1 yıl
Cinsel duyguları, aşkla şehvetle, en önemlisi yaşadığı hazzın heyecanın, duygunun tepkisel karşılığını, bedensel ve sözel tepkiler ile geri bildirimde bulunan çiftler, çok daha mutlu ve huzurlu olurlar. (Yanii, ölü taklidi yapmaktan vazgeçin).
Cinsellik hakkında konuşmak.! Birbirinizi tanımak anlamak anlamında, sizi vazgeçilmez yapacaktır. Ayrıca doğru bilgilerle farkındalığı arttırmayı, yeniliklere açık olmayı, heyecanın, hazzın, mutluluğun sürdürebilir ilişki için önemlidir. Önce kendini sonra partnerini keşfetmeye çalışmak, bedeni ve ruhu paylaşmak ve karşılıklı saygı olursa mutlu bir ilişki olur. Hiçkimse için cinsellik doğuştan gelen bir yetenek değildir. Cinsellik öğrenmek ve keşfetmek ile gelişen bir kavramdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılPortakal kabuğu soymadan yenir mi ya. Hiç sanmıyorum. Ayrıca şu an dejavu yaşıyorum ve önümüzdeki yarım saat içinde olacaklar bile gözümün önünde canlanıyor şu an :D Ben bu soruyu daha önce de yanıtlamıştım :D
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Fantezilere bakar :D
00 Yorumla
1 yılTamamen çıplak olmak daha iyi bence ama yarı çıplak da olur neden olmasın. Girenle girilen yerler açılsın yeter 😃
55 Yorumla- 1 yıl
O çok sağlıklı değil aniden pıytay mıytay bi tarafınızı yıytay :)
- 1 yıl
Külot kenardan pırtıp şlaps diye penise sapan gibi vurunca görürsün yanlış yeri kcmdmxldöd
- 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
Tenk yu beybii ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılDeğil bence çünkü asıl mesele ne giydiğin değil nasıl hissettiğin. Kendini rahat ve güvende hissettiğin sürece üstünde ne olduğunun pek de önemi yok. Bazen göz göze bir an ten tene değmekten daha yakın hissettirir.. Önemli olan o anın tadını çıkarmak gerisi detay..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOluyor. Her sekste anadan üruan olunmuyor zaten
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılSeksi kıyafetler içinde olmak salt çıplaklıktan daha çekici
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıle bir zahmet :D
00 Yorumla Hayır tabi ki seks için çıplak olmak şart değil. Hatta sadece cinsel uzuvların açık olması ve birleşebilecek ortamın olması bile yeterli olur. Zaten amaç da budur.
Bazen sadece bu kadar açıklık olması ayrıca zevk bile verir. Çıplak olmanın etkisi vücudun her yerine yapılabilecek temaslar, tat alma ve uyarılma olur. Bu hazzı arttırır ama bazen bu olmadan da yapılan sürprizler daha da heyecanlı ve tutkulu olabilir.
20 Yorumla
1 yılYok böyle Hayır, çıplak olmak şart değil! Mesela, iç çamaşırınızla da bir aksiyon sergileyebilirsiniz, ama o zaman "intim" yerine "moda şov" havası olabilir. Ne de olsa, seksi hissetmek her zaman vücudu tamamen sergilemeyi gerektirmez. Eğlenceli bir şıklıkla da rahatlayabilirsiniz
10 YorumlaTen tene değmeli
Hissetmeli
Kalbinin ritmini
Avuçların
Dolaşmalı
Bilinmeyen
Ara sokaklarda
Bulmalı hedefini
Gözetlemeli
Yüksek tepelerden
Zirvelerden
Ovaların ihtişamını
Yakalamalı
O anın hazzını
Tüm varlığı ve bedeni ile
Tek vücut olmalı
Bir olmalı
Biricik olmalı10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılAcele kaçamak ise sadece lâzım yerler açılsa yeter 😂😂😂😂😂
152 Yorumla- 1 yıl
Vauvvvvvvv
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yemek yerken çatal bıçak da şart değil, elle de yiyebilirsin ama her şeyin ir adabı, uygunu var be Reda, Çıplak olmak tabii ki şart değil ama adabı , uygunu çıplak olmaktır. Yoksa insanî değil hayvanî olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDeğil. Giyinik de yapılır... Kadının külodu yana kaldırılır, içine girilir. Gerekirse külotlu çorap yırtılır. Sevişmek isteyen çıplak, giyinik dinlemez.
11 Yorumla- 1 yıl
*kadının külodu yana kaydırılır
1 yılŞart değil tabii ki. Ben pek haz etmem mesela, içinde olmak istediğim bir şey var ama aramızda 😂
31 Yorumla
1 yılBence şart. Dudaklarimin ne zaman nereye gideceğini kestirmek zor çünkü. Ansizin bir kumasla temas etmek istemem 🙃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılOluyor elbet ama vücutta her yerin birbirine temas etmesi ayrı bir zevk. Bacaklar göğüs baldırlar ayaklar kollar ve her yer
00 Yorumla Çıplak olmaktan ne anladığına bağlı
Fantezi olarak bazı kıyafetleri tam çıkarmamaktan bahsediyorsan olabilir
Onun dışında imkansız :)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Yarı çıplak da olur kişiye göre değişir. Heyecan katar sekse
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ben teneke donla yapıyorum karşımdaki bir şey hissetmiyor
10 Yorumla
1 yılNeden bedeninle ilgili sıkıntıların mı var. Bende çorap çıkarmam 😄
119 Yorumla- 1 yıl
Çıkmıyor işte prensip meselesi
- 1 yıl
Yoo öyle bişi yok
- 1 yıl
Evet nolmuş Allah Allah
- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Neden taktın bu kadar sanane
- 1 yıl
Değilim ilgi çekmeye de çalışmıyorum
- 1 yıl
Selam o zaman
- 1 yıl
Valla sen benim ilgimi çekmedin yapacak bişi yok
1 yılOluyor da tamamen soyunmak bence daha iyi çünkü tenlerin birbirine sürtünmesi falan baya iyi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yıl20 yaşında 170 beyaz tenli bir kızın memelerini çıplak görüp iyice tahrik olmak varken...
10 Yorumla Çırılçıplak daha güzel oluyor et ete değecek 😁
10 YorumlaTabiki çıplaklık şart değil sizin fantezi dünyanıza kalmış 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılBuna benzer bir soru ben de sormuştum ve çok dalga geçilmişti. :(
00 Yorumla Soyunmadan ne zevki var. Tenini hissetmek gibisi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yılYok kanka paçalı don giydirip yapmak lazım daha güzel oluyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Soyunmak neden bu kadar zor geldi ki.. Soyunmadan da olur tabiki ama çıplak olduğu kadar zekli olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın ki ya yeter ki olsun da nasıl olduğu önemli değil ☺
00 Yorumla
1 yılKülot çıkarmadan yandan yapılması kadınların hoşuna gidiyor.
00 Yorumla
1 yılHayır.
Giyinikken de yapılır
Hard veya anlatsam bitmez00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. değil ama tensel temas çoğu kişi için önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılerkek adam kaşe kaban çıkarmadan sevişir redacım
00 Yorumla şart gözünde zevke gelmesi gerekli önce bi gözün doyacak 🥲
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. ten tene nasıl değmeden olur mu şehvet kısmını hallettinde dokunma ve hissetme kısmı?
10 Yorumla
1 yılSabırsızlıkla yapılacaksa yarı çıplak olması daha güzel ve tahrik edici. Komple soyunmaya gerek yok. Biraz üstten biraz da alttan sıyırmak yeterli olacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen mutlaka tamamen soyunurum karşımdski soyunmasa bile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılHayır ben çok saçma buluyorum. Giyinikken yapılmalı
01 Yorumla- 1 yıl
Jsusjdjdjdjd
Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Şart değil
Hatta bazen kıyafetlerle çok daha ateşli olabiliyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılüst tarafta olabilir bir şeyler, kadın elbise falan giymişken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevet şart... kadının zerinde bir takı olmasına bile izin vermem
00 Yorumla
1 yılolmasına olur ama evre evre tamamen soyununmak iyi olur bence yinede tercih meselesi
00 YorumlaO anki ortama bağlı aslında
Biz her zaman duşa gireriz önce
Sonrasında direk yatağa geçtiğimiz için çıplak oluruz10 Yorumla
1 yılYok giyinik halde de yapılabilir 🤣🤣 ya arkadaş bu soruları bilerek mi soruyorsunuz
10 YorumlaSadece cinsel organlarını birbirine değerse Yeter biraz garip tabir olduda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Girişler açılsın gerisi her sekste şart değil
30 Yorumla
1 yılBeni soyması şart!
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmuyor bacım olmuyor
51 Yorumla- 1 yıl
Olmaz 😍
Hayır, kenara sıyırmak da yeterli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇıplak olmak iyidir rahat olmak iyidir
00 Yorumla
1 yılAllah korkusu yok mu hiç birinizde be?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
1 yılben her yerı yalamak ısterım aga
00 Yorumla
1 yılGiyinikkenn yapılan seks daha seksi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tamamen soyunmadan olur tabi neden olmasın?
00 YorumlaMümkünse çıplak olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılBen genelde sekserken mont giyerim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlurr neden olmasinki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şart değil. Sıyırıp yapılabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBazen olmakta iyi olur.
00 Yorumla
1 yılKıyafetler ilede güzel oluyor
00 YorumlaCıbıl Cıbıl oluruz.. üşürüz alttan alttan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oluyor gayette güzel :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılİç çamaşırı üzerinden de oluyor
00 Yorumla - Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar