Bazen de partnerinin sıcacık bedeninin çıplak ateşinde yakmak ister kendini insan..
Peki sizin için seks yaparken çıplak olmak şart mıdır? Üzerinizde kalacak birkaç kıyafetin gizemli zevkine inanmaz mısınız?

İlla çıplak olmaya gerek yok. Tangayı yana sıyırıp gidip gelmekte çokta güzel oluyor, pekte güzel oluyor. Sütyeni çıkarmadan memeler dışarı çıkarıp vakumlamakta gayette hoş oluyor yani. Eteği yukarı sıyırıp yapmayı anlatmaya gerek yok.. 🧐
Kıyafetlerle hele de onları çıkartmamaya çalışarak ön sevişme oyuna çevrilebilir sonrası da fena olur. Bütün hırsını tişörtü sıkarak almaya çalışırsın parçalamak istersin. Sonunda dayanamazsın o an işte düğmeler bir yerde fermuar başka yerde...
Cevap
93Cevap
Çıplaklık tercihim lakin öyle bir şartım yok bazen renk katmak için üstünde kıyafet veya iç çamaşır varken de yapilabilir
Kadının üzerine mini elbiselerin olması beni daha çok tahrik eder gadası.
Çıplak olmak bence daha güzel olur çıplak olunca seks yaptığını anlarsın daha iyi olur ve daha çok zevk verir heralde ama yarı çıplak olup ta seks yapmanında verdiği zevk bir başka olur romantik bir ortam da hele zevke zevk katabilir kişiden kişiye değişir. Kışında kar yağıyormuş gibi giyinip seks yapmayın ya o kadar da demedik kars'ın ayısı olmanın anlamı alemi yok demi ama canım 😂😂😂 en iyisi nasıl zevk alıyorsan öyle seks yapmaktır. Ama şunu da unutmayın seks yapmak ve mutlu sonla bitirmek gibisi de asla yoktur 😀 nasıl olsa ömrü uzatıyor abi bol bol devirin işi 130 yaşına kadar yaşamak garanti 😜😜😜😜 dermişim
Duruma göre değişir, seksten o an ne beklediğine bağlıdır, sütyenden tutup doggy mi yapmak istiyorsun, iç çamaşırını yana kaydırmak mı, yırtmak mı, jartiyer ve iç çamaşırı ile seks yapmak zevklidir ama memelerinden çok zevk alan bir kadın çıkarılmasını isteyecektir, mesela dışardan eve zor attın kendini tahrik olmuşsun, kapı arkası seksini bazı kadınlar çok sever, direk elbiseyi kaldırıp sıcaklıkla buluşmak varken soyunmayı kimse beklemez, sonrasında soyunma devam eder, yine gömlek ve etek gibi kıyafetler sekste enerji oluşturur, cevabım bu durumda yüzde 35 fantezi tarzda giyim kalanı çıplak.
Hayır gerektirmeeez an gelir kısıtlı bir zaman dilimindee partnerininnn fermuarını açıp önünde diz çökerek oral yapmak veyaaa partnerinn eteği kaldırıp tangayı kenara çektiğinde yaptığı oral seksin tadı hiç bir şeyde bulunmayabilir.
Ayrıca fantazi kostümleri deee ilişkiyeee ooldukça renk ve heyecan kataaar...
Ben bu filmi izlemistim;)))))
Leonardo da vinci ustanın zamanında söylediği şu söz çok şey ifade eder bu soru bağlamında.
"cinsel ilişki ve bu işte kullanılan organlar o denli çirkindir ki, yüzlerin güzelliği, kişilerin süsleri ve güdülerin gücü olmasa, insan nesli tükenirdi."
Velhasıl; çıplaklık erotizmi öldürür.
