Cinsel Yaşam Yumurtlama döneminde libido yüksek mi olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Sadece bende mi var asiri yuksegim son iki gundur Yumurtlama döneminde libido yüksek mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
_boracan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok isteklisin demek o zaman rahatla bol bol başka çaresi bunun sevgilin yokmu yardımcı olucak sana 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oluyor vücudun istiyor bunu. Bazen önüne bile geçmiyor kendini mastürbasyon yaparken buluyorsun dimi? 0 0 Yorumla
Gevezebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Her kadında vardır normaldir kendini rahatlatmalısın 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Olmuyor iste beceremiyorum Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Kendini serbest relax bırak ve hayal et yapabilirsin Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Odanda ol Yorumla Soran 1 yıl Beni yalniz bırakmıyorlar ki Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Niye ki lavaboya gitsen ya da ne bileyim nasıl rahatlayabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Lavaboda rahat edemiyorum uzanip yavas yavas yapmalıyım Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Yatak odana geçebilirsin yorganı üstüne çekil pijamalarını sıyırıp yapabilirsin olur mu Yorumla Soran 1 yıl Yapamam iste odada tek degilim Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Hm tek çocuk değilsin o zaman anladım Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Yani bilmiyorum gece denemelisin olmadı ya da nasıl yapabilirsen Yorumla Soran 1 yıl Yapamıyorum işte Yorumla Borsakaplani5131 1 yıl Gel buraya Yorumla Gevezebirisi 1 yıl sanırım istemiyorsun neyse iyi günler Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende aynısı ya 6 2 Yorumla Al-Musrati 1 yıl Gell.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Al-Musrati of bi uza Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çok normal bu durum. Bedenin hamilelik istiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ah böyle bir şey mi var Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Tabi ki döllenmenin en yüksek olacağı dönem olduğu için hormonlar sana çiftleş ki gebe kalalım diyor Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet öyle oluyor dkdkdkdk 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ben hep öyleyim bir şey olmaz 0 0 Yorumla
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çoğu kadın böyle. Yardımcı olurum. İstersen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oluyor evet peki nasıl dindiriyorsun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Dindiremiyorum kafayi yiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir kaç şey sormam mümkün mü Yorumla Soran 1 yıl Buyue Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özelde imkanı var mı Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Normal sevgilin yaşar o dönem 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Sevgilimi uyutmam bile bu donemde dun uyuyamadim ya saka gibi bu yüzden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Off sevgilin olmak için neler vermezdim. Kaç yaşındasın peki Yorumla Soran 1 yıl 18 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olgun seviyor musun peki Yorumla Soran 1 yıl Yasini gostermiyorsan neden olmasin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Göstermiyorum pek gizliden çıksam yazar mısın bana Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sürtünmeyle rahatlatman iyi gelecek. 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama yavaş ve karın bölgesine de temas olmalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aaaa küçükmüşsün de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yardımcı olalım bakalım diyeceğim de, yazmışlar çoktan Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet baya yüksek hemde 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. evet olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Rahatlamak ister misin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorunu beğendim ismimnkivanç Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapamıyorum gizliden cik yaziyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciktim Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Boşa gitmesin 0 0 Yorumla
mehmetsskk Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Düşüreyim 0 1 Yorumla mehmetsskk 1 yıl Rahatlamayi denedinmi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaç yaşındasın peki 0 11 Yorumla Soran 1 yıl 18 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam çıtırsın yaa. Regl yakın ondan böyle oluyorsundurrr Yorumla Soran 1 yıl Hayır regl a 14 gun var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Demekki genel manada istekli bi kızsın çok iyi bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tadına bakan oldu mu hiççç Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boy kilon kaç fiziğin nasıllll Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazsanaaaa Yorumla Soran 1 yıl Ne ya balik etliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç beden memelerin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazsana kız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çok isteklisin demek o zaman rahatla bol bol başka çaresi bunun sevgilin yokmu yardımcı olucak sana
Oluyor vücudun istiyor bunu. Bazen önüne bile geçmiyor kendini mastürbasyon yaparken buluyorsun dimi?
Her kadında vardır normaldir kendini rahatlatmalısın
Olmuyor iste beceremiyorum
Kendini serbest relax bırak ve hayal et yapabilirsin
Odanda ol
Beni yalniz bırakmıyorlar ki
Niye ki lavaboya gitsen ya da ne bileyim nasıl rahatlayabilirsin
Lavaboda rahat edemiyorum uzanip yavas yavas yapmalıyım
Yatak odana geçebilirsin yorganı üstüne çekil pijamalarını sıyırıp yapabilirsin olur mu
Yapamam iste odada tek degilim
Hm tek çocuk değilsin o zaman anladım
Yani bilmiyorum gece denemelisin olmadı ya da nasıl yapabilirsen
Yapamıyorum işte
Gel buraya
sanırım istemiyorsun neyse iyi günler
Bende aynısı ya
Gell..
@Al-Musrati of bi uza
Dikkat li ol kanka
Tehlikeli bu günler
Çok normal bu durum. Bedenin hamilelik istiyor
Ah böyle bir şey mi var
Tabi ki döllenmenin en yüksek olacağı dönem olduğu için hormonlar sana çiftleş ki gebe kalalım diyor
evet öyle oluyor dkdkdkdk
Evet yuksek olrj sana ozwl degil
Oyle oluyor o regle kadar
Ben hep öyleyim bir şey olmaz
Çoğu kadın böyle. Yardımcı olurum. İstersen
Surekli islaniyomusunn yanii
sadece sen değilsin bende öyleyim
Oluyor evet peki nasıl dindiriyorsun
Dindiremiyorum kafayi yiyorum
Bir kaç şey sormam mümkün mü
Buyue
Özelde imkanı var mı