#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Merhaba,
Elbette gerçek hayatta yapılan seks ile sana üzerinden yapılan seks farklı tatlar verir ama gerçek ilişkinin yerini hiçbir şey tutamaz Ama istekli ve fantezi dolu şekilde yapıldığı zaman sanal ilişki de fazlasıyla zevk veriyor yaşadım biliyorum.
Yorumlara baktım da sanalın daha keyif verici olduğunu dahi söyleyenler var. Bunu söyleyenlerin ya cinsel hayatları yoktur, ya yaşadıkları ilişki keyifsiz ve tutkusuz bir şeydir ya da reelde hissedilen şehveti, tutkuyu burada hissettikleri keyifli anlarla karıştırıyorlar. İnsanın partnerine dokunması, teninin sıcaklığını hissetmesi ve gözlerinin önünde titreyerek orgazm yaşamasının verdiği keyfi sanalın vermesi mümkün değil.
Vermezmi aşkımmm.
Veriyordur herslde yapan bilir sanaşda
Cevap
102Cevap
Vermez mi, sanalın zevki başka... Gerçeklik olarak bakarsak olaya yanılırız. Çünkü karşındaki gerçekten o anın büyüsüne kendini kaptırmalı ki zevk alabilsin. İşi bilmeyen biriyle hiç bir halt yaşanmaz.
gercegin tadını asla vermez hatta 10 üzerinden deyerlendirir seks 2 puan verim ama ön sevişme gibi düşünü bilkirsiniz sanal sexsi
Sanal seks için hayalperest ve gerçekçi biri olmanız önemlidir. Aksi takdirde reel seks sizi tatmin edebilir sadece. Tabi bana soracak olursanız sanal veya reel, sadece duyguların oluştuğu bir ilişkide Seksi mümkün görüyorum.
Reelde seviştiğin kötüyse ama sanaldaki güzel sevişiyorsa sanal seks reel Seksi sollar😂
Sanaldan reel zevk alanın bir doktora gitmesi gerek. Adı üzerinde sanal, beyin gücü ile görüntüye odaklanmak. Asla gerçeği gibi olmaz, bırak yanından geçemez!
Hayat gerçek yaşamda ki kadar asla tat veremez. O dudakları kazımam gerekiyor ki şehvetimin tadına baksın.
Bu kadın tam bir seks abidesi. Ya sen varya seninle bir gece...
Buluşmadan önce yapınca güzel oluyor prova gibi buluşunca uyguluyorum kısacası tadı başka
Gerçek tadı istiyorsan beni alman lazım tecrübeli birisi istiyorsan tabi
reelden tatlı bile geldiği olmuştır..
Daha özgürsün çünkü
Yok artık okadarda değildir dimi
Ne bilim reel daha tatlı ya et ete degmeli bence bu benim fikrim tabikide ama ne bilim sanal. yapmadigindan dur beldide belkide mesleğinden dolayı böyle hissediyorundur
Nasıl. nlatirmisin
Neden istersen takipleseleim
Bana göre erişemeyince daha büyük haz ve tutku sahibi olduruyor ve partnerler real seks yapmadan önce 5 6 kare sanal seks yapıp kendilerini daha fazla haz duymaları lazim
Sadece italyanlarla. ilgileniyorm ben o yüzden onlarla her türlü iyi.
Fazlasıyla veriyor ama dengimizde şöyle bı hatun bulamadık yapacak 😅
Yani saygılı ve güven duyularak yapılır ise yad veriyor bu yadsınamaz. Kelimeler çoğu zaman sihirli bir hava yartaıyor.
Senide bazi evlilere yazdım kocamla yapınca bu kdar zevk almıyor diye her zamn yalvarıyorlar bana bende uzmnmisimda haberim yok 🙄😏🙄
Aşağı yukarı 15 senelik tecrübem var ve bu tecrübe ile yurt dışından yurt içinden ziyaretime gelen çok flörtüm oldu 👍
aslaaa😅 sadece sıkıldığın anda iyi geliyor, ve kısa zaman sonra reel olmasını istiyorsun can sıkıyor 😏 bok gibi bence.
Zerre zevk vermiyor, ancak spontane gelişecek ki hiç tanımadığım biriyle sürükleyici olursa zevk alırım
Hiç gerçekçiliği yok o sıcaklık ıslaklık ten çarpışmalar inlmeler vajinaya darbe dil atmalar sence sanalda bu zevki yaşayabilirsin aslaaaa
Onu gerçeğe dökersen o olur işte
Vermesede güzel ama sanalida severim yapan olduktan sonra geriis boş attığın resim fena yapma böyle 🙈
Sanalda biraz daha özgür oluyorsun. Karşındaki de hevesli biriyse hayal gücün birlikte muazzam yerlere kayabiliyor 😏
Eğer bende iyi olabilsem çok güzel tat alırdım sevgilimle 😞
Boş iş sanal falan. Vakit kaybından başka bir şey değil
Uzaktan baktığın yemek ile tadını baktığın yemek aynı olmaz
Reelden daha tatlı olduğu zamanlarda olmuştur
Reeldeki kadar tat vermez, ama değişik bir deneyim olur.
Vermiyor ama malum korona şimdilik böyle takılıyoruz
Ve daha fazlası inan... Her şey akılda, beyinde, kalpte, ruhta yaşanıyor aslında.
tabii ki de o kadar vermiyor ama zevk veriyor yine de. ten tene temas etmeden ne kadar verirse o kadar ;)
Öyle güzel anlar oluyorki hatıralarda gerçekmiydi inanamıyor bazen insan sanalmı
NE yazikki.. aldatmacadan ibaret sadece... Reel gibisi var mı.
Ten tene deymeyen hiç bırsey aslı kadar zevk vermez
Gerçeğini yerini tutmuyor tabii ki bayağı bir hoşuma gidiyor yapmasını bilirsen karşı taraf çok zevk alıyor aşkım da
Sanaldan seks falan olmaz ben ergence buluyorum haz vermiyor
Bir araba oyunu ne kadar zevk veriyorsa o kadar veriyordur herhalde gerçek arabaya göre sen
karşılıklı frekanslar yakalanırsa gerçeğinin yerini tutmasada baya sarsıcı şeyler yaşanabiliyor :)
Real’de daha çok verir daha çok doyarsın ama sanaldaki ilişkide bence çok güzel sınavdaki seks çok iyidir bence
Eğer partner zevkli ise olur ancak değil ise çok birşey beklememeli. Yakın zamanda hiç yapmadığımı farkettim, denemeli bir ara.
11 yasından berı el durterım sanal seks bunun mımarı :D
Deneyimli bir kadınla yapıyorsam. Gerçek sexden daha zevkli bile olabikiyor.
Hiç verirmi gerçeği kadr güzel birşey var mı hissede hissede yapmak varken içindeyken gözlerdeki o acı ve zevkin zirve yaptığı anlar sadece yaşanır
Reel seks kadar tat vermez
Adı üstünde sanal... reelin tadını hiç bişi tutmazki
Sanaldan haz alıyorum ama reeldeki daha tatlı. Sanaldan daha çok yapiyorum ama
yerini tutmaz ama verir
Bir süre sonra masta alışınca reelden daha çok zevk verdiğini bile söylerler hatta ondan yakınlaşmak yerine mast yaparlar
Şöyle düşünün normalde mastürbasyon yapmıyor musunuz? Yapıyoruz onda nasıl zevk alıyor isek sanal sekste de aynı zevki alıyoruz.
Sanal seks gerçeğinden zevkli mi olur diyorsun anlamadım
stadda maç izlemekle tv de maç izlemek arasındaki fark gibi birşey
Kimle yaptığıma bağlı sanal olarak ama reelin zevkini vermez
Daha bile fazla veriyor temizlenme derdi olmuyor şeyim kirlenmiyor 😉
Burda yaptığım kızların ortak görüşü ; gerçeğinde bu kadar şiddetli boşalmamıştım. 😀😀
Bazen reelden daha zevkli oluyor
asla vermez reelın yerını hıcbısey tutmaz
Bazı kadınlar sanalda bile işini biliyor 😉
Mümkün değil.
Kadın kadına süper
Bazen çok zevkli gerçeği olmasa bile
Verdiği de oluyor vermedi dw