Cinsel Yaşam Mevsime göre libido yüksekliği değişir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gunaydın bu aradaa Mevsime göre libido yüksekliği değişir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yazlari daha sıcak olduğu için seks daha çok düşünülür. Müşterilerimde görüyorum cinsel temas isteğini. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Müşteri? Yorumla fairtail +1 yıl Ben de kalsın mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kışın soğuktan daha az olur belki ama bende pek değismiyor hep yüksek 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani kısın sobalı ve evdeysen kıcın donar aklına bile gelmez 1 5 Yorumla 1Jokey1 +1 yıl Shshs🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl popon donar çünkü Yorumla 1Jokey1 +1 yıl Soba yanmıyorsa ateşi başka türlü yakmaya çalışıyor demekki 😁 soğukta tabi sadece popo değil başka yerlerde donuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısın hiç bir ates yanmıyor lavaboya gidip içeri gelene kadar buz kütlesi oluyor 😂😂😂 Yorumla 1Jokey1 +1 yıl Shsjsh🤣 napalım kış uykusuna mı yatıralım sen kışın hiç uyanmasın istiyorsun galiba 🤣 Yorumla
barmennn11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl kısın bence soguktan yapası gelmez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazında sıcaktan o zaman ağa Yorumla barmennn11 +1 yıl aynen antalyada 45 derece Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yazın hep tavan 😇 2 4 Yorumla Soran +1 yıl 38 derece sıcakta nasıl tavan olabiliyor abi siz ne yiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan soyundukça canı çekiyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla fairtail +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazlari daha sıcak olduğu için seks daha çok düşünülür. Müşterilerimde görüyorum cinsel temas isteğini.
Müşteri?
Ben de kalsın mi?
Hayır.
Kışın soğuktan daha az olur belki ama bende pek değismiyor hep yüksek
Yani kısın sobalı ve evdeysen kıcın donar aklına bile gelmez
Shshs🤣
popon donar çünkü
Soba yanmıyorsa ateşi başka türlü yakmaya çalışıyor demekki 😁 soğukta tabi sadece popo değil başka yerlerde donuyor
Kısın hiç bir ates yanmıyor lavaboya gidip içeri gelene kadar buz kütlesi oluyor 😂😂😂
Shsjsh🤣 napalım kış uykusuna mı yatıralım sen kışın hiç uyanmasın istiyorsun galiba 🤣
kısın bence soguktan yapası gelmez
Yazında sıcaktan o zaman ağa
aynen antalyada 45 derece
Pek değişmiyor. Normal düzeyde hep.
Yazın hep tavan 😇
38 derece sıcakta nasıl tavan olabiliyor abi siz ne yiyorsunuz
İnsan soyundukça canı çekiyor olabilir
Olabilir
Kesinlikle