Cinsel Yaşam Bugün prezervatif aldım diye kasiyer neden tuhaf baktı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Tesettürlü oldugum icin olabilir mi, evliyim ve kullanıyoruz , kspalıyım diye kasiyer tuhaf tuhaf baktı, kız kasiyer Bugün prezervatif aldım diye kasiyer neden tuhaf baktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Içinden demiştir ki vay be kapalı ama işi biliyor her gün döşetiyor içine de boşaltmıyor akıllı kadın demiştir 0 0 Yorumla
karadeniizfırtınası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Saçmalamış boş ver. Evli olup prezervatif kullanmak çok kötü ya ben kullanmak istemezdim 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden istemezdiniz Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl Kondom kullanmadan birliktelik daha zevkli. Evlisin ve kondomsuz birliktelikten mahrum kalıyorsun ne bileyim iyi sabır var 😄 Yorumla
Ra_On Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl boş ver ya bakarsa baksın. Ne için aldığın, evli olup olmaman kimseyi ilgilendirmez. 1 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl bu tür olayları atlatamadık be valla tr de yaşamak iğrenç sanane yani kim ne alırsa alır 0 0 Yorumla
PassionateTouch Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl boş ver terbiyesiz bunlar. Titreşimliği penis bileziği alsan o kadar bakmazdı 0 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl aslında bakmamali alabilirsin ne yani seks yapılıyor sonuçta utanılacak bi durum. degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok takılma boş ver. Herhalde daha alışamadı. Ama neden kullanıyorsunuz ki? Düzenli yapıyorsanız artık kontrol edebiliyor olması lazım 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Aslında önemi olmaması lazım ama eşinin alması daha doğru olurmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bunu bende yaşadım kasadaki hizlisin abla dedi utandım resmen 1 4 Yorumla James116 +1 yıl Kim dedi kız mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @James116 evet Yorumla James116 +1 yıl Takip atar mısın bişey sorcam bunla ilgili Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @James116 engellemiş seni hadi by kendinizi değiştirin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Prezervatifi sen değil eşin alsa daha uygun olur böyle durumların önüne geçmek için 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl burada bunu paylaşman kadar absurt bisey yok 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden absurt olsun Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Normal birsey bu bende her cesitinden var 0 2 Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl Aöa evli olsam ben kullanmam Yorumla Soran +1 yıl Evli olunca ne degisiyor kullanmama nedeniniz nedir Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Saçmalamış ya da sana öyle gelmiştir 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kendisi beceremiyorsa seni çekememiştir 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Genelde erkek alır onu. 0 0 Yorumla
Seveceksin_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cogunluk erkekler aliyor ya o yuzden bakmistir 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 1 tane versene cüzdanımda tutayım 😄 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sorun yapma bence. Almaya devam et. 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kapalılar kullanmıyor sanıyordur😂 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Takma kafana 0 0 Yorumla
Sess1zç1ğl1k Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Türbanlıların vajinaları yok zannediyorlar galiba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Içinden demiştir ki vay be kapalı ama işi biliyor her gün döşetiyor içine de boşaltmıyor akıllı kadın demiştir
Saçmalamış boş ver. Evli olup prezervatif kullanmak çok kötü ya ben kullanmak istemezdim 😄
Neden istemezdiniz
Kondom kullanmadan birliktelik daha zevkli. Evlisin ve kondomsuz birliktelikten mahrum kalıyorsun ne bileyim iyi sabır var 😄
boş ver ya bakarsa baksın. Ne için aldığın, evli olup olmaman kimseyi ilgilendirmez.
bu tür olayları atlatamadık be valla tr de yaşamak iğrenç sanane yani kim ne alırsa alır
boş ver terbiyesiz bunlar. Titreşimliği penis bileziği alsan o kadar bakmazdı
aslında bakmamali alabilirsin ne yani seks yapılıyor sonuçta utanılacak bi durum. degil
Ben de alıyorum boş ver kasiyerleri işlerini yapsınlar :D
Çok takılma boş ver. Herhalde daha alışamadı. Ama neden kullanıyorsunuz ki? Düzenli yapıyorsanız artık kontrol edebiliyor olması lazım
Aslında önemi olmaması lazım ama eşinin alması daha doğru olurmuş
Bunu bende yaşadım kasadaki hizlisin abla dedi utandım resmen
Kim dedi kız mı
@James116 evet
Takip atar mısın bişey sorcam bunla ilgili
@James116 engellemiş seni hadi by kendinizi değiştirin
Prezervatifi sen değil eşin alsa daha uygun olur böyle durumların önüne geçmek için
burada bunu paylaşman kadar absurt bisey yok
Neden absurt olsun
Bende alırken kız kasiyer kapalıydı ve güldü
Normal birsey bu bende her cesitinden var
Aöa evli olsam ben kullanmam
Evli olunca ne degisiyor kullanmama nedeniniz nedir
Saçmalamış ya da sana öyle gelmiştir
Kendisi beceremiyorsa seni çekememiştir
Parmaginda yüzüğü görmemiş mi 😀
Genelde erkek alır onu.
Cogunluk erkekler aliyor ya o yuzden bakmistir
içinden vayyyy rosbu demiştir kesin