Cinsel Yaşam Regl öncesi niye libido yüksek olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 regl oncesi niye libido yüksek olur? Regl öncesi niye libido yüksek olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Vücut kendisini dogurganliga hazırlıyordu sanırım ya da öyle birşeydi olsun libido iyidir vücudu dinç tuttar 😅 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Fizyolojik olarak hormonlarla alakalı sahte bi istek bence 0 0 Yorumla
kendinsorr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çünkü bir heyecan var aslında herkesin içinde bir istek 0 1 Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Pardon yanlış anlamışım Real once'i anladım 😄😄Çünkü vajinanın içinde değişmeler oluyor ve bu hormonlardan kaynaklı olduğundan dolayı yükseliyor içerideki kıpırtı da insanı da hareket ediyor Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nedenini bilmem ama 30-35 yaşı görmekte beni yükseltiyor 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Regl öncesi de regl iken de yüksek olur hormonlar yükseliyor 0 0 Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hormonların yükseldiği için rengi öncesi ve regli esnasında yüksek olursun 0 0 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cunku hormonlarin, yenileniyor her seferinde olur degilmi senxe 0 1 Yorumla FlortozErkek +1 yıl Ne burcusun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hormonlardan kaynaklı ama ben de çoğu regl belirtisi olmuyor zaten 1 8 Yorumla FlortozErkek +1 yıl Ne burcusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @FlortozErkek akrep Yorumla FlortozErkek +1 yıl Bende akrep o yuzden sorum ekim akrebimi kasim mi Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl O da senin vücuduna bağlı olarak etkisini hissetmiyorsun o yüzden herkesin vücudu ve tepkisi farklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @FlortozErkek Kasım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sadecehuzur38 olabilir Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Ve kendi düşüncemi de söyleyin regliyi hafif atlatan kadınlar çok tutkuyu seviyorlar ve inanılmaz bı libidolarali var doğru mu Yorumla FlortozErkek +1 yıl Kasim full tehlikesin dogrumu Yorumla
astralisss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Genelde hep öncesi ve sonrası yüksek olanlar denk geldi bana 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Regl olduğunda ve sonrasında da yüksek oluyor sizlerde 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güzel bir şey işte daha ateşli olursun 0 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Vücud yumurtaları boşa atmak istemediği için 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hormonlar daha hareketli 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Hormonlar çok hareketlidir 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir bu durum demek sende yüksek :) 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ostrojen hormonun tavan yapar yumurtlamaya bağlı 0 0 Yorumla
eeffssuunn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Yaprak istiyon 0 5 Yorumla Soran +1 yıl HAHSHQHJSBWONDOWHAGQHSJWHWYGWİDHQKBDQHGAYQKABWGA Yorumla Soran +1 yıl cok komik Yorumla eeffssuunn +1 yıl Gerçek değil mi 😘 Yorumla Soran +1 yıl napican gercek mi degil mi 😘 Yorumla eeffssuunn +1 yıl Yardımcı olcam Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normaldir amasyada 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. doğal bir durum 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. hormonların etkisi 0 0 Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Yuksekmisin şu an 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Vücut kendisini dogurganliga hazırlıyordu sanırım ya da öyle birşeydi olsun libido iyidir vücudu dinç tuttar 😅
Fizyolojik olarak hormonlarla alakalı sahte bi istek bence
Çünkü bir heyecan var aslında herkesin içinde bir istek
Pardon yanlış anlamışım Real once'i anladım 😄😄
Çünkü vajinanın içinde değişmeler oluyor ve bu hormonlardan kaynaklı olduğundan dolayı yükseliyor içerideki kıpırtı da insanı da hareket ediyor
Nedenini bilmem ama 30-35 yaşı görmekte beni yükseltiyor
Regl öncesi de regl iken de yüksek olur hormonlar yükseliyor
Hormonların yükseldiği için rengi öncesi ve regli esnasında yüksek olursun
Cunku hormonlarin, yenileniyor her seferinde olur degilmi senxe
Ne burcusun
Hormonlardan kaynaklı ama ben de çoğu regl belirtisi olmuyor zaten
Ne burcusun
@FlortozErkek akrep
Bende akrep o yuzden sorum ekim akrebimi kasim mi
O da senin vücuduna bağlı olarak etkisini hissetmiyorsun o yüzden herkesin vücudu ve tepkisi farklı
@FlortozErkek Kasım
@sadecehuzur38 olabilir
Ve kendi düşüncemi de söyleyin regliyi hafif atlatan kadınlar çok tutkuyu seviyorlar ve inanılmaz bı libidolarali var doğru mu
Kasim full tehlikesin dogrumu
Genelde hep öncesi ve sonrası yüksek olanlar denk geldi bana
Regl olduğunda ve sonrasında da yüksek oluyor sizlerde
Güzel bir şey işte daha ateşli olursun
Hormonlar şaha kalkıyor çünkü
Vücud yumurtaları boşa atmak istemediği için
Hormonlar daha hareketli
Bakire isen yüksek olur
Hormon seviyen yüksek
bunu daha önce anlatmıştım
Hormonlar çok hareketlidir
Hormonal değişikliklerden dolayı
Kişiye göre değişir bu durum demek sende yüksek :)
Rahim şişerek baskı yaptığı için
anca o zaman yukselin zaten
Ostrojen hormonun tavan yapar yumurtlamaya bağlı
Yaprak istiyon
HAHSHQHJSBWONDOWHAGQHSJWHWYGWİDHQKBDQHGAYQKABWGA
cok komik
Gerçek değil mi 😘
napican gercek mi degil mi 😘
Yardımcı olcam
hormonlardan kaynaklı denge bozulduğu için
Normaldir amasyada
doğal bir durum