25 yaşında 8 aylık evliyim eşim 2 aydır birliktelik sırasında ereksiyon sorunu yaşıyor. Evlilikte cinsel hayatın önemi çok büyük ve bu durum sürekli devam edecek bu durum mudur doktora gitmiyor? Aldat diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılUzman değilim ama evli çiftler arasında yaşanan travmalar erkeklerde farklı sorunlara yol açabiliyor. Genel olarak (cinsel ve duygusal) olarak ilişkinin röntgenini çektiğinde son zamanlarda yaşadığınız kötü hatıranız var mı? Ereksiyon sorunları her erkeğin dönem dönem farklı etkilerle yaşayabileceği olaydır. Stres, düzensiz hayat, uyku bozukluğu vb. gibi etkilerin sonuçları kısa sürer. Uzun süreli sorunlarda psikolojik etkiler kadar fiziksel sebepler de etkilidir. Kendisi de rahatsız oluyorsa zaten doktora gidecektir.
Benzer sorunu yaşayan arkadaşım eşini doktora götürmeye ikna ettiğinde film vb. gibi etkilerle ereksiyon yaşadığı ama eşiyle erekte olamadığı ortaya çıktı. Cinsel hayat hikayenizde gelişen senaryolar farklı etkiler gösterebilir. Uzmandan destek almakta fayda var derim.40 Yorumla
+1 yılDoktora niçin gitmiyor Eşiniz. Bu bir kusur değildir ki. Allahin lutfettigi sağlıklı bedenlerimiz daima aynı sağlığını koruyamayabilir, bize dusen sifasini edinmek tedavi olmak, lütfen ona bunu bu dil ile anlatın...
11 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyor cekiniyor bende ustelemedim
hemen panik yapmana gerek yok, daha önce bir problem yoksa tamamen psikolojik bir durumdur. Hemen doktora gitmesine de gerek yok, eğer ağır bir travma veya ağır bir stres durumu varsa o zaman psikolojik destek alabilirsiniz. Zaman zaman her erkeğin yaşadığı geçici bir durumdur, zamanla eskiye döner, geçmiş olsun.
56 Yorumla
Soran+1 yılGenelde erkekler böyle bir durum yaşar mi ve 2 ay kadar sürer mi bu durum
- +1 yıl
zaman zaman bir çok erkek yaşar, tamamen stresle alakalı olduğu için stresli dönem bittikten sonra düzelir. Sizde bu konuyu onunla sık konuşmayın ve üstüne gitmeyin, sizin sürekli bu konuyu konuşmanız durumu olumsuz etkiler, size tavsiyem her gün 40 dk civarında orta tempoda yürüyüş yapsın, hem stresi azalacaktır hem de kan dolaşımı daha hızlı olacaktır. Farklı önerilerimde olacaktır ancak buradan yanlış anlaşılmalara yol açacağı için belirtmiyorum.
Soran+1 yılHayır yazın lütfen ise yarayacak bişey olduğunu düşünüyorsanız
Soran+1 yılburdan yazdaydiniz daha uygun olurdu yinede teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara kullaniyormu
219 Yorumla
Soran+1 yılEvet kullanıyor
Cevap sahibi+1 yılİliskiye girmeden once icirtme guc veren haplar var onlardan al mesela sorun kalmayacaktir
Soran+1 yılOnları nasıl alacam ki eczaneye ben gitsem hiç uygun olur mu. O hiç gitmez
Cevap sahibi+1 yılNetten siparis ile alabilirsin
Soran+1 yılAma onlara nasıl guvenebilirim ki
Cevap sahibi+1 yılGarantili urunler var
Cevap sahibi+1 yılEn mantiklisi bu cunku burdakiler abuk subuk yoruma devam edecek
Soran+1 yılGarantili ürünler derken satisini yapan firma veya üreten firma çok önemli değil mi bu açıdan. Sonra daha farklı sorunlara yol acmasin mi
Cevap sahibi+1 yılYok hayir zaten yan etkisini yazar ona gore kullanirsin
Soran+1 yılNetten sparis verilen ürünler pek sanmıyorum ama yazınca bir suru saçma sapan site çıkıyor hangisine guvenecem ki
Cevap sahibi+1 yılArastirmami istermsn
Soran+1 yılLütfen ama kullanan birisi varsa yani referans olabilecek turdeyse
Cevap sahibi+1 yılGizli yorum yapaydim keske :) ben yonlendiricem seni
Soran+1 yılYorumu gizleyebiliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılOldu. :)) ben kullandigimdan onericem size.
