Kaynanamla aynı evde yaşıyorum eşimle bir gecem bile güzel olmadı doğru düzgün seks yapmak için tatile gidiyoruz ama kaynanamda?

Eşimin hiç kardeşleri yok o yüzden annesi onu hiç bırakmıyor evlendiğimizde hem ben hem eşim tek başımıza bir evde yaşamak istiyorduk Kaynanam üzüldü falan eşimde kaynanam üzülmesin diye aynı binada fakat farklı evlerde yaşarız dedi kaynanam kabul etmedi illa aynı ev. Neyse kaynanam 6 odalık bir eve taşındı ve su an aynı evde yaşıyoruz. Eşime hep söyliyorum tek başımıza bir evde olsaydık onun için çok güzel gecelikler giyerdim salonda rahat otururduk falan. Şimdi benim evlendikten bugüne kadar doğru düzgün seks yapamadım seks sırasında hep ağzım kapalı onlar duymasınlar diye çitimi çıkarmıyorum eşime gel tatile çıkalım dedim. Eşim kabul etti. (Tatilde hep bağıra bağıra seks yapmayı plânlamıştım evde gecelikler le gezmeyi falan ) ama kaynanam bunu duyunca beni ve babanı götür dedi ne yapacağım sınır krizi geçirmek üzereyim ne ben ne eşim ne yapacağımızı bilmiyoruz ( paragrafın başında demek istediğim eşim annesinin tek çocuğu ve annesi onu çok seviyor ona birşey olacak diye ödü patlıyor onu benden kıskanıyor bende eşimi kaynanamdan kıskanıyorum)
Kaynanamla aynı evde yaşıyorum eşimle bir gecem bile güzel olmadı doğru düzgün seks yapmak için tatile gidiyoruz ama kaynanamda?