Yaklaşık 7 aydır birlikteyiz, şu an şehir dışındayız ve görüşemiyoruz. İlk defa sexting tarzi bir şey yaptık, ama birbirimizin çok farklı yönlerini görmüş olduk. Bu arada hiç temasta bulunmadik bugüne kadar. İlişkilerde sexting yapılması sizce kötü mü?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yapılabilir ama buluşunca bence beklenti de artabilir 😉
Buluşunca öyle bir şey yapamayacağımız o da biliyor ;)
Neden yapamicaksiniz ki 😂
Her şeyin zamanı var
Sabah mesajları görünce çok utanç verici oluyor😂
Yaşanmış sjsj
Geceleri çok heyecanlı ve güzel değil mi ama
Öyle düşünüyorum ama sevgilim de aşırı etkilendi ben de, biz birbirimizi tanımıyoruz onu fark ettim 😄😄
@Leancealot maalesef 🙄
Çözüm sesli 😂😂😂
maalesef mi sjdjs değildir
@Bennj gece yapmadık ya akşam 9 da
Ooo o zaman daha da canlı senin istekli bi kadın mısın
@Soran birbirinizin bu yönlerini yapa yapa öğreneceksiniz zaten. Bazen kendinizi bile partnerinizleyken tanıyorsunuz ne severim ne sevmem gibisinden
Yani evet haklısınız
Yok normalde değildim bu akşam ilk oldu
Birbirimizin zevk aldığı şeyleri öğretmekte yardımcı olur gayet güzel bişey
Farklı gördüğünüz yönlerinizde algılarınız pozitif mi oldu yoksa negatif yönde mi?
Pozitif gibi ama sevgilim aşırı yüksekmiş bunu bilmiyordum
Anladım doğrudur. Peki bu durum sizi tedirgin mi etti yoksa sevindirdi mi?
Kötü değil karşılıklı isteklerin öğrenilmesi açısından faydalı bence
Bence de
Kotu iyi istekler uyum ve beklentilerle alakali degil midir.
Ben evliyim. Ben bile sehir disindayken esimle sexting yapiyorum.
Doğru haklısınız.
Bir tık bağ da güçlendiriyor sanki bilemedim
Yani sonucta bu bir istek.. ve bu istek geldiginde sanal yoldan veya fiziki yoldan beraber yapmak en guzeli degilmi.. dediginiz gibi bagida kuvvetlendirir
Evet haklısınız, sağ olun
Merak etme kızım yakında onuda yaparsın sonra oğlan tekmeyi vurur sonra ben ne yaptım dersin
Yoo ne alaka zamanı gelince ger şey
Ger şey?
Anlamadim
Her şey demek istedim
O senden istediğini alınca çekip gidecek bir erkek olarak diyorum sextingle başlar yatakta biter durtulerine engel olamazsin
Bilmiyorum yaşımız da küçük değil hayırlısı olsun
Ileride pişman olacaksın kizim abin olarak gör beni
Ama biz ilişkiye başlarken her şeyi temelli konuşmuştuk, sevgilim ciddi bir şeye dökmeden birlikte olmaktan yana, evlenirken birbirimizi tanıyalım hep demişti, ileride sorun yaşamayalım gibisinden, ben de evlenmeden olmayacağını belirtmistim o da saygı duydu ve 7 aydır bir cm bana dokunmadı
Kac yaşındasınız?
Hangi yönlerini gördün bu yönler seni mutsuz mu etti
Mutsuz etmedi, sevgilim sadece sert ve baskın imiş bu konularda, normalde asiri cicidir
Daha güzel değil mi bu senin için domine edilmek yatakta kadın için güzeldir
Evet o da rahatsız etmemiştir umarım dedi, ben de aksine mutlu oldum bilmiyorum
O zaman gayet güzel şu an nasıl muhabbetniz
İyi şu an ikinci kez yapmaya halimiz olur mu vs dedi ama uyumaya gitti şu an zor uyu dedim djdjdjd
Neden zor ki daha fazla zevk almaz mısın
Ya sabah işe gidecek ondan dedim
Ben de gideceğim ondan tadında bırakalım dedik
Sıradan bişey yani sıkma kendini
Normaş bence. farklı ne gördünüz mesela?
Sevgilim çok hoşgörülüdür meğerse bu konularda aşırı baskın ve sert, hoşuma gitti
Cinsellik de sert olmak iyidir:) bu arada iyi geldi mi nasıl hissettin
Çok iyi hissettim ve ilk kez oldu bizde, sevgilim de çocuk sürekli offf ahh diyor o da garipleşti
Hmm :) asırı sulanma oldu mu mesela? Daha öncesine göre
Çok ve sevgilim de boşalmış anlamadım, tam bilmiyorum bu şeyleri de yeni öğrendim djddj
Hmm yavas yavas ögreneceksin. belki yine istersin:)
Boşalmasi iyi bir şey mi? Yani sanırım çok arzuluyor garipti bi djdjdj
Evet iyi bişey tabiki. konuşmanız cok yükseltmiş onu. sen konuşrken ne yaptın. kıyafetli miysin
Ben de farklı oldum bir de ikimiz de meslek sahibiyiz ayıptır söylemesi, instaya geçtik süreli açtık silinsin diye, whatsapptan görür biri falan diye.
Baya yüksekti evet baştan biliyordum ama o da ben de farklıydık anlamadım
O farklı olur evet
Olsum özeliniz bidaha yapıcak mısınız
Öyle bir şey konuşmadık hiç ama bence olmamalı diye düşünüyorum, ilişkimiz öyle hep Arzu ile gitmez mi bilemedim
Bence olmalı. tabi karar senin. zaman zmaan arzuya da ihtiyac var. konuşurken kıyafetli miydin
Ne sıklıkla olmalı bilmiyorum bugün mesela normal yine günlük yaşamdan konustuk, dünü kapatmış şekilde, bu bence çok iyi oldu
Yani bence de olabilir sanırım sevgilim biraz farklı niyette olsa sürdürürdü bugün de, bugün gayet güzel normal koşullarda ilerledik
Yani zaman zaman bu sohbetler olacaktır. sen nasıl hissettin peki?
Çok güzeldi bilmiyorum :)
Yani güzel evet:) bence ilişki yüksek tutar
Bir de sevgilimin de çok arzulu olduğunu gördüm sanırım ondan da biraz şey oldum
Ne oldun arzulu olunca:)) canın mı istedi
@mutluadam00 bu akşam yine yaptık, sevgilim ama bir anda yine yükseldi. En son saat 7 gibi max izliyordu konuştuk, sonra 10 da yazdı tekrar öyle dayanamıyorum tarzi, yine boşaldı, ikincisini isteyecekti ki evde problem çıktı gitmek zorunda kaldı falan. Bu akşam da ayrıydı ben de ayrıydım, bu kadar arzulu olması peki
Seni istiyor dmeek ki. Sen nasıl hissetin zevk aldın mı? Konu nasıl oraya geldi? Bınlar da önemli
Ya ben yazınca yine hissettim aslında çünkü en son işte tekrar yapabiliriz demiştik, biraz tatlı tatlı flortlestik işte dayanamıyorum dei pat diye girdik, ona seninim demişim mesela hatırlamıyorum ona çok sevindi anlamadım
Hmm sende o an kaptırdın heralde:) bu mu daha iyiydi yoksa ilk seferki mi
Bu daha hızlı ve tutkulu idi anlamadım bir anda bitti, ama seninim lafına aşırı sevindi o, sonra ben yine arzumuz sevgimizi geçmesin diye kamu spotu verdim falan sonra zaten bizim konu döndü başka bir şeye djdjdjdjd
Hızlı mı rahatlıyorsunuz? Uzun sürmğyor mu. ya bunlar da konuşulmalı tabiki. fazla da şey yapma☺️
Nasıl yani? Ben korkuyorum direkt kamu spotuna giriyorum ondan djdj
