yanı bu kızın nude atması anormal degıl ama toplum buna hazır degıl cok az erkek o kızla evlenmek ıster ha kız evlenırmı evlenır cunku evlendıgı bılmezkı bole seyler yaptıgını aksı halde evlenmezdı bu nedenle kadınlar bıraz mamlarını tutsunlar derım de tutamıyorlar işte
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Samimi olup güvendiğin birine atmazsın zaten. Aramızda güven varsa attığı fotoda, paylaştığımız özel şeyler de bakış açımı değiştirmez o kişiye karşı. Bana atmışsa demek ki güveniyor ki atıyor.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadecw sana atmiyordur bn asla atmam 4 yillik sevgilim oldu bir kere de atmayi dusunmedim atan orpudur net.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
yanı bu kızın nude atması anormal degıl ama toplum buna hazır degıl cok az erkek o kızla evlenmek ıster ha kız evlenırmı evlenır cunku evlendıgı bılmezkı bole seyler yaptıgını aksı halde evlenmezdı bu nedenle kadınlar bıraz mamlarını tutsunlar derım de tutamıyorlar işte
Samimi olup güvendiğin birine atmazsın zaten. Aramızda güven varsa attığı fotoda, paylaştığımız özel şeyler de bakış açımı değiştirmez o kişiye karşı. Bana atmışsa demek ki güveniyor ki atıyor.
Sadecw sana atmiyordur bn asla atmam 4 yillik sevgilim oldu bir kere de atmayi dusunmedim atan orpudur net.
Ben senin gibi önyargılı değilim maalesef. Herkesin bakış açısı farklıdır, bu o kişiyi or. spu yapmaz
Tm orp seviyosun saygi duyarim😂
Ok
niye nude atınca ne oluyormuş neden evlenilmeyecek biri olsun ki sence?
Sadece sana atmiyordur
e atmasın bu eğlenmektir çapkınlık herkes yapar yanlışmıyım sen yapmıyormusun ya da başka biri ha?
Yapmam
bu kadar eminsin yani kendinden
Evet tabiki
bence böyle yargı koymak yanlıştır zaten güvendiğini bir ise evlenirsin herkese atan birisi ilede evlenmessin yani
Tm sen evlen of banane
ya ssen neden bu kadar kastın sence evlenilmez mi
Bn erkek olsam skerr atardim bide bi orspyla evlenip ondan cocuk mu yaparim
allah allah içinden bi hırçın çıktı ya sen cinselliğe nasıl bakıyorsun
Fotoğraflar güzelse olabilir.
Sadece sana atmiyotdur
hayır bana atan başkasına da atmışyır
nude atan kiz olarak dusunurum...
Kaşar olduğunu düşünürüm
Candır değerini bilin 😃
evlenilcek
Onjn nudesini on kişi görmüştür
Eğlenecek kız tipi
Atmayın
cesur kız
Ay ben korkardım.
Niye evlencek kiz olmasnki
Yo sevgilim istedi yol verdim
Eğlenilecek kızdır..
Cokmu eylendiler seninle
@Securty3434 ben çok şükür o seviyeye düşmemek için irademi korudum. Allahta öyle etmesin
Amin
Kime atan
Kıza bagli
Hayır. Eğlenceliktir
neden evlenılmesınkı
Niye evlenilmesin
Seviyo güveniyor ki atiyo
Sadece sana atmiyordur
O zaman iş başka