Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir degil. Erkekler icin gercekten mukemmel bir zevk olabilir ama kadinlar icin öyle degil. Bir kere kadinin zevk noktasi klitoris. Erkekteki penise karsilik geliyor. Vajenin icinde de sinirler var ama klitoristeki kadar yoğun degil. Ve vajenin girişi duyarlıdır. Zevk alinirsa ordan alinir. Vajinanin içinin derin kismi hissizdir. Yani atiyorum vajinanin uzunlugu 10 cm diyelim. Giristeki 3-4 cm lik kısım zevk veren kisim. Geri kalan kismi hissiz. Yani vajinanin tamamindan zevk alma gibi bir durum yok. Klitoris daha vok zevk verir ama iliski esnasinda klitoris pek uyarilmaz. Mesela bazi, ozellikle klitorise baski yapan pozisyonlar daha cok zevk verir. Kadin asil noktasi orasi aslinda vajinadan cok. Ama peniste vajina odaklidir. Ordan zevk alacağını bilir. Oraya odaklanır. Klitorisi falan görmez.
Onun dışında kadinin erkekteki gibi her iliskide bosalma/orgazm olma garantisi yok. Yine kadinin erkekteki gibi zevk alacaginin da garantisi yok. Cogu kadin orgazm olmayi birak bazen zevk bile alamıyorlar. Erkek sadece ve sadece zevk alirken kadin aciyla karisik zevk aliyor ya da sadece acı duyuyor cinsellikte. Agrili cinsellik yaşayan kadin sayisi az degil.
Yani aslinda seks aktivitesi erkek icin daha zevkli baktigin zaman. Aci yok, zevk garanti, bosalma/orgazmlari garanti. 15 dk yapiyorsa 15 dakikasinin her zerresinde zevk alıyor beyler.(kadinin zevki seks sirasinda yavas gelir. Mesela ilk birkac dk kadın o surtunmeden cok zevk almaz. Iliski surdukce zevk almaya baslar. Bu yuzden kadinlar iliski suresinin uzunluguna önem verir ve beylerde iliskiyi uzatmaya çalışır. Hem kendi zevkleri uzun sursun diye hemde kadin zevk alsin diye. Yani bir iliskide erkek 15 dakikanin her zerresinde zevk alirken kadinda bu oran 10 dakikaya düşüyor. o ilk 5 dk vajina penise alışıyor, kabul ediyor bu sure gectikten sonra zevk almaya basliyor. Yani kadin iliski sirasinda da erkekten 1-0 geride kaliyor)
Sonra erkegin zevk almasi kadina, kadinin performansina bagli degil.(mesela kadinin zevk almasi biraz erkege de bagli. Beylerde karsi cinse bu konuda baglilikta yok.) Zaten tecavuzlerde bu yuzden olmuyor mu? Delik buldugu an zevkini alıyor erkek. Kadin orgazm oldugu zaman seks olayi bitmiyor bizdeki gibi. Biz kadinlarda erkek boşalırsa seks bitiyor. Beylerde bu durumda yok. Erkeklerin aldigi zevki karsi cinsin yarida kesmesi gibi bir durum yok. Yani dedigim gibi baktigin zaman seks daha erkek odakli, onlar icin daha zevkli. Kadin olarak cok beklentiye girme derim.4611 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten Harikasın işini Hakkıyla Yapan Erkekle Yaparsan Kadınlığını Sonuna kadar Yaşarsın 🥰
- +1 yıl
Okuduğuma göre erkekte orgazm cinsel organ bölgesinde kısa süreli yaşanırken kadında orgazm tüm vücutta ve daha uzun süreli yaşanıyor kısaca kadının orgazmı daha doyurucu ve tatmin edici ama orgazm edecek erkek lazım
- +1 yıl
O Erkek Her zaman Var 😋😋
Neyse Kadın Tüm Vücuduyla Orgazm Olabilir dedin yaa
Erkekte Tüm Vücuduyla Orgazm Olabilir Böyle bir imkan var Ciddiyim
- +1 yıl
@Parapsikoloji2023 nasıl
- +1 yıl
Haaa ondan demek ki bazı kadınlar yarım sokturup hızlı git gel istiyor. Girişteki 3 4 cm kaşımak için vay bee bi şey daha öğrendik.
- +1 yıl
Niye böyle Allah belamizi vermiş sjxjdk
- +1 yıl
olayi gayet iyi anlatmışsın o yüzden kadını en kolay tatmin etme yolu klitorisi yalamaktir arti o esnada parmağın birini öne diğerini arkaya sokup yapmak kadin zevk almasinda göreyim
- +1 yıl
Çok güzel açıklamalar yapmışsın durumu çok güzel anlatmışsın.
Buradan yola çıkarak ön sevişmenin ve erkeğin oral seks yapmasının önemini açığa çıkartmışsın.
Buna göre siz kadınlar olarak erkeklerinizi seçerken bilinçli erkekleri tercih etseniz. Ön sevişmeden haberi olmayan. Sadece sok çıkar yapıp orgazmını yaşayıp sırtını dönen erkekleri eleseniz. Siz kadınlar da, biz işini iyi bilen erkekler de mutlu oluruz. 😉
Böyle işlevsiz, basit erkekleri tercih edip hem kendi cinsel hayatınızı karartıyorsunuz hem de biz kadınına gerçek zevki yaşatmaya çalışan erkeklerin önünü kapatıyorsunuz.
Deneyin kızlar, denemeden karar vermeyin. Denemeden mutfak aleti bile almıyorsunuz. Denemeden partner, sevgili, eş, edinmeyin. - +1 yıl
Büyük genelleme yapmışsın , aceleye getirmeden sanat icra eder gibi yapılan ilişkide kadınlar en az 10 kat daha fazla haz duyarlar, bunu süreye yansıtınca partnerinizin de biraz deneyimli olduğu durumlarda kendinizden geçecek derecede ve bütün hücrelerinizle bunu yaşarsınız ve bu devam eder bunu yaşayan bilir böyle basma kalıp cümlelerle anlatılır bir şey değil, yaşadıklarını bile kelimelere dökemeyen kadınlar olur ilişki güzel gittiyse tecrübeyle sabittir.
- +1 yıl
Ne kadar güzel açıklamışsin bunu erkekler bilmiyor iste
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenç ve bekar kardeşim biz erkekleri hiç sorma yaz yaz bitmez şimdi kısaca olmadan olmuyor siz bayanlara gelince seks hayatına bir şekilde girdikten sonra ilk zamanlar hariç bir süre sonra orgazm olayı ile tanışınca vücudunu daha iyi tanıyorsun ve bir ihtiyaca dönüşüyor bu yolda iyi bir partner sevgili eş her neyse sevişmeyi iyi yapıyorsa orgazma ulaşman kolay oluyor erkek iyi ise bir sorun olmuyor yok kötü ve kendini düşünen bir tip çıkarsana bu sefer şöyle bir soru sormaya başlıyorsun orgazm olamıyorum orgazm nasıl bir duygu? Hepsi bu anlayacağın boş konuşmaya gerek yok
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartılıyor bence, yani işlem esnasında şöyle bir duruyorum ve bakınıyorum; sadece bana ve karşıdakine has özel bir özellik değil ki, hayvanlar da yapabiliyor tabii onlar güdüsel sadece üreme vs. biz de olay zevk alma-verme amaçlı; yine de herkeste olan bi imkan, özellik, faaliyet. dünyanın en önemli olayı değil ya diyorum o an özellikle
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmüptelatus eksiloyus, uleeeen sizi sizi... amma şakşukacı çıktınız haa; bu kadar da sevdalısı, bağımlısı olmayın şu sıradan olayın be kardeşim ! gidin ekin, biçin bişeyler yapın 24 saat aklınız oraya çalışmasın
Cinsellik konusunda 799 cevap paylaştı. Doğru insanla yapılan her aktivite güzeldir. Buna seks dr dahil tabi ki. Seksi 2 dk yaşayıp göklere çıkartanları bir kenara çıkartırsak, güzel ve görece biraz uzun bir ön sevişme ve iki tarafında yükseldiği, ışıklar ve müziklerle desteklenen bir seks pahabiçilemez.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana şöyle bir örnekle tarif edebilirim bunu
Mastürbasyon yapmak bir akrobasi uçağını izlemeye benzer. Uçağın havada ters dönmesi kendi etrafında daireler çizmesi dalış yapması gibi hareketleri izlemenin zevkli ve keyifli olduğunu düşünürsün
Seks yapmak ise o akrobasi uçağın içinde olmak gibi bir şeydir. Uçağın dimdik yukarı doğru tırmanması sonra burun üstü dalış yapması kendi etrafında daireler burgular çizmesi ve bunun yaşattığı adrenalin, keyif, zevk duygularını yaşadığında görürsün ki mastürbasyon bunun yanında çok yavan kalır.105 Yorumla- +1 yıl
Dip not ben böyle yazdım diye git yap demiyorum ilerisini iyi hesapla evlenmeden yaşanılan seks hayatı sonra evlilik gelip çatınca sorun olduğunu unutma saygılarımla
- +1 yıl
@serhatkurtoglu bunubdoyen seks yaptigina yemin edebilirom ama kanitlayamam 😂😂
- +1 yıl
@Umutnereleregittin anlayamadım yazdığını
- +1 yıl
@Merodie anladım
- Cinsellik konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılVücuduna haz veren 2 şey var aşk ve seks.
