Cinsel Yaşam Regl olunduğunda neden libido yükseliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 çok kötü bir durum aklım hep orada oluyor öf Güncellemeler1 yıl reglimin bitmesine 1-2 gün kaldı ve başladığından beri böyleyim 🥲 Regl olunduğunda neden libido yükseliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. elini kana bulayacan mecbur 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Regl olduğunda sürtünmek ağrıyı hafifletiyor zaten, hormonların dizginlenmiş olur. El at bence bi 😅 0 0 Yorumla
artsiziz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl İçine sert sert be köklerimmm seni memmelerinii emerkennn 1 6 Yorumla Soran 1 yıl yapma aklıma getirmeee Yorumla artsiziz 1 yıl Benimkini görsennn semsertt üstündee sürtünürsünnm Yorumla Soran 1 yıl sürtünürüm zaten canım çok istiyor Yorumla artsiziz 1 yıl Benimde canım istiyor mmm sulu sulu bastırıdımm yanımda olsann sende kalınlığımı hissederdin semserrttt Yorumla artsiziz 1 yıl Sıcacıktır şimdiiii😋😋 Yorumla artsiziz 1 yıl Okşuyormusun Yorumla
Memur34 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% 1 yıl Yüksek ne kadar yüksek 1 1 Yorumla Soran 1 yıl çok Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Regl öncesi değil mi bu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl öncesinde de oluyor ama ben ilk günlerinde çok yükselmiş oluyorum Yorumla BalalarBabası 1 yıl Kanlı kanlı ıyy Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl En sevdigim gunler kadinlarda 0 1 Yorumla Soran 1 yıl öyle demeyin ya uf Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Kayganlaşıyor ya orası. Biri kaşısın istiyorsun. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl olabilir dmefnengn Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Tabi bir de biyolojik tarafı var. Yumurtanın döllenmesini istiyor beyin. Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Naaptın. Hallettin mi o işi? İstek konusunu? Yorumla Soran 1 yıl elimden bir şey gelmez ki şu an Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Demek ki elini kullanmayı bilmiyorsun ;) Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. mastürbasyon yap kurtul 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ya biz ne yapak regl olmuyoruz ama hep yüksek 0 1 Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl İyi bitince biter o zaman Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hormon değerleri yükseldiği için 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İç dünyanı paylaşır misin benle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Öncesinde yukseliyomu peki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl öncesinde de oluyor ama ben ilk günlerinde çok yükselmiş oluyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladim cok sacma ya normalde bitince olmalı o haldeyken o isi nasıl yapacan 🙂 Yorumla Soran 1 yıl bitmesine az kaldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladim valla sana yardimci olmayı isterdim ama sanalda yapmak huyum değil. Belki bir gün gercek hayatta karşılaşırız 🙂 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hormonlarr 0 2 Yorumla Soran 1 yıl :') Yorumla EngEteM 1 yıl 😛 Yorumla
Vinetekila Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Çok mu fenasın cidden 0 6 Yorumla Soran 1 yıl uff ever Yorumla Soran 1 yıl t Yorumla Vinetekila 1 yıl Kilodunun yaptığı baskıya zor dayanıyorsundur Yorumla Vinetekila 1 yıl Neyse kudurtmiyim Yorumla Vinetekila 1 yıl Sen mi yazdın acaba Yorumla Soran 1 yıl hayır ama yazarım şimdi Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. olsun ne güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hormonların etkisi.. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl :') Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bişey daha derdim de 😅 banlıyorlar Yorumla Soran 1 yıl söyle söyle ya Yorumla Soran 1 yıl su an yazdığın kız benim 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangisi 😅 Yorumla
Proko2 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Başladı mı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Proko2 1 yıl Çok ağrı var mı Yorumla Soran 1 yıl regl öncesi çok vardı su an yok Yorumla Proko2 1 yıl Güzel o zaman 🙂 Yorumla Soran 1 yıl konusalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
www.google.com/search
elini kana bulayacan mecbur 😂😂
Regl olduğunda sürtünmek ağrıyı hafifletiyor zaten, hormonların dizginlenmiş olur. El at bence bi 😅
İçine sert sert be köklerimmm seni memmelerinii emerkennn
yapma aklıma getirmeee
Benimkini görsennn semsertt üstündee sürtünürsünnm
sürtünürüm zaten canım çok istiyor
Benimde canım istiyor mmm sulu sulu bastırıdımm yanımda olsann sende kalınlığımı hissederdin semserrttt
Sıcacıktır şimdiiii😋😋
Okşuyormusun
Yüksek ne kadar yüksek
çok
Regl öncesi değil mi bu
öncesinde de oluyor ama ben ilk günlerinde çok yükselmiş oluyorum
Kanlı kanlı ıyy
En sevdigim gunler kadinlarda
öyle demeyin ya uf
Kayganlaşıyor ya orası. Biri kaşısın istiyorsun.
olabilir dmefnengn
Tabi bir de biyolojik tarafı var. Yumurtanın döllenmesini istiyor beyin.
Naaptın. Hallettin mi o işi? İstek konusunu?
elimden bir şey gelmez ki şu an
Demek ki elini kullanmayı bilmiyorsun ;)
mastürbasyon yap kurtul
Hormonlar tavan yapıyor
Ya biz ne yapak regl olmuyoruz ama hep yüksek
İyi bitince biter o zaman
Hormon değerleri yükseldiği için
hormonlar işte
Yes benim de öyle
Napiyosun peki
İç dünyanı paylaşır misin benle
Öncesinde yukseliyomu peki
öncesinde de oluyor ama ben ilk günlerinde çok yükselmiş oluyorum
Anladim cok sacma ya normalde bitince olmalı o haldeyken o isi nasıl yapacan 🙂
bitmesine az kaldı
Anladim valla sana yardimci olmayı isterdim ama sanalda yapmak huyum değil. Belki bir gün gercek hayatta karşılaşırız 🙂
Hormonlarr
:')
😛
Çok mu fenasın cidden
uff ever
t
Kilodunun yaptığı baskıya zor dayanıyorsundur
Neyse kudurtmiyim
Sen mi yazdın acaba
hayır ama yazarım şimdi
Hormonlardan dolayı
Sende hakkını ver onun