2 yıldır evliyim eşimle seks hayatım olmuyor, erkekliğimi unutmak üzereyim. Ne yapmalıyız?

Merhaba arkadaşlar iki yıldır evliyim eşimle seks hayatım yok denecek kadar az sanki 60 70 yaşlarında çift gibiyiz ayda bir sefer cinsel birlikteliğimiz oluyor onuda ben istediğim için yapıyor eşim cinsellik nedir bilmez kendisinin aseksüel olduğunu düşünüyorum hiçbir fantezisi arzusu yok bir kadın neden böyledir ilişki sırasında bile hizli gel git yapamiyorum her pozisyonda iliskiye giremiyorum surekli cişim geldi diyip tuvalete gidiyor yani yavas yapmami istiyor... v. s bu tarz sorunlarimiz cok fazla esimi cok seviyorum oda beni seviyor aşk konusunda liseli asiklar gibiyiz birbirimizi gorunce cocuklasiyoruz adeta ama cinsel yonden asla doruklara ulasamiyoruz artik erkekligimi unutmak uzereyim bu boyle gitmez yanlis yola girip cinsel arzularimi fuckbody ile gidermekten korkuyorum ama artik dayanacak gucum kalmadi 😔😔😔😔 sorum cok ciddi dalga gecmiyorum bosluktayim Şu an
Güncellemeler
+1 yıl
Deniyeceğim 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Görüş yapan herkese teşekkür ediyorum olumlu görüşler aldım fikirlerinizi onerilerinizi degerlendirecegim @Gamzelicocuk93 🖐
2 yıldır evliyim eşimle seks hayatım olmuyor, erkekliğimi unutmak üzereyim. Ne yapmalıyız?