Merhaba 2 aylık evliyim lakin eşimle cinsel anlamda çok uzağız. Bunun sebebi eşimin vajinası dar benim ki ise kalın olması. Bu sebepte sadece ufak bir kısmını soktuğum halde aşırı derece bağırıyor. Sinirleniyorum kiziyoruk Ve yarıda bırakıyorum doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Bide ben akrep burcuyum çok istekliyim. Bunu nasıl çözebiliriz.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz yatın eşiniz üstünüze çıkıp kendisi alsın içine. Sırtı size bakacak şekilde. Gün içinde işteyken eşinize güzel mesajlar atın.. Akşam seveceği türden bir hediye getirin bu şekilde ortam yumuşar. Ön sevişmeyi çok uzun tutmayın, vajina yeteri ıslaklığa gelince bırakın. Klitorisle oynamayın ön sevişme esnasında. Çünkü söylediğim gibi eşiniz kendisi oturup penisi içine almaya çalışırken klitorisi ile oynasın. Aksi takdirde klitoris hassas olursa ön sevişme yüzünden, oynayamaz daha çok canı yanar içine alırken. Böyle böyle penis içeri çok rahat kayıyor. Misyonerde tavsiye etmiyorum acıtıyor gerçekten. Söylediklerim tecrübeyle sabit.
36 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cevabınız için, bu şekilde yapacağım bire bir uygulayacağım çözüm aldığımda sizlere buradanda bildireceğim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bende aynı bu anlattığım şekilde yaşadım ilk birlikteliğimi. Eşinizi ikna edin ve siz yatın. Kucağınıza ters bi şekilde çıksın ve içine almaya başladığı anda klitorisiyle oynasın kendisi. Sizde sırtını okşayıp destekleyici cümleler söyleyebilirsiniz. Harika gidiyorsun aşkım, oluyor gibisinden. Tamamen almayı başarırsa birkaç saniye öyle otursun beklesin. Zaten kalktığında kanamış olacak, yıkayıp dinlenirsiniz. Bi süre sonra işlemi tekrar başa alırsınız. Bu şekilde alışacak
Soran+1 yılYazdıklarınızı dikkatlice okudum, lakin kanamis olacak dediniz ya ilk gece biz o işi Zar zor yaptık evlendigimiz 2 ay olacak 2 ayda sadece birkez içine gidebildim zar zor bagirmasin diye ağzına ellimle bastırdım :) ama o günden bu yana o acıyı hissedince her seferinde yapmamak istiyor sadece vajinasını penisime degdirip kendini tatmin ediyor. Söylediklerinize ek kayganlasitrici almamin bir artısı olur mu
Cevap sahibi+1 yılHiç kayganlaştırıcı denemedim lakin tabiki eksisi olacağını sanmam. Ya artısı olur ya da nötr devam. Denemekten zarar gelmez. Sert değilde yumuşak bir şekilde ikna yöntemi deneyin. Tatmin olamamak insanda çok sinir yapıyor biliyorum. Artık olsun istiyorsunuz ama eşiniz sizi gergin görüp daha çok geriliyordur. Farketmeseniz bile kasıyordur o kendisini.
Soran+1 yılEvet büyük ihtimale kendisi çok kasıyor. Kasma rahat bırak diyorum tamam diyor ama sadece başını soktuğum anda ay ay oy oy 😄 aglancak halime gülüyorum inanın çok zor bir şey evlilikte bu cinsellik en önemli şey mis bunu anladım
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler, denediniz mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDarlık önemli değil her şekilde alır ama eşiniz birazkorkiyor bence bu yüzden birde iyi ıslanmış olsun kayganlastirici ya da oral ile bunu sağlayabilirsiniz daha kolay girmesi açısından
38 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim birde kayganlasitrici ile deneyecegim
Cevap sahibi+1 yılBirde bir şey daha diyeceğim siz girmeden önce parmaklarınızı sokup çıkartın eşiniz daha fazla isteyecektir eminim 🤦🏻♀️
Soran+1 yılİnanın sadece orta parmağımı soktum içine aradan 5 dk geçti içine girmeye deniyorum yok girmiyor hemen bağırmaya çalışıyor aşırı dar 😐
Cevap sahibi+1 yılVajinismus da olabilir ne olduğunu buraya bırakayım bir doktora görünmenizde de fayda var kayganlastirici çare olmazsa Vajinismuslu kadın vajina kaslarının kasılmasını yönetemez veya durduramaz. Kasların kasılma sıklığı ve şiddeti her kadında farklıdır. Bu kasılmalar cinsel birlikteliği (penetrasyon) imkansız hale getirir
Soran+1 yılBu dediğinizi araştırdım bu dediğiniz de olabilir lakin bunun iicin şu an bir şey söyleyemeyeceğim o vermiş olduğunuz kayganlasitrici tavsiyesi olmaz ise vajinismus için doktora gozukecegiz artık
Cevap sahibi+1 yılPekii. Umarım cinsel hayatınız yoluna girer kısa zamanda iyi akşamlar 🙃😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım iyi akşamlar 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim eig için 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Böyle bir şey söz konusu olamaz ne kadar dar olursa olun açılır yalan söylüyor sun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kardeşim işim gücüm yok gelip burada yalan mı aticam. Çocukmuyum ben 30 yaşında adamım. Ne diye yalan aticam ve amacım ne olacak. Böyle durumu yaşayan var mı varsa sorunu nasıl çözdüler bilmek istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks sabır işidir öyle hemen her şey olmaz yavaş yavaş uzun uzun olan seks yap uzun uzun alıştılar
00 Yorumla
+1 yılOnu sarhoş et
01 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmıyoruz ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoktora gidin
01 Yorumla
Soran+1 yılDoktora nereye gidicez doktorun tavsiyesi ne olabilir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi