Cinsel Yaşam Nude atan kızdan olur mu? Dominantqueen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Nude atan kızdan olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
typinyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% 11 ay Atmaması daha garip bence. Atmayanda bi bit yeniği ararım ben. Tabii bu benim için geçerli. Muhafazakar bir ilişki yaşayanlar, evlenmeden olmaz diyenler vs atmamaları gerekir. Ama dediğim gibi, kendi çevrem ve yaşam tarzımda atmamasını garipserdim 0 0 Yorumla
cavemanxy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Ne olur mu? Bence nude atan kız özgüven sahibidir nettir. Gizli kaçak olacağına özgüvenli net kadın olsun. 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. İlişkiler sadece görsel paylaşımlara dayanmaz güven ve saygı en önemli şeydir. 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani sevdiği erkeğe atıyorsa elbette olur ama güvenilecek bir şey değil bu 0 0 Yorumla
Abicimyapma Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 11 ay Asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Bu kezbanlar bunu bile mesele ediyor. Biz ölelim o zaman zinaya bulaşmış kadınlar olarak 0 0 Yorumla
Nillkorkmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 11 ay Ben manitaya sürekli atıyorum Kdkdks kedi gibi oluyor 3 0 Yorumla
architect_ist Takip Et Xper 6 Yaş: 35 11 ay Bununla olur olmaz yorumu yapılmamalı bence. Sexting varsa nude olur. Sexting yapmayan neredeyse yok. Gayet normal. 0 0 Yorumla
tençorapkokusu Takip Et Xper 6 Yaş: 39 11 ay Değerini anlayan, attığın fotoğraflar karşında ona minnettar olan kişilere attıysa olur. 0 0 Yorumla
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Nude atmasi degil, bakire olmadi önemli ve kapali olması 0 0 Yorumla
baretta3455 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 11 ay Eski sevgililer hocalarıyla hep mutlu olduğunu düşünürsek oluyor demekki.. 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Normalde olmaz ama yatak için olur 6 1 Yorumla catafalque87 11 ay Gerçekten öyle 😉 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bana atıyorsa olur siz attınız mı 0 0 Yorumla
Murat-demir Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 42% 11 ay Olur olur neden olmasın ☮️ pazarlamacı dır 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sadece bana atıyorsa güzel olur 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Olur tabi bizi ne sanıyorsunuz bizde insanız yani 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. olur canım niye olmasın 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Olmaması için neden yok ki 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkese ise olmaz 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olur tabi net 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olurr 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet olur 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne olur mu 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ne olur mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Atmaması daha garip bence. Atmayanda bi bit yeniği ararım ben. Tabii bu benim için geçerli. Muhafazakar bir ilişki yaşayanlar, evlenmeden olmaz diyenler vs atmamaları gerekir. Ama dediğim gibi, kendi çevrem ve yaşam tarzımda atmamasını garipserdim
Ne olur mu? Bence nude atan kız özgüven sahibidir nettir. Gizli kaçak olacağına özgüvenli net kadın olsun.
İlişkiler sadece görsel paylaşımlara dayanmaz güven ve saygı en önemli şeydir.
Yani sevdiği erkeğe atıyorsa elbette olur ama güvenilecek bir şey değil bu
Asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla
Bu kezbanlar bunu bile mesele ediyor. Biz ölelim o zaman zinaya bulaşmış kadınlar olarak
Ben manitaya sürekli atıyorum Kdkdks kedi gibi oluyor
Bununla olur olmaz yorumu yapılmamalı bence. Sexting varsa nude olur. Sexting yapmayan neredeyse yok. Gayet normal.
Değerini anlayan, attığın fotoğraflar karşında ona minnettar olan kişilere attıysa olur.
Nude atmasi degil, bakire olmadi önemli ve kapali olması
Eski sevgililer hocalarıyla hep mutlu olduğunu düşünürsek oluyor demekki.. 😅
Normalde olmaz ama yatak için olur
Gerçekten öyle 😉
Olur çünkü içim temiz
Olmaz, güven kırıklığı yapar.
Bana atıyorsa olur siz attınız mı
Olur olur neden olmasın ☮️ pazarlamacı dır
Sadece bana atıyorsa güzel olur
Olur tabi bizi ne sanıyorsunuz bizde insanız yani
Tek bana atmissa olur
olur canım niye olmasın