Soran+1 yılPeki site ismiylr yazarsanız çok memnun olurum bide teslimatta ürün içeriği yazıyorum yani kargo görevlisi anlar mı ben ona göre teslim alayım, belirgin oluyorsa esim gider kargo şubesinden teslim alir
Cevap sahibi+1 yılYok hayir kargo kapali kutu o kdr. Ben yazicam size
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
72Cevap
+1 yıl1. sizi tatmin edememe kaygısı
2. sizinle ilgili nahoş bir olay yaşamış olabilir (ağız kokusu, yara , bere, kıl, ter kokusu)
3. sizekarşı hiç bir şey hissetmemesi
4. başkasına aşık olup sizi istememesi
5. başkasıyla beraberlik yaşadıktan sonra onunla halen görüşerek o kişinin telkinleriyle sizinle birlikte olmamak istememesi
6. size karşı davranışlarında öteleme , kırgınlık ve öfkelenme varsa kesinlikle biri vardır oturup konuşun bu böyle devam etmez
bu yaşta yeni evli genç bir eş istekli bir eş insan duvarı deler SAĞLICAKLA KAL10 YorumlaAnlatırımda. 47 erkek 1 uzman görüşü var :D
Bizdeki arzu sınırsız ancak maalesef onunda bir sınırı ve kapasitesi var
Aynı şey gibi masada çok tatlı var
Birkaç tanesini yedin miden doydu ama gözün doymadı
Cinselliktede bizim için durum böyle
Can sürekli istiyor ama onunda bir kapasitesi olduğu için
Sürekli yaptığında maalesef azalıyor
Ve alışkanlıktan dolayı azalıyor
Ancak elbette yöntemleri var
İstediğim kadar ereksiyon sorunu yaşıyayım
Organ bende duruyor istediğim kadar sokar çıkarırım
Ancak ruh ve beden olarak eskisi gibi ve aynı olmadığı için Sürekli değişebilir
Peki ne lazım
Niye ilk zamanlar ereksiyon ve heyecan oluyorda zamanla azalıyor
Çünkü ilk zamanlar heyecan verir
Her yapılışında ilk yapıldığı gibi düşünülmeli
Sanki ilk kez yapıyor ve hiç görmemiş gibi
O zaman tahrik olursun
Tahrik olabiliyorsan zevk alırsın00 Yorumla
+1 yılYa muhterem hanımefendi, size "Kocanızı aldatın" diyecek bir hayvanın olduğunu düşünemiyorum burada. Öyle şey olur mu? Yani, hasta olduğumuzda hemen kadınımız bizi aldatacak; o hasta olduğunda da biz kadınımızı aldatacağız. Olabilir de bu haller insanlar aleminde olmaz hayvanlar aleminde olur. Öncelikle geçmiş olsun derim. Bu sebebin nedeni öğrenilmeli. Doktora gitmiyorsa ereksiyona yardımcı olan meyveler falan tüketmelidir. Dahası, az cinsel ilişkide uzak durun sıhhat eksenli, biraz ara verince belki o zaman ereksiyon oluşur ve öyle devam eder o da olmadı nasıl ki, kalpten rahatsız oluyorsak, akciğerlerden rahatsız oluyorsak, ifade ettiğiniz de bir hastalıktır, sıkılmanın, utanmanın bir anlamı yoktur, göreceksiniz ki faydası olacaktır. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılEreksiyon sorunlarının temelde iki tane sebebi vardır psikolojik ve fiziksel sorunlar Öncelikle sorunun kaynağının hangisi olduğu belirlenmeli ve buna göre çözüm yolu izlenmelidir bu noktada Doktor terapisi en doğru yöntem ancak eşinin buna karşı gelmesi nedeniyle kendi belirleyeceğiniz ve seçeceğiniz terapilerle ile bunu çözmek mümkün Ümitsizliğe kapılmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSacede tavsiye ginseng bonbon şekeri kullanın ereksiyonun dibini bulun fiyatı 35₺ etkili süresi 48 saat garanti kendim bizzat kullandım tavsiye ederim satış noktası opet benzin istasyonlarında farklı çeşitleri var. yan etkisi sadece hafif baş agrısı.
00 Yorumlaebleneli ne kadar oldki instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye
yardm edyo sana da yardımcı olur00 Yorumlahanımefendi çok geçmiş olsun eşinizin bir bunalımı veya size söylemediği bir derdi veya sıkıntısı olabilir bu ise bahsettiğiniz duruma yansır ama sevgili eşiniz ile bu sorunu inanın bana kısa zamanda çözeceğinize tüm kalbimle inanıyorum çağımızın en büyük proglemi depresyon hastalığı her bedene yansıyor efendim
00 Yorumla
+1 yılSırtında taşıması gereken çok fazla yük varsa ve bunlarla tek başına mücadele edemiyorsa beyni doluysa Depresyona girmiş olabilir.
Zamanla dizelir.
ya da 14 gün Sabah Akşam 10 Dakika Soğuk Suyla duş alsın.
Sıcak suyla hiç bir şekilde temas etmesin.
Sadece soğuk Suyla yıkansın.
Çok faydası olacak.00 Yorumla
+1 yılEşini vücut geliştirme sporuna başlat. Özellikle de bacak kası çalışsın. Bak hiç iniyor mu? Kendimden biliyorum. :))))) Güven bana. Calisthenics de yapabilir evde. Tek seferde 50-60 şınav çekebiliyorsa, 20 de barfiks vurabiliyorsa yeterince kaslı demektir. Testosteronu da yüksek demektir. Ben şahsen 60 tane şınavı tek seferde çekiyorum. Nizami asker şınavı. 20 de barfiks rekorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama eğer onu mutsuz edip, strese sokuyorsan durum farklı olabilir. Öncelikle sorunun senden kaynaklanmadığına emin misin? Kadına da bağlı olabiliyor bu durum. Aranız iyi mi?
Hayati boyunca her erkek zaman zaman ereksiyon sikintisi yasar. Öncelikle bir üroloji doktoruna görünsün, herhangi bir saglik sorunu engeli var mı , yoksa psikoljiktir, psikolojikte zamanla baski, sart konmazsa tekrar düzelir. Birde iliski sirasinda neler yaptiginiz önemli, senin gec bosalma sorunun varsa buda erekegi cok etkiler.
00 Yorumla
+1 yılÖncesinde bir sorun yoksa şayet ki sadece 2 aydır olduğunu yazmışsınız, psikolojiktir ve çok rahat tedavi edilir. Bu dönem içerisinde ilişki istemen onu daha da bunalıma sokar iyice öz güvenini kaybedebilir. Zorlayıcı olmamanı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılaldatma tabikide ama bunda seninde hatn var kendni yenile akilli ol yeter
33 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten ben seviyorum zaten o varken ondan başka bir insan benim hayatımda olamaz ilk ve tek sevdiğim ama bende sorun yok tamamıyla onla alakalı bu durum oda bunu söylüyor zaten halen daha bana karşı heyecanını hissediyorum.
Ben saçma sapan aldat, ayrıl tarzı yorum yapılmasın diye öyle yazdım- +1 yıl
sorun onda zaten ama hata sende ozelden mesaj at yardimci olayim anlatayim
Soran+1 yılYazmak istiyorsanız burdan yazın
Onu Türk doktorlarına emanet et. Çözümü onlarda, fiziksel olmasa da psikolojik olabilir
20 Yorumla
+1 yılBence 2 aydır olan bir sorunsa geçici bir şeydir. Yani daha öncesinde yokmuş sonuçta. Ama doktora gitmesinde fayda var bence.. o gitmek istemiyorsada sen denesene bir ikna etmeyi
21 Yorumla
Soran+1 yılOlma olmuyor bende fazla ustememek istemiyorum zaten moreli bozuluyor
Erkeklerde sosyal etkenler bu durumu çok kolay etkileyebiliyor. Eşiniz stresli bir dönemde vs olabilir. Başka şeyleri düşünmemesi için onun hoşuna gidecek birtakım sürprizler yapabilirsiniz. Belki başka şeyleri düşünmeyince durum daha farklı olur
00 Yorumla
+1 yılsitres skıntı yorgunlukda etkiler eşimde de vardı bazı şeyler ama burdan yazmak çok doğru olmaz ama doğal şeyler kullan kesinlik bazı ürünler tehlikeli gözükmesede riskli bilgin olsun
10 Yorumlaİşe koyulmadan önce öpüşün koklasin dokunun.. bı kere yaşadı ya psikoloji si bozuldu... hep öyle olacak saniyor.. konuşulup Co, ulcek şeyler.. sende aktif olursan tamamdir
10 YorumlaEşinin üstüne gitme aceleci tavırlarda bulunma bu duruma üzülüyormuş gibi sakın yapma bu çok önemlidir zamanla mutlaka geçecektir uzun sürmez merak etme
10 Yorumlaerisyon sorunu yasıyordan kastın ne acaba hiçmi kalkmıyor geçmi kalkıyor yoksa ilişki nın ortasındamı iniyor ne oluyor yanı? doktora gidmiyecek kadar olgun deilse senide kaybetmeye mahküm olur enınde sonunda
00 Yorumla
+1 yılZor durum Allah yardımcınız olsun. psikolojik olma ihtimali çok yüksek. dr hanım güEl bi yazı yazmış sağolsun
00 Yorumla
+1 yılbu konuda neden çekinir ki insan erkekliğe yedirmemek sonuçta sağlıkla alakalı sorun bence güzelce ikna yoluna gitmen gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin bilmediğin bir sıkıntısı olabilir. anlayışlı ol, direk ilişkiye girmeyin ön sevişmeyi uzun tutun. ereksiyon olup içine girdikten sonra mı sorun yaşıyor? hiç mi ereksiyon olamıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç olamıyor mastürbasyon oluyor ama yinede tam ereksiyon olmuyor benle ilgili bir sorun yok başkasına gozunun ucuyla dahi bakmaz
Cevap sahibi+1 yılpsikolojiktir. sonuçta ilk evlendiğinizde oluyordu yani. olmadığı müddetçe eşinin sıkıntısı daha da artacaktır aranızda sıkıntıya da sebep olur. orak seks yapıyor musun eşine?
+1 yılEşinin piskolojik sorunlarıda bubu tetikliyor olabilir gevşemesi lazım sanırım
10 Yorumla
+1 yılsorun ciddi ise ayrılmalısın boyle hayat gecmez evlılıgın %80 seks ıle yuruyor emın ol
00 YorumlaBunun nasıl bir sebebi olabilir. kendi bişey demiyor mu? Psikolojik bir sebebeli olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılEsin madturbasyona yon3ldimi veya cok yapiyomu yapiosa birakmali ve sana odaklanmali sebebi olabilir
00 Yorumla
+1 yılİsteksiz olabilir bu konuda, kafasını tam olay aşamasına veremiyordur, farklı bir şeyler olabilir beynin içinde, odaklanmada zorluk çekiyordur
00 YorumlaGüzel bi akşam yemeği hazırlayıp seni çok güzel gösterecek bir elbise giyip eşinle güzel bir vakit geçirmeni tafsiye ederim ondan sonrası gelir muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı stresten kaynaklı bir durumdur canım geçer meraklanma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin bu konuda olumlu ve mantıklı düşünüp doktora gitmesi kesinlikle gerekiyor. Bence evliligin olmazsa olmazi cinselliktir. Ereksiyon sorunu derken bosalamiyor mu yoksa hic sertlesme olmuyor mu?
10 Yorumlapsikolojiktir büyük ihtimalle mutlaka doktora gitmesi gerek yoksa daha kötü olur
10 Yorumlaereksiyon sorunu derken tam olarak problem ne siz ön sevişme yapıyorsunuz filan hiç mi tık yok yoksa 1. den sonra mı hiç tık yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç sertleşme olmuyor sadece mastürbasyon yapınca oluyor oda ilişki denemesini yaparken olmuyor sanırım kendini baskıda hissediyor.
