Cinsel Yaşam Ciddi bi aşk varsa sexting olumsuzluk getirir mi? dadddy07 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ciddi bi aşk yaşıyosak sexting veya görüntülü sexting yapılıyosa bu ilişkiyi olumsuz etkiler mi veya bitirir mi? Ciddi bi aşk varsa sexting olumsuzluk getirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
byBERKANT Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Getirir kardeşim benim sonum oldu bu ya şeyi ciddi iseniz yapmayın sonra utanmalar yüze bakamamalar falan oluyor çok kötü oluyor ya 1 0 Yorumla
tükenmiskelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl dozajı, seviyesi çok önemli. ciddi bir ilişkiyi daha ciddi de yapabilir, her şeyi berbat da edebilir... 0 0 Yorumla
Yıkık8 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Bence bu ilişkinin sonralarında yaşanmalı her şeye aşka emin olduktan sonra 0 0 Yorumla
mühendiss-94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Tamamen kıza bağlı erkek için sexting sorun olmaz kızlar cevap verelim bu soruya 0 0 Yorumla
tutkulusahip Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Sanmıyorum. Tabi gerçeği varken buna gerek yok ama olması gerekiyorsa da yapılmalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bunun ciddiyetle alakası yok. aradaki samimiyet önemli 0 2 Yorumla dadddy07 +1 yıl nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ciddi bir ilişkide de sexting yapılır neden yapılmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Getirir kardeşim benim sonum oldu bu ya şeyi ciddi iseniz yapmayın sonra utanmalar yüze bakamamalar falan oluyor çok kötü oluyor ya
dozajı, seviyesi çok önemli. ciddi bir ilişkiyi daha ciddi de yapabilir, her şeyi berbat da edebilir...
Bence bu ilişkinin sonralarında yaşanmalı her şeye aşka emin olduktan sonra
Tamamen kıza bağlı erkek için sexting sorun olmaz kızlar cevap verelim bu soruya
Sanmıyorum. Tabi gerçeği varken buna gerek yok ama olması gerekiyorsa da yapılmalı.
bunun ciddiyetle alakası yok. aradaki samimiyet önemli
nasıl yani?
ciddi bir ilişkide de sexting yapılır neden yapılmasın
Herşeyin dozajı önemli
yapılır