Sesli yaptık sadece, kaç aylık sevgilim ayrılmalı barışmalıydı ilişkimiz birbirimizi özlemiştik, uzakta olduğu için yaptık🥲
soğumuş mudur?
soğumuş mudur?
Evli olmayan ve uzak mesafe ilişkisi yaşamayan kişiler dışında seksting yapılmasını doğru bulmuyorum. 5 duyu organımızdan sadece 2'sine hitap eden (görme, duyma) bir ilişki simülasyonu asla hatırda gerçek bir ilişki kadar kalıcı iz bırakmaz. Soğuyanlar da elde etmek istediklerini elde ettikleri için soğuyabilir. Bu tür ilişkiler oldukça riskli ve güvensiz.
evet yaptığın tespitlerin tamamına katılıyorum ama sadece bir kaç şey eklemek isterim müsadenle ;
sexting boşalmak için yapılmadığında ruhu ve zihni beslemek için yapıldığında sonuç çok farklı olur bu her önümüze gelenle sexting yapmak anlamına gelmiyor tabiki , ama zihin öyle birşeydir ki duyu organlarının zihinde algılandığı yerlere ulaşabilen bir betimleme ve hayal etme algısı bazı duyguları gerçekmiş gibi hissettirebilir ama bunlar bedensel olanlar değil tabiki de
Normalde yüz yüze tanışıp sevgiliydik kıskançlık yüzünden ayrılmıştık tekrar barıştık özlediğimiz için uzaktaydı öyle yaptık normalde ön sevişme öpüşme vs yaşıyorduk yoksa
muhtemelen ben burada bir azgınlık ve abazalık hissi ile yapılmış bir durum görüyorum bunun da çok sağlıklı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim bu arada ,
Saatlerce konuştuk ama sadece sexting yapmadık sevgilim diyorum😭
ben hayatımda hiç sexle alakalı şeyler yaptığım biir kadından soğumadım ama hiçbir zamanda hoşlanmadığım bir kadınla boşalmak için yaklaşmadım hep arzu vardı arada ondan da olabilir
Cevap
23Cevap
Yetemeyen bir sexting partneri soğuma sebebi olabilir
Boşaldı yettiğini düşünüyorum
Zamanlama, ifadeler ve duygu yerindeyse iyice bağlanabilirim.
Niye soğusun ki aksine hoşuna bile gitmiştir
Seksting de ikiniz de güzel zevk aldıysanız sorun olmaz
Fanteziyle zenginleşen sexting mutlu eder aksi halde hiç bir zevki yok.
Kesinlikle hayır ama genelde karşımdaki 1yaptıktan sonra engel atıyor
Sanırım sürekli isterim diye düşünüyor
Sexting sırasında sevgilini boşalttın mı?
Evett
Boşaldıysa hiçbir sorun olmaz bence. Hatta karşılıklı boşaldıysanız daha da iyi :)
Ben soğumam da bazıları doğuyor ya
Bence keyif alıp daha çok bağlanmıştır
Sevgiliyle değil güzel olur bence
Yok zevk almasa yapmazdı gerçeğini yaptinizmi
Hayır daha çok bağlanırım ama yapacak kişi yok
Reel seksten sonra soğuma gelir bana.
İyi geçtimi sexting ikinizde boşaldınız mı
Evet
Yok hayır konuştuk çok yoğun çalışıyor çok üzülüyorum sürekli kendini yormasına
Evet ben biraz onu kaybetmekten korkuyorum sanırım🥹
Soğur ise zaten sevmemiş
Direkt ona sor bunu.