Ama normal zamanda mastürbasyon da sertleşme oluyor oda tam sertleşme denilemez kısmen yani
Aklı karışıktır. Hayat pahalı anormal karşılama bence
00 Yorumlabu kesinlikle uzman yardımı gerektiriyor eşin bundan utanmamalı muhtemelen bu süre zarfında kullandığı bir şeyler bu rahatsızlığa yol açmış olmalı
00 Yorumla
+1 yılevlilikte cinselliğin pek bir önemi yok evlilikten cinsellik bekleyen hayal kırıklığına uğramaya mahkumdur.
00 YorumlaGayet tatli dille anlat, yine de yok derse kendisi bilir ne yapabilirsin ki
00 YorumlaBu fizyolojik değil psikolojik bir sorun. Depresif bozukluk mu geçiriyor?
00 Yorumla
+1 yılMecbur doktor başka ne bekliyorsunuz. Hiç tık yok mu
00 YorumlaBunun sebebi psikolojik te olabilir fizyolojikte. Sebebini arayıp bulmanız lazım önce. Sonra da tedavisi mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılekonomik sorunlarınız varsa stresebağlı bu nedenle olabilir zamanla düzelir 😕
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok ikimizde calisiyoruz. Taksit kredi kira vs hiçbir ödememiz yok
Cevap sahibi+1 yılsana karşı ilgisimi azaldı acaba başka birine sehvetleniyorsa seni tahrik edici bulumuyor olabilir maddi sorunlar yoksa eğer 😕
Soran+1 yılHayır öyle birşey yok olamazda çok açık sözlü zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılne değişti 2 aydır hayatında bu önemli?
18 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey değişmedi herşey aynı gizlisi saklisi olan birisi değil. Ya ilaçtan dedi baktim kullandığı ilaçta impotans yazıyor ama 2 hafta oluyor o ilacı birakali kullanali 1 yılı geçiyor. Migren dolayısıyla doktoru reçete etmişti
Cevap sahibi+1 yılkısa açsana özelden yazayım burdan detay doğru gelmiyor bana. evliyim bende.
Soran+1 yılOnline olduğunuz an siz acin ben size yazarım
Cevap sahibi+1 yılburdayım kısa açın yazayım.
Soran+1 yıltamam açık Şu an
Cevap sahibi+1 yılgizlenin tekrar.
Cevap sahibi+1 yılmesaj gönderilemiyor açın o kısmı yazamadım size.
Soran+1 yıltamam açık Şu an açık yazabilirsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyuk bir sorun var isterseniz detayli konusabiliriZ bu durumu bende evliyim sordugunuz her soruya cvp verebilirim mesaj atmaniz. Yeterli
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRahatsiz ettim iyi aksamalar size umarim bulursunuz çaresini
Cevap sahibi+1 yılİsi agirsa uykusunu alamiyorsa kendisini seks icin hazirlamiyorsa kafasinda bir sey varsa yediklerine dikkat etmiyorsa sizin performansiniz iyi degilse bu olabilir ayni bosalamayip ereksiyon kaybetmek gibi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAmacim yardim etmekti sanirim kotu anladiniz iyi gunler...
+1 yılfanteziler yapın belki lezbiyen seviyordur ya da gay filan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacak bişey yok zamanla geçerse geçer yoksa aynen devam. Seks hayatın biter. Artık ne yaparsın onu bilmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen muzdarıpsın sanırım bu durumdan? erken mı bosalıyor ne oluyor?
016 Yorumla
Soran+1 yılYo erken bosalma değil sorun sertleşme olmuyor
Cevap sahibi+1 yılhıc mı yanı surtunce falan da gıremıyor mu? streslı mı ısı?
Soran+1 yılYa ben sertlik olamamasindan şikayetçiyim evet mastürbasyon yapınca oluyormuş ama ilişkide olmuyor yaklaşık 2 aydır böyle
Cevap sahibi+1 yılmast yaparken olup orada olamaması sana mahcubıyetı mı var bır konuda? pskolojık cunku bu. mastta kaldırp sana gıremıyor mu
Soran+1 yılEvet mst oluyormuş mahcubiyeti falan yok sonuçta benim esim ve sevgi veya heyecan da herhangi bir değişen yok diyo zaten ne kadar istekli olduğunu ben hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılmast yaparken sana gırmeyı neden denemıyor?
Soran+1 yılO andada yeterli sertleşme olmuyor zaten
Cevap sahibi+1 yıloral yapıyor musun?
Soran+1 yılHayır. Niye neden diye sorma
Cevap sahibi+1 yılkuru kuruya kalkmasını mı beklıyorsun? anlatamadıgınız bırsey varsa cıkayım gızlıden cozum bulalım
Soran+1 yılYok teşekkür ederim doğal bir ilişkiden yanayım, çiftlerin tamamı oral yapmıyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yıltamamı degıl ama yuzde 99 u yapar
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılıgrenıyorsunuz sanırım yoksa dını boyutundan mı? onun da sıze yapması gerekıyor yapmıyr mu
Soran+1 yılHayır igrenmek değil ne onun nede benim böyle bir yönteme doğru olmadığını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılcok ılgınc bır dusuncenız var cok farklı bır zevk demeedı demeyın
+1 yılne yardan geçiyon nede serden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle gitmelisiniz.
10 YorumlaAldat kelimen bile çok ayıp başkası neden desin ki
00 Yorumlaat bir parmak ereksiyon olursa anlarsın nedenini
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitsin biz nerden bilelim.
00 YorumlaÜroloji doktoruna göründünüz mü?
00 Yorumla
+1 yılİçir viegra 😂sonra kac git o evden
00 Yorumla
+1 yılçözümüne bakın kuvvetle muhtemel psiklojik
00 YorumlaSenin durumun ney karşındaki busorunu oluştu
00 Yorumla
+1 yılOdaklanma sorunu mu yaşıyor?
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar nasıldı ilişkiniz?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydır hiç yani sürekli deniyoruz ama yok. Doktora da gitmiyor
- +1 yıl
değişik bir ilaç içiyor mu ya da bir sorunu var mı strese sokan?
Soran+1 yılMigren dolayısıyla doktoru bu ilaç yazmisti ama onu yaklaşık 2 yildir kullanıyordu o ilacın böyle bir yan etkisi varmış ama 2-3 ay önce gayet normaldi 2 haftadır o ilacı artık kullanmıyor ama sanırım onla alakalida degil
- +1 yıl
ilacın yan etkisi olsa hep olurdu birden çıkmaz.
Soran+1 yılAma ilacın prospektusu bu bende okudum yazıyor impotans diye acaba bu konuda bayan doktor yok mudur ben gitsem, bilgi edinebilmek için
- +1 yıl
sonuçta ereksiyon ilaçları var onu verir doktor hormonlarına bakıp.
Doktora gitmeli ilerde cok mutsuz olursunuz yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkan şekerini düşürsün düzelir civi gibi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşında kocan?
16 Yorumla
Soran+1 yıl32 yaşında
Cevap sahibi+1 yıl1-2 yıl durgunluk yaşayıp, sonra 20 yaşındaymış gibi seks yapar.
kısa aralıklarla isteği yükselecektir, ama dediğim gibi 1-2 yıl böyle devam edecek.
sende o yaşa gelince o seni bir süre idare edecek, karşılıklı bu işler.
Soran+1 yıl1-2 yıl mi böyle şeyler oluyo mi ya 32 erken değil mi ama
Cevap sahibi+1 yılinsanlar hayatlarında 2-3 defa durgunluk yaşar,(erkek-kadın)
bunlar normal şeyler, sende de olacak bu, sadece sevişmekten zevk al bir süre.
Soran+1 yılAma çok istekli bunu farkediyorum sadece ereksiyon sorunu var
Cevap sahibi+1 yılEvet dediğim gibi, bir süre sevişin sadece, 2-3 haftada bir defa yapın.
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Öncelikle acil şifalar 🙏🏻
Acele ve panikle hatalı davranışlar yapmaktan uzak durmanızı tavsiye ederim. Güç ilaçları ve benzeri ürünler bu sorunu ömür boyu yaşayarak ilaçla geçiştirmesine sebep olacaktır. Dikkat!
O yaşta bir erkeğin ereksiyon problemi yaşaması yüksek oranda psikolojik sebeplere dayanmaktadır. Size tavsiyem son iki ayda yaşanmış yaşamınıza etkisi yüksek olan bir olay yaşadınız mı? Öncelikle buna bakın.
Anlayacağınız bunu yaşayabileceği o kadar çok sebep var ki inanamazsınız.
Peki Ne Yapmalısınız?
Tavsiyem; güzel bir akşam yemeği hazırlayın. Detaylara özen gösterilmeli bu yemekte.
Bu tarz bir özen ve alakalı bir sevişme eylemi stresi azaltarak durumu çözüme doğru yönlendirecektir.
Cinsel işlev bozukluklarında en önce kontrol edilmesi gereken paniktir. Çünkü panik korku insana çabuk çözülebilir bir konuyu içinden çıkılmaz bir hale sokar, daha büyük sorunlar yaşamasına sebep olur. Bu nedenle uzmanlara danışın, çözüm için destek alı. Ezbere iyi niyet ile yapılan bilinçsiz tavsiyeler insanın yaşam kalitesini düşürdüğü gibi içinden çıkılmaz problemler oluşturabilir, hayatına son verebilir.
Psk. Derya Alageyik
Bukadar zahmetten sonra esi yine kaldiramazsa, cöküntüye bak sen, bunlar yapilmasina ragmen kalkmadi ezintisi ömür boyu kaldirmaz😂 Cünkü bunlarin yapilmasi, seks artik olru sarti koyuyor, ayrica bir baski olusur, eger sonuc alamazsa tam bir cöküntü.
@Berkan26 çok haklı bence. Hem hocam her şey OK da yavaş yavaş her şeyi anlattınız bu yaşa gelmiş insanlar bilmiyorlar mı? Hem bu arada bu dedikleriniz anca dizilerde olur. Selamlarımla..
@ItIsNonOfYourConcern gercek yasamla alakasi olmayan maddeleri saymis, uzman hanimefendi alkol öneriyor, en iyisi sarapmis, nerden biliyor, 5 vakit namazinda bir insan olmadigini? 😂
Yok ama cidden bu söylenenler genelde dizilerde olur. Zenginlerde bile çok olmaz. Uzman hanımefendi bilimsel düşünmesi gerektiği yerde spekülatif düşünmüş.
Ne boş safsatalı bişy bu
p*rno film çekmiyecekler farkında mısınız :D
Geyşa kelimesini kullanarak tavsiye verdiğinize inanamıyorum
@hdkkdj sonra da derler kadın hakları... Kadınlar, okumuş uzman olmuş kadınlar bile kendilerini bir geyşa olarak addedebiliyorken topluma diyecek laf yok aslında.
Uuuu yazı harika
Lütfen bunu başka bir yerde yazmayın. İyiliğiniz için söylüyorum.
Sekste kalıplaşmış zihniyetle ilk sorunda işlev bozuklukları ile karşılaşırsınız. Sorun partnerlerin erkek olanında ve çözüm arayan kadın partner. Bu durumda ilişkideki erkek tarafının dikkatini ereksiyon oldum, olmadım gibi sorunlardan uzaklaştırmak için birtakım etkinlikler yapmalı. Bu yazıda olan etkinliğin tamamını almak zorunda değilsiniz fakat tavsiyem hayatınızda büyük bir önem taşıyan, hem ruhsal, hem sosyal, hem fiziksel sağlığınıza bir çok etkisi olan cinselliği bu kadar hafife almayın. Bu arada dizi izlemiyorum. Fark ediliyor ki bir çoğunuz izliyorsunuz. Keşke burada eleştiri yapmak adına kullandığınız sahneleri hayatlarınızda kullansanız. Geyşa kelimesine gelince her ilişki de erkek ve kadın hesapsız, beklentisiz, sevgi ile birbirine emek vermeli köle olmamalı. Bu ilişki de kadının biraz daha emek vermek durumu söz konusudur. İfade onu temsilen. Ama hepsi bir yana dediğim gibi cinsellik, mutlu bir seks hayatı karşılıklı anlayış, emek, özen, sevgi, hassasiyet, değer ister. Karşılığında size özgüvenden tutunda, güçlü bir bağışıklık, stressiz hayat, düzenli uyuku, cilt güzelliği, prostat kanser riskini azaltmak gibi bir çooook fayda sağlar kıymetli arkadaşlar bilginize.