Evlenmeden bakireliğini bozan arkadaşlar kız erkek farketmez pişman mısınız? Pişmansanız neden? Bakire olmayıp evlenenler evliliklerinde problem yaşıyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yılKadın bedeni üzerindeki bir değişimi eril bir dille ifade etmek konusundaki alışkanlıklar konusunda kadınların daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Bu birtakım erkekler için "bozulmak" gibi ağır, kaba bir biçimde ifade ediliyor olabilir ama kadınlar bu seviyesi düşük jargonu, hele hele konu lendi bedenleri iken, benimsemek zorunda değiller. Ne biz bu seviyedeniz, ne de bu seviye bizden.
Sizin sorularınıza gelecek olursak. Toplum içerisinde erkeğin erdenliğini bırakmasına dolayı bir kınanma, ayıplanma, hakir görğlme durumu olmadığı için, cinsel ilişki yaşayan erkekler bundan olsa olsa dini inançları nedeniyle pişmanlık duyabilirler. Kadınlar için ise bu pişmanlık durumu, hem dini sebepler ile, hem de geleneksel anlayışa âmir olmaktan ötürü meydana gelebilir.
Kadınların pişman olma nedenleri arasında, erdenliğini bırakmış bir kadına atfedilen yakışıksız algılardan kendisini kurtaramamak, evlenememek korkusu (!) sayılabilir.
Erden olmayıp da evlendiği halde mutlu olan, hatta belki de erden evlenen çiftlere de çok daha mutlu bir evliliği olan çiftlerin de olduğunu elbette görüyor ve biliyoruz. Bu da muhakkak ki evliliğin salt cinsellik ile kapsamı daraştılamayacak kadar geniş bir yaşam biçimi çeşitliliğine sahip olmasından ileri geliyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır hiç pişman deilim
Artı kendimi kötü hissettiricek bişey değil bu
Bakire olmamam beni kötü ya da ahlaksız biri yapmaz
Varsın olsun isteyen istediğini düşünsün
Benim için onun koynundan bunun koynuna kişi farketmeksizin sırf macera için tatminkarlık için atlayan kadın bence kafada sorgulanmalıdır
Oyüzden kendini bilen vicdanı rahat biriyim42 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle :)
- +1 yıl
🙏😊
+1 yılHiç pişman olunacak bir şey degil. Zaten yanıtlara bakarsan göreceksin. Ayrıca kadınlarda ilk ilişkininin beyaz atlı prensle olması gibi beklenti varsa bunu da unutmalılar. Genelde gözlemim, ilk ilişki anılarını anlatan kızlar, yıllar sonra "öküzün biriydi" diye anlatıyorlar genelde:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPismandirda, herkes kendini rahatlatiyordur.
Ilk basta sevdim dersin, sonra aylirsin nefrete donusur.
O kisinin bakireligini bozmasi seni mutlu eder mi?
Bence hayir..
Zaten ayrilmayacaginizin, yarina olmeyeceginizin garantisi yok. Hersey seks degildir.
Iyi geceler.32 Yorumla- +1 yıl
Yalnız tek kadın için sormamış. Malum bekaret tek kadın da olan birşey değil😂
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim cunku ondan bir şey diyemem. 😊
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
58Cevap
+1 yılBakir ya da bakire olmamakla değil de zihniyetiyle problem yaşarsın. İlk cinsel ilişkini evlenmeden yaşayıp yaşamamış olman bir sorun teşkil ediyorsa bu, o insanın zihniyetiyle ilgili bir problemdir.
Bu konuda yaşanan pişmanlıkların da korkudan kaynaklandığı düşüncesindeyim. Bırakın, o insan sizi olduğunuz gibi kabul etsin.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBiz ona bekaretini kaybetmek değil, kadınlığını kazanmak diyoruz.
916 Yorumla
Soran+1 yılMuhteşem 👍🏻👍🏻
- +1 yıl
Canım benim kadınlık seks yapmakla kazanılmıyor yanlışın var.
- +1 yıl
@KanatlıŞeytaniye Peki o zaman bir "kız" ne zaman "kadın" sıfatını kazanır? Bir kıza kadın sıfatını kazandıran nedir?
- +1 yıl
Kadın olmayı sadece biriyle yatmaya bağlıyosan benim sana diyecek bir sözüm yok. O kadar beyin yokmuş demekki
- +1 yıl
@KanatlıŞeytaniye Bak ben sana hakaret etmedim. Kendi görüşümü söyledim. Belli ki sen farklı düşünüyorsun. O halde görüşün nedir diye medeni bir şekilde sordum. Akıl akıldan üstündür derler. Belki senin fikrin daha doğru. Ben her dediğim mutlak doğrudur iddiasında değilim ki.
Ama sen fikrini beyan etmek yerine "hakaret" yolunu seçerek aslında fikrinin ne kadar "zavallı" olduğunu ifşa etmiş olmuyor musun?
Hakikatleri inkar edenler, gerçeklerle yüzleştiklerinde hırçınlaşırlar, saldırganlaşırlar.
Tıpki şimdi senin yaptığın gibi.
Sakin ol. Ve sakin kafayla bir daha düşün.
Diyorsun ki "cinsel ilişki ile kazanmaz". Diyelim ki öyle.
Peki o zaman, bir kız ne zaman "kadın" vasfını kazanır? sorusuna cevap bulmaya çalış.
- +1 yıl
Cevap bulmaya çalışmama gerek yok. Benim asıl takıldığım şeyin senin kadın olmayı nasıl bu kadar kolay bişey olduğunu zannetmen. Ama madem gerçekten fikrimi merak ediyosun o zaman söyliyim kadın ne zaman olunur diye.
Kadın olmak ne bir erkeğe ne de bir başkasına muhtaç olmadan kendi ayaklarının üzerinde durabilmektir. Bir kadın bedeniyle değilde karakteriyle biyerlere gelmeyi başarır. Anne olan kadınları saymıyorum bile çünkü kusa kesmek istiyorum. Burda çok genç kızlarımız var ve kadınlığı kazanmak bir erkeğin afedersin altına yatmakla olduğunu yazman bence çok yanlış çünkü örnek alabilir bazıları. Ve kadın olmak için bir erkeğe ihtiyacımız varmış gibi bişey yazmışsın. Kadın kendi başına kadındır. - +1 yıl
@KanatlıŞeytaniye Hmm şimdi konuşmaya başladık işte.
Denin bu saydıkların olması gerekenler ve hiç bir itirazım yok. Tabi "olması gerekenler" başka bir şey, "mevcud durum" başka bir şey. Mesele de burada zaten.
Toplumumuzda kimlere kız kimlere kadın sıfatı kullanılır?
Bir kız ne zaman "kadın" sıfatını kazanır?
Belli bir yaşa gelince mi?
Yoksa evlenince mi?
Peki ya hiç evlenmediyse? 40 yaşına gelip de hiç evlenmemiş birinin "ben hiç evlenmedim hala kızım" dediğine hiç şahit olmadın mı?
Peki çocuk doğrunca mı?
Peki ya hiç çocuğu olmuyorsa?
Görüldüğü gibi "kadın" olmak konusu öyle bir çırpıda cevaplanabilecek, kestirip atılabilecek bir konu değildir.
- +1 yıl
Ha diğer konuya gelince. Sen neden cinsellik deyince hemen "bir erkeğin altına yatmak" tanımlamasını yaptın? Neden gözünün önüne böyle bir sahne geliyor? Bence bu tanımlamanı bir daha düşün.
İşte düşüncede sakatlık burada. Eğer bir kız erkeğin altına yatmaz da erkeği altına alıp üstüne çıkarsa bunun makbul olacağı anlamı çıkar. Ne de olsa pozisyon meselesi.
Bak soruyu bir daha oku: "Evlenmeden seks yapanlar pişman mısınız?" diyor.
"Kadın olmak ne bir erkeğe ne de bir başkasına muhtaç olmadan kendi ayaklarının üzerinde durabilmektir. Bir kadın bedeniyle değilde karakteriyle biyerlere gelmeyi başarır. " diyorsun ya, hah işte bu vasıfları kazanmış olan bir kadın evlenmeden cinsellik yaşamaktan neden pişmanlık duysun ki?
Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın, kendi bedeni hakkında kendi kararlarını verebilen bir kadın, kendi iradesi ile yaptığı bir şeyden pişmanlık duysun ki?
Hayır efendim pişmanlık duymaz. Tam tersi başı dik bir şekilde göğsünü gere gere kadınlığına sahip çıkar. - +1 yıl
Doğuramayan kadınlarda kadındır tabi ben bunu tartışmıyorum. Peki o zaman birisiyle yatmak seni yine kadın yapmaz yapamaz çünkü kız kadın ayırımı bana göre yaşa bakar zara değil. Kız var genç kız var genç kadın ve kadın vardır bana göre. O 40 yaşındaki ben hala kızım diyenleri anlamıyorum saçmalıyolar sadece. Bakireyim dese ok ama kız değil. Ve soruyu şöyle cevapliyim ben. Evlilikten önce kimler pişmanlık duyar... namusuna ve dinine bağlı olan kimseler pişman olur tabi. Ve benim konuşma tarzım bu kelimeleri süslemeden kullanmayı tercih ediyorum.
- +1 yıl
@KanatlıŞeytaniye Dini hassasiyeti olanlar böyle şeyler yapmaz zaten. Konu dışı. Yok eğer yapıyorlarsa dini hassasiyetleri samimi değil demektir. Bu duruma iki yüzlü ezik kadın sendromu da diyebiliriz.
Ha, cahilken yapmış, sonradan tövbekar olup hidayete ermişler olabilir mi?
Olabilir tabi ki. Eğer bu konuda samimi iseler onlar da pişmanlık duymazlar.
- +1 yıl
Herkes hataya düşer. İster dindar ister dinsiz.
- +1 yıl
@KanatlıŞeytaniye Tabi ki her kişi hataya düşebilir. Hepimiz hayatımız boyunca onlarca hata yaparız. Hatasız kul olmaz.
Ancak bir kızın kendi iradesi ile cinsel münasebette bulunması, bekaretinin esaretinden kurtulması neden hata olsun ki? - +1 yıl
Bence hata çünkü inançlı biriyim. Bir kere yapan hep yapar çünkü tadına varmıştır ve devamlı istemeye başlar. Kimse aksini idda etmesin.
- +1 yıl
@KanatlıŞeytaniye Sana göre tabi ki hata. Çünkü inançlı birisin. O yüzden yapmazsın. Yapmamalısın. Yaparsan hata etmiş olursun. Bunlar senin doğruların ve yanlışların. Yaparsan en başta kendine yanlış yapmış olursun.
Yanlış nedir biliyor musun? "Doğru"nun tersidir. Yani doğru tanımı değiştiğinde yanlış da yok olur başka bir şey olur.
Örnek: İngiltere'de trafikte sağdan gitmek yanlışken, Avrupa'nın geri kalanında soldan gitmek yanlıştır.
Yani doğru ve yanlış kavramları görecelidir. - +1 yıl
Haklısın. Yinede burda kelimelerimize daha çok dikkat etmemiz lazım çünkü çok fazla yaşı küçükler okuyup örnek alıyor ve senin dediğin şeyle yola çıkarak çok büyük hatalar yapabilirler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman değilim 2 senelik sevgilim 2 senedir yapmadık farklı yollarla bidbirimize memnun etmeye çalışıyorduk sonradan artık dedim yeter yıl olmuş 2018 biz halaa ne yapıyoruz 😂 2 haftadır ilişkiye giriyoruz çok daha mutluyuz :) pişman değilim, ayrılsakta kendimi bldiğim sürece pişmanlık yaşamam.
31 YorumlaBen geç yaşa kadar bakir kaldığım için pişmanım. Ne kadar boş birşeyin peşinde koşmuşum diye düşünüyorum şimdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılSizce bende bakireliğimi kaybetmeli miyim sevdiğim insanla?
Soran+1 yılValla ileride Türk birisiyle evlenmek istemiyorum. Hayalim yabancı ülkede yaşamak bu yüzden orda insanlar gayet rahatlar , eğer orada sevgilim olursa ve yaparsam ama sonra da ondan ayrılıp Türk birisiyle evleirsem ne halt yerim?
Her seks yaptığımızla evleniyoruz pişman olmalı mıyız gizli
10 Yorumla
+1 yılBakirelik onemli bnim icin bakire olamayan ile evlenmem
10 Yorumla
+1 yıl@sekizinciRep ile ben pişmanız, diktirmeyi düşünüyoruz :((((((
112 Yorumla- +1 yıl
Komm schniztel
Seninki kaldırım taşı gibi gelen giden bastı dsfgfdsgkldsfjgşsdfgşdfslkg
Kopuk almancada lanet fetocu ne demek şuna de @hzrahibeteresa - +1 yıl
@sekizinciRep hadi oradan, ben kaldırım taşı oluyorsam sen de en iyi ihtimalle zikirmatik sayacının düğmesi gibisin. Yeri geldi günde 10 defa, yeri geldi saatte 1000 defa bastılar sana. Üç kuruşluk almancanla da bana nispet çekmeye kalkışma rezil ederim asdfghbdsdfgfdsdfghgfdsfghgfdfg
- +1 yıl
şerepsiz zikirmatik nerden aklına geldi ahahahahahhasdflksaşdf
Seni sorana yaparım bozuk saat gibi gezersiniz dşkslfgldsşfgkjksdşflkg
Biraz sonra Dita gelecek ve birbirimize yürüyecez kajdsflkgajhdgfasşd - +1 yıl
@sekizinciRep sen önce bana söz verdiğin portakal çiçeği kokan karıyı ayarla asdfghgfdsdfg
Bir o eksik zaten. Ölüm grubu resmen asdfgfdsdfgfdsdfg - +1 yıl
Olm söz verdiğim karıyı unuttum lan ama bi' portakal buluruz :D
- +1 yıl
@sekizinciRep @Allahsızhollandalı2 beni karıştırmayın. Bekaretime zeval gelmesin.
- +1 yıl
@sekizinciRep oh meine güte was ist hier los ?
yaziklar olsun wo bleibt die ehre !!! - +1 yıl
@hzrahibeteresa Ben translate'e gidiyom sdfgsd
- +1 yıl
@hzrahibeteresa ab pasaportun varsa evlenelim mi? asdfghjhgfdfghj
- +1 yıl
hala sana ab pass vermediler mi lahn sacini süpürge ettin o kadar? 😢
- +1 yıl
@hzrahibeteresa vermediler :(((((
- +1 yıl
sacini haram et.
+1 yılÖnemli olan karşılıklı güven, kendine hakim olabilmek
00 YorumlaBence doğru bir şey değil Ben bugüne kadar hiç kimseyi bozmadım ama kendimi sevgilime saklıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende hiç pişman değilim hemde 3.5 yıl seviştik inan kız hâlâ bakire. Önemli olan karşılıklı güven ve kendine hâkim olmak.
00 Yorumla
+1 yılEski eşim bakire değildi bir sorun yaşamadık pismanlik ta yoktu yeniden evlen sem bakire olmayan bayan tercihim olurdu
10 YorumlaPişman değilim. Sevdiğim biriyle yaptım.
114 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılHiç pişman değilim, eksik bile bıraktığımı düşünüyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yaptıklarım için pişman değilim ha! Aklım hâla yapamadıklarımda..
00 Yorumla
+1 yılVayy bee Maşallah hiç bir kızımız da pişman diilmiş, baya genişmişiz yani
20 Yorumla
+1 yılPişman değilim. Hatta ilk seks yaptığım kızı hala unutamıyorum. Ah ah neredesin Ceren
22 Yorumla- +1 yıl
Cereğğğn duy sesini 😄
- +1 yıl
@nevarnewyork evet adı Ceren'di. Unutamıyorum.
+1 yılEvlenmeden yaptığı için pişman olan kimse duymadim. Hatta daha önce niye yapmadım diye hayiflanan cok oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılpişman değilim çünkü çok zevk aldım ve ihtiyacım vardı
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde bakire olmayan bir kızla evlenir misin?
- +1 yıl
tabii
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pişman değilim
Eşimde bakire değildi
Gayet mutluyuz10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır pişman değilim bu toplumda gerçekten temiz birini bulacağım inancı olsaydı temiz kalırdım
016 Yorumla
Soran+1 yılBende temiz erkek bulacağıma inanmadığım için bende temiz kalmamalıyım o zaman?
Cevap sahibi+1 yılYani sevişelim o zaman
Soran+1 yılYok ben yabancıya vercem
Cevap sahibi+1 yılBende yabancıyım yurt dışında yapalım istersen
Cevap sahibi+1 yılUçakta falanda olur
Soran+1 yılTürkçe bilmeyen birisi istiyorum dkkd
Cevap sahibi+1 yılUnutmuş gibi yaparım jsjdjdjjd
Soran+1 yılCkckkxkx yok kanka benim çekik göz ve tüysüz vücut fetişim var :D
Cevap sahibi+1 yılNiye bakire olduğun anlaşılıyo kskdkdjhsaj bak beğendim soruyu Hadi hadi djkkdjsjksk
Soran+1 yılCkxkxkxk
Cevap sahibi+1 yılFikrin değişirse takip at kanka skkdjsjkdj
Soran+1 yılSure
Cevap sahibi+1 yılKanka indirimi yapıyım sana zencileri aratmam 3 gün süre jsjdjkdjs
Cevap sahibi+1 yılVer kurtul bence
Soran+1 yılVermek için vermemem. Sevdiğim insanla ve uzun ilişkimiz olursa
Cevap sahibi+1 yılTamam kabul
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok pişmanım. Allah affetsin gençtik kanımız hızlı akıyodu. Şimdiki aklım olsa hiç kızlara bulaşmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyo değilim evlenesi kadar şeysiz gebereyim mi merak ettim yaptım
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde karın bakire olmazsa?
Cevap sahibi+1 yılolmasın karı bulunmuyo dul alacam zaten
Pismann olmassin ama o geceye bir ozellik katmak daha fuzel olurdu sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullanılmış kadınları sevmem ben ancak yedek lastik olurlar stepne
10 Yorumla
+1 yıltamam bakire degilsin burada koca arama hepsi bakir istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ^^
Soran+1 yılKendileri bakir değil ama bakire kız istiyorlar? Avuçlarını yalamaya devam etsinler :))
- +1 yıl
bende onun anlamadim ya niye avuclarini yaliyor ki nerden haberin olacak kimin kiminle evleneceginden
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldeğilim az yaptım ama yapmadıklarım için pişmanlığım çok
00 Yorumla
+1 yılBakirim ve pişmanım bu zamana kadar elimden kaçırdığım fırsatlardan
10 Yorumladeğilm şimdi de olsa yaparım seks dünyanın en güzel şeyi
00 Yorumla
+1 yılhayır değilim gayet memnunum aksine evlilik düşüncem yok
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk?
- +1 yıl
ne evlilik ne çocuk düşüncem yok böyle keyfim rahatım yerinde bunu bozamya hiç niyetim yok:)
ÇOK nadirdir pişman olan ben en 10 kız tanıyorum bakire olmayıp evlenen
00 YorumlaDeger bilen birisi ile olabilirsin mesela sorun olmaz diye dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamusunu kaybeden herkes pismandur tabi ki. sadece kendilerini teselli etmeye calisirlar. ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpatlak olmamış kız yok galiba baksana pişman bile değiller
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
91 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye edermisin
Bozmak nedir mal mısınız
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikel dogru yaklasım. Bozmak nedir yahu. Fiziksel bir olayı bozmak olarak nitelendirmek:)
+1 yılHayır değilim
91 Yorumla- +1 yıl
Kac yasinda yaptin ilk
Pisman degilim
123 Yorumla
Soran+1 yılIlkini yaptığın kişiyle hala beraber misin? Beraber değilsen ayrılması zor olmadı mı? Psikolojik olarak kötü olmadın mı?
- +1 yıl
tanışabilir miyiz?
- +1 yıl
Pişman olcak bir durum olcagini sanmıyorum işin zevkli yanı da var ama birde olay geçmişte kalıyor zevki Baki kalıyor
+1 yılNeyse ki bakireyim.
75 Yorumla- +1 yıl
@Polatxx tövbe de
- +1 yıl
@Polatxx ne münasebet
+1 yılHayır pişman değilim..
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçek ya da değil :)) önemi yok.
- +1 yıl
Kaç defa istek attın kabul etmedim neden hala ısrar ediyor sun :)?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğilim
101 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman değilim, evli değilim
33 Yorumla- +1 yıl
Mal benim diyosun istedigime veririm kime ne
Cevap sahibi+1 yıl@Uslanmaz_053 Terbiyeli ol biraz
- +1 yıl
Kotu birsey demedim ama ozur haklisin mal demek kaba ok :(
+1 yılPişman değilim gene olsun gene yaparım
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmayan kızla evlenir miydin?
- +1 yıl
Benim için bakirelik önemli değil seviyorsam evlenirim
+1 yılYapmadım daha. Yapmadığıma pişman değilim
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılYo bilakis iyiki yanism
00 Yorumla Neden olayım niye olalım..
00 YorumlaBakış açına göre değişir ben sorun yaşamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok pişmanım o hayvan kız bana saldırdı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpişman degilim
158 Yorumla- +1 yıl
O kisiyle evlimisin
Cevap sahibi+1 yılhayır degilim
- +1 yıl
Vijdanin rahat mı peki
Cevap sahibi+1 yılevet rahat evliyken başkasını aldatmaktan iyidir
- +1 yıl
Yanlış bence
- +1 yıl
Yani bekarkennyap yapicani ama evlenince noktayi koymayi bilmen gerek
- +1 yıl
Senin kızın var mı birader söyle kızına bekarken oda yapsın ya da kız akrabaların varsa kardeşin falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı fetişin varsa tanışalım :)
00 Yorumla
+1 yılEvlenmedim ama pişman değilim
00 Yorumla
+1 yılBen değilim iyiki yapmışım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. hayır değilim. aklım daha yapamadıklarımda
00 Yorumla
+1 yılBen ortada pisman olunacak bir sey görmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnları bide ben sksem keşke lsjdkjn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılpimanlık yok anı yasarım
00 Yorumla
+1 yıldeğilim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmayan kızla evlenir misin?
- +1 yıl
evet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden sordun bu soruyu
00 Yorumla
+1 yıldeğilim
00 YorumlaHayır
10 YorumlaHayır deılım.
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı