Bimden bizim evin ordaki marketten 4 kutu prezervatif aldım sürekli git gel yapmayayım diye bimdeki her zaman alısveriş yaptığım kız okuturken güldü teyzelerde pis pis baktı sanki büyük bir suç işlemişim gibi sen satarken utanmıyorsunda ben alırken mi utanıcam bir daha o markete gitmem hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani olay şöyle bakarsa taksınlar Ya şu toplum baskısı artık zaten yeter Kaç kutu prezervatif alırsa alsın istersen onun kutu Asım Tek kelimeyle Banane banane yani benim zaten en büyük eksiğimiz başkalarının özel hayatı ile ilgilenmek o kadar Prezervatifi Ne yapacak aok acaba bu akşam ne yapacak o kişi acaba kaç tane sevgili yapmış ya bize ne ki bunlardan yani bize ne elaleme ne ma nedenini sana söyleyeyim çünkü Kimsenin işi gücü olmadığı için bir laf vardır ya İşi gücü olmayanlar insanlara sararmış Bu da onun gibi bir şey ben mi yanlış mı düşünüyorum ben bunları hiçbir şekilde dönüp Aha şu şöyle bu böyle mi diye sorgulamam niye neden kıllı kırık yarayım yani
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl
Çok komiksin arkadaş dört kutu bir zahmet alsan ne olur almasan da olur.
Kasadaki bayan gülse ne olur bilmese ne olur.
Sen dik durmalısın.
Prezervatif aldığında dik duramıyorsan kadında nasıl dik duracak onu merak ediyorum.
Böyle ufak meseleler takım erkek adamın beleş şeylerle sıkıntısı olmaz dimdik ayakta dur.
Erkek kızın hoşuna gitmiş indir bir de öyle o açıdan bak belki onunda canı çekmiştir kim bilir. Devamlı gidip geliyorsun oraya kızında sevgilisi yoksa neden olmasın. Hadi sana kolay gelsin. Beline kuvvet.11 Yorumla- +1 yıl
Benim Sekreter yanlış yazmış bir kaç Sayır Komik değişmiş Aaaa
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bu utanmak ya da utanmamak ile ilgili bir durum değil tabi. Kısa zamanda o kadar çok ilişkiye girilip girilmeyeceği konusunda kafasında soru işaretleri oluşmuştur. O yüzden garipsemiştir.
70 Yorumla
Selam
Herhalde akşama kalabalık bir aktivite falan var sandılar. Nedense bizim millet her şeyi yargılar. Seks yapsan dert korunsan ayrı bir dert. Bir pakette alsan bakacaklardı merak etme :) Sen değil onlar utanmalı bence.70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
53Cevap
+1 yılHayır neden utanılacak bi şey olsun.
Senin seks hayatin. Kimsenin bir fikrinin önemi olmamalı. Umursama bence.120 Yorumla
+1 yılBimdeki prezervatiflere neden güveniyorsunuz ki? Kullandığınıza pişman bile edebilir. Eczaneden veya kaliteli prezervatif satan bir yerden satın alın. Bune azgın herif diye düşünüp yapmışlardır. Rahatsız edici olsa bile bozuntuya verin malum toplumumuz cinsel ürün sevmiyor.
70 Yorumla
+1 yılİnsanların hayatına bu kadar da karışılmamalı ya. Ped alırken de siyah poşete sardıranlar geldi aklıma. Doğal durumlar bunlar halen ayıplanıyor.
162 Yorumla- +1 yıl
Bu hayatına karismakta değil aslında ortada terbiyesizlik yok arsizlik yok. Ped alırken siyah poşet olayını gormedimde o dahada insanı bir durum sonuçta her erkeğin annesi kardeşi var. Millet acayip
- +1 yıl
@Nicklerfull Bir gün bunları aşarız umarım.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarın ya da sevdiğinle yaşıyorsan bu durum gayet normal bişi aslında neden millet buna kötü bakarki sonuçta çocuk olmasın diye kullanılan bişi belki çocuk yapmaya hazır değilsiniz ya da evli değilsiniz zamanı olduğunu dusunmuyosunuz lan bu toplum yüzünden ne hale geldik be
70 YorumlaPed alırken benide erkek kasiyer indirimli yiyecek reyonuna yönlendirmişti. Sinir olmuştum. Aynı benzer olayı muhafazakar arkadaşım yaşadı, kıza tip tip bakmış sanki muhafazakarların anotomik yapısı farklı. Ben ne olursa olsun prezervatif alan birini görsem bile umursamam. Gerekirse sıraya girmem çekinmemesi için. Bize ne herkesin kendine göre. Bakmayın abi işinizi yapın. En son yetkili firmanın yetkin kişilerin yazacağım bu konuyu ciddi bir anlam yitirmeye başladı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/RASDBMRlje0Valla ben bu yüzden kimse yokken girerim o ara başka şeylere bakarım, genelde de büfelerden alırım uzaktaki büfelerden, yanımda da kara poşet üstüne beyaz poşet ve işlem tamam
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum bu ulkenin insanini
Misal önüne gelen kızı ssikmek isteyen erkek kiz kardeşi esi aileden bi kiz ssikistimi bacım der öldürür
Anasi hergun pet alir kullanir sıkıntı yok dışarda bi kiz ped aldimi falan filan der
Ssikip hamile biraksan cocugun olsa kiza yazik degil mi ortada kaldi cocuk ppic oldu
Anlican derlerde derler bunlari asamayan cahil insanlar keyfine bak takil kafana gore
Keske koliyi alsaydin 😂😂30 Yorumla
+1 yılNe utanıyorsun beee, maşallah ne aktif vay yaramaz çocuk demişlerdir. Göğsünü gere gere git kime ne.
160 Yorumla
+1 yılNiye utanıyorsun? Seks kötü bir şey mi sanki. 🤔Boşver takma.
93 Yorumla- +1 yıl
Sence
- +1 yıl
@focussblue değill
- +1 yıl
Düzenli seks yapıyorsun yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle şeyler tabii kü utanılacak bir şey değil insanlar her şeyi yargılıyor ve alay ediyor biz babamla marketteydik babam ped seçiyordu annemin kullandığından 2 tane kız da babama bakıp gülmüştü böyle insanlar cidden yav he kendi hallerine gülsünler alay edilecek bir şey yok normal şeyleri anormalleştiren kendileri
20 Yorumla
+1 yılBana da ped çikolata aldım diye kasiyerdeki adam tuhaf bakmıştı. Ne var regl olmak suç mu günah mı diye bağırmıştım 😒
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yaptığın şeyden eminsen başkası gülmüş ya laf söylemiş umrunda olmaz. Kız değil sen önyargılısın yaptığın şeyin doğru yanlış olduğundan kendin emin değilsin. Kendinden emin ol kimsenin tavrı umrunda olmaz. Ya da emin olamadığın şeyi yapma utanırsın, kendini zor durumda bırakma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde büyük bir seks partisi yapılacağını düşünmüş olabilir 🙄
223 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha atarak güldüm 😂
Cevap sahibi+1 yıl@EmirAdakul E ama öyle. Ben olsam öyle düşünürüm 🤭
- +1 yıl
Yani bir ihtimal 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıza çok şehvetli gelmiş olabilirsin ondan gülmüş olabilir😂😂😂
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık ya, üzülme. Kızları hamile yapsan daha mı iyi, onlara bakma sen sana çok ayıp davranmışlar.
162 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
" Analar neler doğuruyor " diye iç geçirmiş olmasın teyzeler.
Hem , " bir daha oraya gitmem " yasmışsın ya , ben olsam umrumda olmaz.
Ön yargı bizlerde genetik.
Salla gitsin.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılÖnyargı görmüşsündür. Belki balon yapıp atcaksın ne malum. Istersen prezer. dolabini al getir, parayla değil mi ucaktan prezervatif attilar zamaninda Antalya da sahilde. Ne yani 4 kutu icin Uchihalı gibi bakmak nedir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimin adet sancıları normalden ağırdır pedleri marketten ben alırım hazırlıksız yakalandığında her seferin de acayip acayip bakarlar bana 😅😅 ama umrumda değil 🤣🤣
60 Yorumla
+1 yıl4 kutu yazısını okuyunca bende şaşırdım şu an partimi verecek acaba diye sen birdaha internetten al hem bim in patlak çıkabilir 🤣
40 Yorumla
+1 yılUtanilcak bir sey yok. Bu isi gizli sakli tacizle tecavuzle yapanlar utansın. Sen degil. Toplumda alışacak cekinme
21 Yorumla
+1 yılYa cehalet işte herkes tavşan gibi doğum yapsınlar istiyorlar galiba korunmak önemli bunu anlatsan da anlamazlar.. o yüzden salla gitsin.
20 YorumlaO insanlardan utanana kadar yaratıcından utansaydın keşke
30 Yorumla
+1 yılKardeşim niye uyanıyorsun ayrıca başını dik tut o markete yine git 😉😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBırak baksınlar bide baddal boy alsaydın ağızları açık kalsaydı
20 Yorumla Ben prezarvatif almasam da millet böyle bakıyo. Hahahah. Salla.
23 YorumlaBen netten alıyorum bittikçe toplu alıyorum bol çeşitli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Balon gibi siririp oynamayacaksan amaca uygun kullanacaksan yok tabi
20 Yorumla
+1 yılKediler çiftleşirken bile görünce gülen insanlar var. O yüzden prezervatif almana gülmesini çok takma boşver.
00 YorumlaO bir anda alayim kurtulayim diye degilde bir anda kullanacaksin sandı herhalde korkmuştur ondan öyle bakmıştır kdkfkgk
00 Yorumla
+1 yılKardeşim hiç kafana takma utanacak bir mevzuu yok kimene ki ama eğer bu kadar sorun ediyorsan internetten alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yıl4 kutu aldigina takilmadim daa guldugune takildim 😁 maske var nerden anladin guldugunuu
51 Yorumlakomik ya da ayıp değil sadece bir günde bitiriyomuş gibi sanmışlardır josdfşjsf
10 Yorumla
+1 yıl"Acaba şişirip de balon mu yapıyor da bu kadar çok almış" diye gülmüş olabilir kız :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternetten sipariş ver bundan Sonra bende sinir olurum öyle her bka gülene canı s. k istemiş fantezi yapmış o an gülmüş demek
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Covid var. Üst üste 4 kat takıyorum onun için 4 kutu aldım deseydin.
10 Yorumla
+1 yılteyze olduklarından içleri çürüdüğünden ve artık yapamadıklarından pis pis bakmışlardır yakma kafana
30 Yorumla
+1 yılBir adet doğum kontrol hapina servet isteyen sistem utansın
20 YorumlaSanırım Parti yapacaktınız,
Geri kalanını balon yapıp süslememi?
#Just00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. bi kutuda 12 tane var 4 kutu 48 tane yapar sence 48 tane çok değil mi
00 Yorumla
+1 yılbimden le balon mu aldın yoksa. Para çöpe gitmesin takarken yırtılıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet utanılacak bir şey rabbim böylelerine bana eş eylemesin inşallah iğrenç bir geçmiş
35 Yorumla- +1 yıl
tamam bunda sorun yok kendini esine saklayabilirsin. sen adama utanilacak birsey yapiyor derken saygi duymadigin icin ben sana saygi duymadim. ha benimde yaptgim birsey degil kimseyle iliskiye girmem yatmam cinsel anlamda bi eylemim olmaz ama adam yapiyor diye onada igrenc demem yani kendi hayati beni alakadsr etmez
Cevap sahibi+1 yıl@BatuD ya burda sizce nasıl diye soru sormuş bende görüşümü paylaştım ve böyle düşünüyorum saygısızlık değil bu benim yaptığım görüşümü paylaştım sadece, madem yoruma açık değil böyle yazmasın ben gerçekten bir markette görünce böyle erkek utanıp kaçıyorum durduğum bakım reyonundan göstere göstere yapmak biraz bana basitçe geliyor
- +1 yıl
Dostum neden direk türbanlı diye bir atıfda bulundun yaptıgın ayıp bu onun düşüncesi tartışmaya girmeye gerek yok
+1 yılBen olsam bende gülerdim yani stok yapıyor heralde derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunsan bi dert korunmasan bı dert insanlar her şeyi yargılıyor 😀
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle gına geldi şu insanlardan
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı marketlere uğrayıp hepsinden bir adet alsaydın kardeş. Her şeyin bir adabı var. Millet kendisini ilgilendirmeyen konularla fazla ilgilenir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır utanılcak bişey değil bu senin özelin sonuçta onları ilgilendirmez onları görmemezden gel
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeri kafalilar takma onlar geri kafali olduğu için utansinlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHelal olsun o 4 kutuyu bende bir gecede bitirsen
146 Yorumla- +1 yıl
Sapiklar dadanir ne diyorsun sen 😂😂😂😂
- +1 yıl
Öldürecen herhalde adamı
- +1 yıl
ciddi olamazsın
- +1 yıl
tam sorusunu sordun
Kondom hiç güzel değil
65 Yorumla- +1 yıl
Peki ne önerirsin
- +1 yıl
@hotcontact35 laan ne önerecek, kondomu a101 kasasında gören tıfıl
- +1 yıl
@Profesəx a101 kasası mı 😂 seni geç, a101 yokken ben kondom kullanıyordum yağuşuklu 😉
- +1 yıl
@hotcontact35 devrem benden ônce kondom kullanman imkansız, yaşıtız;ki biz o işi başka türlü hallediyoruk😬ben sana değil @pcnnnn dedim
+1 yılÇalışan kızın içi gitmiştir bı kutuyu benim üstümde harcasa keşke diye 😁😁
20 Yorumla
+1 yılFazla alınca ne ayak bu diye bakmışlardır 🤣 Kızlarada tip tip bakanlar var bu tür şeylerin ayıplanacak yanı yok gayet doğal şeyler alışın artık
00 Yorumlahelal olsun diye bakmışlardır şsldkdkld
51 Yorumla- +1 yıl
Bence zam gelecek diye dusunmuslerdir
4 kutu biraz fazla değil mi?
51 Yorumla- +1 yıl
Evde şişirip oynuyorlarmış 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılPed alırken bize de aynısını yapıyorlar. Cehalet işte boşver
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerakımdan soruyorum bir kutu da kaç adet oluyor 😅
03 Yorumla- +1 yıl
Genelde 10lu olur 😀
Cevap sahibi+1 yıl@gambler8610 tecrübelisin heralde sdjd tşkler
- +1 yıl
Ahah aynen yaş 34 olunca haliyle tecrübe oluyo, mesela en iyisi durex yok ötesi ekstra incedir 😁 ama condomsuz en zevklisi tabi ki 😀
+1 yılabartmışsın kanka 4 kutu nedir :D
41 Yorumla
+1 yılSalla doganin kanunu bu
30 YorumlaKızında canı cekmistir
20 Yorumla1 kutu alırsan bakmayabilir 😂
20 Yorumla
+1 yılKnk daha önce bu kadar alan olmadı demek ki 😂
20 Yorumla
+1 yılhelal aslana demişlerdir ejgjknjkbnjfkvnakdsnvjfkv
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 4 kutu prezervatif aldım diye kötü kötü baktılar, bu utanılacak bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne