Her insan hata yapar. Kimi umursamaz kimi hata yaptığını düşünüp bırakmak ister bu durumda olan var mı belki cinselliği eşiyle yaşamak istemiştir ama nefsini kaybedip başkasıyla yakınlaşmıştır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk defa böyle güzel düşünceye sahip erkek görüyorum evet bende lisedeyken sadece s*akso çekmiştim ondan sonra eve geldim ağzımı burnumu yıkadım bir daha da yapmadım evlenince yapmak istiyorum ve pişmanım evet travma oldu bende kendimi kullanılmış hissettim çünkü helalim değildi
120 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir daha üzülmezsin peki ilerde evlenmeden eşin olabilceek kişiye bunu anlatcak misin eger sorarsa yoksa yalan mi konuscaksin
Cevap sahibi+1 yılAnlatmam ya zaten bunu dert edecekse bana güvenmiyor demektir bu devirde öyle şeyler yapmamış birini bulmak zor yapıp da pişman olanını bulmak daha zor pişman olduğu sürece affederim ben geçmiş geçmişte kalmıştır 1 kere falan yaptıysa bir şey demem ama devamlı yapmışsa uzak dururum
Soran+1 yılAma anlatman gerek bence sonuçta eşin olcak kişi iliskinin başında yalan konuşursan eger vicdanli bir kızsan üzülürsün sonuçta canlı seni çıplak gördü. Tamam hata ettiğinin farkindasin ama eger erkek yapmadiysa yapmamis birini isteyebilir
Cevap sahibi+1 yılÇıplak görmedi parkta yapmıştık o anlık oldu bitti bence bana kesin yapan erkek denk gelir o kadar şanssızım çünkü
Soran+1 yılBen kimseyle öpüşmedim bile oha parkta bi de nasıl cesaret o öyle insan bare evde yapardi. İradeli bir kıza benziyosun nasil ikna etti senj
Soran+1 yılEger kırdıysam özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılEvet iradeliyim ama o anlık işte ateşle barut yan yana geldiği için aniden gelişti her şey ben penisine falan dokundum öyle başladı işte o an boşaldı zaten yere ileri gitmedik
Cevap sahibi+1 yılEve götüreyim dedi birde arkadaşıyla gelmişti asla dedim
Soran+1 yılYanlis anlama ama parkta dışarda nasıl cesaret insanlar görüyo bi de sen büyük ihtimalle soyunmadin ama baya şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılYa en arkaya gittik bir şey olmadı kimse görmedi hem öyle daha güvenli evde kapıyı kitler ileri gider falan
Soran+1 yılGaliba libidonuz yüksek en azından ilerisi olmamış iyi hakim olmuşsunuz peki şu an nasıl hakim olabiliyosun kendine
Cevap sahibi+1 yılP*orno izliyorum ya da sevgilimle sanaldan sen nasıl yapıyorsun
Soran+1 yılBen de senin gibiyim ama şu an sevgilim yok. Sevgilinle ne zamandan beri konuşuyosun
Cevap sahibi+1 yılBaya oldu hatirlamiyorum ya zaten ilgisiz bende o yüzden p*orno izliyorum
Soran+1 yılYani eger şu an sevgilin yoksa tabii ne dersin beraber gecemizi aydinlatalim mi
Cevap sahibi+1 yılValla 10 dakika önce yaptım dayanamadım şu an libido yerlerde
Soran+1 yılNerde yaşıyosunuz yaşın kaç
Soran+1 yılHem gece daha bitmedi eger sevgilin yoksa kon. usmak. isterim
Soran+1 yılSevgilin biliyo mu or. al yaptigini
Soran+1 yılBuralarda misin 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok şükür olmadı sadece evlendim oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutlu etsin
+1 yılYook
11 Yorumla
Soran+1 yılKaç kişiyle birlikte oldu
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet hem de 2 erkekle olmuştu
03 Yorumla
Soran+1 yılİlerde eşine evlenmeden dürüst olcak misin peki
Cevap sahibi+1 yılhayır diktirdim
Soran+1 yılYa blöf atıyon ya da kara. ktersizsin her türlü haltı ye hayatını paylascagin kişiyi kandir bakirelik zardan ibaret degil
+1 yılillaki vardır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım