İş arkadaşım vardı sarhoştuj biraz seviştik soyunduk vs. Sonra tam böyle girecekken sızdı kaldı ben de devam ettim. Anal oral önden her türlü yaptım ben de sızdım kaldım sabah ise devam ettiğim için kızdı.
Devam etmekle yanlış mı yaptım. ?
Devam etmekle yanlış mı yaptım. ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
T3cavüz etmişsin bildiğin birde anlatıyor yaa
Kuzum sen nerenle okuyorsun? Kız zaten fb. Kullanım hakkı benim yani. Ayrıca geceleri mastürbasyon yapıyor ne diyeyim sen bana tecavüz ettin diyeyim 😅
Hamile kalmak durumu olabilir diye kızdı.
Kullanım hakkı senin falan değil burada uydurma bir şeyler
Kızım bak sabah kalkınca tekrar yaptık zaten. Akşam zaten yaptık. İnanmazsın ondan önceki gün yaptık. İnanmazsın her hafta sonu düzenli yapıyoruz. Sen nereye takılıyorsun.
Aynen aynen altta cimere vereni takdir ediyorum
Birde onun yorumunu silmişsin
Uğraşamam kızım. Kendi evde 31 çekiyor burada da kuduruypr işte. Anlamak istemeyene birşeyler anlatmaya çalışmak külli masraftır. Nato kafa nato mermer.
Hayır bilmiyor kızı alır götürür ona karşı dava açarız keriz bilmiyor 😅
Beni ilgilendirmez ben onun tarafındayım
Nasıl cesaret gerçekten, burada yaptığın tecavüzü itiraf edip anlatıyorsun
Di. gil fb zaten kız benim 😅
Kontrolü ve isteği dışında yaptığın her şey tecavüzdür. Evli karısına yaptığı bile tecavüz oluyor mahkemede fb olması bir şey ifade etmez ki
Yav arkadaş ne büyüttün. Kız sadece kendisi aktıf olmadığı ve hamile durumu olabilir diye kızdı. Sabah seks de yaptık. Ne var yani. Bir soru soruyoruz. Evet hayır de geç.
Tecavüz etmişsin işte milleti niye yüreklendirip normalleştiriyorsun ki bir sürü kişi okuyor bunu. Evet diyorum ve geçiyorum seni ve zaten silinecek sorun
Evet kendini oyuncak gibi hissetmiş olabilir sonuçta kendisi o sırada zevk alacak durumda değilmiş ikinizinde keyif alması lazımdı
Alıyordu ilk başta ama sızdı kaldı , ben de doluydum Nirvana ya 31 ya seks. Ben de devam ettim. Sanırım hamile kalmaktan falan korktu bilmiyorum. Zevk almadığını da söylemişti. Şöyle ki gece cidden çok yaptım. Ertesi güme yorgundum. O uyandı tekrar yaptık ama istediği düzeyde değildi yani. Buna da kızmış olabilir.
Daha fazla olmadı o uyanıkken diye. Yani o uyurken yaptığımın bir katkısı yok ona.
Doğru olanı yapmışsın, onun kızması keşke uyanık olsaydım zevkimi yaşasaydım demesinden
Hayir
Peki anal yapmadıgın halde anal yaparsa?
Kızmam
İşi ustasına bırakmak lazım bence