yeni biriyle flört asamasindayim bana daha önceki sevgilisine nude attığını itiraf etti. Tam evlenilcek kızmış 😀 siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Cevabın nedir?
+1 yılÖyle birinden ayrıl kardeş.
Kim bilir ileride seninle sevgili olduğunuz sürede senden gizli gizli başkalarına nude atar.07 Yorumla
Soran+1 yılHeralde kardeşim nude atan kızdan evlenilcek kız olur mu hiç
- +1 yıl
- +1 yıl
@holynunx boş yapma adam doğru söylemiş ben iki aydır birlikte olduğum kızdan ayrıldım beni uyardı bı kız bu kız kaşar bak nudesi falan var dedi ben herşeye rağmen dinlemedim ya nolcak falan dedim sonra zaman geçtikçe sevdim kızı nudesi yayılmıştı bu olayı sordum ona o da konuştuğum biri beni tehdit etti dedi o çocuğu buldum kızla ayrıldıktan sonra konuştum çocukla meğersem yalanmış kız herkese atiyomuş işte ayıp ruhunda oluyor bazı kızların yani nude atan kızdan hayır gelmez ne olursa olsun
İlişkinin boyutuna göre değişir nude atması veya atmaması.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsana biraz nasıl bir boyut onlar
+1 yılSevdiğim adama bile atmadım birlikteyken/ insanlar artık değer yargılarinı da soyundular geriye değersizlikler kaldı.
517 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum
- +1 yıl
teşekkür ederim:D
Soran+1 yılRica ederim bir alttaki soytarilara bak bide bu kıza ay gibi parliyorsun 😂
- +1 yıl
Tamam ya şımarmayalım şimdi 😂🙈(utandım, sağoL güzel yorumun için ve iyi eğlenceler:D)
Soran+1 yılTeşekkürler hanım efendi size de iyi geceler.
- +1 yıl
Ben senin gibi yobaz aptal cahil olan ezik erkeklerin cigerini biliyorum bakir değilsin bakire istiosun sen kadın bedeni kadın cinsel hayatı kadınların hayatı hakkında konusamazssin çünkü bu konuda konuşma hakkin yok erkek cinsellik yaşar kadın cinsellik yaşamaz diye bişey yok sen kadın düşmanı birisin kadınlara verdiğin değer 0 kadınları öldüren senin gibi erkekler hatta senin gibi beyinsiz cahil yobaz arap kültürünü benimsemiş erkekler kadınlar bakire kalsin bize hizmet etsin istiolar senin gibi arkadaşım erkekler namus kavramını kadınların üstüne yıkıyorlar senin gibi düşünen aptal erkek mussvedelerine göre kadınlar sizin istediğiniz gibi olmak zorunda oysa sen sadece aptal bir er*eksin
- +1 yıl
@holynunx biraz sakin ol bakalım. Soran kişinin özel hayatı hakkında bilgi sahibi misin ki bu kadar yaftalama ve hakaret ediyorsun?
Kadınlar da erkekler de seçimlerinde özgür ama biz de insan olarak hayatımıza alacağımız insanları seçmekte ve kriterlerimizi belirlemekte özgürüz .
Soran arkadaş "benden önce biriyle olup hayatıma giren kadına bunu yaparim şunu yaparim" gibi söylemlerde mi bulunmuş ki saldırıyosun?
Kadın dayanışmasında sonuna kadar varım ama bir erkeğin beni yaşam tarzıma göre de seçmemeye hakkı var insan olarak. Kendinize gelin , gereksiz gürültü yapmak insanı değersizleştirir. - +1 yıl
Nude atan kadınlara yollu diyemez gördüm yorumlarda ekran görüntüsü de atabilirim nude atan kadınlara yollu diyen bir aptala hak vermiş instagram kullanıcı adım holynunx bu piçin düşüncelerini bir instagram sayfası ifşa etmiş herkes linçliyor yorumlarda sayfa ömerrizms adlı sayfa git bak insta gramda dm at sana atiyim yollu diyene hak vermiş
- +1 yıl
Aptal cahil yorumların insta gramda ifşa ediliyor ömerrizms adlı sayfada haberin olsun kadın düşmanı arkadaşım sanane kadınların hayatından isteyen nude atar isteyen sevisir sen kimsinde yargiliyorsun kadınları seni lincliyorlar insta gramda yobaz arkadaşım seni ya orspu çocuğu salak ezik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılnude iste atacak mı bakalım sana da atarsa ayrıl atmazsa devam
13 Yorumla
Soran+1 yılAtmazsa daha büyük sorun benden öncekine atmış bana atmıyor demekki daha önemsizim
Cevap sahibi+1 yılManyak misin 😒 atarsa ucuz oldugunu gosterir
Soran+1 yılBenden öncekine atmış işte ucuz kız onu anlatıyorum bende 😀
+1 yılNude atan kızla kimse ciddi düşünmez çünkü bugün sana atar yarın Ahmete öbür gün Mehmete atar herkesle flört eder ayıp ruhuna işlemiştir
30 Yorumla
+1 yılAnadolu lisesinde 2. sınıf öğrencisiyim okulumdaki kızların %50 si nude master okulun bodrumu testesteron kokuyor
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilim ben istemediği halde kendi atmıştı, ama pek de nude değildi sadece meme
012 Yorumla
Soran+1 yılSen ne düşündün hakkında
- +1 yıl
verir diye düşünmüştüm ama evimde defalarca kaldığı halde seks yapmadı bana hep 'bakireyim, evlenince' dedi ben de ayrıldım. Sadece memesine, eline, yüzüne, bacağına boşaltmıştı. Seks yapaydı ayrılmazdım hiç, evlenirdik büyük ihtimal bu fedakarlığı üzerine.
- +1 yıl
ahahahahha kanka :) kadın seks vermez erkek onu alır öğren bunları
- +1 yıl
kanka napiim, hep bacağını kapatıyordu, arkasını dönüyordu 'hayır olmaz, evlenince' diyordu
- +1 yıl
sende onu parçalayacak ezecek sıkacak vuracak potansiyel görmemiş ondan
- +1 yıl
saatlerce emdim onu, öpüştük, boynumuz hep mor mordu ama vermemek de ısrarcıydı, yapsak tecavüz olcaktı, uzak durdum ayrıldım ben de
- +1 yıl
Ya kardeş hala maval okuyosun bana. Evlenmeden olmaz diyen kız 1 hafta otel odası tuttu kendi cebinden pompalıyım diye.
- +1 yıl
bilmiyorum, seninki biraz şans. Bu önceki sevgililerine de vermedi, ilki olsaydım belki vazgeçerdi de çok kararlıydı, yapmadı
- +1 yıl
Allahım delirecem şans diyor. Kanka tamam öyle aynen sen cacığa devam.
- +1 yıl
seninkinin burcu neydi?
Senin gibi erkeklere düşmanım ben senin gibi erkeklere acil olarak idam gelmeli
10 Yorumla
+1 yılevlenilecek kız olup olmadığını buna göre mi belirliyorsun?
114 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu canım saçmalama kapıyı kaç saniyede açıyor ona göre belirliyorum ben
- +1 yıl
bende güzel halay cekiyo mu cekmiyo mu buna göre belirlediğini dusunmustum
Soran+1 yılHalay yöresel kaçtığı için iyi belirlenmiyor , analizin tutmama ihtimali var
- +1 yıl
hangi yorelisin ona göre belirleyelim
Soran+1 yılKütük Norveç ikametgah Medine
Soran+1 yılBelirledin mi hala google maps çalışmıyor mu yoksa
- +1 yıl
sana namuslu bir Norveçli arıyorum dur
- +1 yıl
anama sordum namuslu Norveçli tanıdığı varmış
Soran+1 yılHangi bölgedeymiş
- +1 yıl
norvecin doğusunda bı yerde bir kiz tanıdığı varmış
Soran+1 yılUzak bana bu iş yatar , evlenmicem ben
- +1 yıl
noluuir evlen bu kia kız ağlıyor şu an beni alsın canıma kiyarim diyo
Soran+1 yılBakire mi sor bakalım ama hem beden hem ruh eli başkasının eline değmemeli o derece katiyim😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanane istediğini yapar. Sen ne kadar evlenilecek erkeksin de onu eleştiriyorsun!
318 Yorumla
Soran+1 yılGeldi nude atan ablanız 😂 seni bekliyorduk bizde nerde kaldın
Cevap sahibi+1 yılBenim ne yaptığım seni ilgilendirmez sen ancak böyle bilip bilmeden konuşursun. Cevao versene sen ne kadar evlenilecek erkeksin de kızı karalıyorsun? Senin yaptigini yapayim ben de; verecek cevabin yok cunku her halti yedin yollu bir erkeksin ama kendi namusuna bakmadan milletin namusunun derdini taşıyorsun! Aciz ve iki yüzlüsün.
Soran+1 yılHahahdjjxjsd patlaklarin yorumunu ciddiye almıyorum şekerim tekrar deneyiniz 😂
Cevap sahibi+1 yılBen kendimin ne olduğunu çok iyi biliyorum senin havlaman beni degistirmez zaten patlak yollu o. pu erkeklerin yorumunu ciddiye almıyorum. Ama sana ne olduğunu söylüyorum. Yollu o. pu bir erkeksin ve hep öyle kalacaksın.
Soran+1 yılYaw he he köşeye penis attım yakala hadi koş kızım
Cevap sahibi+1 yılMontele onu bir tarafına seversin sen
Soran+1 yılNe çabuk geri geldin hemen yedin bitirdin penisi bu kadar ac olcagini bilsem Amerika harleme atardım 😂
Cevap sahibi+1 yılBen onu sana monteledim ama alışkın olduğun için farketmemişsin 😀
Soran+1 yılHomoseksüel değilim ki güzelim çevrendeki kişilere yönelt bu sorularını bence 😂
Cevap sahibi+1 yılBenim cevremde insanlar namuslarıyla yaşar. Senin gibi ona buna dağıtıp kendini görmeden karşısındakine suç atmazlar.
Soran+1 yılÇevrendekiler de senin gibi düşünüyorlarsa vay halimize 😀 peki namusun bundan haberi var mı? Suç derken doğru haklisin nude atan kızlara belediyenin plaket vermesi lazım üstünede 👏👏👏 😂
Cevap sahibi+1 yılHâlâ kızlar diyor. Beyninden sıkıntı yoksa önce kendine bak ben namuslu kız hakediyormuyum diye düşün. Milletin namusunun değil kendi namusunun dersine düş tabi hala varsa.
Soran+1 yılSanane mk bakirim veya değilim sananeee patlak ben evlenicem ben veriyorum kararımı sananeee ister bakire alırım ister genel evden sanane bak sizin dilden konuşuyorum hoşuna gider belki 😂 bakır değilim bakire istiyorum var mı itirazin at kafası
Cevap sahibi+1 yılHeh işte ancak rüyanda görürsün 😀
Soran+1 yılTipimi görsen tasmayi kendin bağlarsın gelmiş burda rüyanda bulursun diyo ya he bulamam abicim tamam hadi güle güle sana
Cevap sahibi+1 yılTipe değil akla bakıyorum sen ancak saf bulursun. Hem yeter sıkıldım senden öff sus
Soran+1 yılSektir git surdan hala konusuyor
+1 yılDüşündüğümü söylüyüm “yollu” bence
13 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncen doğru
- +1 yıl
bir kızın da asaleti olacak kardeşim yani bana atan yarın başkasına da atar yani
Soran+1 yıl👍👍👍
+1 yılbir de millet nude ne diyor ya😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAyak yapıyolar bizden iyi biliyolar 😀
nude atmak?
06 Yorumla- +1 yıl
ciplak resim
- +1 yıl
ben yazmadim onyazdi
Soran+1 yılAnadan doğma çıplak çırılçıplak rahatladın mi 😀
- +1 yıl
@ecesaglam sorun degil
+1 yılNude ne ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıplak foto
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen ne düşünüyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılSence ne düşünüyorum tecrübeli birisin
yaşı kaç
00 YorumlaEğlenceli
11 Yorumla
Soran+1 yılYaş 19 iş bitmiş sende
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri