şimdi burada bulunan ve bu soruyu okuyan kişiler okuyacak kişiler farklı düşüncelere kapılmasın ve farklı yorumlar cevaplar vermesin konunun ve sorunun asıl cevabı bu uzakta arama şimdi sen bu çocuğu seviyorsun oda seni seviyor mesajlaşıyorsun herşey güzel ama iş resim noktasına gelince düşünceler değişiyor onun için sana açıklama yapıyorum çek at ileride bir sorun olmaz neden mi yüzünü gösterme ve o şekilde at sana bunu söylemiştir sen yinede atmamışsındır resmi ve tattışmış küsmüş oluyorsunuz bu zamanla ilişkiyi bitirir ve ayrılık olur onun için yap yüzünü çekme yok ben yinede atmam diyorsan karşındaki kişi gider bir iki defa daha sorar olmadı ayrılık dediğim gibi sen sanmaki sormaz etmez bir daha istemez bu konu kapandı diye düşünme ya at ya da şimdiden bitir atmazsan bu ilişki biter atarsan devam eder erkek ne yapsın sevgilisi isen senle yapacak gitsin başkasıyla yapsın bana gelsin geri dönsün deme sen ne işe yarıyorsun neden senle konuşsun neden sana şiirler yazsın neden seni arasın sen kadınlığını yap oda erkekliğini
Nude sevmem, ama azıcık özel atabilir. Zaten hemen öyle aşırı fotoğraf atan kızdan anında soğurum ne aşk kalır ne bişey. 2 3 ay sonra sadece dediğim gibi özel fotoğraflar atabilir dekolte falan filan bunu yaparken de iğrençleşmeden yapmak lazım yoldan çıkmamak şartıyla.
bana göre atma istemiyorsan hyr diyerek reddet zor degil bide sevgiliden boyle bisi istenmesini dogru bulmuyorum arzuluyosan istiyosan zaten bulusunca elesirsiniz extra bir foto atma zorublulugu hissetme yok atarsam devam eder atmazsam etmez die dusunme gercekten seven bir erkek bunu istemeye cesaret edemez 31lik malzemesi olma reddersen ve ayrilirsa ayrilsin bir fotoraf icin iliski bitcekse bitsin attarsan pismanda olursun ilerde ayrildigniz zaman santaj yapar ve seni kulanir kolay oldugnu dusunur bunlari yasadim ve atin atmayada devam edersen sonu gelmez daha cok ister daha fazlasini ister bunu istiyen bir erkegin niyeti ortada zaten ayrilirsa ayrilsin bukadar degersiz hissetme kendini gidicegi varsa koşsun
Atın atın !! Iki gun sonra ayrı bir soru başlığında " sevgilime nude atmistim , kavga edip ayrıldık simdi beni tehdit ediyor sizce naaapmalıyım " diye sorarsınız 👏
nude neymiş diye google'a sordum.. bilmiom Ian valla ilk defa duyuyorum.. atmayın öyle şeyler.. kendinizi küçültmeyin.. seven doğru düzgün sevsin.. foto atmadın diye gidecek olan varsa stirolup gitsin..
ask etiketi yapmak ne kadar dogru? 🤔 ask denen kavramin icine ettiler malesef. Insanlarin sirf kendilerini doyurmak icin arkadaslik ediniyorlar sacma sapan istekler istiyorlar sonrada sevgiliyiz. Sevgili olma kavrami bukadar ucuz birsey degil.
Erkeklerin de özel sorunları oluyor arkadaşlar. Benim de sevgilim var evet ve şehir dışında çok uzak. Neredeyse 2 aydır görüşemiyoruz. Birbirimizi çok özledik. Ve ben azginlik dönemine girdim. Ondan nude istedim ve bana yolladi. Bu azginlik onla kavuşana kadar geçmez. Nude yollamak kötü birsey degil. Biz şu an sevgilimlr karşılıklo nudeler atarak da konuşabiliyoruz. Ciddi düşünüyoruz.
En İyi Cevaplar