Bakire evlendiğim için pişmanım cinsellik herşey değil ama çok şey sizce?

eşimle üniversitede tanıştık severek evlendim üniversite bitince evlendik hemen uzun boylu yakışıklı biri benim için aslında ama onunla evlendiğimden beri bir kere bile tatmin olamadım eğer ondan tatmin olsaydım aklıma böyle kötü şeyler gelmezdi ondan başkasını görmezdi gözüm ama hep daha iyilerini hayal eder oldum mesela grup yapmayı çok istiyorum ama asla olmayack onu aldatmak asla istemiyorum kendime yakıştıramam ama bir yandan gençliğime yazık ettiğimi düşünmeye başladım mesela diyorum keşke daha önce tecrübelerim olsaydı farklı kişiler farklı ilişkiler bu hayatta bir kere yaşıyoruzböyle geçer mi ömür bilmiyorum sanırım erken evlendi ve biraz pişmanım keşke bakire evlenmeseydim eğer bakire olmadığı için pişman olan varsa olmasın bence gördüğünüz üzere aksi durumda pişman olan da var birde kalbini kırıyorum bu konuda ondan çok soğudum beni kaybetmek istemiyor gibi ama artık herşeye alınır oldu mesela geçen muz yiyordum daha önce birşeye alınmıştı bu mevzdan ddimki en küçüüğünü seçtim en küçüğü buydu gülerek öyle bozuldu ki kızdı bana ben seni mutlu edemiyorm falan bende özür diledim işte bilmiyorum soğumuş gibiyim ondn o yüzden yazmak istedim artık öpesim bile gelmiyor yaa nereye gidecek bu iş bilmiyorum iki insan olarsk ayrı ayrı ikimizde çok iyiyiz ve birbirimizi dinler saygı duyarız hayata bakış açılarımız farklıdır yani öyle içimi dökmek istedim benimle aynı durumuu pylaşanlar vardır belki
Güncellemeler
+1 yıl
herkese merhaba eşimle aramızdaki sorunlar daha da büyüdü malesef ben çok bunaldım ve izmire kuzenimin yanına gidicem dedim tatile gitmemi istemedi bana zerre güvenmeyen bir adamla nasıl birlikteliğimi sürdüreyim ki bu hatasını anlar mı bilmiyorum bu evden gitmek istiyorum haber vermeden çıkıp gitsemmi sizce
Bakire evlendiğim için pişmanım cinsellik herşey değil ama çok şey sizce?