Aşk sadece ilk olduğunda veya muhtemelen ömründe sadece birkaç kere vücuduna haz verecek. Bu hazzı "içimde kelebekler uçuşuyor" şeklinde tasvir ederiz genellikle.
Vücudumuzun diğer haz kaynağı olan seks ise doğru şartlarda! ve doğru kişiyle! ölene kadar, belki de ömrün boyunca binlerce kere vücuduna haz verebilir.
Halkın geneli tarafından kabul gören etik kurallar çerçevesinde
Seksin tabu olması; bu o kadar saçma ki. Sadece bir kişiyle yaşayıp performansı hiç değerlendirmeden bir ömür aynı kişiyle devam edilen bir ülkede. Radikal kararlar alma zamanı çoktan gelmiş de geçmiştir bile
Bu dünyaya sadece bir kere geliyoruz ve bu hayat sadece bize ait. Kimsenin istediği doğrultuda yaşamak zorunda değiliz özellikle de hayatı deneyimleme konusunda...
Biliyorum çok uzattım ama eğer haklı olmasaydım. Eğer seks tabu olmasaydı. Eğer sen bu yaşına kadar gelip hiç seksi deneyimlememiş olmasaydın bu anlattıklarımın hiç birine ihtiyaç kalmayacaktı belki de.
Sevgilerimle 😁00 Yorumla
+1 yılYani şöyle düşün seks aslında bir ihtiyaçtır her ne kadar giyinme barınma beslenme kadar temelde yer almasalda seks bir ihtiyaçtır.
İyiside geçer başından kötüsüde ama ilgi ve bağlılık duyduğun kişiyle ten tene geçirdiğin belli bir süre o süre içinde aldığın o türkçe lügatte olmayan sözcükler hayatının en güzel saniyeleridir ama sen gidipte fb ilişkilere bulaşırsan hiç yapma daha iyi his yok bir şey yok.120 YorumlaCinsellik konusunda 767 cevap paylaştı. Uyumlu ve performans olarak sana ayak uyduran neyi nasıl yapması gerektiğini bilen biriyle, çekinme veya utanma gibi şeyler yoksa, uygun bir zamanında yaşarsan ruhunun ve bedeninin vazgeçmek istemeyeceği, hayatta hissetmediğin türlü haz ve tatmini yaşayabileceğin bir aksiyon.
Ama senin veya partnerinin ruhen, hormonal veya bedenen hazır olmadığı bir anda, hele ki cinsel ve empati olarak dangoz biriyle (kişilik veya sevgi olarak demiyorum dikkat) yaşarsan "ee ben mastürbasyonla daha mutluymuşum" diyebileceğin bir olgu.
Not: Her kadın veya erkek muhteşem seks yaşamaz. Yıllarca ilişkiye girip hiç orgazm olamamış kadınlar var malesef.
Veya mastürbasyonla defalarca doyuma ulaşıp reel ilişkide bir türlü doyuma erişemeyen kadınlar.
Bunun sebebi bazen erkek bazen kadın bazen her ikisi birden olabilir.
