Güncellemeler
9 ay
Bu arada onu deliler gibi seviyorum bunu çok iyi biliyor annem beni mebde resim öğretmeni olan bir bayanla evlendirmek istemişti ama ben onu sevdiğim için ev hanımı olmasına rağmen aldim kendimde sirnastigim oldu yani ellemedigim yeri kalmadı yaz sezonu anlayış bekledim sadece
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kardeş sadece hafta sonu olmaz 1 2 gün daha ekle.
Kardesim çok yoruluyorum yaz sezonu ağzım açık uyuya kalmışım simdi uyandım bak odada yatiyor küs
"hışım çıkmak" dediğine göre anteplisin
Yok Allah korusun
neden ben de Antepliyim ne olmuş
Sevmiyorum bir şey olması mı gerekiyor daha önce gittim antebe iyi bir yer değil
Allah korusun dedin ya ona istinaden dedim
yoksa sevmeyebilirsin tabi
E tamam Allah korusun iyi ki antepli değilim antepli biriyle evlense kızım evlatlıktan men ederim silerim onu
tamam birader, senin tatmin edememe derdin var zaten onunla uğraş :))
😃😃anladığına derdimi sevindim konumuz Antep değil hadi yallah sende başka uğraş bul kendine onlarla uğraş hadi
bro yedek oyuncu lazım sana :))
Kadin hakli doyurcaksin
İyi yapıyorum da kardeşim bende bir insanım ama yorgun oluyorum yoksa izinli olduğu günler yüzünde nasıl çiçekler açıyor kirmizi kirmizi yüzü geziyor
Olsun gönlünü alacan yaslariniz kac
Ben 24 yasindayim o 29 yasinda
Peki
Gönlünü alma değil mesele ben yorgunum yaz sezonu şu an çünkü
Yanındaki kizlar güzel tabi diyor la kızların hisi cikiyor ama ben sana cumartesi pazar dünyayı cennet ediyorum onlarla buluşurum o zaman
Sende haklısın ama takma takip yapacaksin o kadin doyacak mecbur
Nasıl takip
Araştır sanaldan anlarsin
Ağzını bozma lan ben laf atmadım yapmam de
Seks yapılmazmı ya
Ya çok yorgun oluyorum yaptığımız zaman da çok uzun tutmak istiyor önce beni öp sev diyor yapıyorum duşa girelim mi diyor ya pazar günümü bile ona ayırıyorum ki hafta içi ellemesin diye
Bence eve gittiğin gibi ona sert davran sıkıştır o demeden hoşlarına gider seks yorulma olmaz ya
Ya işte o kadar adamla sen uğraşsan yaz sezonu kafan bos durmuyor yanındaki kadınlarla mi ilgileniyorsun diye kizcagizlarin da hisi cikiyor bir bilse
E o dediğini bazen yapıyorum dinlenik olduğumda veya çocuğu babesine yolluyorum cumartesi pazar günleri bazen sesimizi duyuyor çünkü
Kadınlar aralarında konusur böyle muhabbetleri kendini ezik gibi his ediyor olabilir.. Biri ona demiştir kızlara bakıyor diye onunda aklına sizin çalışanlar geliyor
Evet bizim calisan kizlar gerçekten çok güzel ama sunu anlamiyor biz evliyiz ben zaten o kızlardan biriyle evlenirim onu sevmesem demi ben kendi çocuğumu babannesi aldığında bile akşam olmadan hemen alıyorum çocuğumu ve evine bağlı biriyim birde kendisi benden 5 yas buyuk ev hanımı annem istemedi onu ben sevdiğim için evlendim sevmesem evlenmem mi
Ama onuda anlamak lazım işte onun gönlünüde yapmak lazım yoksa biri çıkar onun gönlünü alır seninde boynuzların büyür
Höst de o öyle bir şey yapacak kadin değil bunu bildiğim için evlendim zaten o zaman senin annen Esin falan da öyle
Ama sen dedin ilgilenemiyorum diye
La tamam yaz sezonu her gun tatmin edemiyorum evet ama niye senin dediğin gibi başkasıyla niye yapsın namussuz mu demek senin evdekiler öyle yapar ilgilenmeseniz
Ne alaka ya yapamıyan sensin hemde şikayetçi
Lan ghbe seni bos bos konuşan sensin bu yaz yeterince ilgilenemedim diye niye aldattsin herkes sizin gibi ghbe mi oe seni ghbe seni sg git ghbe
Ben tanıyorum onu evdekilerle karıştırma ben öneri istedim boynuz ne alaka sgerim botnuzunu sg git
Fotodan belli ne olsugun abaza oe
Sen çalış ozaman lafı nerden anlıyorsan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!