Bu akşam uzun sürmedi aslında sürecekti araya başka bir sıkıntı girdi, o da sehvetin sonu bu mu olacaktı dedi falan
Yani sohbet hızlı mı bitiyor. uzun uzun kojuşmuypr musunız. rahatlama çabuk mu oluyor. birde kamu spotu her zmaan olmaz🤣
Normalde konusmustuk bu kez olamadı işte, ne bileyim yapasım geldi, arzulu çok ama nebileyim, evet bebek gibi hissettirir hep ama bunda ayrı
Cok acık konuşuyor musujız nasıl peki sohbet:)
Yani bayağı acik oluyor gibi bence
Bir de afedersiniz boşalmak konusunda içe dedi, biz ciddiyetten böyle olacağız falan demistik bilmiyorum ama başlarda evlilik düşüncesi yoktu güya onun
Sende iyi hissediyorsun. cinsel olsrak rahatlıyor musn
Ben iyi hissediyorum ama ilişkimiz nasıl olur diyer korkuyorum, o beni çok arzuluyor emin oldum bu akşam
Vence bunları kobuşmak da sana iyi geldi gibi. ayrıca tutku da oldıkca sana daha fazla yaklaşıyor gibi. sen ne düşünüyorsun
Sne onu arzuluyor musun?
İlişkimiz daha yoğunlaşıyor daha çok konuşmaya başladık uzak mesafeyiz ama, sanki değişti o bilmiyorum, bebek gibi davranıyor ilgileniyor daha ayrı
Yaslarimiz küçük değil ben 26 o 29
İşte sende arzuyu cinselliği alınca daha da yanaştı. cok özel şeyler söylüyor mu? ya da vücüdunla ilgili soruyor mu
Yaşlarınız normal bu konular için
Çok evet bu akşam da bana şey dedi kendini bana bırakman güvenine bayılıyorum, ama seninim lafına taktı, erkeklerin bu söz çok mu hoşuna gidiyor?
Yok aşırı özele girmez asla o
Ama kafasında bir profil var yani fiziki olarak, o kişi benim mesela yani demek istediğim şey biz yakinlasmadik hiç ama hayal doğru ediyor beni hep düşledi sanırım
Nasıl yani yanaşma derken?
Tabiki gider hoşuna. sen kojuşurken uc şeyler söyledin mi:₺ tahrik olacak
Seninim lafı bir tek ama o daha çok naptım falan dedi bilmiyorum
Ya burdan bazı şeyleri direk sorsmıyorum. rahat konuşamıyorum
Yanaşma derken yaklaşto anlamında
Seninim lafı zaten tahrik eder
Yaklaştı yani daha çok bağlandı anlamında mı
Öyle mi ben bilmiyordum
Peki senin vucudunda konuşurken değişimler oluyor muydu mesela
Ben seyi merak ediyorum, bu kadar arzulu olmasii doğal mı?
Arzulu ılması normal. sonucta erkek ve bu tarz konuşmakarı ister. ayrıca sana karşı da özel bir isteği olaiblri. ne kadsr süresir beraberdiniz
7 ay ama 5 i flört dönemi
Artık belli süreç geçmiş:) sende alıştın sanki bu cinsel sohbete☺️
Hayır tabi ki yapılması gerek
Ya her yerde tanımak için yapılması gerekir diye okumuştum ama gerçekten insan tanımadığını fark ediyor, benim ilk ilişkim ondan sorna acaba mi dedim?
Sexting de bazen sadece sözlü bişey olduğu için abartilabiliyor takma bazı seyleri o yüzden
Aynen öyle
Ne konuştunuz ki en fazla
Yani birlikte olma adımları gibi
Zaten olması gereken yani
Normal bence
Buluşun
Kötü değil
İyidir iyi
Degil. normal bisey
Yok iyi
seviyon mu onu cidden
Neyi anlamadım