CFNM diye bir akım vardı bir zamanlar. Giyinmiş kadın soyunmuş erkek diye türkçeye çevirebiliriz. Özellikle dar zamanda ve evden dışarıda kaçamak gibi bir seks yapılıyorsa zaten tam çıplaklık mümkün değil. Ama ev ortamında da kadının tam çıplaklığındansa seksi görüneceği ufak birkaç parça iç çamaşırı veya kıyafet gayet hoş oluyor.
Jartiyer çorabı kalmalı bunu severim niyeyse ya da belki topuklu
Üzerinde kıyafet varken daha heyecanlı ve daha seksi gözüküyorsun özellikle südyen ve tayt ile sevişirken daha seksi bir görünüm sağlıyosun
Farklı bir düşünce farklı bir duygu bence denemek lazim
Bazen sütyeni çıkarmıyorum bazen üzerimde mini elbise oluyor. hoş oluyor eşimin hoşuna gidiyor
Etek altı gizemine hep inanmışımdır ben gerekmedikce kendim bile soyunmuyorum karşındakini de soymyurum ozaman seveyim daha sert. oluyor. çsmasırımın düğmesini açıp öyle giriyorum ve daha geç boşalıyorum
Kadınımın her zerresinde imzam olmasını istediğim için asla ve katâ üzerinde yüzük küpe dahil hiçbir şey olsun istemem. Sevişmek herkesin yapabildiği bir eylem, önemli olan Bu Eylemi Sanata Dönüştürebilmek...
Merhaba,
Cinsel ilişki esnasında insan bedenin yumuşaklık ve sıcaklık durumunu hissetmek ister dolayısıyla daha fazla zevk için çıplaklık şarttır.
bazen kıyafetleri hiç çıkarmadan bazen bir kısmını çıkartarak yapılırsa fantezi olarak güzel ve değişiklik olur ve hatta özel kıyafet ve kostümler giymek de etkilidir😎
Seks için bence çıplak olmaya gerek yok, bazen elbiseleri bile çıkarmaya gerek yok. Küçük kaçamaklar için gerekli bölümler açılabilir ve anın tadı çıkartılabilir
Kıyafet tabiki daha haz verir çoğu ilişkilerimde kızı tşirt ile gömlek altında sütyen ile yanlız gömleğin düğmeleri açık olucak şortunu yana sıyırıp yapardım kıyafetle çok iyi ya
Panterimle ortak bir kararla o işlemi yaptık tabi belirli bir süre soyunduk ama bir nevi ısınma oldu gayette güzeldi
Çıplaklığı itici buluyorum
İlişkiler esnasında bile kadınımın üzerinde bir şeyler olmalı
Tanga, askılı badi, gecelik vb...
Elbette hayır.
Arada bir yarım yamalak giyinik olmak ve aralardan görülenlerin keyfine varmak, sonuna kadar öyle devam etmek, ayrı bir zevktir ;-)
Üzerindeki parçayı delerek bu işi yapanları bile görüyoruz. Bu yüzden elbise var veya yok hiç önemli değildir.
Elbiseli olarak ta denediğim oldu... daha keyifli.. ama rahat değil.. ancak kimi zaman o rahatsızlık ta bir haz verebiliyor..
Bence şart ama olmasa da anca sevişirek olur. Ama illaki elin o vücudun eline değmeli. Yoksa ne anladım ben bu işten.
Hayır gerektirmez. Seksi iç kışkırtıcı iç çamaşırları, seksi veya çekici günlük kıyafetler, kostümler daha ateşli yapabilir.
Seks bence çıplaklık değildir ve her halde sekste yapilabilir
Gerektirmez. Seks, sanatın muazzam kalibredeki algoritma ile adrenalinli dans etmesidir.
Çıplaklık şart degil bence. Üstte sadece bir gömlek, iç çamaşırı olabilir. Hatta zarif takılar bile çok daha fazla haz almamı sağlar. Çıplakken yaptığım seksten daha çok zevk alabilirim
Her ikisi ama çıplaklık olmazsa olmaz tabi :D
Tercihen soyarak sevişmeyi seçerim.
Partnerimde tanga varsa cikartmam, hatta etek varsa onu da yukari siyiririm
Et ete g. t g. te ten tene deymelş hazzı tam anlamıyla hisetmelisn 🔥
Ben gizem severim illa öyle birşey olaak diye düşünmüyorum
Bence gerektirir, her şeyin tadı çıkarılmalı. Aceleye getirilmemeli.
Olur olmadık yerde kıyafet sıyırıp yapmayı daha çok severim
Katılıyorum ille de çıplaklık gerekmez yerine göre bahsettiğin gibi zevkli halleri olabilir
Mesela değişiklik olsun diye palto bile giyilebilir..
Ben çıplak seviyorum başkasını bilemem
Herkezin farklı görüşü farklı fantazisi bence
Sıkıntı yok bence kardeşim duzeltmenede gerek anlamak isteyen bunu her türlü anlayabilir bence ama farkındaysan hepsi aynı yola cikar
Bence de degildir. Birkac parca ile de yapilabilir
Profil deki siz misiniz
Fenomen olmak için ne lazım? İşte bu lazım. İki kelimeyi ardı ardına denk getiremeyenler kendini gizleyerek cinsellik şovları yapıyor sitede 😂
Bana miydi bu laf?
Yarası olan gocunsun
Öyleyse kimin yarası varsa onun sorusuna yazın bayım benim değerli vaktimi çalmayın..
Çıplak görseller paylaşanlar düşünsün haklısın
Hoşlanmadığınız bir durum varsa şikayet edebilir yahut engelleyebilirsiniz..
Bazı şeylerin hırsını çıkarmak için boyle küçük oyunlara hacet yok
Dimi dimi
Bence kesinlikle gerektirir Çünkü ben hatunumun her güzelliğini görmek isterim
Kıyafetin çıkması et ete ten tene hissetmek her şeye değer ama illa seks olacak sa cek kenara daldir
Mesele sadece iş bitirmek değil.
Dokunma, öpmek ve temasın A olması için çıplaklık şart..😊
Ciplak başlamak zevk dozunu artırmıyor minik de olsa kıyafet olmalı
Ben çıplak olmayı seviyorum. Partnerimin eteğini sıyırıp üzerinde kıyafeti varken sevişmişliğim var.
Bencede üstünde bir kaç parça olabilir mesela eteği yukarı toplarsın ya da tşörtü omuzda
Direk çıplak değil de seks esnasında tek tek çıplak olunmalı
Seks yaparken ben genelde çırılçıplak olurum karşımdaki de genelde öyle lluyor çünkü vücudunu hissedip hissettirecek sin
E yanii 🙄🙄 aksi takdirde salvarla denize gitmekten ne farkı kalır ki 🤔🤔
Kesinlikle hayır bazen kıyafetli daha zevkli oluyor
Gerekmez ila çıplak olmaya yan tarafa sıyırıp gömek te güzel 😘
Hayir... scuba ile bile yaparsin.. ya da dag kiyafetleri ile
çıplaklık gerektirmez ateş ve sıcaklık önemli içi yandığında herşekilde hissedilir.
Şu türbanlıları izledikten sonra bana türbanlılar daha çekici gelmeye başladı. Seks yaparken bile öyle olsun istiyorum.
Çıplaklık gerekmez ama organlar buluşmalı bence derim
Çıplak olmazsam rahat edemem
hayır tabi ki. Siyah dantelli jartiyerin varsa uğra bana. he yoksa yine uğra hallederim 😎 😂
Hayır çıplaklık seksepaliteden uzaktır.
çıplaklığa gerek yok çıplak olmadan da gayet güzel fantazi yapılabilir mesela etek altı hemen eteği kaldırıp döşemek
Çırılçıplak olmalı, et ete değmeli
Soymadan nasıl sokucam ya
seks çıplak olmadır zaten o zaman sevişcen
Bazen mecburiyet ten soyunmadan da oluyor. guzeldi