Güncellemeler
+1 yıl
Libidon yüksek diye bişi duydum doktordan
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
çıkmaz bazı doktor sandığını sanan kişiler östojen felan demiş te yok öyle bir hikaye
östrojenin yüksek çıkmasının bir sürü sebebi olabilir ondan dolayı çok takma ancak beyninin
Ancak beynimin? Cumlenin devamı yok
beyninin zevk noktasını görmesi lazım libidon yükseldiğini anlaması için sadece tahmin yürütmüştür güzelsindir çekicisindir
Bi arkadaşım da erkekti. Şehrin bütün libidosunu üzerinde mi topladın diye dalga geçmiş. Nerden anlıyolar
çıkar hatta ben tansiyon ölçtürüken de çıkmıştı bi keresinde.
Tıp çaresiz insanlık umudunu kesti Yarabbi bu nasıl bir sorudur derhal bilim insanları soruşturma başlatmalı
Çıkar ve bende çıktı diyenler uyduruyor mu?
Çıkar diyenlere de ayriyeten soruşturma başlatılmalı umudumu kesmek üzereyim
Doktor bile değilsin. Nerden biliyorsun çıkmadığını? Çeşit çeşit kan ve hormon testi var
Libido insanların dilinde olan, istekli olmayı ifade eden bir tabir,, ve bunun kişide kan tahliliyle ölçülme imkanı yoktur
östrojen hormonunun fazla olması azgın olduğuna delil olabilir belki
gebede olabilir , ilaçda kullanıyor ondan olabilir , kanser olabilir, böbrek üstü bezleri fazla olabilir sayam mı daha?
Kanser olabilirim
@SooN1TürK boş boş sayma benim yorumumun altında içinden say
boş boş konuşma ozaman allah akıl vermiş zeka vermiş git araştır sağdan duyduğun 2 gram zekanla burada bilgiçlik taslama millete.
@SooN1TürK sana mı sorucam ne yapacağımı gelmiş ötüyorsun burda s.. gitsin doktora sorsun o zaman salak orspu çocoğu senin ananı gömerim şuraya gevşek dua ette senin de en azından gram aklın olsun başkasının yorumun atlama anana atlarlar sonra kodumun orspu çocuğu seni
Çıksa bende çıkardı bayrak direği gibi geziyorum ortalıkta zor oluyor insanlara karşı
Bence sorunun amacı libidom yüksek bu garipmi demek normalsin alttaki şey işlevine uygun şeyler ister
O kan testini kim görecek ya da nereye vereceksiniz ki bu kadar dert etmişsiniz?
Yahu sana ne. Soruma cevap vermeyeceksen sus
Verdim ya işte :D
Çıkmaz yani kan testinde libidonu belli edecek hiçbir şey çıkmaz merak etme.
Sacmalama kac yasindasin sen
Libido düşen ya da yükselen bir şeyse eğer bunu bir şeylerin ölçmesi gerekiyor herhalde demi? Mantıken
Aynen bu da kanda çıkacak
Kanda neler çıkıyo?
Tansiyon kolesterol demir kandaki enfeksiyon orani karaciğer yaglanmasi (buna özellikle bakilmasi sanirim) normal klasik seyler çıkıyor
Cidden bu kadar bilgisiz misiniz yoksa sırf soru sormak için mi soruyorsunuz
Bence soru hakları ziyan olmasın diye soruyorlar :D
Bana da öyle geldi
Normalde karikatür okumayı çok severdim ama cinsel yaşam konusundaki soruları gördükçe karikatüre gerek kalmıyor. :D
Katılıyorum😂
Kim bilir daha başka ne gibi ortak yönlerimiz vardır. :D
Senden 10 yaş küçüğüm eminim pek yoktur😂
Tamam işte en sevdiğim yaş aralığı :)
Bence vardır yani konuşmadan bilemeyiz :)
Libido düşen ya da yükselen bir şeyse eğer bunu bir şeylerin ölçmesi gerekiyor herhalde demi? Mantıken? Ha?
Bunu kan tahlilin değil sen anlarsın😂 kan değerlerini değiştiren bir çok şey var sana gelip libidon yüksek diyen doktorun lisansından şüphe duyarım
Siz doktor musunuz?
Tıp fakültesinde okuyorum 😊
Ooo o zaman baştan söylesene bacım
Çıkmaz bence o farklı bir durum
Çıkar canım benmki de yüksek nfnnfnnf
Evet çıkar :)
Hayır çıkmaz neden ki?
Hayır tabiki çıkmaz
Hayır tabikide
Çıkmaz
Eee çıktı diyelim ne olacak yani bunda sorun ne?
Seni ilgilendirir mi? Sana ne?
Insan gibi bir şey sorduk beyinsiz embesil
Kes sesini salak insan gibi sormuşmuş
Ne alaka 😂
yok artık
Çıkmaz.
çıkarsa yandın
Yok be
Yok artik ya 😂
Kes