Biliyorsunuz CFNM denilen bir fantezi var. Giyinik kadın, çıplak erkek fantezisi.
Sizce seks mutlaka çıplaklık gerektirir mi, taraflardan biri veya her ikisinin giyinik olduğu seks zevk verir mi?

Biliyorsunuz CFNM denilen bir fantezi var. Giyinik kadın, çıplak erkek fantezisi.
Sizce seks mutlaka çıplaklık gerektirir mi, taraflardan biri veya her ikisinin giyinik olduğu seks zevk verir mi?

Yine pozitif bir yaklaşım sergileyeceğim. Giyinikken ön sevişme ve sevişmeye başlanabilir, hatta biraz daha ileri bir düşünceyle fantezi kıyafetleri gibi kısmi örtünme kadına gizemli bir estetik katar, ama seksi tam manayla yaşayabilmenin yeğane şartı çıplaklıktır. Ten tene mutlaka değmeli. Ben bu manada prezervatife bile karşıyım, aşk sıvılarımızı, terimizi, sıcaklığımızı, titreme ve kasılmalarımızı azami derecede hissetmeliyiz ki seks anacına ulaşsın. Nirvana’lara yükselen seks dizinle olsun. Keyifli pazarlar. 😎🌸🍃
Sütyen kopçasından tutup kadını şaha kaldırmak,
Eteğin bir ucundan tutup vadi kenarlarına usul usul rüzgar gibi esmek,
Sarp kayalıklara özgürce bırakma adına gömleğin düğmelerini bir çırpıda koparmak,
Sanırım kıyafetle seks yapmak için hiç bir mani yok. Oluru vardır.. Onaylıyorum
Fantezi kıyafetlerini başlangıç için kullanmayı uygun görüyorum daha yakınlaştıkca hepsinden sıyrılıp partnerimin tenini giymeyi tercih ederim. Her zerresini her zerremde hissetmenin yerini şehvetini hiç bir fantezi kıyafeti dolduramaz.
Teşekkürler
Cevap
9Cevap
Tabii ki de zevk verir bazen böyle yarı çıplak sevişmek seks yapmaya çalışmak çok güzel bir şeydir bence.
Bazen iki dakikalık giyinik seks bütün gece yapılan çıplak seksten daha çok zevk verir ❤️
Çıplaklık gerektirir
Çıplaklık her zaman olunca sıkar biraz.. Arada yarı çıplak olup, gizem ve seksilik bir arada harmanlanmalı..
Tabi ki çıplaklık gerektirir ama vücut cezbediciyse. Kusur varsa belki o kısımlar kapatılabilir...
Yoksa?
Gözler ve tenler beraber bayram etmeli 👍
Bence gerektirmez o kısım görsel zevke giriyor. Bedensel zevk her türlü yaşanabilir.
Tamamen çıplaklık benim ilgi ve alakamı cezbetmiyor açıkçası onun çıplak olmaktan ziyade loş bir ortam ve seksilik ön planda olmalı
Giyinik olsa seks olmaz. Sevişme olur bu yüzden yarı çıplaklık olabilir
Hem çıplak hem giyinik bana çok fark etmiyor
Mutlaka çıplaklık gerektirmez bence. Kostümler var bazı kıyafetler var, seksi iç çamaşırları var bunlar insanı daha fazla tahrik edebiliyor bence.
Olabilir..
Biraz merak da gerekiyor..
Bu olay biraz değişik. O anki arzuna ve fantazine bağlı. Burada başlık açmak bence gereksiz olmuş
Evet ben çok seviyorum. Tabi bazen üzerindeki tüle bile tahammül edemiyor insan 😉
Çıplaklık gerektirmez bazen olur ki giyinik hal çıplaklıktan daha çok zevk verir.
İşin kanununa ters giyinik devam edemez
Çıplaklık şart
Çıplaklık şart