- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yıl- Seks, birçok insan için son derece zevkli ve güzel bir deneyimdir, ancak bu konu kişiden kişiye değişebilir. Seks, fiziksel olarak zevkli olmanın yanı sıra duygusal ve bağlantı kurma yollarından biridir. İyi bir cinsel deneyim, iki insan arasındaki bağın derinleşmesine, duygusal tatminin artmasına ve genel refahın iyileşmesine katkıda bulunabilir.Ancak bu deneyim her zaman abartılacak kadar zevkli olmayabilir. Çünkü bu deneyimi etkileyen birçok faktör vardır:Partnerler Arası Uyum: Partnerler arasında uyum, iletişim ve anlayış, iyi bir cinsel deneyimin temelini oluşturabilir. Eşlerin birbirlerini anlaması, ihtiyaçlarını ifade etmeleri ve karşılıklı olarak zevk alabilmeleri önemlidir.
Fiziksel ve Duygusal Sağlık: Fiziksel ve duygusal sağlık, cinsel deneyimi etkileyen önemli faktörlerdir. Stres, yorgunluk, sağlık sorunları veya psikolojik faktörler bu deneyimi olumsuz etkileyebilir.
Cinsel Tercihler ve İhtiyaçlar: Her insanın cinsel tercihleri ve ihtiyaçları farklıdır. Bazıları için cinsellik çok önemli ve zevkliyken, diğerleri için daha az önemli olabilir.
Kültürel ve Toplumsal Normlar: Toplumun cinselliğe ve seks konusundaki tutumu da bu deneyimi etkiler. Bazı toplumlarda cinsellik açıkça konuşulabilir ve yaşanabilirken, diğerlerinde daha kapalı bir yaklaşım olabilir.
Sonuç olarak, seks zevkli ve güzel bir deneyim olabilir ancak bu deneyim kişiden kişiye değişir. İyi bir cinsel deneyim, partnerler arasındaki anlayış, saygı, uyum ve iletişimden etkilenir. Önemli olan, her iki tarafın da rahat, mutlu ve güvende hissettiği bir ortamda bu deneyimi yaşamaktır.
00 Yorumla - Seks, birçok insan için son derece zevkli ve güzel bir deneyimdir, ancak bu konu kişiden kişiye değişebilir. Seks, fiziksel olarak zevkli olmanın yanı sıra duygusal ve bağlantı kurma yollarından biridir. İyi bir cinsel deneyim, iki insan arasındaki bağın derinleşmesine, duygusal tatminin artmasına ve genel refahın iyileşmesine katkıda bulunabilir.Ancak bu deneyim her zaman abartılacak kadar zevkli olmayabilir. Çünkü bu deneyimi etkileyen birçok faktör vardır:Partnerler Arası Uyum: Partnerler arasında uyum, iletişim ve anlayış, iyi bir cinsel deneyimin temelini oluşturabilir. Eşlerin birbirlerini anlaması, ihtiyaçlarını ifade etmeleri ve karşılıklı olarak zevk alabilmeleri önemlidir.
En İyi Cevaplar
Eğer ki sevdiğin aşk duyduğun biriyle yapılacaksa dünyanın en güzel biyolojik hazzı diyebilirim. Vücudun bütün duyularını aynı anda harekete geçiren, o an seni başka bir boyuta sürükleyen, başka bir tenin kokusu ve tadını almak ve karşıdakinin de bu hazzı seninle yaşadığını görmek eşi benzeri bulunmayan bir zevk dalgasının içindeymiş gibi hissettirir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılReelde yaşamadım, bilmiyorum. Muhtelemen kendini tatmin ettiğin zamanki gibi rahatlama zevki veriyordur. Neticede ikisinde de çıkan aynı sıvı.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapmadin
- +1 yıl
Kredi kartını bile temassız kullanıyorum, o derece temas sevmem. Sanalda yaptım eski sevgilimle ama.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatının en güzel hazlarını yaşayabileceğin bir şey işte, abartı denecekse evet abartılabilir de.
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmayı bilen iyi donanımlı bir erkekle anlatılamayacak kadar çok zevkli.
00 YorumlaBen de hiç yapmadım bu yaşıma kadar. Gel bu zinciri kıralım beraber. Ne dersin?
00 Yorumlabence değil ya da ben artık öyle göremiyorum
00 YorumlaEvet gayet güzel ama en fuzeli ve zevklisi ön sevişme...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu muymuş dedim yapınca. Sonra tekrar yaptım. Yine aynı şeyi dedim. Sonra tekrar tekrar derken 😅 kız yeter artık diye inlemeye başlamıştı altımda 😅
00 Yorumla
+1 yılboş adamların abarttı, dolu adamların anlık içindeki zehri atıp geçtiği bişey işte
00 YorumlaSesli de bile kadını kendinden geçiyorum zevkli tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkesin aldığı haz değişiyor. Deneyimler kişiye özeldir ama cinsellik genel olarak yüksek haz verir
10 Yorumla
+1 yılYaptığın kişiye göre değişir. İşini görüp bırakan kişi olursa eziyet olur senin için. Ama ben kadınım mutlu olmadan durmam 😊
10 Yorumla
+1 yılKiminle neler yaşadığına bağlı... bence daha fazla abartilmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani güzel ama alıp da arşa çıkarmaya da gerek yok
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanı gelince yaparsın :)
32 Yorumla
Soran+1 yılZamanı gelince derken istediğim zaman yaparım ama bende vicdan var
Cevap sahibi+1 yılEe yani?
+1 yılLibidom çok yüksek ve. Seks bir aşkın temeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılTitretirim 😉😉😉😍❤️
10 Yorumla
+1 yılYaşayanlara sormak lazım.. 🤷
00 YorumlaYasamadan anlamak mümkün değil
00 YorumlaYaşayan bir yaşamayan bin pişman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Boşaldığında bitiyor:)
00 YorumlaErgenlere sor
Benim kuşağım için artık sıradan00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzel de acıkıp doymak gibi
00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptinmi
- +1 yıl
Evet
+1 yılGaymaklı baklava gibi dadınca durulmuyo :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Anlatılmaz yaşanır.
00 Yorumla
+1 yılUmarım bir gün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşamadan bilemessin
00 Yorumla
+1 yılİyidir herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece o an
00 Yorumla
+1 yılYaptığın kişiye bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Guzelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayı bilenle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem