eşimle 4 yıl önce severek evlendik. Eşim herdaim isteksiz bir insandı. Evliliğin ilk günlerinde bile 3-4 günde bir birliktelik yaşıyorduk. Son zamanlarda 10 günde bir falan. bu süreç içerisinde ben çok çabaladım. Herşeyi yaptım. son zamanlardada hiç ereksiyon olamıyor, olsada sürdüremiyor. Doktora gittik kandan hormon testıne baktı, sonuç normal dedi.1ay daha düzelmezse psıkolog yardımı alın dedi. Artık bendede cinsel sogukluk basladı. eşim konsantre olamadıgını, kafasının dolu oldugunu vs söylüyor. bu arada çocuk yok, aldattını düşünmüyorum. Bu durum nasıl atlatılabilir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbelki psikolojik olarak iyi değil yani onu üzün derinden yaralayan bi sıkıntısı var belki konuşmayı dene bi derdi sıkıntısı mı var
sadece bahsettiğin için demiyorum bunu hayat arkadaşı olmak bu demektir iyi/kötü günde yanında olmalısın üzerine gitme bence04 Yorumla
Soran+1 yılSordugum zaman benim işe gırmem içim uğrasıyoruz. bu konular kafamda vs dıyor.4 yıldır cok cabaladım. Düzelcek dedim daha da kötüye gitti 😬cok yoruldum bendede isteksizlik başladı ve öfke duyuyorum artık. niye normal bır erkek gibi değil diye😬ve kendımı sorguluyorum ben neden böyle oldum diye😬
- +1 yıl
sakin ol :) başka şeylerle oyalan onun başka güzel özellikleri vardır herhalde 🙄
Soran+1 yılTabıkı var eşimi seviyorum oda her fırsatta bunu dile getiriyor zaten. ama tam bebek düşünmeye karar vermiştik birlikte. en çokda eşim istedi. şimdi böyle olunca bılemedım😬
- +1 yıl
olur olur zamanla herşey :) dua et hayırlı bi evladın olur inşaAllah
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kafasındaki sorunların ne olduğu ve bunları çözmesi önemli. Erkek için boşalma isteği ayda bir kaç kez olan bir durum. Evli olanlar bunu eşiyle sağlıyor ama eşiyle sağlayamayan erkekler masturbasyona yöneliyor. Eğer eşiniz sizle boşalamayıp masturbasyon ile boşalıyorsa kesinlikle psikolog şart.
08 Yorumla
Soran+1 yılYok p*rno izleyınce bıle etkılenmıomus penis ucunda ağrı varmış öyle diyor
- +1 yıl
Peniste ağrı olması penis bezlerinden kaynaklanıyor olabilir ama doktor bir şeyin yok dediyse sorun kesinlikle psikolojik. Eşiniz bahane üretiyor olabilir bu konuda. Yaşadığı sorun her neyse bu durum sizin de hazzınızı düşürür zamanla. Erkenden psikolog tedavisine başlamalısınız
Soran+1 yılBu durumların üzerine eşimde kasıkta tek taraflı şişme oluştu. doktora gıttık elle fıtık muaynesı yaptı fıtık değil dedi. psıkolojıkmı değimmi bilemiyoruz. yarında genel cerraha gıtcez bakalım😬
Soran+1 yılEvet baktı bişey yok enfeksiyon yok dedi😬
Soran+1 yılBizde inş çok büyük birley yokrur😬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Geçmiş olsun, depresyon vb psikolojik rahatsızlıklarda cinsel sorunlar çoğunlukla görülür. Öncelikle bir psikiyatri uzmanı na gitmenizi öneririm. Gerekirse cinsel terapi almalısınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekur ederım. kasıgında şişlik oluştu ekstra
Terapi yolunu deneyin çift terapisi mi deniyor cinsel terapi mi neyse. Psikologlar ilgileniyor özelde
13 Yorumla
Soran+1 yılBu gidişe o olcak sanırım
Soran+1 yılYok onu yapmam en fazla boşanırım. ben eşimi çok sevdim ve seviyorum. kimse aldatılmayı hak etmez.
bende aynı sürecleri yaşadım psikolog felan cok sürdü
sonunda doktor tavisyelsi ile cailis kullanmaya basladım :) en temizi08 Yorumla
Soran+1 yılPeki neydı sizde bu durumu yasatan özel olmazsa belki eşimdede aynı durum olabılır? ama cailis 1 aylık bayagı pahalı bir ürün. kullanıp bırakınca etkısı kayboluyor mu?
Soran+1 yılAnlıyorum peki eşiniz hariç fılm vs ilacsız heyecanlanıyormuydunuz? Çok zor çok
Soran+1 yılAma geçici bir çözüm olmuyormu ilaç olmayınca cinsellik yaşayamama durumu olmuyormu
Soran+1 yılEşimde şişlik olustu kasıkta bu durumların üzerine. bizde tekrar arastırmalara gıtdık pisikolojıkmı dıye? acaba bu ilaç kullanımında bebek sıkıntı olmuyor dımı? b
Zor bir durum. Psikolojik belli ki. Kafası neyle doluysa onu halletmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılKafası birçok şeyle. işi konsantre isteyen bir iş. genel sıkıntılar ev almak vs. ama ağrım var dıyor penis ucunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber yatağa girdiğinizde onu öpmeyi ve yavaş yavaş penisine doğru inip yalamayı dene. Güzel bir yaklaşımla dimdik edersin onu. Yaklaşmayı bilmelisin
00 YorumlaFiziksel bir problem yoksa psikolojiktir. Bu durumda konsantre olması lazım olaya
019 Yorumla
Soran+1 yılOlamadığını söylüyor dikkati çabuk dağılıyomuş. oda istiyomuş ama olmuyomus öyle diyor
Soran+1 yılAynen öyle ama libidoyu hormonlar etkılıyor dıye bılıyorum. testestoron hormanı vs ıyı cıkıyor
Soran+1 yılEvet hersey cınsellikten daha önce gelebilir. oyun oynamak tv izlemek vs. en son cinsellik oda olursa
Soran+1 yılEvet bnce öyle evliliğimizin ilk günlerinde bıle 3 gunde bir vs yasardı. asla arka arkaya yasamadık. ve normalı böyleymıs gıbı davranır ve benım ıstegımı memnunıyetsız ve abartılmıs bulurdu hep. ama bence bır anormallık vardı halada var
Soran+1 yılEvet bencede o zmn neden evlendı onuda anlamıyoruö
Soran+1 yılPenisimde agrı var diyor 😬
Soran+1 yılNedenki bahanemi psıkolojıkmı acaba öylemi düşümdünüz? düzeltcem diyo
Soran+1 yılBelkıde 😬ama çok üzgün görünüyor. birsürü bölüme doktor randevusu aldı. neden böyle diye.🤨çabalamaya çalışıyor gibi. bilemedim
Soran+1 yılBirde sertleşne olmuyor olsa bile sürmüyor😬belkıde cınsellık yasamadıgı için ağrı ama yaşanamıyorki😬
Soran+1 yılDemekki o isteğe ulasamıyor😬kötü birdurum
+1 yılBu durumu yaşadım. Psikolojik de olsa organik de olsa mutlaka çaresine bakması gerekiyor. İnşallah bu durumu aşar ve çocuk sahibi olursunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde ürolojı doktoruna gittik. kan testi idrar testi yaptı. herşey normal dedi. ama eşim arasıra penis ucunda batma var dıyor. agrı var dıyor. anlayamadık
+1 yılTürkiye standartlarında çalışan bir erkekse gayet normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef streslı bır işi var
- +1 yıl
Yani maalesef ki normal bir durum.
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolıjik destek. ya da farklı fanteziler...
14 Yorumla
Soran+1 yılSanırım oyle olcak fantazıye kapalı bır ınsan 😬
- +1 yıl
Fanteziye kapalı bri erkek yani. Hadi canım... Alla Allaaaaaa, garip miş 🤔
Soran+1 yılEvet tam anlamıyls öyle fantaxı gıyım falanda olsa da olur olmasada
- +1 yıl
Bi bilse bunların tadını. Kadınını mutlu etmenin hazzını bi anlasa.. ama maalesef yok... ben olsam, kadınım doysun diye, akla gelmeyecek sınırları aşan şeyler yaparım
İnan işin çok zor
Onu heyecanlandıracak bişeyler yapıyor musun
Fantezi vs denediniz mi hiç?011 Yorumla
Soran+1 yılFantazıye cok acık bır ınsan değil, gıyım konusundada olsada olur olmasa da
Soran+1 yılHayır ılgılenmıyor kendısı ereksıyon olmayınca o anda noktalanıyor 😬bnde cinsellikte bazı şeylerden tiksinme vs oluşmaya başladı. ben böyle değidim çok istekli bir insandım. kendımıde sorguluyorum. mesela dudaktan öperken vs hiç bişey hisetmiyorum😬
Soran+1 yıl😬😬
Soran+1 yılBen 30 yasındayım eşim 31
Soran+1 yılSizde bnce eşinizle konusun. bazı bayanlar cinsellikten önce saçlarının oksanmasını güzel sözler duymayı bekliyor. sonra cinsellik istiyor deneyin bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinde uzun süre kalamıyordur. Bi de yeterince sertlik yoksa hiç zevk alamazsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor a falan gidin veya sen onu bir şekilde zevke getir melisin
00 Yorumla 3. kisi denemeyi dusundunuz mu hos karsilar mi bu durumu esin
00 Yorumla
+1 yılAldatma yoktur sanmam adam sana yetemiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılBen maddi ve cinsellik olarak yetersızım dıyor zaten. Sen bunları yasamayı haketmıosun vs dıyor.
- +1 yıl
Manita yap kendine olmaz mi
Soran+1 yılYok boyle bısey ıstemem
- +1 yıl
Napican peki
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılya terapi ya da tedavi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet artık bakıcaz😬
Gizli Üye(36-45)+1 yılilaç kullansa olmz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçici bir çözüm olur sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki farklı fanteziler çözüm olabilir:)
07 Yorumla
Soran+1 yılFantazıye cok acık bırı değıl alısılmıs seyler daıma
Cevap sahibi+1 yılBelki sana söylemeye çekindiği fantezileri olabilir?
Cevap sahibi+1 yılBenim fikrim bu yönde yani çünkü diyorsun ki en baştan beri istek ve libido konusunda çok farklı değil diye belki de içindekileri söyleyemiyor:)
Soran+1 yılTabıkı olabılır ama ben bu konuları rahat konusan biriyim söylerdi bence. ama p. rno izleyince bıle ereksıyon olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılEğer cuckoldvari fanteziler ise aklındakiler söylemesi o kadar kolay değil
Soran+1 yılSanmıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden peki:)
Düzelir umarım
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım😬
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki odaklanmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşlar kaç
09 Yorumla
Soran+1 yılBen 30 eşim 31
Cevap sahibi+1 yılAslında tam kuvvetli olması gerek yaşı var.
Soran+1 yılBnde öyle düşünüyorum ve şunuda düşünüyorum bu yasta böyleyde ilerde bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHormon testleri normal mi
Soran+1 yılEvet normal cıktı.
Cevap sahibi+1 yılPeki ona oral yaptığında falan etkilenmiyor mu?
Soran+1 yılEtkılense bıle hemen gerı dusuyor sert sekılde kalamıyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrıntılı bir şekilde penis muayenesi olması lazım. Penis damarlarında sıkıntı olabilir , Penisi kan tutamıyor olabilir
Soran+1 yılTesekur ederim
+1 yılSıkıntı buyuk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşan kurtul
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026