- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir meyveyi yerken ısırarak daha fazla tat alırsın sekste de aynı hissiyatın kat ve katını yaşarsın. Sekse tat katmayı bırak inanılmaz bir sos etkisi yaratır. Bu sosu partnerinin üzerine döküp yalamak ve ısırmak gibisi de yoktur. Isırgan otu gibi olacaksın ısırıp kaşındıracaksın ve daha çok istemesini sağlayacaksın ki işte hazzın doruk noktasına uçuşları sağlayacak bütün kodlar girilsin ve ısırığın tadı, lezzeti enfesleşsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Omuz ve omuz başlarını hafif hafif ısırdığında derin iç çeker kendini iyice bana yaşlar ve titrer..
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılacı verir sanırım :)
20 Yorumla
+1 yılSelam
Evet tabii ki verir bu karşı tarafı ister erkek olsun ister kadın artık bunu siz bileceksiniz gaza getirici yani argo kelime etkisi gibi bir şey yaratır aslında.
Eğer karşı taraf beni ısırırsa omzumdan ya da artık herhangi bir yerinden bu farketmez Acı hissederim
Ama şöyle de bir şey var cinsel ilişkide acı olmaz yani o an hissettiğin acı haz tutku şehvet gibi duygulara dönebilir.
#perso50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Seks de birazcık acı ve sertlik güzel oluyor. Mazoşist falan değilim ama sevişirken dişlenmek ısırılmak cimciklenmek tokatlanmak falan hoşuma gidiyor. Ulan umarım mazoşist falan değilimdir 😀
40 Yorumla
+1 yılIsırmak bence o an istemsizce gösterilen reaksiyonlardan biri ve cidden ayrı bir keyif veriyor insana.. Aslında karşı tarafın canını yakarak belki de daha da kışkırtmak için yapılan eylemlerden biri, tutkunun, şehvetin dışa vurumunun simgelerinden.. Keyifli günler..
20 Yorumlagöbek deliği ile meme ucu arasında yekpare alanı hınzır dil darbeleri ile uyarmak , dişlemek , hüpletmek , emüklemek vs gibi davranışlar , keyfi artırır.
30 Yorumla
+1 yılBazen libidomu durduramayıp kulaklarınızı ve memmiklerinizi hafif ısırdığım oluyor ama fazla acıtmıyorum aşkısı. Biliyorum ne kadar narin varlıklar olduğunuzu.
30 Yorumla
+1 yılNe tat verecek can yakmaktan öteye gitmez. Bu iş bile saygı çerçevesinde olmalı. Acı hiç bir kadına ve erkeğe zevk vermez daha beter uzaklaştırır hele ki narin olan kadınları
20 Yorumla
+1 yılElbette, biraz daha primitif duyulara hitap edersek eğer, bilindiği gibi türümüz olan insan da bir memeli hayvandır. Hemen hemen tüm memeli hayvanların erkeği üreme sırasında dişisini ısırır. Benzer genetik şemadan kalma bir davranışımız olduğunu düşünüyorum, zapt etmek için değil de, o kalıntının bir yansıması olarak ısırmak tatmin edicidir benim için...
00 YorumlaEvet verir acinin dozunda kullanilmasi her zaman zevk almayi arttirir diye düsünüyorum.
80 Yorumla
+1 yılTirmala beni kaşı beni
Ben daha cok kirbac severim dovcek beni asagilayacak hukmedecrk bana malim cunku ondan boyle şeyler seviyorum10 Yorumla
+1 yılŞimdi korkmaya başladım he mümkünse kadınlar ısırmasın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Ciddi ciddi bütün gün böyle ne sorsam diye düşünüp hep bu tarz şeyler mi soruyorsun ya😄
20 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle doğru anda doğru yere bırakılan diş izleri zevki ve ateşi katlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞayet oral sırasında ısırmasını hiç istemem 😅
40 Yorumla Evettt ama hafif ısırıklar
Meme uçlarına ve karına...30 Yorumla
+1 yılTutkuyu ve aitlik-sahiplik duygusunu zirveye çıkarır
20 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/rcax9f3BL_oÖptüm dişledim seni
00 Yorumla
+1 yılomzumun ısırılmasına ve sırtımın tırnaklanması bana haz veriyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet fazlası ile severim. Isırmak ve ısırılmak çok ayrı bir hazzı ortaya çıkarıyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Isırmak sekste çok zevk aldığınızda istem dışı bir harekettir çok güzelde seks e tat katar
00 YorumlaHafifçe olduğu sürece evet. Ama can yakacak kadar olursa eziyet oluyor...
00 Yorumla
+1 yılAsla sadist işlerle isimolmaz ama bikere bende yaptım çok canını acitmisim 😁
60 Yorumla
+1 yılhafif ısırıklar olabilir.
83 Yorumla- +1 yıl
Him deneyimlimisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni ısırmasın ya. Ama ben felaket ısırırım canı yandıkça daha da sertleşiyor hoşuma gidiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaç çekmek şaplak atmak emmek yalamak bunların işin tuzu biberi keşfetmek fethetmek lazım
00 Yorumla
+1 yılEvet dozunda her sertlik her zaman iyidir.
20 YorumlaFazla ısırmasın malum önrmli yer 😂
20 Yorumlagerek yok bence ya :)
20 Yorumla
+1 yılEvet verir vermez mi deli eder beni
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılayak tabanlarında olabilir böylede gıdıklanmısta olur
00 Yorumla
+1 yılDoğru anda ve doğru yerden ısırmak kesinlikle zevk veriri hemde aşırı
00 Yorumlaoral sirasinda deilde sevisme sirasinda öpücükler minik isiriklar sekse tat verir
00 Yorumla
+1 yılŞöyle tatlı tatlı acıtacak düzeyde kıçım ıssırılınca keyfim dört köşe.
10 Yorumla
+1 yılevet veriyor özelikle göğüs uçları
60 YorumlaAra ara isterim vede uygularım tadına doyum olnaz
10 Yorumla
+1 yılMinik minik dudak ısırıkları atmayi severim 😉👍
10 Yorumlahafif ısırıklar olmazsa olmaz bence
60 Yorumla
+1 yılseks yapmadıgım için bilemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ısırmadan yapamıyorum ya illa o bacakları göğüsleri popoyu ısırcam
00 YorumlaHafif ısırıklar olabilir fazlası can yakar
50 YorumlaGörseldeki gibi olursa evet...
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hafif ısırıklar olmalı bence
20 Yorumla
+1 yılblmiyorum ısırılmadım
30 YorumlaBence dozunda olursa verir
10 Yorumla
+1 yılKlitorisimi ıssırmasın kalça daha zevk verir
20 YorumlaBen ayak parmaklarını ısırmaya bayılırım 😂
20 Yorumla
+1 yıl😂Bilmem hiç ısırılmadım.😄
23 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir duygum yok benden algı yaratmayınız😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim çok hoşuma gidiyor
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle verir bence.
50 YorumlaEvet
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltatlı ısırıklar evet
30 Yorumla
+1 yılEvet hemde nasıl
80 Yorumla
+1 yılKüçük ısırıklar olabilir.
10 YorumlaHenüz birini ısırmadım..
10 Yorumla
+1 yılVerir ama koparmamak şartıyla😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılıstırıp emiklemek gerek bu işin olayı bu şekilde.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemsizce oluyorsa evet
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. ısır beni :)
20 YorumlaVermez
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Vermeli bence ama penis ısırılmamalı 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok be sıkınca bağırıyolar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEti lezzetliyse verir
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar