Cinsel Yaşam Regl sonrası libido yüksekliği neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Şu 3 gündür çok fazla istekliyim günde 3 4 defa üstte boşalmak istiyorum mastürbasyon bı yere kadar resmen yoruldum nasıl geçer bu Regl sonrası libido yüksekliği neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl geçmez ama yönetebilirsin bu durum sana özgü değil hepimiz öyleyiz ama bazılarımız yönetmeyi biliyoruz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O dönemde hormonlar aşırı çalışıp isteklendirr o isteği mastürbasyon yaparak ya da sexting yaparak rahatlamak güzel partnerin varsa onunla doyasıya ilişki zevkli olur 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Regl sonrası istek aşırı fazla olur. Çözümü aşırı yorulman gerekiyor ya da mastürbasyon a devam 0 0 Yorumla
StenkaRazin Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Ovulasyon dönemine dopru artış olur. Çünkü tam gebe olabilme zamanların. Ondandır azgınlığın 0 0 Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Altına gerçek birisini al keyfine bak geçmez başka türlü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Icıne bısey sokarakmı yapıyosunn pekıı nasıl rahatlıyosun 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok kız bakireyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm anladım Yorumla Mardinllii3447 1 yıl Tehlikeli ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Güvenebileceğin kimse yokmu her istediğinde sana eşlik edebilecek iliklerine kadar kurutabilecek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya bakireyim ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun sevisme olur surtme olur en kötü sanal olur Yorumla
_brann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl İşte sorunun cevabı ve formülü bende öğrenmek istermisin 0 0 Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hemen yardımcı olayım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olacaksın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakireyseniz çok zevkli bir yöntem biliyorum denendi onaylandı 😅😅 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana bi erkek lazım 😀 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Tam doyuma ulaştığında biter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geçmiştir şimdi istek 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dolumusun hala Yorumla Soran 1 yıl Evet 😋 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bişey dicem hoşuna gider şimdi ama ban yeriz burada Yorumla Soran 1 yıl Ee göster kendini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bir Oral seni kendine getirir 0 0 Yorumla
BurçAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Oncesi olmali bu durum 0 13 Yorumla BurçAdam 1 yıl Degisik taktikler dene Yorumla Soran 1 yıl Sonrası oldu Yorumla BurçAdam 1 yıl peki normalde ne kadar ısteklı bırısın Yorumla BurçAdam 1 yıl doyumsuz olmak yorucu degıl mı Yorumla Soran 1 yıl Çok yorucu Yorumla BurçAdam 1 yıl ne burcusun sen Yorumla Soran 1 yıl Boğa Yorumla BurçAdam 1 yıl aşırı ısteklısın sen o zaman Yorumla BurçAdam 1 yıl deneyımın oldu mu? Yorumla Soran 1 yıl Olmadı Yorumla BurçAdam 1 yıl o zaman cok fazla alternatıfın yok Yorumla BurçAdam 1 yıl taktık verebılırım Yorumla Soran 1 yıl Nasıl taktik mesela Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. sürtünmeyle 1 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yardım etcem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
geçmez ama yönetebilirsin bu durum sana özgü değil hepimiz öyleyiz ama bazılarımız yönetmeyi biliyoruz
O dönemde hormonlar aşırı çalışıp isteklendirr o isteği mastürbasyon yaparak ya da sexting yaparak rahatlamak güzel partnerin varsa onunla doyasıya ilişki zevkli olur
Regl sonrası istek aşırı fazla olur. Çözümü aşırı yorulman gerekiyor ya da mastürbasyon a devam
Ovulasyon dönemine dopru artış olur. Çünkü tam gebe olabilme zamanların. Ondandır azgınlığın
Altına gerçek birisini al keyfine bak geçmez başka türlü
Icıne bısey sokarakmı yapıyosunn pekıı nasıl rahatlıyosun
Yok kız bakireyim
Hımm anladım
Tehlikeli ya
Güvenebileceğin kimse yokmu her istediğinde sana eşlik edebilecek iliklerine kadar kurutabilecek
Ya bakireyim ki
Olsun sevisme olur surtme olur en kötü sanal olur
İşte sorunun cevabı ve formülü bende öğrenmek istermisin
Hemen yardımcı olayım
Nasıl olacaksın
Bu zamanlar harika oluyorsunuz ya
Bakireyseniz çok zevkli bir yöntem biliyorum denendi onaylandı 😅😅
Gayet normal bir durum
Sana bi erkek lazım 😀
Tam doyuma ulaştığında biter
Geçmiştir şimdi istek
Yooo