Cinsel Yaşam Partneriniz ne yaparsa cinsel ilişkiden soğursunuz? ceyda3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Sizin için seksten vazgeçecek şeyler var mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Partneriniz ne yaparsa cinsel ilişkiden soğursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
haphephobia Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Pozisyon veya fantazi değilde bakımsızlıktan dolayı bırakabilirim 6 2 Yorumla ceyda3406 +1 yıl Evet ya bende pis olmasını istemem şahsen Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Bu şeyin karşılıklı olarak yapılması lazım ;) Yorumla
Primamon Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ağız kokması :D bir de sert davranacağım diye küfür edilmesinden nefret ederim kavga mı ediyoruz seks mi yapıyoruz belli değil. 7 1 Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Hahahahaahahahahahah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bı eski sevgilim ağzıma s.. ıç dedi ama gerçekten yap dediydi dırndıej midem bulanmıştı neyin kafası bu ya 4 8 Yorumla ErayCsrr +1 yıl Cjsmfiwmfiamfiwmcaif o ne lan Yorumla ceyda3406 +1 yıl Ayyy o ne öyle yaa manyak mi o Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Bu bir tür fantezi aslında. 2 girls 1 cup yaz izle anlarsın Yorumla ErayCsrr +1 yıl Yazma yazma cismfkemciamfiwkcjqk öyle fantezinin mk jfamfiwmckav Yorumla haphephobia +1 yıl Yok artık Yorumla Primamon +1 yıl Sakın yazma yemek yiyemezsin Yorumla ErayCsrr +1 yıl Saçma sapan şeyler seviyor hemcinslerimin mk cksmviemciamvismvosm Yorumla hancerrr +1 yıl Yuh be millette ne iğrenç fanteziler var Yorumla
Rimelimrujum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl İsteksiz olması yeterli. Doyumsuz kaplan gibi olmalı zannımca. 6 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yalayamadigi zaman.. kendini tatmin etme çabası olduğunu zaman.. ben istemiyorken hislerime beni düşünmediği anladığım an 10 2 Yorumla gannicus06 +1 yıl Tecrube k8nusuyo Yorumla Ersinlivaneli +1 yıl Yalamadan seks yapan erkeklere şaşıyorum ben önce yalaya yalaya orgazm ederim si ra seks Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakımsızlık ve boşaldıktan sonra utanmadan osurması. 8 1 Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Ayyy midem bulandi yaaa Yorumla
Ersinlivaneli Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 71% +1 yıl O pozisyon olmaz bu pozisyon olmaz deyip sırtüstü camis gibi yatıp sonuçta ayni yere girmiyo mu böyle yap derse 2 0 Yorumla
kayadesenyeter Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bakımsız ve başkası ile birlikte olması beni soğutur. Başkası ile birlikte olması zaten aldatmak oluyor. Direkt ayrılırım o yüzden. 😊 2 0 Yorumla
Ankara06-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Gaz, idrar, kaka, kıllı, kokarsa ve başkası ile birlikte olursa soğurum 3 0 Yorumla
Kürkçü_dukkaniii Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl cinsel ilişkiden neden soğuyayım ki :D partnerimden soğurum. düzelmiyorsa da si. ktir ederim :D 2 0 Yorumla
_Volkan--Aslan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Bazıları idrar dışkı fantazisi var nefret ediyorum 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Onu yaparken osurmasi ya da genirmesi kokmasi tüy vs.. olması 1 0 Yorumla
Samsunsx_İskele Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bakımsız ve temizliğine dikkat etmeyen partnerini soğutur 1 0 Yorumla
PastırmaKralı1996 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ya ben midemi kaldırıcı her şeyden tiksinir ve sogurum 1 0 Yorumla
CCvîtåmïnį Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 33% +1 yıl hisler önemli.. his yoksa bende yokum isterse kocam olsun hic fark etmez.. 4 0 Yorumla
KasiyerBüşüü_ Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Beni istemedigim şeylere zorlarsa. 6 1 Yorumla ceyda3406 +1 yıl Ne gibi abla Yorumla
MrSynnn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Buna cevap verirsem muhtemelen hesabımı kapatırlar :) 1 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bencilce davranırsa bakımına temizliğine özen göstermiyorsa soğurum 1 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sınır direk onu yapma bunu yapma istemiyorum falan ya da yapmazsa^^ 1 0 Yorumla
BetonKurdu Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Gözüme baka baka doğrusunu bildiğim şeyle ilgili yalan söylerse anında çekerim donumu :D Sohbet etmeyi severim de ondan yani 0 0 Yorumla
Kadirsalih5 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Temiz olmazsa, bakımsız olursa, isteksiz olursa ve ben onu pozisyon değiştirmek için çevirdiğimde o olmaz bu olmaz derse. 0 0 Yorumla
kedoom Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bakımına , temizliğine özen göstermezse soğurum. 3 2 Yorumla ceyda3406 +1 yıl En önemlisi ki hic girdin mi abla ilşkiye Yorumla kedoom +1 yıl Abla mı? Yorumla
Turbobam Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İlişkide suratsız ve isteksiz hali en nefret ettiğim durum 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Geğirip gaz çıkarması vajinasının kötü kokması birde 1 0 Yorumla
Selda26081994 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Agiz kokmasi dislerinn sarı olması kokmasi 5 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fazla kuralcı olması. popoma tokat atma, canımı yaktın, sakso çekmem vs gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Canımı acıtırsa ve istemediğim şeylere zorlarsa 3 1 Yorumla ceyda3406 +1 yıl Ee illaki canın yanar ki abla Yorumla
Aliizmir35 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bir kere bana soylemedim regl mis o zaman sogudum iste🙃 1 0 Yorumla
curiouss99 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İstemediğim bir şeye beni zorlarsa 4 1 Yorumla muzaffer_abi +1 yıl O tecavüze girer zaten. Yorumla
WhenNietzscheWept Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel ilişkiye kendimi bildim bileli soğuğum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dayanamayıp ağzıma ya da amıma boşalması soğuturdu 6 3 Yorumla Vedat2135 +1 yıl Umarım olmaz Yorumla ceyda3406 +1 yıl Icine boşalsın nolucak ki herkes güzel oluyot diyor Yorumla Vedat2135 +1 yıl Sen denesene ceyda 😂 Yorumla
MrTyper Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Net benim yaktigim yatagi kimse sogutamaz.. 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki isteksizlik olabilir 4 1 Yorumla Berkemrekorkmaz +1 yıl İsteksiz olursa gelmesin zaten Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Canı acırsa üf tüf derse 3 9 Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Öldü sanki ibine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He ula Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Ablacım sıkıntı şu sana giriyor sen laf etmiyorsun sokan mal laf ediyor. Kesecen çukunu verecen ağzına hahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keserim valla tüm ağırlığını ben cekecem bide nazlanacak Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Ben asla nazlanmam :) kadın ne derse o tabii bazı durumlarda geçerli bu ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sok köküne kadar çok güzel Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Hangi delik olduğu önemli mi? Anal sever misin? Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Uyudun mu? En mükemmel erkek sorusu Yorumla süper_mario07 +1 yıl Nasıl yani canlı acırsın Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. hijyen yoksa bencilse 1 0 Yorumla
_aslitaner_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yavaş davranırsa 6 6 Yorumla ceyda3406 +1 yıl Nasıl yani Yorumla _aslitaner_ +1 yıl Sert yapmazsa yani Yorumla ceyda3406 +1 yıl Hımm anladım ablacım Yorumla ceyda3406 +1 yıl Ama çok sert canınızı yakar ya Yorumla _aslitaner_ +1 yıl Aksine kuzum zevk verir Yorumla Ersinlivaneli +1 yıl Vaavvv en sevdiğim Yorumla
Sefaumut Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Isteksiz olusu sogutur beni 0 0 Yorumla
Yalnız_Kaptan Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Eskiye dair bir konu açarsa buz gibi soğurum 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Agzi kokarsa, adetliyse 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yellenme#Emirhancankir1 1 0 Yorumla
joursoul Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Partnerim olamaz 1 2 Yorumla Primamon +1 yıl Tipsiz bir mal olduğun için mi Yorumla joursoul +1 yıl @Primamon evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Pozisyon veya fantazi değilde bakımsızlıktan dolayı bırakabilirim
Evet ya bende pis olmasını istemem şahsen
Bu şeyin karşılıklı olarak yapılması lazım ;)
Ağız kokması :D bir de sert davranacağım diye küfür edilmesinden nefret ederim kavga mı ediyoruz seks mi yapıyoruz belli değil.