Özetle: cinsellik en çok haz aldığımız şey, seks nefsimizin en çok istediği ve vücudumuzu en iyi deşarj eden şeydir.30 Yorumla
+1 yılMerhabalar.. Seks elbette doğru kişiyle, doğru şekilde yaşandığı zaman dünyanın en güzel olaylarından biridir.. Yaşayan ve yaşatan kişinin seksten beklentilerinin birbirine paralel olması ve aynı tutkuyu yaşamaları gerekir o frekansı yakalamak için.. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecektir.. Keyifli geceler..
60 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir şey.. Seks kelimesi bile içimi kıpır kıpır ediyor.
362 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
aynı ben
Abartıldığı kadar yaşıyorlarsa evet onlara göre güzeldir bir ilişki yaşarsın seni mutlu eder zevk verir ve cinselik bumu dersin tekrardan bir ilişkiye girersin karşındakinin veya senin onu mutsuz ettiğini hisseder okadarda abartıldığı kadar değilmiş dersin
80 Yorumla- Cinsellik konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevdiğiniz bir insan ise. Elbette güzel bir duygu.
Yalnız bunu kullanan, kadın veya erkekleri düşünüldüğün de hiç te öyle olmuyor...
Dikkat edilmeli, oldukça bana kalırsa. Her insan ile yaşanabilecek bir şey değil. Yaşamayın da zaten. Ne kadar çok yaşarsanız, o kadar çok kendinizi kaybedeceğiniz bir eylem...
Ama işte, denemeden de anlaşılmıyor. Ten uyumu vs. bir sürü etken giriyor işin içine...
.
.
.
# by Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''00 Yorumla Cinsellik konusunda 415 cevap paylaştı. Beceriksiz adamla dünyanın en kötü şeyi ki burda kendini övenlere bakma sen erkeklerin alayına tekabül ediyor az çok. İşini bilen erkekle de düşündüğünden daha güzel
129 Yorumla- +1 yıl
@luizdavid tabii birde sonra eşim yetersiz diyen erkekler var. Halbuki eşi numara yapıyor
- +1 yıl
Çünkü eşini mutlu edemiyor
Aç gözlülükten gözü de hala dışarda
Yanındaki ile ilgilenmeyi bilmez dışarıya bakar
Kendimi geliştireyim süreyi uzatayım farklı şeyler öğrenelim yok
Sonra evlilikte monotonlaşıyor
Evlenelim her gün yapacam diyenler hafta da bir onu da erkekliğinden utandığından yapıyor - +1 yıl
Bilmükabele kadınşar için de geçerli bu durum. İşini bilen erkek ve işini bilen kadın aynı yataktaysa çok iyi ama bana denk gelmedi
- +1 yıl
Ben elimden daha çok zevk alıyorum kadını tatmin etmekle uğraşamam
- +1 yıl
Tadını almamış belli @Kurtkitap
- +1 yıl
Öyle yapıyorum zaten ne dırdır çekiyorum ne kapris kadınlarla yaptığımdan daha fazla zevk alıyorum
+1 yılKarşında hem mantığına hem de duygularına hitap eden sana sevgisinden emin olduğun biri varsa tutkuya dönüşüyor, güzel :)
140 YorumlaCinsellik konusunda 418 cevap paylaştı. seks yaptıgın kişiye gore degısır. kimisi sadece gırıp cıkar 2 dakkada bosalır arkasını doner yatar kımısı onu yapmam bunu yapmam yalamem emmem yalatmam der kimiside 1 saat seks yapar herseyı yapar yapmana ızın verır ve butun vucudunu kulanır senı bulutlara cıkarır. kısıden kısıye degısır
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk yaşadığım çok sevdiğim kişiyle oldu
Çok kez birlikte olduk ama hiçbirinde orgazm olmadım ve o her defasında olurken. ondan sonrada ilişkilerim oldu ve yine orgazm olmadım
Yani demem o ki seks birazda şans işi sanırım erkeğe bu konuda çok görev düşüyor85 Yorumla- +1 yıl
Evet çok güzel ozetlemissin.. erkeklerimiz farkındalığı az evet
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 kesinlikle toprağim
- +1 yıl
Toprağım.. izmirlisin... İzmir kızları çok guzelmifade eder kendini bu konularda. diye biliyorum.. digerleri ne yapsın.. konuş be topragimm
- +1 yıl
Vay topraklar bu işi iyi bilir de işte. Bence de ya ben mesela kendim boşalmadan çıkıp arada yalama ve parmaklama yapıyorum okşuyorum sadece kendini düşünmek nedir ya kadın da orgazm olacak ki bende iliklerime kadar boşalayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılof bende merak ediyorum ve aslına bakarsan da hevesliyim yapcağım gün gelsin istiyorum artık :( herkes sevişirken birbiririni severken haz doluyken ben de hiçbir şey yok :( kendimi iyi tatmin edebiliyorum ve istekliyim ama gerçeğini yaşayamamak üzüyor...
