şu siteye otzbr çek de gir sonra abaza abaza dolaşıyorsunuz. senin kurduğun cümlenin anlamını önce sana izah edip daha sonra mı söyleyeceğimiz sözü söyleyeceğiz, git kendini geliştir, bir şeyden anladığın yok. sonra komik duruma düşüyorsun, haberin olsun. kokuşmuş yatağında p.. izleyip otzbr çekmeye devam et, kesin ellerin nasırlaşmıştır, hiçbir kızın sana niye bakmadığı belli. zırlak.
Ablacım bu kadar büyütecek bir şey yok erkekler beğendiği kızdan nude ister kimse senden nude istemedi kimse seni beğenmedi diye erko nefretini bize kusmana gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olur tabi ki
Bende biriyle konusuyorum istiyorum önceden attimda artik atmam diyor. Bana gelincemi oluyor bu 😆😆😆
İstemesini bilmek lazım demek ki, ben isteyince erken diyorlarsa senden bir tık daha iyiyim istemekte sana direk yok çekiyorlar 😂😂
Resim atmiyorlar görüntülüde tamam iş. Korkuyorlar
Ohoo sen abini tanimiyon daha sen ekmege pepe derken abin cexabxt geziyordu🤭🤭🤭
Nude denen şeyin son bulması gerek herkeste aynı şeyler var sonuçta gereksiz mevzular diyorum
Eskort olmaz ama eş olur
Teşekkürler düzgün cevabın için
Asil o kızdan olur
Pek ikna olmadım ama neyse
Skdldkfjsjsjdksksj
Olur
Bi bitmedinizzzzz git prn izle
Adam gibi soru sorduk bu kızdan olur mu evet veya hayır demen yeterli
senden olmaz
Soru benden olur mu değil yalnız önce soruyu cevapla sonra yine yorumunu yaparsın
şu siteye otzbr çek de gir sonra abaza abaza dolaşıyorsunuz. senin kurduğun cümlenin anlamını önce sana izah edip daha sonra mı söyleyeceğimiz sözü söyleyeceğiz, git kendini geliştir, bir şeyden anladığın yok. sonra komik duruma düşüyorsun, haberin olsun. kokuşmuş yatağında p.. izleyip otzbr çekmeye devam et, kesin ellerin nasırlaşmıştır, hiçbir kızın sana niye bakmadığı belli. zırlak.
Ablacım bu kadar büyütecek bir şey yok erkekler beğendiği kızdan nude ister kimse senden nude istemedi kimse seni beğenmedi diye erko nefretini bize kusmana gerek yok
Abla mı, 34 yaşında kart bir adamsın. 20'lik çıtırım benden mi istemediler?😃
Vay anasını senden bile nude istiyorlarsa bu nude işleri iyice ele ayağa düştü desene. Neyse snape almazlar en azından seni.
dışarda selam vermiş olsam beni görünce elin ayağın titrer, boş yapma.😃
Hadi ablacım hadi sen git çay koy evdekilere de servis yap boşları getir götür, dükkanın önünü kapatma
hadi işine bak lan allahın çorumlusu, senin kitabını, peygamberini... : D
Güldük eğlendik haydi iyi akşamlar sana 😅
atmamalı