Eşimde bende korona vurise yakalandık. Korona vuris varken seks yapmak veya mastürbasyon yapmak sakincalimi
Eşim de ben de koronayız, seks yapmamızda sorun var mı?

Seksin zevkini yaşamaya bakın. Eşim de korona oldu ama hiç seksi aksatmadık, hatta evde karantinada olduğumuz için her gece doyasıya seks yaptık. Ben tedbir amaçlı test yaptırdım ve sonuç NEGATİF. Yani virüs bulaşmamış bana.
Cevap
53Cevap
Bence ter attıkca virus atar kendini dısarı iyi gelebilir hatta yapın yapı n :P
hamile kalırsan çocukta değişik durumlar olabilir düşünsenize dna sına bile virüs işlemiş ve zarar vermiş halde ciddi engelli bir çocuk doğabilir daha öncesi karnındada ölebilir bunlara dikkat etmek lazım
Vay be biz koronayken eşim bırakın seksi, bana dokunmadı bile. Hep mastürbasyonla idare ettim. Bir kadın olarak seks aklınıza nasıl gelebildi. Kutlarım...
ilaç kullanıyorsanız, korona için kullanılan ilaçlar spermde çözünüyor diye biliyorum. hamile kalmamaya çalış ahahah
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Bence sorun olmaz. Hem psikolojikmen daha rahat hemde seks yani bu, bir şekilde faydası olan birşey.
Nefesi zor alirken birakta biraz ara ver...
Seks cigeri zorlar biraz... En azindan bu donemde sana lazim. olan organa sahip cik
Sakıncalı virüsün iyileşmesini geciktiriyorsunuz. Seks ile vücut yorulur bağışıklığınız düşebilir. Bir süre erteleyebilirseniz iyi olur.
Sıkıntı olmaz ikinizde de durum aynı terle atıliyor zaten bu ilet bol bol sıcak duşta alın banyo buhar olsun
Kızkardeşimle ikimizde pozitif çıktık :( karantinadayız
Rabbim şifa versin
Bizde aynıyız nereden kaptım bilmiyorum
Bende korkma başladı sonra birden baş dönmesi. Mide bulantısi bulanık görme titreme test yaptırdım pozitif çıktı
seks yapacak kadar enerji kendinde buluyosan hafif atlatiyorsun demek durdugunuz kabahat
masturbasyon niye zararlı olsun ama seks yapacak gücünüz var mı?
Her ikiniz de virüslü iseniz bulaş olma riski yok demektir ve bir sakıncası olmaz. Fakat dinlenmekte ve iyileşmeye çabalamakta fayda var...
Ölmeyi bayılmak zannediyorsan yap çık esinin ustune zıpla dur
Sakıncalı olur bence vücut direncini düşürür çok enerji harcadığınız için.
yav ne koronası ya bırakın şu saçmalıkları hayatınıza bakın. yaşayın ne istiyorsanız
Ne sakıncası olcak ikinzdede virus var pata pata devam 🙄😶🙄
Uzmana danış derim ama seks bağışıklığı güçlendirir
Seks yapmak yorucu ve güçten düşürücü bir eylemdir. Ara verirseniz daha iyi olur.
Koronayken nasıl gelebiliyor seks aklınıza onu merak ettim ben :)
Ahabhsbahahbabhha
Virüsleri çiftleştirp çoğaltmayın 10 gün dişinizi sıkın
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Korona cinsel yolla bulaşan bir hastalık değil ama cinsel teması içeren cinsel aktiviteler esnasında damlacık bulaşının olmaması imkansız olduğundan korona olan kişilerin bunu ilişkide bulundukları kişiye de bulaştırabileceğini söylüyoruz.
Siz ama aynı evde yaşayan iki kişi olarak aynı HES kodunu bile paylaşıyorsunuz ve her ikimiz de koronayız demeseniz de bir eşinizin de pozitif olabileceğini düşünürüz. Şu halde ilişkiye girmeniz korona bulaşı ya da viral yük açısından ekstra bir risk taşımıyor.
Bazen koronanın kas ağrıları ve genel halsizlik hissi cinsel altiviteyi kısıtlar ama genellikle hafif atlatılıyor. Eğer kendinizi ilişkiye girecek kadar iyi hissediyorsanız bunun hiçbir sakıncası yok. Biz zaten çiftler olayları aynen devam ettiriyordur diye düşünüyoruz ve söylemiyoruz bile. Yani ilişkiye girmenizde bir sorun yok. Girmediğiniz kabahat.
Çok geçmiş olsun.
girmediğiniz kabahat nedir ya? :) her ikiside hasta ve enerji kaybetmeleri doğru olmaz diye düşünüyorum ben
Bu bilgi iyi oldu hocam.