54 Yorumla
Soran+1 yıl@Şenol1903 Bizi bi sal dayı 🙄
+1 yılMadem bu zamana kadar hiç cinsel ilişkiye girmedin, bence bu saatten sonra da kendini evleneceğin erkeğe sakla.
35 Yorumla- +1 yıl
Sormuş zaten güzel mi diye gireceğim dememiş.
- +1 yıl
En iyisini yapmış o zaman
Soran+1 yılBenim için kavga etmeyin arkadaşlar sakin olunn😂
@ay_karanligi07 @selambenxkisisi- +1 yıl
Estağfurullah kardesim Sen mutluysan gerisi boş 🤗
Soran+1 yıl🙃💖
- Cinsellik konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılArzuladığın kişiyle olursa dünyanın en muhteşem zevki.
101 Yorumla- +1 yıl
alla alla
Kadının zevk alması tamamen karşısındakine bağlı. Kendi durumum için yani erkeğe bağlı 😉
122 Yorumla- +1 yıl
Kesımlıkle
- +1 yıl
alakası yok anlaşmaya konuşmaya bağlı kadının zevk alması tamamen kendine bağlı.
İyi bir partnerle yaparsan abartıldığından daha güzel
112 Yorumla- +1 yıl
Evet bu güzeldi 👍
- +1 yıl
kesinlikle sana uyacak sans sınır koymayacak biriyle harika da işte şansıma öylesi denk gelmedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliligimin ilk 2 senesi hiç orgazm olmadım ve zevk alıyordum ama az yani bu mu bu kadar abartılan diyordum ama orgazm olmaya başladıktan sonra abartılmasını anladim cidden çok güzel önceleri hemen bitsin isterdim şimdi ne kadar uzun sürerse o kadar iyi
32 Yorumla- +1 yıl
Orgazm olup olnadığımı nasıl anlarım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer işi bilen olgun bir erkeğe denk gelirsin ve iyi de zevk verirse o zaman tadından yenmez benim sevgilimle aramda 27 yaş fark var kendi yaşıtım olsa böyle olmazdi o yüzden olgun tercih et derim 😉
92 Yorumla- +1 yıl
Ama ileride yaştan dolayı erken pes edicek?
Cevap sahibi+1 yıl@Board_Tennis ne alaka kendine bakıyor ve de dinç 70 inde bile yapan adamlar var
+1 yılAynısını bende kendi kendime soruyordum. Beraber olunca anladım. Hayatım boyunca hiçbir şeyi bu kadar arzulamamıştım Beraber oluncaya kadar.
113 Yorumla- +1 yıl
Harika geçti dimi @34aslıaslı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bence de çok zevkli de keşke herkes siz gibi olsa
- Cinsellik konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayal etmesi güzel iken seks de gerçekten güzeldir herhalde. Yaşamadım bilmiyorum ama çoğu kadın/erkek bundan zevk aldığına göre ve bağımlısı olduğuna göre güzel sonucuna varıyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz bile abartılıyor evlendikten sonra bekar yıllarıma acıdım resmen
103 Yorumla- +1 yıl
Dimi hem şanslı kadinmissin dekki
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m 4 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüzgün yapabilenler ne dese haklıdır, kaliteli seks en zevkli aktivitelerden biri
141 Yorumla
+1 yılbilimsel olarak işin doğrusu, kadınlar seksten, aşırı zevk alırlar. hatta ölçümü bile yapılmış. 1 değil 5 değil tam 7 kat daha fazla zevk alıyormuş kadınlar.
Erkek partnerinin zevk aldığını hissederse, kendi yaşadığı zevk katlanır. Bu durumda yaşadığı kat kat zevkin karşılığını partnerine yaşatarak kadınını zangır zangır titreterk boşaltabilir.10 YorumlaSıkça yapılan şeylerden insan soğumaya başlar. Tadında ve nadir yapmak gerekiyor.
20 Yorumla
+1 yılKarşında seni tahrik eden her zerresini hissetmek istediğin bir partner olduktan sonra çok zevkli. Kadınlar için özellikle erkeğin işi bilip oral vs ile bi güzel akıtması gerekiyor vajina sıvısını kadının daha çok zevk alabilmesi için :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri tatmin etmeye gelmişiz gibi dünyaya erkekler kadar zevk aldığımızı düşünmüyorum
93 Yorumla- +1 yıl
Birlikte olduğun kişi sadece kendi zevkini değilde seni de düşünürse o zaman güzelliğine bak sen seksin
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer aşık olduğun adamla yaparsan Dünya'nın en güzel hissi diyebilirim. Onun dışında yapma.
80 YorumlaCinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Asexueller için zevkli olamayabilir. Ama libidosu ortalamanin üzerinde olanlar için hayatta eşi benzeri olmayan harika bir duygudur.
30 Yorumla
+1 yılYokk ber ne sendee helekii cokk istemiyosann arzulamiyosann mathah bisey degill coguu kadinn zevkk almiyorr zatenn bisey sanipp evleniyolar istemedenn yapiyolarr mecburr
813 Yorumla- +1 yıl
bu konuda cok haklisn ama malesef kadinlar bir gorevmis gibi ylaiyoolar bu isi
- +1 yıl
@Keremcan2021 nedenn cunkyu isterek evlenmiyoo maddiyat icinn evde kalmamak icn bidee hevess gidiyooo adam sıkıcı oluyioo artikk bn soğuyorum meselaa yanii iyyy flnn oluyooo 🤣🤣🤣 evlilige karşıyım o yuzden
- +1 yıl
yani genelleme olarak dogru dediklerin cogunkadin bu halde erkeklerde karilarindan zevk alamayinca aldatmaya masliyolar onalri bu kisir dongu boyle sonsuza kadar devem edicek sanirim 😱
- +1 yıl
@Keremcan2021 galibaa oylee 😱
- +1 yıl
ama her kotu ornek oyle olucakmis diye bir kural yok tabikide ben cok memnunum Şu an evlilikten
- +1 yıl
@Keremcan2021 karsilikli sevgi varsaa olabikirr ama coguu evlilikk cikar uzerine kurulu
- +1 yıl
sevgi bir aure sonra azaliyor geriye saygi kaliyor bence onemli olanda bu
- +1 yıl
@Keremcan2021 hmmm evlilige gerek yokk cinselligede gerek yokk bncee 😂😂
- +1 yıl
yani oda bir gorus acisi ama bunu diyenlerin hepsi evlendi 🤣
- +1 yıl
@Keremcan2021 Şu an icinn evlilik durumuu yokk belli olmaz tabiii kismetttv😂
- +1 yıl
nasip bu isler tabikide ama simdi kimse evlenmek iatemiyor ya
- +1 yıl
@Keremcan2021 aynenn bnde istemiyorum
- +1 yıl
kutsal bakire olarak olmuceksinnherlde 😳
+1 yılseks yapmadım ama insanlar yaptığına göre baya zevkliymiş herhalde
10 YorumlaCinsellik konusunda 7,4b cevap paylaştı. Şu soruyu senin kadar bende merak ediyorum ve cevabını hala bulamadım yani yapmadım hala 😊
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşımın evlenen arkadaşı ona "bilsen nasıl bir şey , hemen evlenirsin" demişti, bende duymuştum. Sonra dedim heralde kadınlar bizden daha çok zevk alıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılEvet gercekten guzel. Ve kadin olarak seni bosalttiysa yani o gevsemeyi tarif edemem sana. Sinir stres kalmiyo
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılAbartana bağlı. Seks olmazsa olmaz hayatımızda. İhtiyaç. Bedenen ve zihnen rahatlıyorsun. Seks yapmayan kişilerde genelde psikolojik rahatsızlıklar baş gösteriyor.
20 Yorumla hayatında hiç yapmamış birkaç kere yapmış veya düzensiz yapanlar çok abartır o kadar abartılacak bir durum değil tabi ama olmayınca da eksik hissediliyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılİyi ve tecrübeli şehvetli biriyle muhteşem pizzadan kalan son dilim kadar güzeldir ama bilmeyen ve bencil biriyle berbat pizzaya benzer hiç zevk almaz nefret edersiniz
00 Yorumla Sevdiğin ve güvendiğin insanla yaşıyorsan çok güzel
131 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum ve güveniyorum ama istediğim güzellikte değil
+1 yılDeğmeyen biriyle olma
124 Yorumla- +1 yıl
@youngblue bekaret vermek çok büyük enerji vermek demektir. Boş birilerine verirsen boşa gider değer verdiğine vermeli
Cinsellik konusunda 10b cevap paylaştı. Gercekten guzel soru ve bende bekarim inanki is bittikten sonra saeilarak uyumak cok daha guzel olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisimden utandığımdan ve kadını memnun edemekten korktuğum için istediğim halde cinsellik yaşayamayacağım. O yüzden bilmiyorum zevkli mi değil mi?
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç ilişki yaşamadığım için performansımı bilmiyorum, benim takıldığım penisimin boyutu.
Cevap sahibi+1 yıl13-14 civarı.
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil işte, şekli falan derken küçük bir penis. Özgüvenime sıçıyor.
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil işte, şekli falan derken küçük bir penis. Özgüvenimi alt üst ediyor
Cevap sahibi+1 yılPenisim büyüyecek mi peki?
Cevap sahibi+1 yılYani kaldırayım da niye anlamadım?
Güzel olmasa herkes bu kadar can atar mi?
131 Yorumla- +1 yıl
merak varsa atar
Büyüyünce milyarlarca insanın ne sebeple seks için evlendiğini, ne için seks için yaşadığını idrak edersin yavrum..
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ön sevişme yapmayan, oral yapmayan ve erken boşalan birine den gelirsen küfür edersin
30 YorumlaSeks gerçekten karşılıklı zevk verildiği zaman güzel ama bencilce davranabiliyor insanlar bazen
21 Yorumla- +1 yıl
Yalamadan olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimisinde hüzün kimisinde zirve. En güzeli evliliği bekle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar erkeklerden daha fazla zevk alır, eğer bencil olmayan tecrübeli fantezi bilen seni anlayan gözlemleyen bir erkekle seks yaparsan iliklerine kadar titrersin
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılYapmadığın sürece arzun ve beklentin artarak yükselecektir. İstemediğin biriyle olursan herhalde sadece merakını gidermiş olursun muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılSeks çok acıkırsın da tıka basa doyarsın yaa işte öyle birsey, ve en sonunda boşalırsın yenen yemeğin üzerine yenilen tatlı gibi muhteşem hissettirir
00 Yorumla
+1 yılseks te aldığın zevk tarif edilemez derece de güzel ve ateşli bişey denemeye tadını alamayan bilemez
00 YorumlaSevdiğin kişiyle yaparsan anlatılmaz yaşarsın resmen. Müthiş zevk veriyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin ol, ilk girdiğin ilişki, bütün cinsellik hayatını etkileyecek. Anlatıldığı kadar güzel birşey mi? Bence değil. Burda daha iyi anlatanlar olmuş (bkz.: robot seçimi olan arkadaş)
10 Yorumla
+1 yılpsikolojik olarak zevkli valla kadını becerme hissini seviyorum ben
10 Yorumla
+1 yılSeksi iyi yapan biriyle yaparsan abartıldığı dan bile fazla güzel
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir eger karşında seni seven anlayışlı biri varsa seni de tatmin etmek için ugraşıcaktır ve güzel olucaktır yaşanan ama öküzün tekiyse hiç ne zevk alırsın ne bişey bitsede gitsek moduna girersin
22 Yorumla- +1 yıl
Haklsiin
+1 yılÖzellikle kadınlar için öyle bir erkekten daha fazla haz alıyor.
00 YorumlaSeksten güzel bişey yok bu hayatta herşey seks için yapılıyor.
00 Yorumlaİsi bilenle oldugun surece guzel :)
112 Yorumla- +1 yıl
Ee birazda sana bağlı sonuçta işi bilmek için tecrübe gerekli
+1 yılHarika bir his bir kere yaşayınca daima istersin yani bağımlılık yapar 😉👍
00 Yorumla
+1 yıldenemen lazım. yemeğin tadını ancak yiyerek anlarsın
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem