Nude attığı an o kızla ilgili ne düşünüyorsunuz , adam olun doğru söyleyin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKim ne şekilde zevk alır bilmem karışmam şunu bilirim herkes saygı duymalı özgürlük denilen şey kişiyi yerden yere vurmak hakaret etmek değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzgürlük bedeni açmak da değildir
- +1 yıl
Açan kişiyede hakaret etmek değildir görmek istemeyen zaten bakmıyo uyarılacaksa uyarılır sonrasında kimseye karışılınaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani isteyen istediğine atar ama ben atılmaması taraftarıyım. İlla birinin yüzünü görmek marifet değil ki önemli olan hoş sohbet edebilmek, zaten samimiyet ilerlenirse yüz yüze gelinir fotoğraf diye tutturmanın anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılAzıyorum ve çok hoşuma gidiyor. Bi çok ilişkimde de oldu, kötü bişey düşünmedim
04 Yorumla
Soran+1 yılO bedeni özel amacın için kullandın
Duygu yok hayvansı duygularını o bedende tatmin ettin- +1 yıl
İyi de atan kızlar zaten sevgilimdi, doğru söyleyin demişsin söyledik. Hakaret etmen anlamsız. Kimsenin bedenini kullanmadım, ilişki 2 kişiliktir. İki taraf isterse bazı şeyler olur. Bu konu feminist düşüncenle alakasız
Soran+1 yılHakaret etmedim seks hayvansı duygudur
- +1 yıl
O zaman herkes öyle yani peki.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazacagimi bilemedim çünkü şu anda bir şey düsünmedim
00 Yorumla Böyle bir şey yaşamadığım için duygularımı şu an dile getiremiyorum maalesef
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilen kendine güvenen kadın profili
00 Yorumla
+1 yılcesur geliyor buda onun özgevini yüksek biri oldugu anlamanı geliyor. böyle kadınlar hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı duygu heyecan için atılabiliyor sonuçta burada evlilik amaçlı kşmse bulunmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılK*şar diyorum. Ciddi düşünülmeyen bir kız. Kullanıp atarım.
013 Yorumla- +1 yıl
böyle diyim de korksunlar nude atmayınca evlilik teklifi alacaklarını sansınlar. sfghjsfghsfg nude atmadım diyince kimse evlenmiyor kardeşim kasma
Cevap sahibi+1 yıl@bilmemkacinciuyelik Gerçi atmasa da ben ciddi bakamıyorum kızlara çünkü iki yakışıklı bulunca kaçıyorlar. Vurkaç yapıcam..
Soran+1 yılKime yazdın anlamadım
Soran+1 yıl@bilmemkacinciuyelik 🤔
- +1 yıl
diyorum ki erkekler nude atan k*şardır falandır diyip kadınları korkutmaya çalışıyor kadınlar korkup "off kimse bana k*şar demesin tamam yeter ki ciddi düşünsünler nude atmicam" diyorlar. ama aslında nude atmasalar da kimsenin ciddi düşündüğü yok
Cevap sahibi+1 yılBana yazdı islflf böyle konusunca zorlarına gidiyor bazılarının. Sizde erkekleri kullanın ben bisi diyo muyum idlglg
- +1 yıl
bunun kullanmak kullanılmakla alakası yok o zaman aşık olan çiftler de birbirini "duygusal" olarak kullanıyo
Cevap sahibi+1 yıl@bilmemkacinciuyelik Ben zamanında ciddi düşünüyordum da baktım ki değerimiz bilinmiyor bende takılmalık yapıyorum.
Soran+1 yıl@bilmemkacinciuyelik anladım bence nudeye falan hiç gerek yok öyle de gidecekler atmasan da gidecekler , nude atma şerefinle yaşa ( bana göre)
Cevap sahibi+1 yıl@bilmemkacinciuyelik Canım benim bu devirde birbirini kullanmayan çok az insan var. Kızı da erkeği de kullanıyor birbirini artık nadir insanları da bulmak çok zor..
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben kaçar, eve gidicem uğraşamam sizinle Allah'a emanetsiniz.
- +1 yıl
bence nude at kendi isteğine göre yaşa... ama bunu sonradan kullanmasının imkanı olmayacak şekilde atmak güvenlik önlemi almak şart zaten
Soran+1 yılBen erkeklere güvenmiyorum isteyen olduğu an irtibatı kesiyorum umrumda değiller nude isteyen Google’dan bakar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyle böyle bir durum içerisine girmedim düşünceminde ne olacağını bilemem ama kız acisindan pek uygun bulmadigimi soyleyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilimse bana güveniyor derim bunu kullanmam ama. mutlu olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlu olmayı biliyor mal değişmiş hayatına renk zevk katıyor ot gibi yaşamıyor diye düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılonlar candır ekonomik onların hatrına dönüyor baş tacısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa mesela sexting yaptığım bir kız atıyorsa normal yüzünü göstermemek şartı ile çünkü o da senden isteyebilir çünkü orada aynı amaç için bir çaba var kötü gözle vs ben bakmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen atar saygı duyarım kendimde karşıyım.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılcesur olduklarını düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılCesur açmaksa bedeni...😂
Bir şey düşünmüyorum çünkü genelde hoşuma gitmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olması lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirtane bulsam birakmam
00 Yorumla
+1 yılElde ettiğim an basitleşir gözümde.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Bi düşüncem yak benim😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCesaret, cesaret yine de CESARET!
00 Yorumla
+1 yılbas geç. başka ne düşünmem gerekiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Keşke bana da atsa derim 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yani ciddi düşünme potansiyeli düşer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. cesaretli olduğunu ve bana güvendiğini düşünürümm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAmin tadını çıkarmak varken ne düşüneceğim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en temiz insanı ve yardımsever kişilik.
00 Yorumla
+1 yılseverim. yüz olmadan makul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyollu olduğunu düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atan kız kızdır 😇😇
00 YorumlaBana da atsın
20 Yorumla
+1 yılDaha nude atan bi 35likle tanışmadım maalesef :)
00 YorumlaCesaret
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılCesur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılnude nedir
00 Yorumla k@şar
00 Yorumla
+1 yılKonuştuğu adamla bir frekans yakalamislardır
00 Yorumla
+1 yılOtomatikman o. uuu oluyor
00 Yorumla
+1 yılBasit kız ya sa istekli kız diyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArzular
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizigi guzel mi degil mi. Hepsi bu.
00 Yorumla
+1 yılCandır onlar can
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Attın mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen atmam kendimi kullandırmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılevt niye atıyolar
00 YorumlaBirliktelik 🙂
00 YorumlaNerede?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kerelik o pular
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında