlı olacaksın bir bilsen 🤩 düğün günün en mutlu heycanlı bir gün olucak en son eve gidip gelinliği çıkarıp güzel bir duş alıp pijamalarını giyip yatağa uzandığında ne gündü beee öldüm diceksin ama bezmiş bir şekilde değil tebessüm ederek olucak bu 💖🤩
- +1 yıl
ay vallaha ne guzel anlattin o gunu yasamis gibi oldum Şu an hahaha ben seni burdan takip ediyorum kimseyi etmiyorum normalde ama konusma tarzin samimiyetin hosuma gitti arada laflarizz😂🌸
- +1 yıl
aynennn iyi oldu hem yasitimsin benimde basim bagli muhabbetlerimiz bol olur😊 memnun oldum yaziisiriz yine kendine iyi bakk🌸✨
+1 yılÖyle bir durum olmaz da olursa diyelim ben gitmem onu gönderirim
10 Yorumla
+1 yılKendisi benden daha önce boşaldıktan sonra boşalmam için bana baskı yaparsa.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaparken telefonu çalar ona uzanırsa dur acıdı diye kendini ceker se vs vs
10 Yorumla Aşkım ayaklarım yala derse git derim yani galk derim yani 😒😒😒
10 Yorumla
+1 yılCinsel İlişki Sırasında Başka Şeylerle Meşgul Olursa
İlişki Esnasında Beni Sallamıyorsa
Becerizksizsin Gibi Kelimelerle Motivasyon Düşürüyorsa
Yürü Git Derim Bende00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şuana kadar kalkıp gittiğim hic olmadı ama altimda ceset gibi yatarsa kalkar giderim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİliskide ben yerine kankamin adini soyleyip inlerse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılTabiiki başkasının ismini söylerse..
10 Yorumla 1 isteksizse
2 oral yapmazsa10 Yorumla
+1 yılBu o ana bagli ne hissettigime vs.
10 Yorumla
+1 yılTaklit yapması aniden soğutur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamsız yere kendini geriye çekerse soğurum o an
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasız bir konu açarsa ya da gaz çıkarırsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz zorlandıgım da geri çekilirse
10 Yorumla
+1 yılÇişim geldi ☺️
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım