Üç gece önce beni evine çağırdı yemek yapmış bana gittim yedik falan sonra öpüşmeye başladık ve eli elbisemin düğmelerine gitti güldüm ilerliyorsun bak dedim seni istiyorum tamamen dedi evlenince olsa mı dedim gülerek bir test sürüşü yap öncesinde dedi bende iyi mi senin hızın bakayım dedim ve olayın sıcaklığı ile bende onun üzerine çıktım olan oldu. Sanki pişman oldum evliliği heyecanla bunun için bekleriz ya bir heyecan kalmadı gibi siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle genç yaşlarda pişmanlık daha çok olur ama enteresan durum hakketen evliliği sabırsızlıkla bunun için beklersin ama artık o açıdan beklemiyorsun. Düğün ne zaman ki? Belli dönem yaptıkça çok zevk alırsın, zevk aldıkça daha çok benimsersin partnerini.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay sonra
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten ilk gecenin olayi da az cok ondan yaa, heyecani orada yasayacagin icin. Bak simdi yasadin pisman oldun hatta ayrilan var ama yasamayip ayrilsaydiniz hic bir sikinti olmazdi ama simdi ilk gece milk gece diye bir sey kalmadi buyusu kalmadi yani neticede daha once yasadiniz her hangi bir farklilik heyecan yok o gecenin yani evlendiginiz gun. Normal daha once de yaptiginiz gibi eve odaya cekileceksiniz ustunuzu basinizi cikaracaksiniz ise koyulacan ama asil olacak o tutku olmaz buyusu bozulmus oluyor yani. Bide tabi asil sebebi gunah ama orasina karisamam tabi hem siz yapmissiniz zaten yapamacaginizi…
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bu erkekleri bilmiyorum ama kadınlar mesela karşı tarafı ne kadar severse sevsin ilişkiden sonra ufak bir pişmanlık gelir çok takılma üstünde durma.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten 1 ay sonra evleniyorsun önceden yap heyecanın da kalmaz. Heyecan istiyorsan onunla 2 ay sonra cinsellik tekrar yaşayın o zaman daha çok yaşarsın o heyecanı.. çünkü nasıl bir şey olduğunu biliyorsun artık. Biraz özlettir, kudursun, patlamaya hazır el bombası gibi olsun ondan sonra daha çok heyecan yaşarsınız
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik 1 ay sonraymis. E bir ay sonra yapınca da sonrası için heyecan kalmayacak. Evliliğin geri kalan zamani heyecansız mi geçecek bu durumda?
İlk gece heyecani ve korkusu kalmamış işte ne güzel. Ha illa heyecan dersen ona ilk gece için daha büyük heyecanlar için sürpriz hazırlayabilirsin. Emin ol bu daha heyecanlı olacaktır.10 Yorumla
+1 yılPişman olma. Heyecanı bitti gibi düşüncen oluyor. Cinsellik yaşamadığın için böyle düşünüyorsun. Ama düşündüğün gibi değil. Hem bir de şu tarafından dusun. Nasıl biri olduğunu kesfettin. Evlenmenize de fazla zaman kalmamış. Ani yasa. Kendine zehir etme yaşadıklarını. Umarım mutlu bir evliliğin olur.
10 Yorumla
+1 yılBence deneyerek evlenmen daha ıyı ya seni tatmin edemezse evliyken önceden bılmıs olursun ıste
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeneme surusu oyke olmaz opuserek seviserek olur. Abartiya kacmissin. Pisman oldun ama bunu ona pek belli etme bence. Birde minnet duygusu gibi olma daha cok kaybedersin. Her zamanki sen olmalisin. Erkekler garantj kadinlardan cabuk bikarlar
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya senin cahil düşüncen. Ben her an aynıyım kimseye minnetim yok daha sabah kavga ettim onla. Gelelim ikinci meseleye diyelim evlendik cinsellik olarak memnun değiliz ne olıcak?
Cevap sahibi+1 yılBana bak cah. l ne? Ben sana guzel bir yorum yapmissin sen kimsin la bana hakaret ediyorsun terbiyesizligin luzumu yok haddini bil. Ne grgusz insanlarsiniz surada iki laf cene calinamiyor sizinle.
+1 yılbu görüşü hep saçma bulmuşumdur. evlenmeden yaptık heyecanı kalmadı. kardeşim evlenince de yapcaaksın o zaman yine heyecanı kalmayacak bu saçma görüşe göre
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılzina işlemişsin nişanlının yanında değerinde kalmamış işallah düğünden önce terketmez seni böyle s... ortada kalan senin gibi bir sürü kız var ne diyim
05 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi zina ne ya? Ben belki dine uyan birisi değilim ha ikincisi kapı orada eğer hayırsız bisisi ise bu gün terk eder umarım öyle korkularım yok tek başıma yapmıyoeum bu işi. Hani sen daha iyi bilirsin bu kadın da erkeğe de günah ya !
Soran+1 yılKızım her yoeıma niye atıyorsun sanane benim günahım sana mı girdi sanane
Cevap sahibi+1 yılaynen haklısın bana girip çıkan bişey yok sana girmiş günahını da sen çek bidaha yorum atmassan sevinirim canım 😂
Soran+1 yılYorum istemeyen yorum yapmasın konuşup konulup kaçmak sana yakışır zaten
Cevap sahibi+1 yılne alaka bi yorum yapıyoruz peşimizi birakmiyorsunuz artık işinize gelmiyorsa yorumları kapatın o zaman ben kendi düşüncemi söylemek zorundayım diğerleri gibi ikiyüzlü değilim neyse onu söylerim
+1 yılEger evlenirsen sorun yok ama sonra vazgecerse psimanlik ozman hat safhaya çikar
01 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçerse geçsin oldu onu mu düşünücem kağı orada
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zevk aldıysan bu fragmandi almadiysan da fragmandi esas film ve devamı zaten gelecek evlenince en azından şu an ne verecek biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHeycanınızda hemen böyle bitiyorsa evlilikten sonra da bitermiş... sadece kaçınılmazdı ertelermişsiniz. 'Evlenmeden yaparsan heyecanı kalmaz' lafını asla anlayamıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanım bitmedi. Ben ilk gece ilk gece diye kafamda abarttğım şeyden bahsediyorıö
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Bunları başta düşünmen lazımdı mantıklı hareket etmek en güzelidir bir şey yaşayıp pişman olduktan sonra son pişmanlık fayda etmez.
00 Yorumla
+1 yılUmarım terketmez. Öyle bir şey olursa yaz bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılAy terk ederse terk etsin. Ne saöma bir düşünce hayırsız ise inşallah bu gün terk etsin
- +1 yıl
Hayırlısı.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenmeye bir ay kalmış test sürüşü yapılabilir iki gönül bir olunca samanlık seyran olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAhnen
+1 yılO pişmanlık hissi ilişkini ve psikolojini bayağı bir etkileyecek çünkü istemsizce şey diye düşünüyorsun şimdi bütün büyüsü tadı heyecanı kaçtı dimi?
00 Yorumlaevlelilkler bunun icin mi yapiliyormus. ben kadin erkege guvenmedigi kendini yasal bir guvence altina almak istedigi icin evlenildigini dusunuyordum.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Pişman olacak bir durum yok bence yani nişanlın sonuçta
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bakire olup olmadığını öğrenmek istemiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılTekrar denemek için gün sayarsınız fena mı, tekrar üstüne çıkacağını düşün
00 YorumlaNormal yetişme tarzından dolayı büyük ihtimal.
00 Yorumla
+1 yılyapcak bisey yok olan olmus evlenince helalınden olması daha iyi tabiki
00 Yorumla
+1 yılHata yapmışsın olum var ve gerdek gecesinin anlami kalmamis
00 Yorumla
+1 yılPişman olman normal ilk gece heycan o bu şu artık sayende kalmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılEn azından ten uyumu olup olmadığını öğrendin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden pişman oldun ki kasma kendini. Toplumdan dolayı öyle düşünüyorsundur.
15 Yorumla
Soran+1 yılYok lan hep evlenince ilk gece heyecanı yaşadım şimdi o heyecan yok ya jdksms
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın bence böyle kendini tutmaya falan hiç gerek yok. Evliliği bekleyince kötü yapar küçük çıkar bencil olur cinsellikte falan en azından onların önüne geçmişsin. Boşanmak çok daha kötü
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılGüzel yaptı mı beğendin mi ne zamandır sevgilisiniz
Soran+1 yılBeğendim
Cinsellik için evlenecekseniz zaten evlenmeyin, bekar evliyi her gün kamon kamon zannedermis misali, evlilik bambaşka bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen nasıl hisediyorsan o şekilde değerlendir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselliği bu kadar abartmaya gerek yok. Pişman ol ya da olma, sevişmişsin zaten. Hem nişanlın zaten. Takma kafana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle ilk defa mı yaşadınız? İlk defa ise dediğin gibi heyecanı aldı götürdü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk ilişkin miydi nasıl geçti acıdı mı zevk aldın mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Az kalmış olmalı bence beklemeniz o heyecani katlardi
00 YorumlaPişmanlığa gerek yok zaren heyecan verici bir şekilde yaşadınız evlenince de bundan farklı olmayacaktı
00 Yorumla
+1 yılO değilde seni umarım yarı yolda bırakmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılAy bırskıesa bıraksın böyle şeylerden korkum yok hayırsız birisi ise hemen bıraksın inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılen ufak tartışma da ayrılacak senden
02 Yorumla
Soran+1 yılKapı orada ama genelde ben tartışma çıkarıyorum dün daha kavga ettik kapıma geldi sabah
- +1 yıl
ilişki yaşamaya rağmen her kavgada ilk karşı taraf mı geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDerken derken gitti nisani atar merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılAy atsın kaşı orada
Ya evlenemezsenin nolcek
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı buymuş deriz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel fantezi Mahmutcum.
00 Yorumla
+1 yılBekleseydi daha zevkli olurdu bence
00 YorumlaSikilmis popişin davası olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke yapmasaydı
00 Yorumla Otoparkla araç park etmiş artık
00 Yorumla
+1 yılHiz sinirini asmissiniz:)
00 YorumlaSürüişten memnun san gerisi önemi değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hevesini aldı artık terk eder seni, evlenmez
00 Yorumla
+1 yılahaha tariflere bak test sürüşü hız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sorun yapma o heyecan sürekli olur
00 YorumlaGüzel ilerlemiş ama olay🤣
00 YorumlaAkışına sal boş ver
00 Yorumla
+1 yılayrılacaksınız
00 Yorumla
+1 yılİlk cinselliğin mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Saçmalıyorsun
00 YorumlaNormal.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Düğün ne zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Olmamak gerekirdi
00 Yorumla