Hahahahaahahahahahah
Bı eski sevgilim ağzıma s.. ıç dedi ama gerçekten yap dediydi dırndıej midem bulanmıştı neyin kafası bu ya
Cjsmfiwmfiamfiwmcaif o ne lan
Ayyy o ne öyle yaa manyak mi o
Bu bir tür fantezi aslında. 2 girls 1 cup yaz izle anlarsın
Yazma yazma cismfkemciamfiwkcjqk öyle fantezinin mk jfamfiwmckav
Yok artık
Sakın yazma yemek yiyemezsin
Saçma sapan şeyler seviyor hemcinslerimin mk cksmviemciamvismvosm
Yuh be millette ne iğrenç fanteziler var
İsteksiz olması yeterli. Doyumsuz kaplan gibi olmalı zannımca.
yalayamadigi zaman.. kendini tatmin etme çabası olduğunu zaman.. ben istemiyorken hislerime beni düşünmediği anladığım an
Tecrube k8nusuyo
Yalamadan seks yapan erkeklere şaşıyorum ben önce yalaya yalaya orgazm ederim si ra seks
Bakımsızlık ve boşaldıktan sonra utanmadan osurması.
Ayyy midem bulandi yaaa
O pozisyon olmaz bu pozisyon olmaz deyip sırtüstü camis gibi yatıp sonuçta ayni yere girmiyo mu böyle yap derse
Bakımsız ve başkası ile birlikte olması beni soğutur. Başkası ile birlikte olması zaten aldatmak oluyor. Direkt ayrılırım o yüzden. 😊
Gaz, idrar, kaka, kıllı, kokarsa ve başkası ile birlikte olursa soğurum
cinsel ilişkiden neden soğuyayım ki :D partnerimden soğurum. düzelmiyorsa da si. ktir ederim :D
Bazıları idrar dışkı fantazisi var nefret ediyorum
Onu yaparken osurmasi ya da genirmesi kokmasi tüy vs.. olması
Bakımsız ve temizliğine dikkat etmeyen partnerini soğutur
Ya ben midemi kaldırıcı her şeyden tiksinir ve sogurum
hisler önemli.. his yoksa bende yokum isterse kocam olsun hic fark etmez..
Beni istemedigim şeylere zorlarsa.
Ne gibi abla
Buna cevap verirsem muhtemelen hesabımı kapatırlar :)
Bencilce davranırsa bakımına temizliğine özen göstermiyorsa soğurum
Sınır direk onu yapma bunu yapma istemiyorum falan ya da yapmazsa^^
Gözüme baka baka doğrusunu bildiğim şeyle ilgili yalan söylerse anında çekerim donumu :D Sohbet etmeyi severim de ondan yani
Temiz olmazsa, bakımsız olursa, isteksiz olursa ve ben onu pozisyon değiştirmek için çevirdiğimde o olmaz bu olmaz derse.
Bakımına , temizliğine özen göstermezse soğurum.
En önemlisi ki hic girdin mi abla ilşkiye
Abla mı?
İlişkide suratsız ve isteksiz hali en nefret ettiğim durum
Geğirip gaz çıkarması vajinasının kötü kokması birde
Agiz kokmasi dislerinn sarı olması kokmasi
Fazla kuralcı olması. popoma tokat atma, canımı yaktın, sakso çekmem vs gibi
Canımı acıtırsa ve istemediğim şeylere zorlarsa
Ee illaki canın yanar ki abla
Bir kere bana soylemedim regl mis o zaman sogudum iste🙃
İstemediğim bir şeye beni zorlarsa
O tecavüze girer zaten.
Dalga geçmeye çalışırsa
Ölü gibi durursa soğurum
Cinsel ilişkiye kendimi bildim bileli soğuğum
Dayanamayıp ağzıma ya da amıma boşalması soğuturdu
Umarım olmaz
Icine boşalsın nolucak ki herkes güzel oluyot diyor
Sen denesene ceyda 😂
Net benim yaktigim yatagi kimse sogutamaz..
Durmadan cinsel ilişki istemesi
Bilmiyorum ki isteksizlik olabilir
İsteksiz olursa gelmesin zaten
Canı acırsa üf tüf derse
Öldü sanki ibine
He ula
Ablacım sıkıntı şu sana giriyor sen laf etmiyorsun sokan mal laf ediyor. Kesecen çukunu verecen ağzına hahahaha
Keserim valla tüm ağırlığını ben cekecem bide nazlanacak
Ben asla nazlanmam :) kadın ne derse o tabii bazı durumlarda geçerli bu ;)
Sok köküne kadar çok güzel
Hangi delik olduğu önemli mi? Anal sever misin?
Uyudun mu? En mükemmel erkek sorusu
Nasıl yani canlı acırsın
hijyen yoksa bencilse
Kıl tüy naz trip tavır
Temiz olmama, ağız kokusu, planlı yapılması... Vs
Yavaş davranırsa
Nasıl yani
Sert yapmazsa yani
Hımm anladım ablacım
Ama çok sert canınızı yakar ya
Aksine kuzum zevk verir
Vaavvv en sevdiğim