Eşimde bende korona vurise yakalandık. Korona vuris varken seks yapmak veya mastürbasyon yapmak sakincalimi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Seksin zevkini yaşamaya bakın. Eşim de korona oldu ama hiç seksi aksatmadık, hatta evde karantinada olduğumuz için her gece doyasıya seks yaptık. Ben tedbir amaçlı test yaptırdım ve sonuç NEGATİF. Yani virüs bulaşmamış bana.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
53Cevap
- +1 yıl
Bence ter attıkca virus atar kendini dısarı iyi gelebilir hatta yapın yapı n :P
81 Yorumla - +1 yıl
hamile kalırsan çocukta değişik durumlar olabilir düşünsenize dna sına bile virüs işlemiş ve zarar vermiş halde ciddi engelli bir çocuk doğabilir daha öncesi karnındada ölebilir bunlara dikkat etmek lazım
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vay be biz koronayken eşim bırakın seksi, bana dokunmadı bile. Hep mastürbasyonla idare ettim. Bir kadın olarak seks aklınıza nasıl gelebildi. Kutlarım...
23 Yorumla- +1 yıl
ilaç kullanıyorsanız, korona için kullanılan ilaçlar spermde çözünüyor diye biliyorum. hamile kalmamaya çalış ahahah
10 Yorumla - +1 yıl
Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Bence sorun olmaz. Hem psikolojikmen daha rahat hemde seks yani bu, bir şekilde faydası olan birşey.
10 Yorumla - +1 yıl
Nefesi zor alirken birakta biraz ara ver...
Seks cigeri zorlar biraz... En azindan bu donemde sana lazim. olan organa sahip cik00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sakıncalı virüsün iyileşmesini geciktiriyorsunuz. Seks ile vücut yorulur bağışıklığınız düşebilir. Bir süre erteleyebilirseniz iyi olur.
00 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı olmaz ikinizde de durum aynı terle atıliyor zaten bu ilet bol bol sıcak duşta alın banyo buhar olsun
00 Yorumla Kızkardeşimle ikimizde pozitif çıktık :( karantinadayız
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Rabbim şifa versin
- Soran+1 yıl
- Soran+1 yıl
Bizde aynıyız nereden kaptım bilmiyorum
- Soran+1 yıl
Bende korkma başladı sonra birden baş dönmesi. Mide bulantısi bulanık görme titreme test yaptırdım pozitif çıktı
- +1 yıl
seks yapacak kadar enerji kendinde buluyosan hafif atlatiyorsun demek durdugunuz kabahat
10 Yorumla - +1 yıl
masturbasyon niye zararlı olsun ama seks yapacak gücünüz var mı?
10 Yorumla Her ikiniz de virüslü iseniz bulaş olma riski yok demektir ve bir sakıncası olmaz. Fakat dinlenmekte ve iyileşmeye çabalamakta fayda var...
00 Yorumla- +1 yıl
Ölmeyi bayılmak zannediyorsan yap çık esinin ustune zıpla dur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Sakıncalı olur bence vücut direncini düşürür çok enerji harcadığınız için.
00 Yorumlayav ne koronası ya bırakın şu saçmalıkları hayatınıza bakın. yaşayın ne istiyorsanız
00 Yorumla- +1 yıl
Ne sakıncası olcak ikinzdede virus var pata pata devam 🙄😶🙄
00 Yorumla - +1 yıl
Uzmana danış derim ama seks bağışıklığı güçlendirir
00 Yorumla - +1 yıl
Seks yapmak yorucu ve güçten düşürücü bir eylemdir. Ara verirseniz daha iyi olur.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Koronayken nasıl gelebiliyor seks aklınıza onu merak ettim ben :)
21 Yorumla- +1 yıl
Ahabhsbahahbabhha
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Virüsleri çiftleştirp çoğaltmayın 10 gün dişinizi sıkın
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Maşallah hiç mi ağrınız yok? Bizde 2-3 ay önce covid olduk ölüyoruz sandık öyle bir ağrı halsizlik siz bir de seks düşünüyorsunuz helal :D
00 Yorumla - +1 yıl
Allah'tan bir bilen. Girmediğiniz kabahat dedi. Şaka gibi..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. eşimde septomlar görünmeden önce bizde seks yapmıştık 15 günü atlattık eşim pozitif ben negatif
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
koronayken gerçekten seks düşünebiliyor musunuz kişi hastayken aklına gelir mi
11 Yorumla- +1 yıl
kimisinde hastalıklar tahrik edici hareretler verebilir
Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı. Ohaaaa soru sorulalı 1 ay olmuşş...
Enişte şakırdatmıştır bile şimdiye kadar :)10 Yorumla- +1 yıl
s2şirken bayilmayin da allah korusun
60 Yorumla - +1 yıl
Hayır tabiki ne sorunu olacak. Ikinizde virusmussunuz bulaşma riski de olmaz
00 Yorumla Erken Boşalmak Tercihtir
https://t.me/ihtiras_itiraf00 YorumlaYüzyüze gelmeyecek şekilde ters cowgirl veya doggy tarzda seks yapabilirsiniz diye düşünüyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Doya doya yapın bişey olmaz sade ateşli öpüşme yapmayın
00 Yorumla - +1 yıl
vucudun fazla yorgun düşmesin fazla enerji harcamayın bence ilk 5 gün sabredin bol bol dinlenin
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bence yaklaşmayın birbirinize ama zevkli olur ya istekli misin
00 Yorumla - +1 yıl
Olanlar olmus artik. Salın gitsin.
30 Yorumla - +1 yıl
Sorun yok güreş başlasın 😉😂
10 Yorumla Sorun olmaz aynen devam edin
00 YorumlaBenimle de yapabilirsin
036 Yorumla- Soran+1 yıl
Sen git ananla bacınız yap it
- Soran+1 yıl
Bunun neresi namussuzluk milletin altinami yatıyorum boyle sorular sormak namuzsuzluksa doktora tedaviye giderken vs yerlere sormakta namuzsuzluktur O zaman
- Soran+1 yıl
Koronayken doktora nasıl gidecen aklın alıyor mu senin evde 15 gunden fazla çıkamıyorsun eve misafir gelmiyor alamıyorsun ama senin gibi geri kafalı saflar nerden bilsin kafana göre yorum yapıyorsun
- Soran+1 yıl
Bir kere bize sağlıkçılar gelmedi sağlıkçılar muhtara verdi muhtar getirdi ama senin gibi şehir zubbeleri bilmez köylere sağlığını geliyor vs geliyor diye
- Soran+1 yıl
Sizin gibi cahil insanlar olduğu sürece bu vuruş bitmez devlet cezayı yazarak ve ceza evine atincada sulani... etmiş olur
- Soran+1 yıl
Gelelim ölüme ölüm her zaman vardır kimi nerede ne zaman yakalacagi hic belli OLMAZ ölecek diye hicmi cinsel ilişkiye girmeyelim butun dunya ölümün ne zaman gelecek diye omur boyu beklesin hiç evlenmesin hiç ise girmesin hiç çocuk sahibi olmasın demi
- Soran+1 yıl
Koylulerde sehirli olan namuslularda hic bir zaman vurdurmaz vurduranlarda senin kafası çalışmayan mal ve saftirik okanlardır anladın mı o. c
- Soran+1 yıl
Benim senden daha fazla bilgim var diye üzülme o motoru çalıştır seninde bilgin cogalsin
- Soran+1 yıl
Senin beyninu seven iyi sikmiski birde ben sıkıyım senin beynini
- Soran+1 yıl
Hiç merak etme sen bu davranışlarda
Devam et yakında çorana sanada girer sabret bu ülke gelişmiyorsa senin it köpük ve o. c yüzünden gelismiyor - Soran+1 yıl
Eşimin benle ilişkiye girip girmediğini nerden bileceksin ya. r. ra. gi. m
- Soran+1 yıl
Senin ananın bacinin ailendeki bayanların seftalisini yolarım seftalisiz kalırsa ailendeki erkeklerde şeftali bulamadıkları için seni... eder
- Soran+1 yıl
O sana girmesin sakin
- Soran+1 yıl
Ulan sen ne kadar karaktersiz bir insansın özele gelsene senle orda konuşalım
- Soran+1 yıl
popon yemedi demi
- Soran+1 yıl
Bir daha rahatsiz edersen yazarsan ömrün boyunca yemedigin duymadigim okumadıgin gormedigin hakaretleri görürsün okursun
- +1 yıl
Korona çocukları olur işte
00 Yorumla - +1 yıl
hayır.. yiyin için israf etmeyin yeterki:)
00 Yorumla seks korovirisi yok eder
00 YorumlaDeğil performansın yeterliyse
00 Yorumla- +1 yıl
Yap yap, içine iyice girsin virüs.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ucunda ölüm var anı yaşayın.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Devam edin bol bol şifa olsun
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
çatır çatır yaparsınız, zaten ikinizde de var
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
hiç bi sorun olmaz karantinada bol bol sevişin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Eşin varken mast niye
00 Yorumla bunu bilene sormak gerek
10 YorumlaMast niye sakıncalı olsun
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Dildo vs kullanacağım için
- +1 yıl
Yap gitsin
20 Yorumla sorun olmaz oyna devam
10 YorumlaHayir bol bol yapin ki aşkınız pekişsin
00 Yorumla- +1 yıl
S2se devam
00 Yorumla - +1 yıl
Birşey olmaz
00 Yorumla - +1 yıl
yapında nasıl halsiz şekilde zevk olmaz ki
00 Yorumla - +1 yıl
ne olacak daha olan olmuş bakın keyfinize
00 Yorumla - +1 yıl
Bişey olmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Sıkma canını olsa kocanın patlicanini😂🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Oksa patlicanini diyecektim 😂🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Günah ve sakincali
05 Yorumla- +1 yıl
Mxnsnxjenxjebx
- +1 yıl
Yeni gördüm soruyu ve cevabı kvjvyc
- +1 yıl
Anladık onu
Bişey olmaz ama mast ne alaka eşin varken
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Vücudunuz güçten düşer bence dirençli olması lazım
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Korona cinsel yolla bulaşan bir hastalık değil ama cinsel teması içeren cinsel aktiviteler esnasında damlacık bulaşının olmaması imkansız olduğundan korona olan kişilerin bunu ilişkide bulundukları kişiye de bulaştırabileceğini söylüyoruz.
Siz ama aynı evde yaşayan iki kişi olarak aynı HES kodunu bile paylaşıyorsunuz ve her ikimiz de koronayız demeseniz de bir eşinizin de pozitif olabileceğini düşünürüz. Şu halde ilişkiye girmeniz korona bulaşı ya da viral yük açısından ekstra bir risk taşımıyor.
Bazen koronanın kas ağrıları ve genel halsizlik hissi cinsel altiviteyi kısıtlar ama genellikle hafif atlatılıyor. Eğer kendinizi ilişkiye girecek kadar iyi hissediyorsanız bunun hiçbir sakıncası yok. Biz zaten çiftler olayları aynen devam ettiriyordur diye düşünüyoruz ve söylemiyoruz bile. Yani ilişkiye girmenizde bir sorun yok. Girmediğiniz kabahat.
Çok geçmiş olsun.
girmediğiniz kabahat nedir ya? :) her ikiside hasta ve enerji kaybetmeleri doğru olmaz diye düşünüyorum ben
Bu bilgi iyi oldu hocam.